Τι είναι αυτό; Κάποιο ενδημικό είδος της Μέσης Ανατολής;
Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Είναι τακτική των ταλιμπάν αντί να μπαίνουν σε διάλογο να φιμώνουν τους αντιπάλους τους με όποιο μέσο είναι πιο εύκολο. Αν κατάλαβα από το άρθρο δεν κάνουν κάτι που δεν γίνεται ήδη στη φύση αλλά δε γαμιέται. Για το ψυχιατρείο. Αυτοί. Οχι εσύ ο πανεπιστήμονας που ασχολείσαι με τα πάντα και ξέρεις καλύτερα απ τους ειδικούς τι είναι λογικό και τι για τα κάγκελα.hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:03Είναι τακτική των ταλιμπάν να συστήνουν βοήθεια από την επιστήμη; Εγώ το αντίθετο είχα στο μυαλό μου.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Της Άπω Ανατολής λοιπόν- Casper - έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:05.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Προφανώς αυτοί είναι για τα κάγκελα που μιλάνε για ανάθεση φύλου. Σε πιγκουίνους. Είναι τριγελοίο και μόνο που επιχειρηματολογείς.alexandroso έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:06Είναι τακτική των ταλιμπάν αντί να μπαίνουν σε διάλογο να φιμώνουν τους αντιπάλους τους με όποιο μέσο είναι πιο εύκολο. Αν κατάλαβα από το άρθρο δεν κάνουν κάτι που δεν γίνεται ήδη στη φύση αλλά δε γαμιέται. Για το ψυχιατρείο. Αυτοί. Οχι εσύ ο πανεπιστήμονας που ασχολείσαι με τα πάντα και ξέρεις καλύτερα απ τους ειδικούς τι είναι λογικό και τι για τα κάγκελα.hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:03Είναι τακτική των ταλιμπάν να συστήνουν βοήθεια από την επιστήμη; Εγώ το αντίθετο είχα στο μυαλό μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δεν επιχειρηματολογώ. Δεν έχω τίποτα να πω επί του θέματος. Δεν έχω ιδέα τι είναι σωστό επί του θέματος. Μου κάνει απλά εντύπωση ότι εσύ όχι απλά ξέρεις αλλά προτείνεις και ψυχιατρείο για τους υπεύθυνους του ενυδρείου. Και κάπου εκεί αρχίζω να σκέφτομαι περί ταλιμπάν. Οτι δηλαδή δεν έχεις ιδέα ούτε εσύ επί του θέματος αλλά δεν φείδεσαι νουθεσιών για ψυχολογική παρακολούθηση. Εξ ου και το σχόλιο μου.hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:13Προφανώς αυτοί είναι για τα κάγκελα που μιλάνε για ανάθεση φύλου. Σε πιγκουίνους. Είναι τριγελοίο και μόνο που επιχειρηματολογείς.alexandroso έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:06Είναι τακτική των ταλιμπάν αντί να μπαίνουν σε διάλογο να φιμώνουν τους αντιπάλους τους με όποιο μέσο είναι πιο εύκολο. Αν κατάλαβα από το άρθρο δεν κάνουν κάτι που δεν γίνεται ήδη στη φύση αλλά δε γαμιέται. Για το ψυχιατρείο. Αυτοί. Οχι εσύ ο πανεπιστήμονας που ασχολείσαι με τα πάντα και ξέρεις καλύτερα απ τους ειδικούς τι είναι λογικό και τι για τα κάγκελα.hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:03Είναι τακτική των ταλιμπάν να συστήνουν βοήθεια από την επιστήμη; Εγώ το αντίθετο είχα στο μυαλό μου.
Φίλος πρέπει επειγόντως να βρεις μια λύση στο πρόβλημα σου η ζωή είναι μικρή για να την χαραμίσεις με τα σκυλιάthe_black_planet έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 10:41Άλλη μια όμορφη ανθρώπινη ψυχή που στολίζει το phorum... Καλά μωρη κότα, δεν θα σε πετύχω πουθενά;; Για να μου τα πεις από κοντά αυτά...
- hellegennes
Spare me τις δηλώσεις άγνοιας αντικειμενικού παρατηρητή.alexandroso έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:16Δεν επιχειρηματολογώ. Δεν έχω τίποτα να πω επί του θέματος. Δεν έχω ιδέα τι είναι σωστό επί του θέματος. Μου κάνει απλά εντύπωση ότι εσύ όχι απλά ξέρεις αλλά προτείνεις και ψυχιατρείο για τους υπεύθυνους του ενυδρείου. Και κάπου εκεί αρχίζω να σκέφτομαι περί ταλιμπάν. Οτι δηλαδή δεν έχεις ιδέα ούτε εσύ επί του θέματος αλλά δεν φείδεσαι νουθεσιών για ψυχολογική παρακολούθηση. Εξ ου και το σχόλιο μου.hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:13Προφανώς αυτοί είναι για τα κάγκελα που μιλάνε για ανάθεση φύλου. Σε πιγκουίνους. Είναι τριγελοίο και μόνο που επιχειρηματολογείς.alexandroso έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:06
Είναι τακτική των ταλιμπάν αντί να μπαίνουν σε διάλογο να φιμώνουν τους αντιπάλους τους με όποιο μέσο είναι πιο εύκολο. Αν κατάλαβα από το άρθρο δεν κάνουν κάτι που δεν γίνεται ήδη στη φύση αλλά δε γαμιέται. Για το ψυχιατρείο. Αυτοί. Οχι εσύ ο πανεπιστήμονας που ασχολείσαι με τα πάντα και ξέρεις καλύτερα απ τους ειδικούς τι είναι λογικό και τι για τα κάγκελα.
Μιλάμε για σουρεαλιστικές καταστάσεις τώρα. Ο alexandrosos επιχειρηματολογεί υπέρ του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού φύλου των πιγκουίνων.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:45Spare me τις δηλώσεις άγνοιας αντικειμενικού παρατηρητή.alexandroso έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:16Δεν επιχειρηματολογώ. Δεν έχω τίποτα να πω επί του θέματος. Δεν έχω ιδέα τι είναι σωστό επί του θέματος. Μου κάνει απλά εντύπωση ότι εσύ όχι απλά ξέρεις αλλά προτείνεις και ψυχιατρείο για τους υπεύθυνους του ενυδρείου. Και κάπου εκεί αρχίζω να σκέφτομαι περί ταλιμπάν. Οτι δηλαδή δεν έχεις ιδέα ούτε εσύ επί του θέματος αλλά δεν φείδεσαι νουθεσιών για ψυχολογική παρακολούθηση. Εξ ου και το σχόλιο μου.hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:13
Προφανώς αυτοί είναι για τα κάγκελα που μιλάνε για ανάθεση φύλου. Σε πιγκουίνους. Είναι τριγελοίο και μόνο που επιχειρηματολογείς.
Μιλάμε για σουρεαλιστικές καταστάσεις τώρα. Ο alexandrosos επιχειρηματολογεί υπέρ του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού φύλου των πιγκουίνων.

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
Ελα βρε παπάρα τώρα που έχεις γνώμη και για το φύλο των πιγκουίνων και αξίζουν και ψυχιατρείο όσοι διαφωνούν μαζί σου. Spare me πραγματικά.hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:45Spare me τις δηλώσεις άγνοιας αντικειμενικού παρατηρητή.
Καλά ρε μαλάκαες, πώς καταφέρατε να καταλήξει η συζήτηση στους πιγκουίνους;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
Ο fos το ξεκίνησε και μετά μπήκε ο Χέλης και αφού συμβουλεύτηκε τις 69 εργασίες του στο θέμα των ομοφυλόφιλων πιγκουίνων κατέληξε ότι οι υπεύθυνοι του ενυδρείου χρειάζονται ψυχιατρείο. Business as usual in phorum.gr
hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:45Spare me τις δηλώσεις άγνοιας αντικειμενικού παρατηρητή.alexandroso έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:16Δεν επιχειρηματολογώ. Δεν έχω τίποτα να πω επί του θέματος. Δεν έχω ιδέα τι είναι σωστό επί του θέματος. Μου κάνει απλά εντύπωση ότι εσύ όχι απλά ξέρεις αλλά προτείνεις και ψυχιατρείο για τους υπεύθυνους του ενυδρείου. Και κάπου εκεί αρχίζω να σκέφτομαι περί ταλιμπάν. Οτι δηλαδή δεν έχεις ιδέα ούτε εσύ επί του θέματος αλλά δεν φείδεσαι νουθεσιών για ψυχολογική παρακολούθηση. Εξ ου και το σχόλιο μου.hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:13
Προφανώς αυτοί είναι για τα κάγκελα που μιλάνε για ανάθεση φύλου. Σε πιγκουίνους. Είναι τριγελοίο και μόνο που επιχειρηματολογείς.

-
Κι άλλος ειδικός για το φύλο των πιγκουίνων. Τελικά ίσως να πρέπει να βγαίνω πιο συχνά έξω, μόνο εγώ φαίνεται να μην έχω ιδέα για τις σεξουαλικές συνήθειες των πιγκουίνων. Ολοι οι υπόλοιποι φαίνεται να έχουν ντοκτορά.
alexandroso έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:55Ο fos το ξεκίνησε και μετά μπήκε ο Χέλης και αφού συμβουλεύτηκε τις 69 εργασίες του στο θέμα των ομοφυλόφιλων πιγκουίνων κατέληξε ότι οι υπεύθυνοι του ενυδρείου χρειάζονται ψυχιατρείο. Business as usual in phorum.gr

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 263 Απαντήσεις
- 9332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33