Στον εγκληματία Έλληνα -που στατιστικά είναι πολύ πιθανότερο- που θα μπει, τι να πω;Ju-87 έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:34Πες το αυτο στον εγκληματια πακι που θα μπουκαρει στο σπιτι σου.hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:20Παπαριές. Η εγκληματικότητα είναι σε πτώση εδώ και μια δεκαετία.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:09Επειδή η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, άμα μένεις σε ερημιές επιβάλλεται να έχεις ροτβάιλερ
Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
- hellegennes
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και βλέπεις οτι τα περισσότερα εξ αυτών έχουν φουλ αντικοινωνική/επιθετικη συμπεριφορά. Αντικοινωνικη συμπεριφορα δεν εχω δει σε κανενα ροτβαιλερ που εχω γνωρίσει, αλλα βλεπω σχεδόν σε ολα τα πιτμπουλ. Δεν πάει ουτε ενας μήνας που μπροστά στα μάτια μου πιτμπουλ λυτό και αφίμωτο κόντεψε να αρπάξει απο το λαιμό πομεράνιαν που το κρατούσαν με λουρι, γονεις με παιδί, και να το κάνει πατσές και ποδαράκια. Βασικά στις συγκεκριμένες περιπτωσεις, και μονο τον ιδιοκτητη που θα δεις (ντουλαπιασμένος κτηνοκάγκουρας με τατου κίονες και καγουρογκόμενα με επισης τατού στη μέση, με κολάν και τη στρίνγκα να κόβει απο μέσα αντίστοιχα) καταλαβαίνεις και τη συμπεριφορά του σκυλιου. Ουσιαστικά καθρέφτης του ιδιοκτητη του ειναι ο σκύλος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:31έχω πετύχει ουκ ολίγες φορές ιδιοκτήτες πιτ μπουλ να τα έχουν λυτά χωρίς φίμωτροfoscilis έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 12:34
FF προχθές εκεί που παίζουν τα παιδιά στο γήπεδο ένα ΤΣΟΚΑΡΟ, όχι παραπανω από 18 χρονών, βαμμένο στολισμένο φέρνει πιτ μπουλ, διπλάσιο σε μέγεθος από αυτο του ισογείου, λυτό χωρίς φίμωτρο και αρχίζει να το καβλώνει με ένα ξύλο που του το πέταγε να το φέρει. Μέσα στα παιδάκια. Ήθελα τόσο πολύ να τη βρίσω αλλά είχε ένα τεράστιο πιτ μπουλ, λυτό χωρίς φίμωτρο. Απλά φύγαμε.
Τι θα γίνει τέλος πάντων με τους κρετίνους που παίρνουν ράτσες δολοφόνους και τις αντιμετωπίζουν σαν κανισάκια;
έχουν ένα φονικό όπλο ελεύθερο οδηγούμενο από το ένστικό του ανάμεσα σε αθώους ανθρώπους
οι τύποι θα πρέπει να διώκονται ποινικά
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μεγάλη αλήθεια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Συμπέρασμα, η μεγάλη αλήθεια είναι πως οι μισοί Έλληνες είναι ηλίθιοι. Αλλιώς δεν εξηγείται τόση βλακεία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
οι μισοί;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:47Συμπέρασμα, η μεγάλη αλήθεια είναι πως οι μισοί Έλληνες είναι ηλίθιοι. Αλλιώς δεν εξηγείται τόση βλακεία.

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Υδράργυρος
-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Κατ'αρχας θεωρούνται Έλληνες οι χρυσαυγιτες. Που μεγάλο ποσοστό εγκληματικότητας προέρχεται από αυτούς. Είναι και οι Ρομά δεν λέω αλλά να μιλάνε οι χρυσαυγιτες για εγκληματικότητα...Ju-87 έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:42Λεγοντας Ελληνα εννοεις τους "ημεδαπους"?hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:40Στον εγκληματία Έλληνα -που στατιστικά είναι πολύ πιθανότερο- που θα μπει, τι να πω;
Γιατι και οι βρομα ημεδαποι θεωρουνται.
.
Εννοείται! Εμένα αυτό που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, όλα μα ΟΛΑ τα θηλυκά Πιτ Μπουλ που έχω γνωρίσει είναι εντελώς φιλικά έως ακίνδυνα, ακόμα και κάποια που δεν ξέρω καν το αφεντικό τους όταν τα βλέπω τρέχουν για χάδια. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αυτό αλλά θεωρώ σίγουρο ότι και τα αρσενικά Πιτ Μπουλ μόνο λόγω εκπαίδευσης και ξύλου γίνονται άγρια. Εντάξει μπορεί να βγει μια στα 100 ένας μυστήριος χαρακτήρας αλλά μιλάμε για περίπτωση τότε.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Όλα τα καλά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Παντως εχει την φατσα ενος σκυλου που μολις εριξε ενα χεσιμο και εμεινε ευχαριστημενο.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Στατιστικά οτι έχει ανέβει η εγκληματικότητα έχουμε; ή επειδη έχει μαζευτεί η σάρα και η μάρα πρέπει να κυκλοφορούμε με δέκα ροτβάιλερ;Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:09Επειδή η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, άμα μένεις σε ερημιές επιβάλλεται να έχεις ροτβάιλερ

- Otto Weininger
Μετά από παιχνίδι είναι γι'αυτό είναι έτσι χαρούμενος. Συν του ότι ήξερε οτι πάμε για φαγί.
Let them make the first mistake. We make the last move.
hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 14:37Αφενός αυτού του είδους το επιχείρημα είναι μια κατάπτυστη μαλακία. Α, επειδή υπάρχουν θάνατοι από το Χ, δεν πειράζει που υπάρχουν θάνατοι από το Υ.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:58και εδώ που τα λέμε, τα παιδιά που σκοτώνονται κάθε χρόνο σε τροχαία στα οποία οδηγούν οι γονείς τους είναι πολλαπλάσια από τα σχεδόν ανύπαρκτα θύματα κατοικιδίων.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:28Αν το βρέφος είχε σκοτωθει σε τροχαίο που οδηγούσε ο μπαμπάς θα ήταν πέμπτη μεσημέρι στο πχόρουμ και θα μιλάγαμε για γράμμους
Το 2017 πχ είχαμε 31 νεκρά παιδιά από τροχαία και 0 από σκύλους.
Από το 2014 μέχρι σήμερα υπήρχε 1 θάνατος παιδιού από επίθεση σκύλου.
Απείρως δε περισσότεροι θάνατοι συμβαίνουν επειδή ένα παιδί πνίγεται από φιστίκι ή βάζει το δάχτυλό του στην πρίζα.
Δεν είδα κανέναν να σκίζει το σουτιέν του κατά του κωλορεύματος ή των κοπροφιστικιών. Είστε απλά σκατόψυχοι ή χέστηδες με τα σκυλιά.
Πόσοι ηλίθιος, σκατόψυχος μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να σκέφτεται έτσι;
Αφετέρου, από ποια πηγή τα τράβηξες αυτά τα στατιστικά;
Από το επίσημο σάιτ της ελληνικής αστυνομίας.
Μάλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου. Δεν έγραψα "δεν πειράζει που υπάρχουν θάνατοι παιδιών".
Έγραψα πως τα αυτοκίνητα, το ηλεκτρικό ρεύμα και τα φιστίκια σκοτώνουν απείρως περισσότερα παιδιά από τους σκύλους.
Παρόλα αυτά, είτε λόγω αρχέγονου φόβου έναντι στα σαρκοβόρα θηλαστικά, είτε λόγω σκατοψυχιάς δεν έχουμε χαρακτηρισμούς έναντι του ηλεκτρικού ρεύματος, ούτε και χαλάει ο κόσμος για τους γονείς και τα φιστίκια.
- hellegennes
Όχι, έχουμε στατιστικά που λένε ότι η εγκληματικότητα πέφτει διαρκώς. Αλλά ακόμη και οι δήθεν αριστεροί ξεχνάνε την ιδεολογία τους και αρχίζουν τις υστερίες αν είναι να υποστηρίξουν την μαλακισμένη άποψή τους.nemo έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:32Στατιστικά οτι έχει ανέβει η εγκληματικότητα έχουμε; ή επειδη έχει μαζευτεί η σάρα και η μάρα πρέπει να κυκλοφορούμε με δέκα ροτβάιλερ;Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 13:09Επειδή η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, άμα μένεις σε ερημιές επιβάλλεται να έχεις ροτβάιλερ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 263 Απαντήσεις
- 9332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33