Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων )με αφορμή τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
'' Εάν υπήρχε ασθενοφόρο στο ΚΥ Αλμυρού θα έφτανε στο περιστατικό σε πολύ λιγότερο χρόνο και θα υπήρχαν ελπίδες για την ζωή του ασθενούς που τυγχάνει να ήταν γνωστός καλλιτέχνης.''
Η ανακοίνωση – καταγγελία έχει ως εξής:
«Παραμένουν ακάλυπτα από Ασθενοφόρα τα Κέντρα Υγείας Νομού Μαγνησίας παρά τα πολλά τραγικά περιστατικά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Και χθες βράδυ δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Αλμυρού Βόλου.
Για άλλη μια φορά, χθες το βράδυ, το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, δεν είχε βάρδια. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε για επείγον περιστατικό από την περιοχή Πτελεό Μαγνησίας στις 04:27 το πρωί. Αμέσως κινητή ιατρική μονάδα ξεκίνησε από τον Βόλο, η απόσταση είναι 70 χλμ με μεγάλο μέρος της διαδρομής να είναι επαρχιακός δρόμος καθώς στο Κέντρο Υγείας, το οποίο απέχει 30 χλμ από το Πτελεό.
Όταν έφτασε στο σημείο, 45 λεπτά περίπου μετά ήταν ήδη αργά. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν από τους διασώστες και τον ιατρό του ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Εάν υπήρχε ασθενοφόρο στο ΚΥ Αλμυρού θα έφτανε στο περιστατικό σε πολύ λιγότερο χρόνο και θα υπήρχαν ελπίδες για την ζωή του ασθενούς που τυγχάνει να ήταν γνωστός καλλιτέχνης.
Υπάρχουν 3 Ασθενοφόρα στη βάρδια στο ΕΚΑΒ Βόλου που δεν προλαβαίνουν να καλύψουν και τις ανάγκες των ορεινών περιοχών καθώς οι αποστάσεις είναι δυσπρόσιτες και μεγάλες. Όταν δεν διαθέτουν ασθενοφόρα τα Κέντρα Υγείας και καλούν ασθενοφόρο από το σταθμό του ΕΚΑΒ Βόλου οι διακομιδές καθυστερούν έως και 4 ώρες. Πόσα τραγικά περιστατικά πρέπει να συμβούν για να στελεχωθούν τα Κέντρα Υγείας με πληρώματα ασθενοφόρου».
Κοιτάξτε κι εσείς όμως να λάβετε υπόψιν σας και τους Μαχαιριτσες όταν σκέφτεστε την υγεία σας. Όχι μόνο τον παππού σας που ήταν σα δεξαμενοπλοιο και καπνιζε σα φουγάρο και πέθανε στα 120 (για κάποιο λόγο όλοι τον ίδιο παππού έχουν).
Τοτε μαλακα ο Βενιζέλος και ο Πάγκαλος θα είχαν ψοφησει εδω και 40 χρονια
Μεγάλη απώλεια για την ελληνική μουσική.
Γενιές μεγάλωσαν με τα τραγούδια του.
Αξέχαστες οι συναυλίες του με τον Τσακνή και όχι μόνο.
Δυστυχώς δεν τον είδα ποτέ live.
Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Κοιτάξτε κι εσείς όμως να λάβετε υπόψιν σας και τους Μαχαιριτσες όταν σκέφτεστε την υγεία σας. Όχι μόνο τον παππού σας που ήταν σα δεξαμενοπλοιο και καπνιζε σα φουγάρο και πέθανε στα 120 (για κάποιο λόγο όλοι τον ίδιο παππού έχουν).
Κοίτα ποιους πάω να σώσω.
Όντως, καλός μαλάκας είμαι κι εγώ.
Δεν βαριέσαι, ο θάνατος είναι κάτι που συμβαίνει όταν εμείς δεν είμαστε εδώ.
Βέβαια, το κρίμα είναι για όσους μένουν πίσω. Και μόνο για αυτούς ίσως θα'ταν καλή ιδέα να το ελαττώσουμε.
Κοίτα ποιους πάω να σώσω.
Όντως, καλός μαλάκας είμαι κι εγώ.
Η καρδιά και το αγγειακό είναι ύπουλα , συν οτι πάνε με (οικογενειακο ) ιστορικό . Πριν 6-7 χρόνια γνωστός μου γύρω στα 45 ( δεν ηταν παχύσαρκος δεν κάπνιζε δεν έπινε αθλούταν δεν ειχε δοκιμάσει ποτε ντρόγκια ) τη γλίτωσε κυριολεκτικά στο παρα 5 και τώρα πλέον ειναι με πολυ αυστηρή δίαιτα . ( η παχυσαρκια και η κοκαϊνη παντως ειναι πρώτα σε θεση να χτυπήσει καποιον )
Γεια σου ρε γείτονα. Τί ωραία γούστα θα βγάζετε εκεί πάνω με το Σάκη!
Φοιτητής σε άκουγα κι εγώ πολύ αναγκαστικά λόγω γκόμενας, αλλά έκλινα ευλαβικά το γόνυ στο κάτωθι:
Είχα υποφέρει αρκετά στο Λύκειο με την πρώτη μου μη πλατωνική γκόμενα η οποία ήταν φαν και με έσερνε σε όλες τις συναυλίες. Η φάση κράτησε ενάμιση χρόνο και μετά αποφάσισα ότι καλή μεν η απεριόριστη πρόσβαση σε σεξ χωρίς τον παραμικρό ηθικό ή φυσικό φραγμό αλλά αν είναι να τραβάω μια συναυλία το δίμηνο χίλιες φορές να τον παίζω.
Καλός μαλάκας ήσουν...
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Είχα υποφέρει αρκετά στο Λύκειο με την πρώτη μου μη πλατωνική γκόμενα η οποία ήταν φαν και με έσερνε σε όλες τις συναυλίες. Η φάση κράτησε ενάμιση χρόνο και μετά αποφάσισα ότι καλή μεν η απεριόριστη πρόσβαση σε σεξ χωρίς τον παραμικρό ηθικό ή φυσικό φραγμό αλλά αν είναι να τραβάω μια συναυλία το δίμηνο χίλιες φορές να τον παίζω.
Καλός μαλάκας ήσουν...
Γιατι ρε δικιο εχει ο Φος, πόσο να αντεξει ενας ανθρωπος
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.