Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 13 Σεπ 2019, 19:21

Triggered

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 13 Σεπ 2019, 19:21

fagano3 έγραψε:
13 Σεπ 2019, 19:15
vantono έγραψε:
13 Σεπ 2019, 18:55

Aς μην αγνοούμε, ότι υπάρχουν σκύλοι που πρέπει να βγουν βόλτα μία με μιάμιση ώρα την ημέρα για να εκτονωθεί. Αν δεν συμβεί, θα ξεσπάσει κάπου αλλού.
Οποιος εχει μεγαλο σκυλι στην Ελλαδα και δεν εχει μεγαλο κήπο ή δε μενει σε χωριο ουσιαστικα μισει το σκυλι του.

Στην Ελλαδα του τσιμεντου ειναι πραγματικα απανθρωπο να εχεις τετοιες ρατσες σε διαμερισμα και να μενεις σε πολεις τυπου Θεσσαλονικης ή Αθηνας.

Το σκυλι θελει χωμα, θελει τρεξιμο, θελει δενδρα.

Ολοι αυτοι οι υποτιθεμενοι σκυλοφιλοι με τους σκυλαρουςπραγματικα βασανιζουν τα ζωακια.
Δεν είναι πάντα έτσι. Δεν πάει απλά με το μέγεθος. Άλλο να έχεις στο διαμέρισμα ένα Ντοπερμαν και άλλο ένα τσοπανοσκυλο.
Το Ντοπερμαν, ακόμα και αν έχεις 5 στρέμματα κήπο, θα σκούζει να μπει να κάτσει μέσα μαζί με την οικογένεια.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 13 Σεπ 2019, 21:15

fagano3 έγραψε:
Οποιος εχει μεγαλο σκυλι στην Ελλαδα και δεν εχει μεγαλο κήπο ή δε μενει σε χωριο ουσιαστικα μισει το σκυλι του.

Στην Ελλαδα του τσιμεντου ειναι πραγματικα απανθρωπο να εχεις τετοιες ρατσες σε διαμερισμα και να μενεις σε πολεις τυπου Θεσσαλονικης ή Αθηνας.

Ολοι αυτοι οι υποτιθεμενοι σκυλοφιλοι με τους σκυλαρουςπραγματικα βασανιζουν τα ζωακια.
Υπάρχουν και χειρότεροι, αυτοί που έχουν πουλιά ή ζώα σε κλουβιά.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Σεπ 2019, 22:26

Τους πουλοκαναρινάδες κτλ δεν μπορώ να τους καταλάβω, να πω την αλήθεια. Εχεις ενα κατοικίδιο(?) που αμεση επαφή δεν έχετε, δεν υπαρχει επικοινωνία, δεν μπορεις καν να το χαιδέψεις (αμα το πιάσεις στα χερια σου και το σφίξεις ατσούμπαλα λίγο παραπάνω κινδυνεύει να σου μείνει από ασφυξία) +βρώμα και κουτσουλιά που πρέπει να καθαρίζεις τακτικά κτλ κτλ. Για ποιο λόγο το έχεις, μόνο για να σου τσιρτσιρίζει στο μπαλκόνι και να καταλαβαίνεις πότε ξημέρωσε ξερω 'γω? Για τους παπαγάλους/μάινες κτλ οκ ειναι αλλιως η φάση, θα μαθουν καμια λέξη να παπαγαλίζουν και θα 'χουν πλάκα, αν κλειδαμπαρώσεις πορτοπαράθυρα μπορεις να τα αφησεις και για λιγα λεπτα ελεύθερα μεσα στο σπιτι υποθέτω, καθώς λόγω του μεγέθους τους δεν κινδυνεύεις να τα χάσεις κατω απο κανενα καναπε, να σου πνιγούνε στην τουαλέτα ή να σου σφηνώσουν σε κανα' σιφόνι, τα χρυσόψαρα και τα ενυδρεία είναι ωραία σαν ομορφιά και ντεκόρ επίσης, αλλά με τα καημένα τα καναρινάκια δεν την καταλαβαίνω τη φάση.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 13 Σεπ 2019, 22:40

vantono έγραψε:
13 Σεπ 2019, 22:26
Τους πουλοκαναρινάδες κτλ δεν μπορώ να τους καταλάβω, να πω την αλήθεια. Εχεις ενα κατοικίδιο(?) που αμεση επαφή δεν έχετε, δεν υπαρχει επικοινωνία, δεν μπορεις καν να το χαιδέψεις (αμα το πιάσεις στα χερια σου και το σφίξεις ατσούμπαλα λίγο παραπάνω κινδυνεύει να σου μείνει από ασφυξία) +βρώμα και κουτσουλιά που πρέπει να καθαρίζεις τακτικά κτλ κτλ. Για ποιο λόγο το έχεις, μόνο για να σου τσιρτσιρίζει στο μπαλκόνι και να καταλαβαίνεις πότε ξημέρωσε ξερω 'γω? Για τους παπαγάλους/μάινες κτλ οκ ειναι αλλιως η φάση, θα μαθουν καμια λέξη να παπαγαλίζουν και θα 'χουν πλάκα, αν κλειδαμπαρώσεις πορτοπαράθυρα μπορεις να τα αφησεις και για λιγα λεπτα ελεύθερα μεσα στο σπιτι υποθέτω, καθώς λόγω του μεγέθους τους δεν κινδυνεύεις να τα χάσεις κατω απο κανενα καναπε, να σου πνιγούνε στην τουαλέτα ή να σου σφηνώσουν σε κανα' σιφόνι, τα χρυσόψαρα και τα ενυδρεία είναι ωραία σαν ομορφιά και ντεκόρ επίσης, αλλά με τα καημένα τα καναρινάκια δεν την καταλαβαίνω τη φάση.

.
36536682_10214764015965649_5995396744576237568_n.jpg
36536682_10214764015965649_5995396744576237568_n.jpg (54.69 KiB) Προβλήθηκε 741 φορές

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 13 Σεπ 2019, 22:41

vantono έγραψε:
13 Σεπ 2019, 19:12
bedouin024 έγραψε:
13 Σεπ 2019, 19:07
Beria έγραψε:
13 Σεπ 2019, 19:01

Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν αφαιρέθηκε
Είχε αγοράσει σκύλο-φόβητρο , είχε σημάδια ότι ο σκύλος ζήλευε, τον άφηνε στο μπαλκόνι στρεσαρισμένο και άφησε το μωρό αφύλακτο

Δεν έγινε κανένα κακό
Στο μπαλκόνι το είχανε. Δεν φανταστήκανε ότι μπορούσε να σπάσει την πόρτα.
ποιά πόρτα, ορθάνοιχτα με κλειστή σήτα είχαν απλώς, απ'ότι ακούγεται,και πισω απ τη σήτα ένα παραμελημένο θεριόσκυλο με φουλ κυριαρχικές τάσεις και μη εκτονωμένη ενέργεια. Μάλλον θα νόμιζαν ότι ειναι έντομο, ο σκύλος. Οκ, σαφώς και φτάνει πια ο πετροπόλεμος προς τη μητέρα, που ήδη περνάει αρκετά, αλλά δεν μπορουμε να μην επισημαίνουμε την τραγική αμέλεια.
Μπορεί στο παρελθόν να μην έχουν παρατηρήσει τον σκύλο, να προσπαθεί να σκίσει την σήτα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Σεπ 2019, 22:57

Otto Weininger έγραψε:
13 Σεπ 2019, 16:51
hellegennes έγραψε:
13 Σεπ 2019, 16:50
waldorf έγραψε:
13 Σεπ 2019, 16:47
Τώρα θα μου πείς οι άλλοι συζητάνε για τους gay πιγκουίνους
:smt018

Για τους non-binary πιγκουίνους.
Γαμουσες non-binary πιγκουίνο;
Εξαρτάται. Οι δεκαεξαδικοί με δυσκολεύουν στον χειρισμό. Αλλά οι οκταδικοί είναι οκέι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 13 Σεπ 2019, 23:01

Μηχανικός έγραψε:
13 Σεπ 2019, 21:15
fagano3 έγραψε:

Υπάρχουν και χειρότεροι, αυτοί που έχουν πουλιά ή ζώα σε κλουβιά.
Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 14 Σεπ 2019, 02:31

foscilis έγραψε:
13 Σεπ 2019, 14:38
alexandroso έγραψε:
13 Σεπ 2019, 14:35
Γιατί; Πού είναι το πρόβλημα με τον πιγκουίνο;
Εγώ δεν το είπα σαν πρόβλημα αλλά σαν χαρμόσυνη είδηση.

Θα λέμε στα εγγόνια μας ότι ζήσαμε τη μαύρη εποχή που οι πιγκουίνοι υφίσταντο ανάθεση έμφυλου ρόλου κατά τη γέννηση και δε θα το πιστεύουν. :smt038
:smt005:

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 14 Σεπ 2019, 02:39

hellegennes έγραψε:
13 Σεπ 2019, 14:52
alexandroso έγραψε:
13 Σεπ 2019, 14:42
foscilis έγραψε:
13 Σεπ 2019, 14:38

Εγώ δεν το είπα σαν πρόβλημα αλλά σαν χαρμόσυνη είδηση.

Θα λέμε στα εγγόνια μας ότι ζήσαμε τη μαύρη εποχή που οι πιγκουίνοι υφίσταντο ανάθεση έμφυλου ρόλου κατά τη γέννηση και δε θα το πιστεύουν. :smt038
Εγώ θα θελα να ξερα γιατί πρέπει να μας απασχολεί τι κάνει ο κάθε ζωολογικός κήπος/ενυδρείο με τους πιγκουίνους του.
Δεν ξέρω. Εμένα με ενδιαφέρει πάντως αν κακοποιούν ζώα. Αυτό σχετικά με το αν μας απασχολεί τι κάνουν. Σε σχέση με το συγκεκριμένο γεγονός, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια παραπάνω δήλωση από το ότι χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.
Οι πιγκουίνοι; :8)

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 14 Σεπ 2019, 02:46

enterprise-psi έγραψε:
13 Σεπ 2019, 19:21
Triggered

Χριστέ μου, ποιος μαλάκας πατέρας -μάνα αφήνει μικρό παιδί μ' αυτό το κτήνος; :o

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 14 Σεπ 2019, 02:48

hellegennes έγραψε:
13 Σεπ 2019, 15:13
alexandroso έγραψε:
13 Σεπ 2019, 15:06
hellegennes έγραψε:
13 Σεπ 2019, 15:03
Είναι τακτική των ταλιμπάν να συστήνουν βοήθεια από την επιστήμη; Εγώ το αντίθετο είχα στο μυαλό μου.
Είναι τακτική των ταλιμπάν αντί να μπαίνουν σε διάλογο να φιμώνουν τους αντιπάλους τους με όποιο μέσο είναι πιο εύκολο. Αν κατάλαβα από το άρθρο δεν κάνουν κάτι που δεν γίνεται ήδη στη φύση αλλά δε γαμιέται. Για το ψυχιατρείο. Αυτοί. Οχι εσύ ο πανεπιστήμονας που ασχολείσαι με τα πάντα και ξέρεις καλύτερα απ τους ειδικούς τι είναι λογικό και τι για τα κάγκελα.
Προφανώς αυτοί είναι για τα κάγκελα που μιλάνε για ανάθεση φύλου. Σε πιγκουίνους. Είναι τριγελοίο και μόνο που επιχειρηματολογείς.
Όπως επίσης και η υιοθεσία άλογων τετράποδων από λογικά δίποδα :roll:
.,

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 14 Σεπ 2019, 02:56

Εγώ αν κινδύνευε το παιδί μου ,θα πυροβολούσα και τον σκύλο και τον ιδιοκτήτη, κι όποιον φιλόζωο εμφανιζόταν.

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 14 Σεπ 2019, 03:07

the_black_planet έγραψε:
13 Σεπ 2019, 14:08
O I έγραψε:
13 Σεπ 2019, 13:36
the_black_planet έγραψε:
13 Σεπ 2019, 13:30

Εντάξει δεν το είδα, μου ανεβάσατε 200 σφιγμους πρωινιατικα... Αλλά τι να σου σχολιάσω σοβαρά αφού μόνος σου ακυρωνεσαι μετά. Ααα εγώ προκάλεσα ε;; Εντάξει εγώ προκάλεσα αλλά και εσύ εξεφρασες ενδιαφέρον και με "προκαλεσες" ότι δεν θα τηρήσω την υπόσχεση μου γι'αυτό σου απάντησα, ιδού η Ρόδος κοπελιά :wink
Καλά
μιας και επιμένεις :102:
Στείλε διεύθυνση στο πμ να έρθω να βάλεις το χέρι σου μέσα να εξακριβώσεις το κατά πόσο κοπελιά είμαι :xena:

Πάντως με τα σοβαρά είδα ότι συμφωνείς
O I @ Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Ο.Ι.
Με τα σοβαρά συμφωνώ, με τις μλκιες και τις τζάμπα μαγκιες τρελαίνομαι. Και σε έναν άλλο μάγκα σήμερα στο fb που είχε ποσταρει φωτό του με όπλο για το σκυλί του απάντησα ότι η κανη του όπλου είναι φαλικο σύμβολο και μάλλον κάτι άλλο θέλει να το κάνει αλλά τα κοινωνικά πρότυπα δεν του το επιτρέπουν και είναι ακόμα μικρός για να σπάσει τα δεσμά και να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει :wink θα στο στείλω το πμ, θες και φωτό να γνωριστούμε πρωτα;; :lol: Εγώ θα στα έγραφα και δημόσια αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω δεν το επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ ενώ επιτρέπεται πχ να γράφεις για τεμαχισμους και όπλα και γενικά καθε άρρωστη έκφραση της καταπιεσμένης σεξουαλικότητας των μικροαστών που κατακλύζουν το phorum.
Λίγη αυτογνωσία ποτέ δεν ήταν βλαβερή για την ψυχική υγεία.
Η πρώτη σου επικοινωνία μαζί μου ήταν σεξιστική πρόκληση και το ωραίο είναι που μιλάς για "άρρωστη έκφραση της καταπιεσμένης σεξουαλικότητας" θέλοντας να ελέγξεις άλλους :lol:
τεσπα
Συμβουλευτικά, αν θες να μ' ακούσεις μιας και προφανώς είσαι τόσο φιλόζωος όπως βλέπω.
Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου, ισορροπίες κλπ και μετά ενδιαφέρσου να διορθώσεις ανθρώπους ή να περιθάλψεις ζώα.
Ξέρεις, μεγάλη ευθύνη για παρόμοιες συμπεριφορές τέτοιων ζώων φέρουν η ψυχική κατάσταση των ανθρώπων που τα έχουν και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο χώρο που φιλοξενούνται. Μη το ξεχνάς αυτό. Είναι αποδεδειγμένο.
Όταν επιλέγουμε σκύλο, τον επιλέγουμε βάση των χαρακτηριστικών του για τον σκοπό που τον προορίζουμε και τον εκπαιδεύουμε ανάλογα και όταν ζει στον χώρο μας παίρνει στοιχεία και από τις ψυχικές μας διαθέσεις. Αν ο χαρακτήρας σου είναι επιθετικός και πάρεις σκύλο που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά μόνο γι' αυτό, να είσαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσει να σου αποδείξει ότι είναι πιο επιθετικός. Αν είσαι προστατευτικός θα σου αποδείξει ότι είναι πιο προστατευτικός κοκ.
Εσύ με την επιθετικότητα που επιδεικνύεις, άντε για κανένα κανίς ή για κανένα τσιουάουα καλός είσαι. Για τέτοια μεγάλα επικίνδυνα σκυλιά απλά είσαι κακό παράδειγμα.
Κατάλαβες τώρα;

ΥΓ 1
Είδα άδειο το πμ και κατάλαβα ότι "κοιτάξτε μας γειτόνισσες, ψαράκια τηγανίζουμε"

ΥΓ 2
Ο λόγος που επιτέθηκε ο σκύλος στο μωρό, εκτός των πιο πάνω υποθέσεων, είναι η ζήλια. Το ζωντανό την έβγαζε στο μπαλκόνι και το μωρό απολάμβανε όλη την φροντίδα που σίγουρα και τα αδελφάκια του θα ζήλευαν.
Τι κάνει γαβ-γαβ στο μπαλκόνι και είναι επικίνδυνο δηλαδή :wink

Ο.Ι.

istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m » 14 Σεπ 2019, 07:42

bedouin024 έγραψε:
13 Σεπ 2019, 18:57
Έχει η καημένη η μητέρα να θρηνήσει το θάνατο του μωρού της, έχει και έξω τον όχλο με δάδες και τσουγκράνες που περιμένει να την κρεμάσει. Πολλοί εδώ μέσα δεν καταλαβαίνουν πόσο θεόχαζα και αβοήθητα είναι τα μωρά. 2 λεπτά να αφαιρεθείς, μπορεί να γίνει το κακό.
Θεοχαζο και αβοηθητο ειναι το μυαλο σου
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών