Αφού είναι κουμουνισμένος ρε. Ξέρεις τι εστί αυτή η αρρώστια; Εδώ μου κατέβαζε μπινελίκια και γλίτωσα το μπαν λόγω ξαφνικής φλασιάς του που το γύρισε. (Βέβαια κι εγώ το ίδιο έκανα αλλά εντάξει δεν είμαι και κανονικός όπως όλοι σας).istoria m amartia m έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:30Τυπε εσυ δεν με ελεγες ιστορία μου μαλακια μου το μεσημερι; ελεος, ένας σταθερός στις απόψεις του υπαρχει σε αυτον τον ιστοτοπο; εκτος απο μπλεμπουμπη
Μένιος
Re: Μένιος
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Ξανά μπήκε με αλλο ονομα, τύπε
Τρελοκομείο εδω μέσα
Αν το καλοσκεφτείς οι μονοι σοβαροί χρήστες ειναι αυτοί που γράφουν στην Θρησκειολογια, στα ψεκασμενα της Πολιτικής και για σωβρακοφανελες ομάδων....
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
μπερντ ρέινολντς. Εδώ και λιγες μερες τον εχω εντοπίσει/καταλαβει, κυριως απο το ύφος γραφης, επειδη τον διάβαζα και παλιότερα. Μοιαζει λιγο και με αυτον τον σουπερ δημητριο που μπηκε πριν λιγο, αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτος.
γλυκούλ@ εισαι ρε τύπ@ καταβάθος. Ημουνα σε περιεργη φάση το μεσημερι, τωρα μου τελειωσε η περιοδος.istoria m amartia m έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:30Τυπε εσυ δεν με ελεγες ιστορία μου μαλακια μου το μεσημερι; ελεος, ένας σταθερός στις απόψεις του υπαρχει σε αυτον τον ιστοτοπο; εκτος απο μπλεμπουμπη

- vantono
μλκ για αυτο ακριβως το έκανα, αλλά δεν το ειπα ποτέ γιατι δεν παίζει να με πιστευες!Χαοτικός έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:33Αφού είναι κουμουνισμένος ρε. Ξέρεις τι εστί αυτή η αρρώστια; Εδώ μου κατέβαζε μπινελίκια και γλίτωσα το μπαν λόγω ξαφνικής φλασιάς του που το γύρισε. (Βέβαια κι εγώ το ίδιο έκανα αλλά εντάξει δεν είμαι και κανονικός όπως όλοι σας).istoria m amartia m έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:30Τυπε εσυ δεν με ελεγες ιστορία μου μαλακια μου το μεσημερι; ελεος, ένας σταθερός στις απόψεις του υπαρχει σε αυτον τον ιστοτοπο; εκτος απο μπλεμπουμπη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 10 Σεπ 2019, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
α, είπα μήπως τον μπερδεύεις κι εσύ με εκείνο το μαλακιστήρι τον χωριάτη που νομίζουν κάποιοι. Είναι προσβολή αυτό, ο antisocial ήταν απο τους πιο νορμαλ χρήστες δε γίνεται να χάζεψε τόσο ο άνθρωποςvantono έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:34μπερντ ρέινολντς. Εδώ και λιγες μερες τον εχω εντοπίσει/καταλαβει, κυριως απο το ύφος γραφης, επειδη τον διάβαζα και παλιότερα. Μοιαζει λιγο και με αυτον τον σουπερ δημητριο που μπηκε πριν λιγο, αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτος.γλυκούλ@ εισαι ρε τύπ@ καταβάθος. Ημουνα σε περιεργη φάση το μεσημερι, τωρα μου τελειωσε η περιοδος.istoria m amartia m έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:30Τυπε εσυ δεν με ελεγες ιστορία μου μαλακια μου το μεσημερι; ελεος, ένας σταθερός στις απόψεις του υπαρχει σε αυτον τον ιστοτοπο; εκτος απο μπλεμπουμπη
You are you. You You ...xameno kormi έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:28σταχτη στα ματια, εγω ειμαι εγω και τα εχω βρει με τον εαυτο μου
- vantono
Αν είναι δυνατόν ρε, όχι βέβαια!Nero έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:36α, είπα μήπως τον μπερδεύεις κι εσύ με εκείνο το μαλακιστήρι τον χωριάτη που νομίζουν κάποιοι. Είναι προσβολή αυτό, ο antisocial ήταν απο τους πιο νορμαλ χρήστες δε γίνεται να χάζεψε τόσο ο άνθρωποςvantono έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:34μπερντ ρέινολντς. Εδώ και λιγες μερες τον εχω εντοπίσει/καταλαβει, κυριως απο το ύφος γραφης, επειδη τον διάβαζα και παλιότερα. Μοιαζει λιγο και με αυτον τον σουπερ δημητριο που μπηκε πριν λιγο, αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτος.γλυκούλ@ εισαι ρε τύπ@ καταβάθος. Ημουνα σε περιεργη φάση το μεσημερι, τωρα μου τελειωσε η περιοδος.istoria m amartia m έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:30
Τυπε εσυ δεν με ελεγες ιστορία μου μαλακια μου το μεσημερι; ελεος, ένας σταθερός στις απόψεις του υπαρχει σε αυτον τον ιστοτοπο; εκτος απο μπλεμπουμπη
Το κατάλαβα. Αυτό το έχεις στο αναγνωρίσω ως κακό. Άμα δεν είσαι αιμοβόρος πως σκατά θα αλλάξουμε τον κόσμο ρε;vantono έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:36μλκ για αυτο ακριβως το έκανα, αλλά δεν το ειπα ποτέ γιατι δεν παίζει να με πιστευες!Χαοτικός έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:33Αφού είναι κουμουνισμένος ρε. Ξέρεις τι εστί αυτή η αρρώστια; Εδώ μου κατέβαζε μπινελίκια και γλίτωσα το μπαν λόγω ξαφνικής φλασιάς του που το γύρισε. (Βέβαια κι εγώ το ίδιο έκανα αλλά εντάξει δεν είμαι και κανονικός όπως όλοι σας).istoria m amartia m έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:30
Τυπε εσυ δεν με ελεγες ιστορία μου μαλακια μου το μεσημερι; ελεος, ένας σταθερός στις απόψεις του υπαρχει σε αυτον τον ιστοτοπο; εκτος απο μπλεμπουμπηΔεν γουσταρω να μπαναρονται ατομα εξαιτιας μου κτλ. Ακομα και με τη τζουνο που ειχα ψιλοαρπαχτει παλιοτερα, το γυρισα στην αποκλιμάκωση λιγο αργοτερα για αυτο το λογο.
θα αισθανθεί άσχημα ο μένιος που θάβουμε άλλους στο νήμα του. 

- vantono
Χαοτικός έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:39Το κατάλαβα. Αυτό το έχεις στο αναγνωρίσω ως κακό. Άμα δεν είσαι αιμοβόρος πως σκατά θα αλλάξουμε τον κόσμο ρε;

-
Εδω ειναι τελικα το γκέι μπαρ του φόρουμ;
Οι κοπελιές δον'τ και σούπερ Δημήτριος εξαιρούνται...
Οι κοπελιές δον'τ και σούπερ Δημήτριος εξαιρούνται...
μην νευριάζεις, αν δεν σου αρέσει μπορείς απλά να ζητήσεις να σε κατεβάσουμε από τα μανταλάκια, θα το σεβαστούμε αν το πεις όμορφα, παιδιά είμαστε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 10 Σεπ 2019, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Νέα δεδομένα. Ε να σας γαμήσω!
Η άλλη ξέρει ποιος είναι ο Δημήτριος και δεν λέει γιατί... βασικά εντάξει έχει την ιδιοσυγκρασία της μοιραίας γκόμενας (Ας είναι Ακρόπολη) (Δεν έχει σχέση βέβαια ότι είναι μοιραία αλλά ήθελα να της το πω το 2012 και το θυμήθηκα τώρα
Το χαμένο κορμί είναι ο Πάνας που με κοροϊδεύει κάνοντας τον 42 με υπονοούμενα (παίρνοντας θάρρος από τον Αέναο που ενημερώνει για τη καθυστεριά μου), ή είναι ο 42 πράγματι.
Ο άλλος λέει για τον αντισόσιαλ και πως είναι ο καινούργιος (αλλά δεν παίζει γιατί η άλλη θα είχε κάνει σχόλιο και θα είχε βάλει καρδούλες. Αντ αυτού κάνει επίκληση στο Χιόνη να με βρίσει, αγνοώντας ότι ο Χιόνης με ξέρει και δεν με βρίζει)
Αστοδιάλο ρε μλκς και μου χει τελειώσει και το σταφ!
Η άλλη ξέρει ποιος είναι ο Δημήτριος και δεν λέει γιατί... βασικά εντάξει έχει την ιδιοσυγκρασία της μοιραίας γκόμενας (Ας είναι Ακρόπολη) (Δεν έχει σχέση βέβαια ότι είναι μοιραία αλλά ήθελα να της το πω το 2012 και το θυμήθηκα τώρα
Το χαμένο κορμί είναι ο Πάνας που με κοροϊδεύει κάνοντας τον 42 με υπονοούμενα (παίρνοντας θάρρος από τον Αέναο που ενημερώνει για τη καθυστεριά μου), ή είναι ο 42 πράγματι.
Ο άλλος λέει για τον αντισόσιαλ και πως είναι ο καινούργιος (αλλά δεν παίζει γιατί η άλλη θα είχε κάνει σχόλιο και θα είχε βάλει καρδούλες. Αντ αυτού κάνει επίκληση στο Χιόνη να με βρίσει, αγνοώντας ότι ο Χιόνης με ξέρει και δεν με βρίζει)
Αστοδιάλο ρε μλκς και μου χει τελειώσει και το σταφ!
-
Τυπε εσυ δεν ελεγες το μεσημέρι οτι δεν εχεις σχεση και θεση με τα ναρκωτικα; καλα ένας σταθερός στις απόψεις του υπάρχει εδω μεσα εκτος από τον μπλεμπουμπη;