Λυπήσου μας
Η Cara τα έχει με την Ashley
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Η Cara τα έχει με την Ashley
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο Τσαρλι Χαρπερ μεσα μου λεει "oh yeah"...;-)
Γιατί; Έχεις δει την ταινία brokeback mountain;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Στηριζουμε λεσβιες κι εγω αμα γεννιομουν γυναικα θα ημουν λεσβια η αμφιφυλοφιλη.
Οι κωλομπαραδες απλα μου προκαλουν εμετο.
Τιμια μιλωντας αι γυναικαι εχουν αυτο το κατι το θεοπνευστο
και ακομα και αυτες οι λεσβιες δεν μου
προκαλουν αρνητικη εντυπωση ισα ισα που ειναι ξηγημενες σε αντιθεση με τις πουσταρες.
Παντως αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε δυο κακα δηλαδη πουστης η χρυσαυγιτης θα προτιμουσα
ο γιος μου να γινει πουστης και θα του εκανα συστασεις να μην ειναι ξεφωνημενο πουστρονι.
Οι κωλομπαραδες απλα μου προκαλουν εμετο.

Τιμια μιλωντας αι γυναικαι εχουν αυτο το κατι το θεοπνευστο

προκαλουν αρνητικη εντυπωση ισα ισα που ειναι ξηγημενες σε αντιθεση με τις πουσταρες.
Παντως αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε δυο κακα δηλαδη πουστης η χρυσαυγιτης θα προτιμουσα
ο γιος μου να γινει πουστης και θα του εκανα συστασεις να μην ειναι ξεφωνημενο πουστρονι.
Αυτή η εικόνα δεν μ' αρέσει.
Αυτή όμως είναι πιο ρομαντική και σέξι σαν εικόνα.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Οι τσόντες, βγαλμένες από την ζωή είναι και την καθημερινότηταOtto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 11:54Οι γυναίκες, βάσει στατιστικών ναι. Οι τσόντες δεν μετράνε.enterprise-psi έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 10:15Δηλαδή εννοείτε ότι οι γυναίκες ή άνδρες πρέπει να είναι καταστροφικά άσχημες για να γκεοποιηθουν ;
Οι άντρες, το αντίθετο.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Φαντάζεστε πώς θα ήταν η ζωή ενός άνδρα που θα τα είχε με λεσβία αλλά που δεν θα παραδεχόταν ότι είναι λεσβία (η λεσβία δεν θα το παραδεχόταν, όχι ο άνδρας) λόγω κοινωνικών προκαταλήψεων; Σκέτη κόλαση.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τι έγινε τελικά με την επιβύζια φίλη;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Πωωω! Φαντάσου λέει να βγαίνεις για ποτό με την Cara και να σου τρώει τις γκόμενες. Ε! Γίνεσαι ή δε γίνεσαι MGTOW μετά;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Σεπ 2019, 08:58
https://www.madamefigaro.gr/celebrities ... paign=Feed
Τα κορίτσια είναι πολύ αγαπημένα και η Cara δήλωσε πως η Ashley την βοήθησε να αγαπήσει τον εαυτό της και να πιστέψει σ' αυτόν.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.