Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Χαοτικός » 15 Σεπ 2019, 15:35
Που πας ρε μλκ. Κάτσε να τους παίξουμε

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 15 Σεπ 2019, 15:43
Χαοτικός έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 15:19
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 15:12
Έλα Χαοτικέ, ο ιστορίας είναι μία ακόμη από τις περιπτώσεις πολυεπίπεδης υπεροχής του ανθρώπινου είδους.
Κάπου εδώ επιβάλλεται ένας ακόμη πύρινος φιλάνθρωπος λόγος.
Αναμένω.
Ε όχι και πύρινος. Τι θες για τον φίλο μωρέ; Σε έκανε να νιώσεις κάπως; Σιγά. Κι εσύ σιγοντάρεις κάτι άλλες και αλλους όταν είναι εριστικοί και μη σου πω και υβριστικοί. κάτι γελάκια, κάτι σχόλια "αστους ρε τόσο φτάνει το χαζό μυαλό τους", εντάξει τώρα.
Με απογοητεύεις. Ήθελα κάτι πιο δραστικό και όχι παραπονάκια. Κάτι για τον χαοτικό συναισθηματισμό του αριστερού ανθρώπου που ακόμη και όταν πέφτει στα μωσαϊκά διατηρεί κάτι από το μεγαλείο της πανανθρώπινης παλιανθρωπιάς* κλπ
*Μπορείς να το πάρεις ΚΑΙ με την καλή έννοια, όπως λέμε
τα παλιόπαιδα, τα ατίθασα και τέτοια. Ή σκέτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 15 Σεπ 2019, 15:56
Καμμία παρεξήγηση και κανένα μπέρδεμα αγαπητέ. Δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο ζώον υπ' όψιν ούτε είμαι ΤΟΣΟ ζωόφιλη ώστε να ψάχνω ενδελεχώς τις συμπεριφορές και ιδιαιτερότητες των έμβιων όντων της κάθε ράτσας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
από the_black_planet » 15 Σεπ 2019, 15:56
Otto Weininger έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 13:51
foscilis έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 13:43
Αυτό δεν είναι τίποτα, εγώ ξέρω παιδί που είχε βρει παιχνίδι να ακουμπάει τους φίλους του και κόλλησε σταφυλόκοκκο.
Η μάνα εντελώς ανάλγητη, αντί να σκεφτεί ότι ο σταφυλόκοκκος κάνει απλά αυτό που κάνει και δεν φταίει σε τίποτα, πήγε αγόρασε αντιβίωση και τον σκότωσε!1!!
Δηλαδή, είχαν ένα σκύλο που δεν ήταν επιθετικός, το παιδί τον πείραζε όλη την ώρα, οι γονείς δεν του είπαν ότι δεν πρέπει να το κάνει, ο σκύλος τον δάγκωσε κάποια στιγμή, έφυγε γιατί κατάλαβε ότι έκανε μαλάκια (κλασική αντίδραση σκύλου) ο πατέρας το βρήκε και το σκότωσε.
Αυτά είναι μαλακιες. Ας το έδινε στην φιλοζωική να το πάρει κάποιος που δεν θα του τραβάει τα μουστάκια για να γελάει.
Εδώ έχεις δύο πολυ μικρά παιδιά, αδερφάκια, το ένα ενοχλεί το άλλο και ενστικτωδώς ξέρω γω, το άλλο το χτυπάει για να σταματήσει. Εκεί τι κάνεις δηλαδή; Το παστωνεις στο ξύλο για να μάθει να ανέχεται τα πειράγματα;
Δεν λέω σκοτώνεις, γιατί μιλάμε για ανθρώπους.
Τι ψάχνεις ρε μαν, είναι άνθρωποι άρα ανώτεροι και κάνουν ο,τι γουστάρουν. Δεν τολμούν βέβαια να τα κάνουν δημόσια γιατί ξέρουν ότι θα πρέπει να αλλάξουν ονομα και χώρα, στην πστια μόνο, αυτό θα πει άνθρωπος ρε ανωτερότητα! Όπως πχ στον Κόμη Μοντεχριστο που ο άλλος ο παπάρας είπε ότι καλά έκανε και του επιτέθηκε πστικα γιατί είναι αριστοκράτης και έχει δίκιο ο,τι και να κάνει ενώ ο άλλος είναι τιποτας. Εγώ προκαλώ όποιον νομίζει ότι έχει καρύδια και δεν θέλει το παιδί του να νοιώθει κόμπλεξ που ο πατέρας του είναι κότα να έρθει να μου τα πει αυτά μπροστά μου. Επειδή μιλάμε για λόγια και όχι για πράξη δεν θα του επιτεθώ φυσικά, θα του βρίσω τη μάνα, τα παιδια και ολο του το σόι, αν μου επιτεθεί ευτυχώς ή δυστυχώς τα παιδιά του δεν θα αποκτήσουν αδερφάκι άλλο.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
-
istoria m amartia m
από istoria m amartia m » 15 Σεπ 2019, 16:00
the_black_planet έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 15:56
Αυτό δεν είναι τίποτα, εγώ ξέρω παιδί που είχε βρει παιχνίδι να ακουμπάει τους φίλους του και κόλλησε σταφυλόκοκκο.
Η μάνα εντελώς ανάλγητη, αντί να σκεφτεί ότι ο σταφυλόκοκκος κάνει απλά αυτό που κάνει και δεν φταίει σε τίποτα, πήγε αγόρασε αντιβίωση και τον σκότωσε!1!!
Δηλαδή, είχαν ένα σκύλο που δεν ήταν επιθετικός, το παιδί τον πείραζε όλη την ώρα, οι γονείς δεν του είπαν ότι δεν πρέπει να το κάνει, ο σκύλος τον δάγκωσε κάποια στιγμή, έφυγε γιατί κατάλαβε ότι έκανε μαλάκια (κλασική αντίδραση σκύλου) ο πατέρας το βρήκε και το σκότωσε.
Αυτά είναι μαλακιες. Ας το έδινε στην φιλοζωική να το πάρει κάποιος που δεν θα του τραβάει τα μουστάκια για να γελάει.
Εδώ έχεις δύο πολυ μικρά παιδιά, αδερφάκια, το ένα ενοχλεί το άλλο και ενστικτωδώς ξέρω γω, το άλλο το χτυπάει για να σταματήσει. Εκεί τι κάνεις δηλαδή; Το παστωνεις στο ξύλο για να μάθει να ανέχεται τα πειράγματα;
Τι ψάχνεις ρε μάνα, είναι άνθρωποι άρα ανώτεροι και κάνουν ο,τι γουστάρουν. Δεν τολμούν βέβαια να τα κάνουν δημόσια γιατί ξέρουν ότι θα πρέπει να αλλάξουν ονομα και χώρα, στην πστια μόνο, αυτό θα πει άνθρωπος ρε ανωτερότητα! Όπως πχ στον Κόμη Μοντεχριστο που ο άλλος ο παπάρας είπε ότι καλά έκανε και του επιτέθηκε πστικα γιατί είναι αριστοκράτης και έχει δίκιο ο,τι και να κάνει ενώ ο άλλος είναι τιποτας. Εγώ προκαλώ όποιον νομίζει ότι έχει καρύδια και δεν θέλει το παιδί του να νοιώθει κόμπλεξ που ο πατέρας του είναι κότα να έρθει να μου τα πει αυτά μπροστά μου. Επειδή μιλάμε για λόγια και όχι για πράξη δεν θα του επιτεθώ φυσικά, θα του βρίσω τη μάνα, τα παιδια και ολο του το σόι, αν μου επιτεθεί ευτυχώς ή δυστυχώς τα παιδιά του δεν θα αποκτήσουν αδερφάκι άλλο.
Έλα, κουρασες...
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
-
Χαοτικός
από Χαοτικός » 15 Σεπ 2019, 16:03
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 15:43
Χαοτικός έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 15:19
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 15:12
Έλα Χαοτικέ, ο ιστορίας είναι μία ακόμη από τις περιπτώσεις πολυεπίπεδης υπεροχής του ανθρώπινου είδους.
Κάπου εδώ επιβάλλεται ένας ακόμη πύρινος φιλάνθρωπος λόγος.
Αναμένω.
Ε όχι και πύρινος. Τι θες για τον φίλο μωρέ; Σε έκανε να νιώσεις κάπως; Σιγά. Κι εσύ σιγοντάρεις κάτι άλλες και αλλους όταν είναι εριστικοί και μη σου πω και υβριστικοί. κάτι γελάκια, κάτι σχόλια "αστους ρε τόσο φτάνει το χαζό μυαλό τους", εντάξει τώρα.
Με απογοητεύεις. Ήθελα κάτι πιο δραστικό και όχι παραπονάκια. Κάτι για τον χαοτικό συναισθηματισμό του αριστερού ανθρώπου που ακόμη και όταν πέφτει στα μωσαϊκά διατηρεί κάτι από το μεγαλείο της πανανθρώπινης παλιανθρωπιάς* κλπ
*Μπορείς να το πάρεις ΚΑΙ με την καλή έννοια, όπως λέμε
τα παλιόπαιδα, τα ατίθασα και τέτοια. Ή σκέτο.
Κάνε μου ένα υπόμνημα να γράψω όπως πρέπει.

-
the_black_planet
από the_black_planet » 15 Σεπ 2019, 16:05
O I έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 15:22
O I έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 03:07
the_black_planet έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 14:08
Με τα σοβαρά συμφωνώ, με τις μλκιες και τις τζάμπα μαγκιες τρελαίνομαι. Και σε έναν άλλο μάγκα σήμερα στο fb που είχε ποσταρει φωτό του με όπλο για το σκυλί του απάντησα ότι η κανη του όπλου είναι φαλικο σύμβολο και μάλλον κάτι άλλο θέλει να το κάνει αλλά τα κοινωνικά πρότυπα δεν του το επιτρέπουν και είναι ακόμα μικρός για να σπάσει τα δεσμά και να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει

θα στο στείλω το πμ, θες και φωτό να γνωριστούμε πρωτα;;

Εγώ θα στα έγραφα και δημόσια αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω δεν το επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ ενώ επιτρέπεται πχ να γράφεις για τεμαχισμους και όπλα και γενικά καθε άρρωστη έκφραση της καταπιεσμένης σεξουαλικότητας των μικροαστών που κατακλύζουν το phorum.
Λίγη αυτογνωσία ποτέ δεν ήταν βλαβερή για την ψυχική υγεία.
Η πρώτη σου επικοινωνία μαζί μου ήταν σεξιστική
πρόκληση και το ωραίο είναι που μιλάς για "άρρωστη έκφραση της καταπιεσμένης σεξουαλικότητας" θέλοντας να ελέγξεις άλλους

τεσπα
Συμβουλευτικά, αν θες να μ' ακούσεις μιας και προφανώς είσαι τόσο φιλόζωος όπως βλέπω.
Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου, ισορροπίες κλπ και μετά ενδιαφέρσου να διορθώσεις ανθρώπους ή να περιθάλψεις ζώα.
Ξέρεις,
μεγάλη ευθύνη για παρόμοιες συμπεριφορές τέτοιων ζώων φέρουν η ψυχική κατάσταση των ανθρώπων που τα έχουν και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο χώρο που φιλοξενούνται. Μη το ξεχνάς αυτό.
Είναι αποδεδειγμένο.
Όταν επιλέγουμε σκύλο, τον επιλέγουμε βάση των χαρακτηριστικών του για τον σκοπό που τον προορίζουμε και τον εκπαιδεύουμε ανάλογα και όταν ζει στον χώρο μας παίρνει στοιχεία και από τις ψυχικές μας διαθέσεις. Αν ο χαρακτήρας σου είναι επιθετικός και πάρεις σκύλο που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά μόνο γι' αυτό, να είσαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσει να σου αποδείξει ότι είναι πιο επιθετικός. Αν είσαι προστατευτικός θα σου αποδείξει ότι είναι πιο προστατευτικός κοκ.
Εσύ με την επιθετικότητα που επιδεικνύεις, άντε για κανένα κανίς ή για κανένα τσιουάουα καλός είσαι. Για τέτοια μεγάλα επικίνδυνα σκυλιά απλά είσαι κακό παράδειγμα.
Κατάλαβες τώρα;
ΥΓ 1
Είδα άδειο το πμ και κατάλαβα ότι "κοιτάξτε μας γειτόνισσες, ψαράκια τηγανίζουμε"
ΥΓ 2
Ο λόγος που επιτέθηκε ο σκύλος στο μωρό, εκτός των πιο πάνω υποθέσεων, είναι η ζήλια. Το ζωντανό την έβγαζε στο μπαλκόνι και το μωρό απολάμβανε όλη την φροντίδα που σίγουρα και τα αδελφάκια του θα ζήλευαν.
Τι κάνει γαβ-γαβ στο μπαλκόνι και είναι επικίνδυνο δηλαδή

Ο.Ι.
the_black_planet έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 13:22
Εσύ γελοίε δεν μπορείς να μου κάνεις κήρυγμα. Και να μου μιλάς για αυτογνωσία. Αει στα τσακιδια.
Αυτό ακριβώς επισημαίνω με τα υπογραμμισμένα και τον σύνδεσμο που σου δίνω
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΚΥΛΩΝ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ
Μήπως να στο ζωγραφίσω;
the_black_planet έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 13:28
Στα έστειλα τα στοιχεία κοπελιά. Θα έρθεις;; Πάρε και ταπερακια θα σου δώσω να πάρεις και για το σπίτι. Εκτός αν θέλεις να μου στείλεις και εσύ τα στοιχεία σου να έρθω να σε βρω.
Είσαι πολύ πειραγμένος τελικά
Αν και γίνεσαι ενοχλητικός για μένα και τα υπόλοιπα μέλη βάση της αρρωστημένης σκυλοφιλίας σου που βάζει πάνω από το σεβασμό τού είδους σου τα σκυλιά, αφού το θέλεις τόσο πολύ να βάλεις το χεράκι σου στη σακούλα για να διαπιστώσεις το κατά πόσο κοπελιά είμαι, τόσο ώστε να μου στέλνεις στοιχεία στο μέιλ, όταν από Χαλκιδική κατέβω Πελοπόννησο θα έρθω μιας και μου δίνεις διεύθυνση και φωτο. Θα σε περιμένω έξω από το σπίτι για να μη μου φέρεις καμιά 10ρια άντρακλες σα και σένα που ελπίζεις σ' αυτούς.
Εγώ κι εσύ χωρίς
τους πολλούς που έχεις παρέα;
Άνετα
Θα σε βρω εγώ

Ο.Ι.
Τι λες ρε ξέπλυμα που θα σου φέρω και παρέα;;

Θα σε φοβηθω λες και ααααμα με βαρεσεις κάτι τρέχει στα γύφτικα, θα με εχει βαρεσει το άλλο αρσενικό της αγέλης και θα πάθω κατάθλιψη

Κουκλίτσα μου έρχομαι εγώ Σαλόνικα στις27 του μήνα, φέρε και τις φίλες σου άμα θέλεις, εκτός αν είσαι μοναχοφάισα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
the_black_planet την 15 Σεπ 2019, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
the_black_planet
από the_black_planet » 15 Σεπ 2019, 16:07
Έχεις και το θράσος και συνεχίζεις (ανώνυμα) και λες και όλας ότι εγώ προκαλώ και ενοχλώ το φόρουμ;;; Μα καλά τόσο αδερφή;; Οικογένεια έχεις ρε, η γυναίκα σου τα ξέρει;;; Αεί βουλωστο ρε κουραμπιέ!
-
Χαοτικός
από Χαοτικός » 15 Σεπ 2019, 16:10
the_black_planet έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 16:05

Θα σε φοβηθω λες και ααααμα με βαρεσεις κάτι τρέχει στα γύφτικα, θα με δει βαρεσεις το άλλο αρσενικό της αγέλης και θα πάθω κατάθλιψη

Κουκλίτσα μου έρχομαι εγώ Σαλόνικα στις27 του μήνα, φέρε και τις φίλες σου άμα θέλεις, εκτός αν είσαι μοναχοφάισα

-
istoria m amartia m
από istoria m amartia m » 15 Σεπ 2019, 16:12

Θα σε φοβηθω λες και ααααμα με βαρεσεις κάτι τρέχει στα γύφτικα, θα με δει βαρεσεις το άλλο αρσενικό της αγέλης και θα πάθω κατάθλιψη

Τύπε εισαι λιγο ψυχάκιας (όσο πατάει η ΓΑΛΗ) ή μου φαίνεται;
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 15 Σεπ 2019, 16:14
Εδώ έχεις δύο πολυ μικρά παιδιά, αδερφάκια, το ένα ενοχλεί το άλλο και ενστικτωδώς ξέρω γω, το άλλο το χτυπάει για να σταματήσει. Εκεί τι κάνεις δηλαδή;
Το παστωνεις στο ξύλο για να μάθει να ανέχεται τα πειράγματα;
Τι ψάχνεις ρε μαν, είναι άνθρωποι άρα ανώτεροι και κάνουν ο,τι γουστάρουν. Δεν τολμούν βέβαια να τα κάνουν δημόσια γιατί ξέρουν ότι θα πρέπει να αλλάξουν ονομα και χώρα, στην πστια μόνο, αυτό θα πει άνθρωπος ρε ανωτερότητα! Όπως πχ στον Κόμη Μοντεχριστο που ο άλλος ο παπάρας είπε ότι καλά έκανε και του επιτέθηκε πστικα γιατί είναι αριστοκράτης και έχει δίκιο ο,τι και να κάνει ενώ ο άλλος είναι τιποτας. Εγώ προκαλώ όποιον νομίζει ότι έχει καρύδια και δεν θέλει το παιδί του να νοιώθει κόμπλεξ που ο πατέρας του είναι κότα να έρθει να μου τα πει αυτά μπροστά μου. Επειδή μιλάμε για λόγια και όχι για πράξη δεν θα του επιτεθώ φυσικά, θα του βρίσω τη μάνα, τα παιδια και ολο του το σόι, αν μου επιτεθεί ευτυχώς ή δυστυχώς τα παιδιά του δεν θα αποκτήσουν αδερφάκι άλλο.
Η αλήθεια είναι ότι κάπου εδώ υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον αλλά ομιχλώδες σημείο. Προκύπτει ότι οι... ανθρωπόφιλοι πιστεύουν πραγματικά ότι μόνον η σωματική τιμωρία, ο φόβος και γενικώς οι συνοπτικές και ενίοτε ανεπίστρεπτες διαδικασίες μπορούν να επιφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Και επειδή σήμερα δεν είναι πολιτικώς ορθή η εκφορά αυτής της άποψης, στον αριστερό χώρο κρατάνε τα φρουφρού για τον ανθρώπινο παράγοντα και εκφράζουν την εσώτερη επιθυμία τους σε ό,τι αφορά στο πεδίο των ζώων.
Οι δεξιοί ανθρωπόφιλοι, εκφράζονται με την ίδια άνεση και στα δύο πεδία.
Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, είναι δεδομένο το χάσμα κατανόησης των πραγμάτων μεταξύ ανθρωπόφιλων και ακατονόμαστων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χαοτικός
από Χαοτικός » 15 Σεπ 2019, 16:16
istoria m amartia m έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 16:12

Τύπε εισαι λιγο ψυχάκιας (όσο πατάει η ΓΑΛΗ) ή μου φαίνεται;

-
istoria m amartia m
από istoria m amartia m » 15 Σεπ 2019, 16:19
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 16:14
Εδώ έχεις δύο πολυ μικρά παιδιά, αδερφάκια, το ένα ενοχλεί το άλλο και ενστικτωδώς ξέρω γω, το άλλο το χτυπάει για να σταματήσει. Εκεί τι κάνεις δηλαδή;
Το παστωνεις στο ξύλο για να μάθει να ανέχεται τα πειράγματα;
Η αλήθεια είναι ότι κάπου εδώ υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον αλλά ομιχλώδες σημείο. Προκύπτει ότι οι... ανθρωπόφιλοι πιστεύουν πραγματικά ότι μόνον η σωματική τιμωρία, ο φόβος και γενικώς οι συνοπτικές και ενίοτε ανεπίστρεπτες διαδικασίες μπορούν να επιφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Και επειδή σήμερα δεν είναι πολιτικώς ορθή η εκφορά αυτής της άποψης, στον αριστερό χώρο κρατάνε τα φρουφρού για τον ανθρώπινο παράγοντα και εκφράζουν την εσώτερη επιθυμία τους σε ό,τι αφορά στο πεδίο των ζώων.
Οι δεξιοί ανθρωπόφιλοι, εκφράζονται με την ίδια άνεση και στα δύο πεδία.
Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, είναι δεδομένο το χάσμα κατανόησης των πραγμάτων μεταξύ ανθρωπόφιλων και ακατονόμαστων.
Εντάξει για Καβάφης δεν ξερω αλλα για Φώτης Γεωργελες (της γενικευσης το καγκελο) καλα το πας
Υγ.εχεις πμ
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 263 Απαντήσεις
- 9330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33
-
-
- 83 Απαντήσεις
- 2383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
05 Οκτ 2024, 17:47
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
11 Αύγ 2023, 08:24
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.