Ξενοδοχείο στην Αθήνα
Re: Ξενοδοχείο στην Αθήνα
Γραφικε αν πηγες σε χοστελ και εχει κοπελες ελπιζω να τους μιλας και να μην εισαι σαν εμενα που ντρεπομαι και απανταω μονολεκτικα.
Παιζει να με απατα η μνημη μου αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι γυναικα .Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:49Γραφικε αν πηγες σε χοστελ και εχει κοπελες ελπιζω να τους μιλας και να μην εισαι σαν εμενα που ντρεπομαι και απανταω μονολεκτικα.
Άρα σου μιλάνε. Ε, τι γκρινιάζεις τότε ρε Ορέστη; Εσύ σου φταις όχι οι γυναίκες. Να δεις που μετά θα ψιθυρίζουν μεταξύ τους "πολύ δύσκολοι έχουν γίνει οι άντρες τη σήμερον ημέρα".Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:49Γραφικε αν πηγες σε χοστελ και εχει κοπελες ελπιζω να τους μιλας και να μην εισαι σαν εμενα που ντρεπομαι και απανταω μονολεκτικα.
Μια μου μιλησε και την απομακρυναν απο κοντα μου σπρωχνοντας. Θα μπορουσα ομως να το ειχα αποτρεψει αν ειχα πυγμη και ανδρισμο.Γραφικός έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:54Άρα σου μιλάνε. Ε, τι γκρινιάζεις τότε ρε Ορέστη; Εσύ σου φταις όχι οι γυναίκες. Να δεις που μετά θα ψιθυρίζουν μεταξύ τους "πολύ δύσκολοι έχουν γίνει οι άντρες τη σήμερον ημέρα".Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:49Γραφικε αν πηγες σε χοστελ και εχει κοπελες ελπιζω να τους μιλας και να μην εισαι σαν εμενα που ντρεπομαι και απανταω μονολεκτικα.
Βρε λες;Νon4me έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:53Παιζει να με απατα η μνημη μου αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι γυναικα .Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:49Γραφικε αν πηγες σε χοστελ και εχει κοπελες ελπιζω να τους μιλας και να μην εισαι σαν εμενα που ντρεπομαι και απανταω μονολεκτικα.

Οχι βεβαια.Νon4me έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:53Παιζει να με απατα η μνημη μου αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι γυναικα .Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:49Γραφικε αν πηγες σε χοστελ και εχει κοπελες ελπιζω να τους μιλας και να μην εισαι σαν εμενα που ντρεπομαι και απανταω μονολεκτικα.
Ποιος την απομάκρυνε; Αυτή το επέτρεψε;Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:55Μια μου μιλησε και την απομακρυναν απο κοντα μου σπρωχνοντας. Θα μπορουσα ομως να το ειχα αποτρεψει αν ειχα πυγμη και ανδρισμο.
Κι εσύ πού το ξέρεις;Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:56Οχι βεβαια.Νon4me έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:53Παιζει να με απατα η μνημη μου αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι γυναικα .Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:49Γραφικε αν πηγες σε χοστελ και εχει κοπελες ελπιζω να τους μιλας και να μην εισαι σαν εμενα που ντρεπομαι και απανταω μονολεκτικα.
Θα γίνουμ' επιτέλους εραστές ? (<-αυτο ηταν απλά για το ρήμαΓραφικός έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:56Βρε λες;Νon4me έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:53Παιζει να με απατα η μνημη μου αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι γυναικα .Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:49Γραφικε αν πηγες σε χοστελ και εχει κοπελες ελπιζω να τους μιλας και να μην εισαι σαν εμενα που ντρεπομαι και απανταω μονολεκτικα.

Δεν περίμενα να το θυμάται κάποιος ακόμα αυτό

σιτ χαπενς τυπε που λεν οι αγλοσαξωνες .Γραφικός έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 01:09Δεν περίμενα να το θυμάται κάποιος ακόμα αυτό
τα έλεγε ο Ντάρνακας, όλοι γυναίκες είναι εδώ μέσα.
Το επετρεψε αλλα μου ειπε bye mr i'm sorry my english is not goodΓραφικός έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:56Ποιος την απομάκρυνε; Αυτή το επέτρεψε;Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Σεπ 2019, 00:55Μια μου μιλησε και την απομακρυναν απο κοντα μου σπρωχνοντας. Θα μπορουσα ομως να το ειχα αποτρεψει αν ειχα πυγμη και ανδρισμο.
Αυτος που την απομακρυνε ηταν ενας απο μια παρεα που ειχε γνωρισει πριν λιγο και ηθελαν να την πεισουν για παρτουζα. Αλλα αυτη την κοπανησε και ρωτησε εμενα για ταξι. Εκ των υστερων ανησυχησα λιγο, αλλα τελικα επεστρεψε ασφαλης. Ειναι η περιφημη ιστορια με τις Γαλλιδες που δεν εχω εξιστορησει ολοκληρωμενα.
Μετα εψαχνα κι εγω για ταξι και με βοηθησε ενα παλικαρι, να ναι καλα, που νομιζε οτι ειχα καποια αναπηρια γιατι φοραγα ωτασπιδες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
17 Δεκ 2024, 08:16
-