Εσύ κάτσε καλά γιατί δεν το χω και δύσκολο να ζητήσει κάνα συγγνώμη ο Κυριάκος. Ο Αδωνις τοποθετήθηκε επί του θέματος; Είπε καλά έκανε ο πιτσιρικάς;
Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα
-
Re: Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
-
Re: Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα
Ναι, εγώ ο Γιαννόπουλος, ο οθωμανελλην, όλοι όσοι διαφωνούμε γνωστοί κομμουνιστές. Είναι τόσο ηλίθια απλοικός ο τρόπος που σκέφτεσαι που πραγματικά θα μου προκαλούσε το θαυμασμό αν προερχόταν από εγκεφαλικά νεκρό μπαμπουίνο.Γάταρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:16Εσύ, ως καλός κομμουνιστής, εκπροσωπείς τον δωσιλογισμό στο φόρουμ. Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις πως είναι υποκριτικό να υμνείς τον Γλέζο και όχι τον πιτσιρικά που αποδεδειγμένα κατέβασε τη σημαία του κατακτητή.alexandroso έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:12Γάταρε όσο και να χτυπιέσαι το θέμα μας είναι η βλακεία του πιτσιρικά που μηδενίζει διπλωματικές προσπάθειες ετών για να μπορούν οι Ε/Κ να επισκέπτονται ελεύθερα τα κατεχόμενα και όχι η ανάγκη σου να υπερασπιστείς τους δωσίλογους και τους μαυραγορίτες.
Άλλα παιδιά στην ηλικία του ή λιώνουν μπροστά στην οθόνη ενός πισι,
ή έχουν το νου τους πως θα καμακώσουν καμια γκόμενα και πού θα πάνε διακοπές.
Ό φέρελπις νέος αψήφισε τους όποιους κινδύνους, και ξεφτίλισε το γόητρο των τούρκων
κάτι που σαν ενέργεια είναι όντως ουσιαστική.
Και όσοι λέτε ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, ασφαλώς για αυτό και είναι θαρραλέα η πράξη του.
Ξύδια και πλερέζες στα αριστερά αυτόματα αυτιστικά και στους δεξιούς φλούφλιδες ανώμαλους.
Και εις ότι αφορά τις όποιες διπλωματικές επιπτώσεις, ας γίνει πόλεμος γιατί είναι προτιμότερο
να πεθάνουμε όλοι πολεμώντας και να αφανιστούμε, παρά να αργοπεθαίνουμε καθημερινά
ντροπιασμένοι απ' τις ενδοτικές πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών, σε Ελλάδα και Κύπρο.
Ό φέρελπις νέος αψήφισε τους όποιους κινδύνους, και ξεφτίλισε το γόητρο των τούρκων
Και όσοι λέτε ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, ασφαλώς για αυτό και είναι θαρραλέα η πράξη του.
Ξύδια και πλερέζες στα αριστερά αυτόματα αυτιστικά και στους δεξιούς φλούφλιδες ανώμαλους.
Και εις ότι αφορά τις όποιες διπλωματικές επιπτώσεις, ας γίνει πόλεμος γιατί είναι προτιμότερο
να πεθάνουμε όλοι πολεμώντας και να αφανιστούμε, παρά να αργοπεθαίνουμε καθημερινά
ντροπιασμένοι απ' τις ενδοτικές πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών, σε Ελλάδα και Κύπρο.
Το λεω εγω.Μεγαλα ΠΑΠΑΡΙΑ ο πιτσιρικας.Μαλλον δεν ειναι κομμουνιστης.alexandroso έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:18Εσύ κάτσε καλά γιατί δεν το χω και δύσκολο να ζητήσει κάνα συγγνώμη ο Κυριάκος. Ο Αδωνις τοποθετήθηκε επί του θέματος; Είπε καλά έκανε ο πιτσιρικάς;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
προτείνεις δημοσίως να μπει μέσα ένας πιτσιρικάς 16 χρονών για να την πεις σε 5 άγνωστους μαλάκες που διαφωνείς?λίγη ντροπή ρεalexandroso έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:41Εγώ λέω να του χαιδέψουν το κεφάλι, να του πουν μπράβο αγόρι μου και μετά να το ρίξουν σε ένα αναμορφωτήριο μέχρι να καταλάβει ότι εξωτερική πολιτική κάνει η εκλεγμένη κυβέρνηση και όχι το κάθε βλαχάκι που διαβάζει πολύ ηρωική φαντασία. Για να μη θρηνήσουμε κι άλλο θύμα της βλακείας αυτής με τις σημαίες.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Έχει απόλυτο δίκιο ο alexandroso.Αυτό έλειπε την εξωτερική πολιτική να την κάνουν έφηβοι και όχι το υπουργείο εξωτερικών.Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που οι Τούρκοι ψάχνονται κυριολεκτικά για μανούρα.
-
Ωραία τα λέτε, ωραία τα κάνετε, όταν όμως σας μπαγλαρώσουν αρχίζετε τα εγώ δεν τους ξέρω, ο Ρουπακιάς ήταν κομμουνιστής, εμένα μου δώσαν 25 ευρώ για να κουνάω τη σημαία, εγώ για τα κουπόνια φαγητού βρέθηκα εκεί κι άλλα ηρωικά...Parrot έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:21Άλλα παιδιά στην ηλικία του ή λιώνουν μπροστά στην οθόνη ενός πισι,
Δεν ξέρω τι είναι ο κάθε τουρκόσπορος, εσύ πάντως είσαι κομμουνιστής και οι κομμουνιστές έχετε βεβαρυμένο ιστορικό όσον αφορά τον δωσιλογισμό. Παρέθεσα τον ριζοσπάστη, μόνοι σας παραδέχεστε ότι είστε οι δωσίλογοι των κατακτητών.alexandroso έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:19Ναι, εγώ ο Γιαννόπουλος, ο οθωμανελλην, όλοι όσοι διαφωνούμε γνωστοί κομμουνιστές.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Πάντως τις δηλώσεις μετανοίας άλλοι τις υπέγραφαν δυο - δυο.alexandroso έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:22Ωραία τα λέτε, ωραία τα κάνετε, όταν όμως σας μπαγλαρώσουν αρχίζετε τα εγώ δεν τους ξέρω, ο Ρουπακιάς ήταν κομμουνιστής, εμένα μου δώσαν 25 ευρώ για να κουνάω τη σημαία, εγώ για τα κουπόνια φαγητού βρέθηκα εκεί κι άλλα ηρωικά...
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
Ναι, για παραδειγματισμό σε άλλους εφήβους που θα τους πάρουν τα μυαλά στόκοι σαν αυτόν και θα τους οδηγήσουν σε γρήγορο θάνατο κάνοντας μια τρύπα στο νερό και προκαλώντας κακό στην ίδια τους την πατρίδα δίνοντας λαβή στους Τούρκους. Σκεφτείτε κάποια στιγμή με το πάνω κεφάλι γι αλλαγή. Κι η ντροπή είναι δική σας που με τον τρόπο σας προτρέπετε κι άλλους να πα να σκοτωθούν χωρίς λόγο και αιτία. Θέλετε πόλεμο με τους Τούρκους, πάρτε τα καριοφίλια και τραβάτε, κόφτε τις μαλακίες που μόνο θάνατο χωρίς κανένα όφελος θα φέρουν.σούπερ δημήτριος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:21προτείνεις δημοσίως να μπει μέσα ένας πιτσιρικάς 16 χρονών για να την πεις σε 5 άγνωστους μαλάκες που διαφωνείς?λίγη ντροπή ρεalexandroso έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:41Εγώ λέω να του χαιδέψουν το κεφάλι, να του πουν μπράβο αγόρι μου και μετά να το ρίξουν σε ένα αναμορφωτήριο μέχρι να καταλάβει ότι εξωτερική πολιτική κάνει η εκλεγμένη κυβέρνηση και όχι το κάθε βλαχάκι που διαβάζει πολύ ηρωική φαντασία. Για να μη θρηνήσουμε κι άλλο θύμα της βλακείας αυτής με τις σημαίες.
Βρέθηκε ένας φέρελπις νέος και ήδη έχετε συγχιστεί τόσο που το μυαλό σας έγινε κιμάς.alexandroso έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:22Ωραία τα λέτε, ωραία τα κάνετε, όταν όμως σας μπαγλαρώσουν αρχίζετε τα εγώ δεν τους ξέρω, ο Ρουπακιάς ήταν κομμουνιστής, εμένα μου δώσαν 25 ευρώ για να κουνάω τη σημαία, εγώ για τα κουπόνια φαγητού βρέθηκα εκεί κι άλλα ηρωικά...
Πιείτε το ξύδι σας και πηγαίνετε να κάνετε καμιά εξέταση για τυχόν εγκεφαλικό.
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:22Έχει απόλυτο δίκιο ο alexandroso.Αυτό έλειπε την εξωτερική πολιτική να την κάνουν έφηβοι και όχι το υπουργείο εξωτερικών.Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που οι Τούρκοι ψάχνονται κυριολεκτικά για μανούρα.

1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μίλα για τον εαυτό σου, τύπε. Αν θες να πεθάνεις, δεν σε κρατά κανείς.Parrot έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:21Άλλα παιδιά στην ηλικία του ή λιώνουν μπροστά στην οθόνη ενός πισι,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος parafrwn την 12 Σεπ 2019, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
Ναι, σίγουρα. Δεν απαντώ άλλο στο πέταγμα της μπάλας μικρέ Γκεμπελίσκο. Αν έχεις να πεις κάτι επί της ουσίας πέστο. Μια που δεν έχεις, γιατί αυτό θα απαιτούσε ευφυία, κάτσε μίλα μόνος σου.Γάταρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:26Πάντως τις δηλώσεις μετανοίας άλλοι τις υπέγραφαν δυο - δυο.alexandroso έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:22Ωραία τα λέτε, ωραία τα κάνετε, όταν όμως σας μπαγλαρώσουν αρχίζετε τα εγώ δεν τους ξέρω, ο Ρουπακιάς ήταν κομμουνιστής, εμένα μου δώσαν 25 ευρώ για να κουνάω τη σημαία, εγώ για τα κουπόνια φαγητού βρέθηκα εκεί κι άλλα ηρωικά...
Ναι,εξωτερικη πολιτικη ηθελε να κανει ο πιτσιρικας.Θα κατεβει και στις εκλογες.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:22Έχει απόλυτο δίκιο ο alexandroso.Αυτό έλειπε την εξωτερική πολιτική να την κάνουν έφηβοι και όχι το υπουργείο εξωτερικών.Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που οι Τούρκοι ψάχνονται κυριολεκτικά για μανούρα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
07 Ιαν 2024, 01:50
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ρωσία ανοίγει προξενείο στα κατεχόμενα της Κύπρου
από Ίακχος » 10 Αύγ 2023, 12:27 » σε Εθνικά Θέματα - 76 Απαντήσεις
- 3036 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
22 Αύγ 2023, 11:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διασυνδέσεις Τουρκων αξιωματούχων με τη Μαφία στα κατεχομενα της Κύπρου
από Ίακχος » 23 Απρ 2025, 14:31 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 97 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
23 Απρ 2025, 14:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απολύεται ο υπάλληλος του ΕΚΠΑ που κατέβασε τον server στις τηλεξετάσεις λόγω καταλήψεων
από georgebi » 03 Απρ 2024, 16:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
03 Απρ 2024, 16:47
-