ο αδωνις είπε οτι μεσα του ήξερε πόσο βαρύ θα μας έπεφτε το μνημόνιο αλλά για λόγους ψυχολογίας έλεγε "πάμε θα τα καταφέρουμε" και άλλα τέτοια εμψυχωτικά.
Δηλαδή το ψέμα είναι αντίστοιχο με το να πεις σε εναν άρρωστο "μην στεχαχωριέσαι, θα γίνεις μια χαρά" ή ενας στρατηγός να πει στους στρατιώτες "μην φοβάστε κερδισμένη την έχουμε την μάχη" ενώ ξέρει οτι ο εχθρός υπερτερεί.
Ειναι γελοίο να γίνεται σύγκριση αυτού του "ψεματος" με τα ψέμματα του τσίρκου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 26 Μάιος 2018, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γιατι να βρουμε βιντεο ?
για να μας γραφεις αρχιδιες τυπου "αυτο δεν πιανεται"?
Video με αστέρες ΝΔ, άλλους μη Συριζαίους βλέπουμε λοιπόν ή του 1966 (εντάξει, δεν έχω αντίρρηση) ή το δικό σου που θέλει ειδικής μορφής ανάλυση και ερμηνεία για να προκύψει κάτι.
'
ΑΓΡΙΟ ΧΏΣΙΜΟ ΡΩΜΑΝΊΑ ΣΕ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ''ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ''
Ο εργατολόγος Γιώργος Ρωμανιάς της είπε: «Έχεις περιορισμένες γνώσεις και πετάς πατάτες»
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Τα συρίζια όταν στριμωχτούν λένε "μας εκβιάσανε".
Μερικοί τους ακούν σαν χάχες και λένε "αααα έτσι έγινε ;"
Ισχύει πράγματι ότι αν εγώ μεθαύριο σας υποσχεθώ κάτι -πχ 751 ευρώ- και δεν το κάνω λόγω ανωτέρας βίας, ή έστω λόγω ανωτέρας βίας κατ' επίκλησιν μου, έχω μία δικαιολογία.
Αλλά στους συριζαίους την είχε πέσει από πριν όλη η κοινωνία διά βοής και τους έλεγε "λέτε μπαρούφες - θα καείτε".
Δεν είναι λοιπόν μόνο ψεύτες, είναι κλασικώτατοι ψεύτες.
Τω δε καιρώ εκείνω η λέξη "plan B" απαγορευόταν. Όποιος την έλεγε σε τηλεοπτικό πάνελ προκαλούσε την αποχώρηση των συριζαίων του πάνελ (σ.σ. δεν είχε ΕΡΤ τότε - μόνο "τσοντοκάναλα").
Κατά τον Μάρτη-Απρίλη του 2015 πολιτογραφήθηκε η λέξη και άρχισε να λέγεται παντού. Κκάτι όπως η "χούντα" παλιά - αν το έλεγες σε έπιανε η ασφάλεια, έπρεπε να λες "εθνική κυβέρνησις". Αλλά ο Μιχαλόπουλος το λανσάρισε από την "Ελεύθερη ώρα", έτσι ώστε και οι χουντικοί λένε χουντικούς τους εαυτούς τους.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.