αυτάτα αποφεύγω γιατί το υλικό που του δίνουν είναι άθλιο, προτιμώ το stand up. Ο τύπος έχει πιάσει ακριβώς την εσανς του Έλληνα καράμπαμπα
Στην ουσία από τον κυρ Αλέκο σε αυτό το guest έκανε γκελ. Πάντως ο άνθρωπος κάνει χρόνια ραδιόφωνο και ασχολείται 15 χρόνια.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
αυτάτα αποφεύγω γιατί το υλικό που του δίνουν είναι άθλιο, προτιμώ το stand up. Ο τύπος έχει πιάσει ακριβώς την εσανς του Έλληνα καράμπαμπα
Στην ουσία από τον κυρ Αλέκο σε αυτό το guest έκανε γκελ. Πάντως ο άνθρωπος κάνει χρόνια ραδιόφωνο και ασχολείται 15 χρόνια.
το ξέρω αλλά ούτε αυτό μου λέει πολλά. Εκτός απο τα κείμενα, νομίζω φταίει και ο Λαμπρόπουλος. Τον ήξερα απο τότε που ήταν στον σκαι με τον Βουλαρίνο και όποτε βλέπω τη φάτσα του το μυαλό κλείνει αυτόματα τον τομέα που ευθύνεται για το γέλιο
το ξέρω αλλά ούτε αυτό μου λέει πολλά. Εκτός απο τα κείμενα, νομίζω φταίει και ο Λαμπρόπουλος. Τον ήξερα απο τότε που ήταν στον σκαι με τον Βουλαρίνο και όποτε βλέπω τη φάτσα του το μυαλό κλείνει αυτόματα τον τομέα που ευθύνεται για το γέλιο
Ο Πασσάς δεν ήταν στον ΣΚΑΙ ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Τώρα τον ανακάλυψες? Είναι μορφή ο άνθρωπος! Εγώ τον ήξερα καιρό απο ραδιόφωνο, αλλα μολις πριν λιγους μηνες εμαθα οτι στανταπάρει στο νετγουιξ, που ουτε εγώ παρακολουθώ κατά τ'αλλα. Εχω αναφερθεί και παλιότερα εδω στο πχορουμ για αυτον vantono @ "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο".
Και μόλις τον χαρακτήρισα ως εναν απ τους καλύτερους(για μενα ο καλύτερος) σταντάπερς στην Ελλάδα αυτη τη στιγμή, όλο και καποιος κλασικός πχορουμιτης βρέθηκε παλι να πει "αν ειναι αυτος ο καλύτερος, οι χειροτεροι τοτε πως ειναι" κτλ. Οι υψηλοδιανοητές πχορουμίτες βλέπεις, βλέπουν αυστηρά και μόνο απο Κάρλιν και πάνω, ή κανα' δίδυμο Ρόουαν Ατκινσον-Χιου Λόρι. Συμφωνώ ότι ο Λαμπρόπουλος ειναι ανθρωποδιώχτης εκει μεσα, και ο άλλος ο χοντρουλης για τον πέοντα ειναι. Ολοι δηλαδη εκτος απο τον Τσουβέλα, ο οποιος σπέρνει μονο στο σταντάπ. Στα υπόλοιπα με τους άλλους, τον παρασέρνουν εκεινοι προς το χειρότερο μου φαίνεται, παρα εκεινος αυτους προς το καλύτερο.
Εδώ πέρα δίνει ρεσιταλ περιγράφοντας άψογα κάθε πτυχή boomer. Βιντεάκι για τον Dwarven Blacksmith αυτό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 10 Σεπ 2019, 10:01, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.