Γιατί παρακαλώ;;Beria έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:43Ενδιαφέρουσα πληροφορία, αλλά άσχετη με το θέμα μαςthe_black_planet έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:42Πάντως και ο άνθρωπος αγελαιο ζώο είναι, να μην ξεχνιόμαστε.
Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Ενδιαφέρουσα πληροφορία αλλά άσχετη με το θέμα μαςhellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:43Ναι, πράγματι:Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:37Δεν υπάρχουν ράτσες φονιάδες, όλα είναι θέμα εκπαίδευσης.foscilis έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:32
Ενδεχομένως θέλει να μην επιτρέπεται να αποκτάς έτσι για πλάκα ένα ζώο που αναλόγως τι διάθεση θα κρίνει εκείνο ότι έχει, με βάση το δικό του μυαλό το οποίο δεν ξέρεις καθόλου μολονότι ορκίζεσαι πως είναι "παρεξηγημένο", μπορεί να σκοτώσει ή να προκαλέσει μη αναστρέψιμη ζημιά σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Δεν είναι καν σα να έχεις σπίτι σου ένα όπλο.
Είναι σα να έχεις σπίτι σου ένα άτομο που δεν πάει 100% στα καλά του και κρατάει 24 ώρες το 24ωρο ένα όπλο γεμάτο και οπλισμένο. Κι ας είναι φιλικότατος και ας μη σου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα.
Θα το έκανες;
Δεν υπάρχει κανένα, μα κανένα λογικό επιχείρημα να έχεις διαφορετική γνώμη για μια ράτσα-φονιά.

Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
-
Το ρο τβαιλερ ει αι στοργικός, την ξέρω τη ράτσα, το Πιτ μπουλ δεν ειναι. Το ροντβαιλερ όπως όπως και τα περισσότερα είδη Πιτ μπουλ είναι πάρα πολύ δυνατά σκυλιά και για αυτό τα αγοράζουν πολύ ηλιθιοι κυρίως με μικρό πουλί και τα εκπαιδευτούν να είναι άγρια. Ε όταν έχεις έναν σκύλο με πολλή δύναμη και το μάθεις να είναι alpha male ενώ η δουλειά σου είναι ακριβώς να το μάθεις ότι δεν ειναι ε είσαι μαλακαςBeria έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:40ΠερίπουΔημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:37Δεν υπάρχουν ράτσες φονιάδες, όλα είναι θέμα εκπαίδευσης.foscilis έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:32
Ενδεχομένως θέλει να μην επιτρέπεται να αποκτάς έτσι για πλάκα ένα ζώο που αναλόγως τι διάθεση θα κρίνει εκείνο ότι έχει, με βάση το δικό του μυαλό το οποίο δεν ξέρεις καθόλου μολονότι ορκίζεσαι πως είναι "παρεξηγημένο", μπορεί να σκοτώσει ή να προκαλέσει μη αναστρέψιμη ζημιά σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Είναι σα να έχεις σπίτι σου ένα άτομο που δεν πάει 100% στα καλά του και κρατάει 24 ώρες το 24ωρο ένα όπλο γεμάτο και οπλισμένο. Κι ας είναι φιλικότατος και ας μη σου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα.
Θα το έκανες;
Δεν υπάρχει κανένα, μα κανένα λογικό επιχείρημα να έχεις διαφορετική γνώμη για μια ράτσα-φονιά.
Το Ροτβάϊλερ δεν είναι κατοικίδιο
Είναι σκύλος εργασίας, εξαιρετικά δυνατό, καθόλου στοργικό και η δύναμή του το κάνει να θεωρεί τον εαυτό του κυρίαρχο της αγέλης
Δεν θα το βάλεις στο σπίτι με νεογέννητο, πόσο μάλλον όταν είσαι κάγκουρας ιδιοκτήτης σκύλου που το αγριεύεις για να μάθει να προστατεύει
Υπάρχουν εξαιρετικά σκυλιά για κατοικίδια
Ο σκύλος τώρα είναι εοικυνδηνος και αν δεν τον πάνε να φυλάει καμία μαντρα με κατσίκια μόνο να θανατωθει μπορεί. Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί βγάζουν τα κόμπλεξ τους όλοι εδώ μέσα για όσους έχουν κάποιο σκύλο ενώ το πρόβλημα ειναι οι κάτοχοι τους. Από ότι διαβάζω οι μαλακές εχουν 4 σκυλια. Ε όταν βλέπεις κάποιο να μένει με 4 σκύλους αντιλαμβάνεται ότι μιλάς για βλαμμένο και ότι δεν σε φταίει ο σκύλος
-
Δεν είναι θέμα ράτσας είναι θέμα νοοτροπίας ιδιοκτήτη. Όσοι επιλέγουν Πιτ μπουλς κυρίως ειναι κομπλεξικοί μαλακες. Επίσης έχει μεγάλη διαφορα να σε δαγκώσει Πιτ μπουλ και λυκόσκυλα. Βασικά είναι καλύτερα να σε δαγκώσει λύκος από Πιτ μπουλ που την άκουσε. Όχι γιατί το Πιτ μπουλ είναι πιο επιθετικό αλλά γιατί είναι πιο αποτελεσματικόhellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:43Ναι, πράγματι:Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:37Δεν υπάρχουν ράτσες φονιάδες, όλα είναι θέμα εκπαίδευσης.foscilis έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:32
Θα το έκανες;
- sport billy
- Phorum.gr user: sport billy
Εξηγούμαι.
Έχω 19 χρόνια μεγαλόσωμο σκύλο.
Έχω δύο μικρά παιδιά.
1. Το σκυλί και το παιδί όπως το μάθης
ΟΜΩΣ..........
2. Οι περισσότερες ράτσες είναι προϊόν του ανθρώπου και των θέλω του μέσω επιλεκτικής αναπαραγωγής.
Στην συγκεκριμένη τώρα περίπτωση το Ροντβάιλερ είναι κι αυτή μια ράτσα ειδικού σκοπού.
Όσο και καλομαθημένο και ανεκτικό και να είναι από το αφεντικό του, υπάρχει το DNA και ο ορισμένος χαρακτήρας του απο τους αναπαραγωγείς και αυτοί θέλανε να φτιάξουνε ένα μαχητικό σκυλί και όχι ένα σκυλί συντροφιάς.
ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ
3. Η ανθρώπινη οικογένεια είναι η αγέλη του σκύλου. Μπορεί να μην αμφισβητεί ο σκύλος τον Αρχηγό της αγέλης αλλά πάντα θα διαπραγματεύεται την θέση του σε αυτή ως προς τα υπόλοιπα μέλη.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει Ζήλια στα ζώα.
Το συγκεκριμένο ζώο ήταν ΚΑΚΙΣΤΑ, εγκλωβισμένο σε ένα μπαλκόνι και μάλιστα μικρό.
Έσκισε την σίτα της μπαλκονόπορτας και επιτέθηκε στο μωρό που ίσως ήταν σε καλαθούνα.
Μιλάμε για απρόκλητη επίθεση.
Εγώ νομίζω ότι παρότι πολύς κόσμος έχει σκυλιά στο θέμα της αντίληψης της ψυχολογίας του σκύλου έχουμε μεσάνυχτα.
Ο μεγάλος σκύλος πρέπει να ζει ελεύθερος σε ανοικτό μεγάλο χώρο να εκτονώνεται διότι όταν ανεβάσει "θερμοκρασία" ξεσπάει όπου βρει.
Προτείνω:
Απαγόρευση κατοχής όλων των μολοσοειδών ρατσών από οικογένειες και μεμονωμένους ιδιοκτήτες παρά μόνο από επιχειρήσεις και εργοστάσια
Όσοι έχουν ήδη μολοσοειδή να είναι πολύ προσεκτικοί
Προσοχή στα παιδιά, πάντοτε να συνοδεύονται από ενήλικα άνδρα όταν έρχονται σε επαφή με μεγάλες ράτσες και ποτέ μόνος ο σκύλος με το παιδί κι ας είναι και μικρόσωμος.
Πάντοτε να έχουμε στο μυαλό μας ότι είναι ζώα.
Έχω 19 χρόνια μεγαλόσωμο σκύλο.
Έχω δύο μικρά παιδιά.
1. Το σκυλί και το παιδί όπως το μάθης
ΟΜΩΣ..........
2. Οι περισσότερες ράτσες είναι προϊόν του ανθρώπου και των θέλω του μέσω επιλεκτικής αναπαραγωγής.
Στην συγκεκριμένη τώρα περίπτωση το Ροντβάιλερ είναι κι αυτή μια ράτσα ειδικού σκοπού.
Όσο και καλομαθημένο και ανεκτικό και να είναι από το αφεντικό του, υπάρχει το DNA και ο ορισμένος χαρακτήρας του απο τους αναπαραγωγείς και αυτοί θέλανε να φτιάξουνε ένα μαχητικό σκυλί και όχι ένα σκυλί συντροφιάς.
ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ
3. Η ανθρώπινη οικογένεια είναι η αγέλη του σκύλου. Μπορεί να μην αμφισβητεί ο σκύλος τον Αρχηγό της αγέλης αλλά πάντα θα διαπραγματεύεται την θέση του σε αυτή ως προς τα υπόλοιπα μέλη.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει Ζήλια στα ζώα.
Το συγκεκριμένο ζώο ήταν ΚΑΚΙΣΤΑ, εγκλωβισμένο σε ένα μπαλκόνι και μάλιστα μικρό.
Έσκισε την σίτα της μπαλκονόπορτας και επιτέθηκε στο μωρό που ίσως ήταν σε καλαθούνα.
Μιλάμε για απρόκλητη επίθεση.
Εγώ νομίζω ότι παρότι πολύς κόσμος έχει σκυλιά στο θέμα της αντίληψης της ψυχολογίας του σκύλου έχουμε μεσάνυχτα.
Ο μεγάλος σκύλος πρέπει να ζει ελεύθερος σε ανοικτό μεγάλο χώρο να εκτονώνεται διότι όταν ανεβάσει "θερμοκρασία" ξεσπάει όπου βρει.
Προτείνω:
Απαγόρευση κατοχής όλων των μολοσοειδών ρατσών από οικογένειες και μεμονωμένους ιδιοκτήτες παρά μόνο από επιχειρήσεις και εργοστάσια
Όσοι έχουν ήδη μολοσοειδή να είναι πολύ προσεκτικοί
Προσοχή στα παιδιά, πάντοτε να συνοδεύονται από ενήλικα άνδρα όταν έρχονται σε επαφή με μεγάλες ράτσες και ποτέ μόνος ο σκύλος με το παιδί κι ας είναι και μικρόσωμος.
Πάντοτε να έχουμε στο μυαλό μας ότι είναι ζώα.
Θες ένα γλυφιτζούρι;grtex 7381 έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 20:41Το Γκιωνης βγαίνει και από το πουλί Γκιώνη, ακόμα και οι Τσακωνες και οι Κρητικοί το έχουν
- hellegennes
Άρα θες να πεις ότι πίτμπουλ επιλέγουν κυρίως οι μαλάκες και οι νορμάλ άνθρωποι τα αποφεύγουν. Δεν βλέπω πώς ακριβώς αλλάζει αυτό το αποτέλεσμα.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 18:55Δεν είναι θέμα ράτσας είναι θέμα νοοτροπίας ιδιοκτήτη. Όσοι επιλέγουν Πιτ μπουλς κυρίως ειναι κομπλεξικοί μαλακες. Επίσης έχει μεγάλη διαφορα να σε δαγκώσει Πιτ μπουλ και λυκόσκυλα. Βασικά είναι καλύτερα να σε δαγκώσει λύκος από Πιτ μπουλ που την άκουσε. Όχι γιατί το Πιτ μπουλ είναι πιο επιθετικό αλλά γιατί είναι πιο αποτελεσματικό
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το ζώο θα παραμείνει μια εβδομάδα στη φιλοζωική, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε ή θα επιστρέψει πίσω στη οικογένεια ή σε άλλη περίπτωση θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια. Στη περίπτωση που το σκυλί παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά τότε οι κτηνίατροι που το παρακολουθούν θα ενημερώσουν σχετικά τον εισαγγελέα.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ μέχρι τώρα δεν παρουσίασε επιθετική συμπεριφορά;BILLO έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 19:21Το ζώο θα παραμείνει μια εβδομάδα στη φιλοζωική, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε ή θα επιστρέψει πίσω στη οικογένεια ή σε άλλη περίπτωση θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια. Στη περίπτωση που το σκυλί παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά τότε οι κτηνίατροι που το παρακολουθούν θα ενημερώσουν σχετικά τον εισαγγελέα.Σοβαρα ρε μαλακες τωρα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
τα Ροντβαιλερ εχουν γενικα τα θεματακια τουςGherschaagk έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 19:41Δλδ μέχρι τώρα δεν παρουσίασε επιθετική συμπεριφορά;BILLO έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 19:21Το ζώο θα παραμείνει μια εβδομάδα στη φιλοζωική, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε ή θα επιστρέψει πίσω στη οικογένεια ή σε άλλη περίπτωση θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια. Στη περίπτωση που το σκυλί παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά τότε οι κτηνίατροι που το παρακολουθούν θα ενημερώσουν σχετικά τον εισαγγελέα.Σοβαρα ρε μαλακες τωρα;
ειδικα με παιδια/βρεφη οπου αντιδρουν επιθετικα
αυτο που πρεπει να εξεταστει ειναι κατα ποσον οι γονεις ειχαν μειωσει αυτον τον κινδυνο με εκπαιδευση κλπ
υποψιαζομαι, καθολου
απλα πηραν ενα ''ματσο'' σκυλι γιατι ετσι, γιατι ετσι γαμαει η ελλαδα κλπ
το σκυλι οτι και να ειναι απο μονο του δεν, ΔΕΝ ειναι κακο
εχει τα αλφα θεματακια του οκ, αλλα αυτο το εχουν και οι γατες
γενικα, προβειτε σε ερευνα για την καθε ρατσα που σας γυαλισε πριν σταξτε το 600ευρω ρε γιδες
1st offender θα βγει με αναστολήGherschaagk έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 19:41Δλδ μέχρι τώρα δεν παρουσίασε επιθετική συμπεριφορά;BILLO έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 19:21Το ζώο θα παραμείνει μια εβδομάδα στη φιλοζωική, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε ή θα επιστρέψει πίσω στη οικογένεια ή σε άλλη περίπτωση θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια. Στη περίπτωση που το σκυλί παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά τότε οι κτηνίατροι που το παρακολουθούν θα ενημερώσουν σχετικά τον εισαγγελέα.Σοβαρα ρε μαλακες τωρα;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 17:50Στα στατιστικά καταγράφονται όλα τα περιστατικά για τα οποία συντάσσεται αναφορά, δηλαδή οτιδήποτε αναφέρεις στην αστυνομία, ακόμη κι αν είναι αποτυχημένη απόπειρα.nemo έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 16:01Σωστός για δεύτερο σκέλος Στο πρωτο τα στατιστικά δεν γράφουν για βιασμούς και απόπειρες βιασμού και μικροληστειεςhellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 15:43
Όχι, έχουμε στατιστικά που λένε ότι η εγκληματικότητα πέφτει διαρκώς. Αλλά ακόμη και οι δήθεν αριστεροί ξεχνάνε την ιδεολογία τους και αρχίζουν τις υστερίες αν είναι να υποστηρίξουν την μαλακισμένη άποψή τους.
πχ αν μπουκάρουν σε σένα και σου αδειάσουν το μισό μαγαζί και σε τραυματίσουν δεν θα γραφτεί στην στατιστική

ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ γιατί δεν τους φτάνει το χαρτί
Καθ' εξη και κατ' εξακολουθηση εννοουν οι τραχαναδες αλλα εγω δε τα δεχομαι αυτα, ειμαι ακραιος σπισιστης. Ευθανασια και γεια σας. Εχουμε θανατο ανθρωπου απο ζωο, τι να συζηταμε;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 19:41Δλδ μέχρι τώρα δεν παρουσίασε επιθετική συμπεριφορά;BILLO έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 19:21Το ζώο θα παραμείνει μια εβδομάδα στη φιλοζωική, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε ή θα επιστρέψει πίσω στη οικογένεια ή σε άλλη περίπτωση θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια. Στη περίπτωση που το σκυλί παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά τότε οι κτηνίατροι που το παρακολουθούν θα ενημερώσουν σχετικά τον εισαγγελέα.Σοβαρα ρε μαλακες τωρα;
Με μια φορά δε γίνεσαι δολοφόνος κάτσε να φάει κανένα παιδί ακόμα να σιγουρευτούμε. Αθώο λόγω αμφιβολιωνBILLO έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 20:00Καθ' εξη και κατ' εξακολουθηση εννοουν οι τραχαναδες αλλα εγω δε τα δεχομαι αυτα, ειμαι ακραιος σπισιστης. Ευθανασια και γεια σας. Εχουμε θανατο ανθρωπου απο ζωο, τι να συζηταμε;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
foscilis έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 16:57μη δείτε ροτβάιλερ να μασάει κεφάλι μωρού, αμέσως να βγάλετε το κόμπλεξ σας.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 16:48Εδώ ει αι το νήμα που ο κάθε κομπλεξικός γράφει την παπαρια του για τους σκύλους;

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 263 Απαντήσεις
- 9332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33