Για να σκοτώσουν γενικώς θα έλεγα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 11:19Το "άρπαγμα" και το βίαιο τίναγμα είναι η κλασσική μέθοδος που χρησιμοποιούν κάποια αρσενικά σκυλιά για να σκοτώσουν τα δικά τους κουτάβια.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 11:13Ερώτηση έκανα, γιατί προσπαθούσα να καταλάβω αν το τράβηξε από την κούνια κάτω και έγινε η ζημιά ή το έπιασε στο στόμα και το τιναζε αριστερά δεξιά όπως κάνουν.
Αυτό το "χτυπούσε με μανία σε έπιπλα και τοίχους" δεν το καταλαβαίνω.
Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
- Otto Weininger
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τι ακριβώς "ψυχούλες" είναι αυτές γαμώ το κέρατό μου που αν δεν... περνάς από κάθε πόρτα εσύ πρώτος όπως μας εξηγεί ο φετιχιστής στο protagon, αποφασίζουν ότι είναι αρχηγοί γεγονός το οποίο μεταφράζουν σε license to kill;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- hellegennes
Τα σκυλιά δεν σκοτώνουν για κοινωνικούς λόγους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 10:36Το παρανοϊκό στην υπόθεση είναι ότι όσοι ισοπεδώνουν την όποια επιθετική ή δολοφονική επίθεση ενός ζώου συντροφιάς αδυνατούν να μπουν στην ίδια διαδικασία ισοπέδωσης για τους ανθρώπους που έχουν τα ίδια ακριβώς ζωώδη ένστικτα.
Σκοτώνει ένα ροτβάιλερ (που εκ των πραγμάτων έχει αξιολογηθεί ως προβληματική ράτσα) είναι εν δυνάμει φονιάδες όλοι οι σκύλοι.
Σκοτώνει ένας άνθρωπος, φταίει η κακούργα κενωνία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι λέει ρε ο τρίβλακας.
Άφησε την ανατροφή των σκύλων και έπιασε των ανθρώπων το ντουγάνι.
Έχει παιδάκια ο τύπος, ξέρουμε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν έχει απ' οτι ξέρω.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Otto Weininger
Τι του έκανες;vagabondo έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:27Εμένα μου έχει επιτεθεί ένα.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 21:53Πραγματικά ειμαι περίεργος να δω τις 9 περιπτώσεις που Λαμπραντορ σκότωσε άνθρωπο.
- hellegennes
Το ρώτησε αν έχει μαζί του τα χαρτιά του.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 12:06Τι του έκανες;vagabondo έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:27Εμένα μου έχει επιτεθεί ένα.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 21:53Πραγματικά ειμαι περίεργος να δω τις 9 περιπτώσεις που Λαμπραντορ σκότωσε άνθρωπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πέρασα έξω από την αυλή του και η αυλόπορτα ήταν ανοιχτή, αυτό έκανα.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 12:06Τι του έκανες;vagabondo έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:27Εμένα μου έχει επιτεθεί ένα.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 21:53Πραγματικά ειμαι περίεργος να δω τις 9 περιπτώσεις που Λαμπραντορ σκότωσε άνθρωπο.
Σήκωνα χέρια - πόδια για να μην με πλησιάσει. Από μέσα ο ιδιοκτήτης του το φώναζε χωρίς αποτέλεσμα. Έπρεπε να έρθει ο ίδιος και να το πάρει με το χέρι.
Occasio facit furem
Στην δική τους κοινωνία, ΝΑΙ!!! Όχι όμως στην ανθρώπινη...hellegennes έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 11:37Τα σκυλιά δεν σκοτώνουν για κοινωνικούς λόγους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 10:36Το παρανοϊκό στην υπόθεση είναι ότι όσοι ισοπεδώνουν την όποια επιθετική ή δολοφονική επίθεση ενός ζώου συντροφιάς αδυνατούν να μπουν στην ίδια διαδικασία ισοπέδωσης για τους ανθρώπους που έχουν τα ίδια ακριβώς ζωώδη ένστικτα.
Σκοτώνει ένα ροτβάιλερ (που εκ των πραγμάτων έχει αξιολογηθεί ως προβληματική ράτσα) είναι εν δυνάμει φονιάδες όλοι οι σκύλοι.
Σκοτώνει ένας άνθρωπος, φταίει η κακούργα κενωνία.
Το κακό είναι ότι με το μυαλό που έχουν θεωρούν ότι ανήκουν όλοι γύρω τους στην δική τους κοινωνία...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν διαφωνούμε σε τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 11:05Υποθέτω ότι πήραν το σκυλί όταν υπήρχαν ήδη και τα τρία παιδιά στο σπίτι και η "αγέλη" ήταν ήδη υπαρκτή. Το μωρό, ήταν μια νέα προσθήκη που έγινε αιτία αποκλεισμού του. Προφανώς, δεν σκέφτηκαν τις συνέπειες.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 10:51Και τότε γιατί το είχαν εκτοπίσει στη βεράντα ένα ολόκληρο καλοκαίρι;;foscilis έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 10:50
«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είχε δείξει καμία επιθετική συμπεριφορά με το μωράκι μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό» φέρεται να είπε στην κατάθεση του ο πατέρας, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο σκύλος μεγάλωσε για οκτώ χρόνια με τα υπόλοιπα τρία παιδιά της οικογένειας και έπαιζε μαζί τους.
«Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας»
Σας θυμίζει κάτι αυτή η ρητορικη;
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που τους συνέβη είναι απίστευτα δραματικό και η οποιαδήποτε απόδοση ευθύνης έχει ασήμαντο νόημα σε αυτό που θα βιώσουν. Είναι από τις περιπτώσεις που αυτό το γαμημένο "αν" είναι αβάστακτο.
Ξέρω παιδί που το δάγκωσε σκυλί της οικογένειας γιατί ο μικρός σαν μικρός το είχε βρει παιχνίδι να το πειράζει και κάποια στιγμή τα πήρε ο σκύλος και του τράβηξε μία. Η αντίδραση του πατέρα; Βρήκε το σκυλί το οποίο στο μεταξύ είχε γίνει μπουχός γιατί κατάλαβε πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό και το σκότωσε. Εντ οφ στόρυ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Otto Weininger
Άπο του χαρου τα δόντια γλίτωσε.hellegennes έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 12:19Το ρώτησε αν έχει μαζί του τα χαρτιά του.
- hellegennes
Χάρο το έλεγαν το σκυλί; Καθόλου παράξενο όνομα, αν επρόκειτο για λαμπραντόρ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Για όνομα του Θεού ρε συ.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 12:35Δεν διαφωνούμε σε τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 11:05Υποθέτω ότι πήραν το σκυλί όταν υπήρχαν ήδη και τα τρία παιδιά στο σπίτι και η "αγέλη" ήταν ήδη υπαρκτή. Το μωρό, ήταν μια νέα προσθήκη που έγινε αιτία αποκλεισμού του. Προφανώς, δεν σκέφτηκαν τις συνέπειες.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 10:51
Και τότε γιατί το είχαν εκτοπίσει στη βεράντα ένα ολόκληρο καλοκαίρι;;
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που τους συνέβη είναι απίστευτα δραματικό και η οποιαδήποτε απόδοση ευθύνης έχει ασήμαντο νόημα σε αυτό που θα βιώσουν. Είναι από τις περιπτώσεις που αυτό το γαμημένο "αν" είναι αβάστακτο.
Ξέρω παιδί που το δάγκωσε σκυλί της οικογένειας γιατί ο μικρός σαν μικρός το είχε βρει παιχνίδι να το πειράζει και κάποια στιγμή τα πήρε ο σκύλος και του τράβηξε μία. Η αντίδραση του πατέρα; Βρήκε το σκυλί το οποίο στο μεταξύ είχε γίνει μπουχός γιατί κατάλαβε πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό και το σκότωσε. Εντ οφ στόρυ.
- Otto Weininger
Οπότε βάσει στατιστικής και απόψεων που εκφράζεις, καλύτερα να πάρω ένα Cane Corso πάρα Λαμπραντορ.hellegennes έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 12:43Χάρο το έλεγαν το σκυλί; Καθόλου παράξενο όνομα, αν επρόκειτο για λαμπραντόρ.
Να μη φοβάσαι να περάσεις και απο την αυλή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 263 Απαντήσεις
- 9330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33