Είναι τελείως διαφορετικό πράμα το σκυλί από το όπλο. Το όπλο προορίζεται για να σκοτώσει ενώ το σκυλί μπορεί να σκοτώσει σε περίπτωση ατυχήματος όπως ένα αυτοκίνητο άλλωστεelchav έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:08κάποιος: Ένας τύπος δίπλα μου βαράει με ημιαυτόματο στον αέρα για τα λόλζ. Είπα ότι θα του βάλω το όπλο στον πάτο αν τον ξαναδώ να παίζει κολ οφ ντιούτι με αληθινά όπλα στην κατοικημένη γειτονιά μαςΥδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:05Θα μπορούσες να της κάνεις μια ευγενική παρατήρηση αντί να αναλώνεσαι σε αφιλόζωα και μισογυνικά σχόλια (αυτά τα δύο πάνε μαζί σε αυτό το νήμα)foscilis έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 12:34
FF προχθές εκεί που παίζουν τα παιδιά στο γήπεδο ένα ΤΣΟΚΑΡΟ, όχι παραπανω από 18 χρονών, βαμμένο στολισμένο φέρνει πιτ μπουλ, διπλάσιο σε μέγεθος από αυτο του ισογείου, λυτό χωρίς φίμωτρο και αρχίζει να το καβλώνει με ένα ξύλο που του το πέταγε να το φέρει. Μέσα στα παιδάκια. Ήθελα τόσο πολύ να τη βρίσω αλλά είχε ένα τεράστιο πιτ μπουλ, λυτό χωρίς φίμωτρο. Απλά φύγαμε.
υδράργυρος: Θα μπορούσες να του κάνεις μια ευγενική παρατήρηση αντί να αναλώνεσαι σε οπλοφοβικά και ομοφοβικά σχόλια
Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
- Υδράργυρος
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Στον κήπο, όχι μέσα στο σπίτι, πόσο μάλλον στο ίδιο δωμάτιο.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:09Επειδή η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, άμα μένεις σε ερημιές επιβάλλεται να έχεις ροτβάιλερ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτό ήταν δηλαδή αυτή η περίπτωση; Ένα ατύχημα;Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:12Είναι τελείως διαφορετικό πράμα το σκυλί από το όπλο. Το όπλο προορίζεται για να σκοτώσει ενώ το σκυλί μπορεί να σκοτώσει σε περίπτωση ατυχήματος όπως ένα αυτοκίνητο άλλωστεelchav έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:08κάποιος: Ένας τύπος δίπλα μου βαράει με ημιαυτόματο στον αέρα για τα λόλζ. Είπα ότι θα του βάλω το όπλο στον πάτο αν τον ξαναδώ να παίζει κολ οφ ντιούτι με αληθινά όπλα στην κατοικημένη γειτονιά μαςΥδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:05
Θα μπορούσες να της κάνεις μια ευγενική παρατήρηση αντί να αναλώνεσαι σε αφιλόζωα και μισογυνικά σχόλια (αυτά τα δύο πάνε μαζί σε αυτό το νήμα)
υδράργυρος: Θα μπορούσες να του κάνεις μια ευγενική παρατήρηση αντί να αναλώνεσαι σε οπλοφοβικά και ομοφοβικά σχόλια
Το ατύχημα είναι πως δύο βλήματα είχαν στην κατοχή τους ένα τέτοιο ζώο. Αυτό ήταν το ατύχημα. Ο θάνατος ήταν συνέπεια αυτού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος parafrwn την 12 Σεπ 2019, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Anyway, κάτι έχουνε, έχουν αυτοματοποιήσει την ασφάλιση, και καλώς. Για μένα είναι αρρώστια να αγοράσεις ένα λυκόσκυλο ενώ μένεις σε τριάρι. Ζω σε διαμέρισμα, και αν έπαιρνα για τον γιο μου κάτι για συντροφιά, θα ήταν κανένα μικρό σκατόσκυλο-παιχνίδι.hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:10Στην Αμερική σου το περνάνε στην Homeowner's insurance, εκτός κι αν έχεις πίτμπουλ. Αυτά δεν τα ασφαλίζουν πλέον. Το παραμύθι αυτό έχει τελειώσει.
Ordem e Progresso.
- Υδράργυρος
Δεν ξέρω σε ποιές συνθήκες έγινε. Μπορέι να ήταν στον κήποΕρμής έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:12Στον κήπο, όχι μέσα στο σπίτι, πόσο μάλλον στο ίδιο δωμάτιο.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:09Επειδή η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, άμα μένεις σε ερημιές επιβάλλεται να έχεις ροτβάιλερ
Σωστό, οπότε αν δεις κάποιον να μπαίνει με 60 σε πεζόδρομο ενώ κάνει μπαντιλίκια και παίζουν παιδιά, κάν'του μία ευγενική παρατήρηση.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:12Είναι τελείως διαφορετικό πράμα το σκυλί από το όπλο. Το όπλο προορίζεται για να σκοτώσει ενώ το σκυλί μπορεί να σκοτώσει σε περίπτωση ατυχήματος όπως ένα αυτοκίνητο άλλωστεelchav έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:08κάποιος: Ένας τύπος δίπλα μου βαράει με ημιαυτόματο στον αέρα για τα λόλζ. Είπα ότι θα του βάλω το όπλο στον πάτο αν τον ξαναδώ να παίζει κολ οφ ντιούτι με αληθινά όπλα στην κατοικημένη γειτονιά μαςΥδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:05
Θα μπορούσες να της κάνεις μια ευγενική παρατήρηση αντί να αναλώνεσαι σε αφιλόζωα και μισογυνικά σχόλια (αυτά τα δύο πάνε μαζί σε αυτό το νήμα)
Αμάξι οδηγεί, δεν προορίζεται να σκοτώσει
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Υδράργυρος
Άμα θες να βρίσεις βρίσε. Εγώ δε βρίζω από την πρώτη φορά. Οι ευγενικές συστάσεις κάνουν θαύματα. Οι περισ΄σοτεροι που κάνουν ενοχλητικά πράματα τα κάνουν επειδή ποτέ δεν τους είπε κάποιος να μην τα κάνουν
Και οι πατέρες είναι επικίνδυνοι στο σπίτι χωρίς επίβλεψη, όταν υπάρχει βρέφος.
https://www.iefimerida.gr/news/480247/f ... -o-pateras
https://www.iefimerida.gr/news/277098/s ... konavinteo
Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:16Άμα θες να βρίσεις βρίσε. Εγώ δε βρίζω από την πρώτη φορά. Οι ευγενικές συστάσεις κάνουν θαύματα. Οι περισ΄σοτεροι που κάνουν πιθανώς δολοφονικά ενοχλητικά πράματα τα κάνουν επειδή ποτέ δεν τους είπε κάποιος να μην τα κάνουν
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μιλάμε για ένα λαθραίο και δυο πουσταριά. Πολύ χαίρομαι που μπαίνουν και τα δύο στην κατηγορία κοπρου.Dasein έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:17Και οι πατέρες είναι επικίνδυνοι στο σπίτι χωρίς επίβλεψη, όταν υπάρχει βρέφος.
Συνεχίστε παρακαλώ.
χωρις να παραβλέπω οτι υπάρχουν και τα άλλα περιστατικά.
Εχω καταθέσει τις απόψεις μου για τα συγκεκριμένα όντα.
Χάλκινος Ταύρος μέχρι να γινει ο μπαοξης, άνθρωπος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 12 Σεπ 2019, 13:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Αφιλόζωοι, μισογύνιδες, ρατσιστές. Η ίδια κατηγορία
- hellegennes
Παπαριές. Η εγκληματικότητα είναι σε πτώση εδώ και μια δεκαετία.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:09Επειδή η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, άμα μένεις σε ερημιές επιβάλλεται να έχεις ροτβάιλερ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Διακρίνω μια συμπάθεια απο μεριάς σου προς τις κατηγορίες που εγκληματούν ως τερατα και δεν είναι η πρώτη φορά. Εύχομαι απλά να είσαι μια ατενσιοχωριτισα που υγραίνεται με το να τη βρίζουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 83 Απαντήσεις
- 2396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
05 Οκτ 2024, 17:47