νύχτα έγραψε: ↑05 Απρ 2018, 11:19
Papa John έγραψε: ↑05 Απρ 2018, 01:19
Εδώ δεν είναι και τόσο απελπιστικά τα πράγματα.Στο προηγούμενο φόρουμ είχαν ανοίξει νήματα με τίτλους "οδηγώντας πεισματικά με δέυτερη" (ή με τρίτη,δε θυμάμαι),"to.get.her" (άντε βγάλε άκρη τι πρέπει να ποστάρεις),ένα άλλο που τελείωνε με τη φράση "...is forever in flux" και διάφορα τέτοια παλαβά.
ναι, αγαπητέ μου Παπατζόν, διότι με αυτόν
τον τρόπο επιθυμούσαμε να δημιουργήσουμε
μια πλέιλιστ συγκεκριμένης ατμόσφαιρας και
προϋποθέσεων
παρακαλώ, στο μέλλον μην αισθάνεστε υποχρεωμένος
να συμμετέχετε σε τέτοιου είδους τόπικς, παρά σε αυτά που
κατανοείτε και σας εκφράζουν
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση

Μα ποτέ δεν συμμετείχα σε αυτά τα νήματα.Δεν είχα κάνει ούτε ένα ποστάρισμα.
Ειδικά στην ενότητα της Μουσικής είχα ανοίξει πάμπολλα δικά μου νήματα,όχι τίποτε άλλο,αλλά επειδή, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων,πιστεύω ότι είμαι ένα κλικ παραπάνω από το μέσο χρήστη όσον αφορά στις μουσικές γνώσεις.Έχω τεράστια συλλογή βινυλίων και συνεχίζω αγοράζοντας τόσο ορίτζιναλ πρώτες εκδόσεις όσο και επανεκδόσεις.Και το εύρος που καλύπτω είναι αρκετά πλατύ σε διαβεβαιώνω.
Δεν έχω ακούσει ποτέ μουσική από Φάκελο αρχείων μουσικής,πολύ απλά επειδή δε νιώθω την ίδια καύλα που θα νιώσω κρατώντας στα χέρια μου ένα βινύλιο.
Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς εάν ανοίξεις ένα νήμα με παρόμοιο τίτλο σαν αυτούς που ανέφερα πιο πάνω,πολύ απλά γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πει ο νηματοθέτης.Το ίδιο νήμα θα μπορούσε να το ονομάσει "Αχταρμάς" και τα κομμάτια που θα ανέβαιναν θα ήταν ακριβώς τα ίδια.
Προτιμώ συγκεκριμένους τίτλους όπως "Χορευτική Μουσική" ή "Αγαπημένα κιθαριστικά riffs" για να είμαι σίγουρος ότι το ποστάρισμά μου θα ανταποκρίνεται στο θέμα του νήματος.
Και μπορεί να σου ακούγονται εγωιστικά όλα αυτά,αλλά πλέον στη μουσική δεν προσπαθώ να νιώσω
οπωσδήποτε κάτι τόσο πολύ ώστε να μιλάω σαν φεγγαροχτυπημένος ή εκστασιασμένος.Είμαι αρκετά μεγάλος γι'αυτό.Κοιτάζω παραγωγή,ενορχήστρωση,συμβολισμούς στα εξώφυλλα,γενικά ότι έχει να κάνει με το μπακγκράουντ του δίσκου ή του κομματιού.
Ανοίξτε όσα νήματα με "ποιητικούς" τίτλους θέλετε,δεν είμαι αντίθετος σε αυτό,αλοίμονο.Έτσι κι αλλιώς η στάση μου θα είναι η ίδια,δηλ. δεν θα ποστάρω.Είμαστε όμως σε φόρουμ και απλά είπα τη γνώμη μου για τους τίτλους των νημάτων,οι οποίοι μου θυμίζουν στίχους του Θανάση Παπακων/νου,έναν άνθρωπο που αν γινόμουν πρωθυπουργός θα διέταζα να τον εκτελέσουν δημοσία θέα.