Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Βαθειά 

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ζή-λια, Ψώ-ρα

Ακόμη μία γροθιά στο στομάχι.Χαοτικός έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:10Άντε να στα πω χωρίς σεντόνι. Με ποιοτική μουσική μόνο
https://ia801500.us.archive.org/2/items ... anikos.mp3
Και ακόμη μία ένδειξη ότι οι διαφωτισμένοι γενικώς έχουν παραμείνει στο πρωκτικό στάδιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ωραία λογική!!!
Να αποδεχόμαστε τον κάθε ψυχασθενή που θέλει με έμμεσο ή άμεσο τρόπο να κάνει κακό σε ανθρώπους!!!
Και εσύ μπορεί να το δέχεσαι, γιατί μπορεί να γουστάρεις να σου σκοτώσουν το παιδί, το ανίψι, τον εγγονό - εμείς οι άλλοι, οι λογικοί άνθρωποι, δεν το δεχόμαστε αυτό!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ουάτσα!!!!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:19Ακόμη μία γροθιά στο στομάχι.Χαοτικός έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:10Άντε να στα πω χωρίς σεντόνι. Με ποιοτική μουσική μόνο
https://ia801500.us.archive.org/2/items ... anikos.mp3
Και ακόμη μία ένδειξη ότι οι διαφωτισμένοι γενικώς έχουν παραμείνει στο πρωκτικό στάδιο.
Κάτι ξερς εσύ!

OANNHSEA έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:21Ωραία λογική!!!
Να αποδεχόμαστε τον κάθε ψυχασθενή που θέλει με έμμεσο ή άμεσο τρόπο να κάνει κακό σε ανθρώπους!!!
Και εσύ μπορεί να το δέχεσαι, γιατί μπορεί να γουστάρεις να σου σκοτώσουν το παιδί, το ανίψι, τον εγγονό - εμείς οι άλλοι, οι λογικοί άνθρωποι, δεν το δεχόμαστε αυτό!!!
.
Φόσι, δικός σου.
Μιλάμε για αστροπελέκι όχι αστεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αμ το βλέπω δεν το βλέπω;OANNHSEA έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:21Ωραία λογική!!!
.
SpoilerShow

Tα πραγματα ειναι απλα.
Θες να εχεις σκυλο που ανηκει σε ρατσα φυλακα .Θα πρεπει να εχεις υποχρεωτικα πιστοποιητικο εκπαιδευσης και συγχρονως ασφαλιση για επιθεσεις.
Γιατι αυτο ακριβως σημαινει σκυλι φυλακας.Σκυλι που ειναι ετοιμο να επιτεθει σε οτιδηποτε θεωρει απειλη.
Αν παλι θελετε σκυλι που απλα να γαβγιζει για κλεφτες παρτε ενα τσιαουαουα.Ειναι πιο αποτελεσματικο και απο ροντ και απο πιτ που το πιτ δεν ειναι καν σκυλι φυλακας.
Διαβασα το αρθρο του προτ και ειδα το βιντεο αυτου με τα τατουαζ και δε λενε πουθενα για υποχρεωτικη εκπαιδευση.
Οποτε δεν μπορω να τους παρω σοβαρα και τους θεωρω το ιδιο ανευθυνος και επικινδυνους με τους σκυλογονιους με τη σιτα.
Καλα ρε σιτα; Το γατι μου την τριτη μερα που το φερα σπιτι ,και ενω ζυγιζε μονο 900 γρ., εμαθε μονο του να ανοιγει τη σιτα για να βγαινει μπαλκονι
καιβαλαν σιτα προστατευτικο για το ροντβαιλερ;
Θες να εχεις σκυλο που ανηκει σε ρατσα φυλακα .Θα πρεπει να εχεις υποχρεωτικα πιστοποιητικο εκπαιδευσης και συγχρονως ασφαλιση για επιθεσεις.
Γιατι αυτο ακριβως σημαινει σκυλι φυλακας.Σκυλι που ειναι ετοιμο να επιτεθει σε οτιδηποτε θεωρει απειλη.
Αν παλι θελετε σκυλι που απλα να γαβγιζει για κλεφτες παρτε ενα τσιαουαουα.Ειναι πιο αποτελεσματικο και απο ροντ και απο πιτ που το πιτ δεν ειναι καν σκυλι φυλακας.
Διαβασα το αρθρο του προτ και ειδα το βιντεο αυτου με τα τατουαζ και δε λενε πουθενα για υποχρεωτικη εκπαιδευση.
Οποτε δεν μπορω να τους παρω σοβαρα και τους θεωρω το ιδιο ανευθυνος και επικινδυνους με τους σκυλογονιους με τη σιτα.
Καλα ρε σιτα; Το γατι μου την τριτη μερα που το φερα σπιτι ,και ενω ζυγιζε μονο 900 γρ., εμαθε μονο του να ανοιγει τη σιτα για να βγαινει μπαλκονι
καιβαλαν σιτα προστατευτικο για το ροντβαιλερ;
Νιώθεις περίεργα που σου την πέφτουνε ελαφρώς και εω και κάμποση ώρα είσαι μόνη σου (με εξαίρεση τηνΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:25OANNHSEA έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:21Ωραία λογική!!!
.
Φόσι, δικός σου.
Μιλάμε για αστροπελέκι όχι αστεία.
Έλα πες. Είναι ψυχοφθόρο;
Περισσότερο πληκτικό θα έλεγα. Μάλλον φταίει το ότι διατηρώ μια αφελή ομολογουμένως αισιόδοξη άποψη ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα βηματάκια απ' ό,τι ένα νήπιο σε χριστουγεννιάτικη γιορτή. Αλλά εσείς εκεί, τα ίδια και τα ίδια. Λες και έχετε περάσει από ομαδική εκπαίδευση σκύλων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:41Περισσότερο πληκτικό θα έλεγα. Μάλλον φταίει το ότι διατηρώ μια αφελή ομολογουμένως αισιόδοξη άποψη ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα βηματάκια απ' ό,τι ένα νήπιο σε χριστουγεννιάτικη γιορτή. Αλλά εσείς εκεί, τα ίδια και τα ίδια. Λες και έχετε περάσει από ομαδική εκπαίδευση σκύλων.

Να μην ήσουν ειρωνική και απαξιωτική όπως πάντα να σου έκαναν διάλογο. Εμένα άσε με έτσι κι αλλιώς. Έχω άλλο τάργκετ
Αυτό μου φαίνεται περισσότερο τρομακτικό.Χαοτικός έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:44ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:41Περισσότερο πληκτικό θα έλεγα. Μάλλον φταίει το ότι διατηρώ μια αφελή ομολογουμένως αισιόδοξη άποψη ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα βηματάκια απ' ό,τι ένα νήπιο σε χριστουγεννιάτικη γιορτή. Αλλά εσείς εκεί, τα ίδια και τα ίδια. Λες και έχετε περάσει από ομαδική εκπαίδευση σκύλων.
Να μην ήσουν ειρωνική και απαξιωτική όπως πάντα να σου έκαναν διάλογο. Εμένα άσε με έτσι κι αλλιώς. Έχω άλλο τάργκετ
Αν η ειρωνία είναι αποτρεπτική γι' αυτό το ενδεχόμενο, έχω ακόμη έναν λόγο για να την ενισχύσω.
Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι ναι σε πίστεψα. Αυτό θέλεις εκ βάθους καρδίας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:48Αυτό μου φαίνεται περισσότερο τρομακτικό.Χαοτικός έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:44ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:41
Περισσότερο πληκτικό θα έλεγα. Μάλλον φταίει το ότι διατηρώ μια αφελή ομολογουμένως αισιόδοξη άποψη ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα βηματάκια απ' ό,τι ένα νήπιο σε χριστουγεννιάτικη γιορτή. Αλλά εσείς εκεί, τα ίδια και τα ίδια. Λες και έχετε περάσει από ομαδική εκπαίδευση σκύλων.
Αν η ειρωνία είναι αποτρεπτική γι' αυτό το ενδεχόμενο, έχω ακόμη έναν λόγο για να την ενισχύσω.
Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Εγώ λέω να τα παρατήσεις και να έρθεις δίπλα που έχουμε πουτάνες. Εγώ εκει θα 'μαι.

Παιδιά να σας αφήσουμε μόνους ή σας κλείσουμε κάνα δωμάτιο σε ξενοδοχείο προς το Δαφνί;;;
.
.
Bellum omnium contra omnes
Αν φοράς ροζ περούκα και δεκάποντα, θα' ρθω.Χαοτικός έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:54Ναι ναι σε πίστεψα. Αυτό θέλεις εκ βάθους καρδίας.
Εγώ λέω να τα παρατήσεις και να έρθεις δίπλα που έχουμε πουτάνες. Εγώ εκει θα 'μαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 263 Απαντήσεις
- 9330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33