Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Ερμής υγεία - ευτυχία στο παιδάκι σου ( τώρα πήρα μπρος εγώ
)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 12 Σεπ 2019, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εγω;Καθολου!Gherschaagk έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:17Το διακόρευσες και ψόφισε.stergiosbik έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:08Μαλλον πρεπει να ξανανοιξουν κατι Αουσβιτς,Νταχαου κλπ για τις κατηγοριες που ανεφερες πιο πανω.
Όχι δεν πρέπει.
Να ειναι σοβαροι αυτοι με τα σκυλια και τοτε αναιρω.
Τα χω ξαναπει.
Να εχει καποιος σκυλο ναι.Αλλα με κανονες και λογικη.
Λιγοι ειναι αυτοι οι φιλοζωοι που εχουν σκυλο και σεβονται τους συνανθρωπους τους.
ιν mother russia/chechenya στεργιος μπη λαηκstergiosbik έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:19Βασικα πολυ θα το ευχαριστιομουν να μπορουσα με εναν μαγικο τροπο καθε φορα που θα 'βλεπα σκυλο χωρις λουρι,φιμωτρο,να χεζει οπου να 'ναι,να ειναι επιθετικος κλπ κλπ,να αμολουσα ενα λιονταρι,μια τιγρη για να εβαζε τα πραγματα στη θεση τους τρωγοντας σκυλο και διοκτητη μαζι!

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Α αυτο σου εκανε εντυπωση,οχι οτι ο αλλος με εκανε quote για να πεταξει την ακυρη καθυστερια του

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γιατί, ποιός άλλος φταίει;

- hellegennes
Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει από κοντά αντιεμβολιαστή, αλλά φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι κατοικοεδρεύουν στην πρωτεύουσα.Cavaliere έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:35Με τους αντιεμβολιστές είχαμε πάθει πλάκα, όταν προσλάβαμε μία μαμή για τους πρώτους μήνες του μωρού να προσέχει και να βοηθά και να μας διδάσκει τα μωρουδίστικα. Μας έκανε πλύση εγκεφάλου για τα εμβόλια και χρειάστηκα ένα τέταρτο συζήτησης με τον παιδίατρο για να καταλάβω από υπεύθυνη πηγή. Όταν ήρθαμε Ελλάδα διαπίστωσα πως οι μισοί μου γνωστοί, δεν εμβολιάζαν τα παιδιά τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχω πετύχει ουκ ολίγες φορές ιδιοκτήτες πιτ μπουλ να τα έχουν λυτά χωρίς φίμωτροfoscilis έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 12:34
FF προχθές εκεί που παίζουν τα παιδιά στο γήπεδο ένα ΤΣΟΚΑΡΟ, όχι παραπανω από 18 χρονών, βαμμένο στολισμένο φέρνει πιτ μπουλ, διπλάσιο σε μέγεθος από αυτο του ισογείου, λυτό χωρίς φίμωτρο και αρχίζει να το καβλώνει με ένα ξύλο που του το πέταγε να το φέρει. Μέσα στα παιδάκια. Ήθελα τόσο πολύ να τη βρίσω αλλά είχε ένα τεράστιο πιτ μπουλ, λυτό χωρίς φίμωτρο. Απλά φύγαμε.
Τι θα γίνει τέλος πάντων με τους κρετίνους που παίρνουν ράτσες δολοφόνους και τις αντιμετωπίζουν σαν κανισάκια;
έχουν ένα φονικό όπλο ελεύθερο οδηγούμενο από το ένστικό του ανάμεσα σε αθώους ανθρώπους
οι τύποι θα πρέπει να διώκονται ποινικά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Φαντασου σκηνικο η τιγρης να μασουλαει το τσιουαουα της μανταμιτσας που το βγαλε στο παρκο να χεσει κι αυτη να ουρλιαζει.Orion22 έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:22ιν mother russia/chechenya στεργιος μπη λαηκstergiosbik έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:19Βασικα πολυ θα το ευχαριστιομουν να μπορουσα με εναν μαγικο τροπο καθε φορα που θα 'βλεπα σκυλο χωρις λουρι,φιμωτρο,να χεζει οπου να 'ναι,να ειναι επιθετικος κλπ κλπ,να αμολουσα ενα λιονταρι,μια τιγρη για να εβαζε τα πραγματα στη θεση τους τρωγοντας σκυλο και διοκτητη μαζι!
Ή να μασουλαει το πιτ μπουλ του λακαμα που το βγαλε λυτό στο δρομο.
Αξια;
ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!!

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η υπευθυνότητα ενός ανθρώπου δεν αναλώνεται μόνο στα σκυλιά ή τα γατιά ή τα κουνέλια. Κόψτε το.stergiosbik έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:22Εγω;Καθολου!Gherschaagk έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:17Το διακόρευσες και ψόφισε.stergiosbik έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:08Μαλλον πρεπει να ξανανοιξουν κατι Αουσβιτς,Νταχαου κλπ για τις κατηγοριες που ανεφερες πιο πανω.
Όχι δεν πρέπει.
Να ειναι σοβαροι αυτοι με τα σκυλια και τοτε αναιρω.
Τα χω ξαναπει.
Να εχει καποιος σκυλο ναι.Αλλα με κανονες και λογικη.
Λιγοι ειναι αυτοι οι φιλοζωοι που εχουν σκυλο και σεβονται τους συνανθρωπους τους.
Και καραμπίνα να έχει κάποιος και ψαροντούφεκο και αυτοκίνητο και μηχανή και τα πάντα όλα. Αρκεί να είναι υπεύθυνος κι όχι μάλαξ.
Οπότε όχι τα Νταχάου και τα Άουσβιτς να παραμένουν κλειστά κι εμείς να γίνουμε υπεύθυνοι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
λοιπον, βλεπω καμμια 15-20 αρια το χρονο απο σκυλους, στην αμερικη
https://www.dogsbite.org/dog-bite-stati ... lities.php
και βλεπω 82 απο οπλα σε 2 χρονια https://pediatrics.aappublications.org/ ... /e20163486
On average, from 2012 to 2014, nearly 1300 children (N = 1297) died each year in the United States from a firearm-related injury, for an annual crude rate of 1.8 per 100 000 (Table 1). Fifty-three percent of these were homicides (n = 693), 38% were suicides (n = 493), and 6% were unintentional firearm deaths (n = 82
υπολογιζω οτι μεγαλο ποσοστο απο αυτα, καποιος μαλακας ενηλικος πατησε τη σκανδαλη, και οχι το ιδιο το παιδι. και σιγουρα οχι ενα παιδι 3 μηνων.
βγαζω λοιπον το (εντελως αυθαιρετο

το συμπερασμα μου ειναι εντελως λαθος, επειδη θαπρεπε κανονικα να μετραμε θανατους ανα 1.000.000 σπιτια που εχουν σκυλο, η οπλο. αλλα για το πχορουμ, μια χαρα ειναι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 12 Σεπ 2019, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πες το αυτο στον εγκληματια πακι που θα μπουκαρει στο σπιτι σου.hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:20Παπαριές. Η εγκληματικότητα είναι σε πτώση εδώ και μια δεκαετία.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:09Επειδή η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, άμα μένεις σε ερημιές επιβάλλεται να έχεις ροτβάιλερ

Ο σκυλος.Τι επειδη ειναι ζωο θα το βγαλουμε στην απεξω;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Φταίει και η κακούργα κενωνία που άλλους τους ανεβάζει κι άλλους τους κατεβάζει στα τάρταρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- hellegennes
Αφενός αυτού του είδους το επιχείρημα είναι μια κατάπτυστη μαλακία. Α, επειδή υπάρχουν θάνατοι από το Χ, δεν πειράζει που υπάρχουν θάνατοι από το Υ.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:58και εδώ που τα λέμε, τα παιδιά που σκοτώνονται κάθε χρόνο σε τροχαία στα οποία οδηγούν οι γονείς τους είναι πολλαπλάσια από τα σχεδόν ανύπαρκτα θύματα κατοικιδίων.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:28Αν το βρέφος είχε σκοτωθει σε τροχαίο που οδηγούσε ο μπαμπάς θα ήταν πέμπτη μεσημέρι στο πχόρουμ και θα μιλάγαμε για γράμμους
Το 2017 πχ είχαμε 31 νεκρά παιδιά από τροχαία και 0 από σκύλους.
Από το 2014 μέχρι σήμερα υπήρχε 1 θάνατος παιδιού από επίθεση σκύλου.
Απείρως δε περισσότεροι θάνατοι συμβαίνουν επειδή ένα παιδί πνίγεται από φιστίκι ή βάζει το δάχτυλό του στην πρίζα.
Δεν είδα κανέναν να σκίζει το σουτιέν του κατά του κωλορεύματος ή των κοπροφιστικιών. Είστε απλά σκατόψυχοι ή χέστηδες με τα σκυλιά.
Πόσοι ηλίθιος, σκατόψυχος μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να σκέφτεται έτσι;
Αφετέρου, από ποια πηγή τα τράβηξες αυτά τα στατιστικά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 83 Απαντήσεις
- 2394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
05 Οκτ 2024, 17:47