Ένα τσούρμο αναρχόμπαλοι αληταράδες εναντίον ενός ανθρώπου.
Re: Ένα τσούρμο αναρχόμπαλοι αληταράδες εναντίον ενός ανθρώπου.
Κάτι πήγε να ψελλίσει ο Στάθης Ψάλτης πιο πάνω, αλλά δεν του βγήκε και την έκανε μ' ελαφρά.
Προσκλητήριο:
under, Otto Weininger, Lugozzi, ΓΑΛΗ, και προσθέστε κι όποιον άλλον θέλετε.
Καλά, για τον φίλο μου τον southern ούτε λόγος. Αυτός εξαφανίστηκε μετά τις εκλογές. Άνοιξε η γή και τον κατάπιε.
Κάπου θα διορίστηκε το παιδί, και θα έπεσε δουλειά...
Προσκλητήριο:
under, Otto Weininger, Lugozzi, ΓΑΛΗ, και προσθέστε κι όποιον άλλον θέλετε.
Καλά, για τον φίλο μου τον southern ούτε λόγος. Αυτός εξαφανίστηκε μετά τις εκλογές. Άνοιξε η γή και τον κατάπιε.
Κάπου θα διορίστηκε το παιδί, και θα έπεσε δουλειά...
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Ας κάνω εγώ ένα σχόλιο.Με ποια κατηγορία θα δικαστούν οι αναρχομπάχαλοι του βίντεο?
Κατι που δεν είχε γίνει ποτέ επι Σύριζα πάντως:
https://www.in.gr/2019/09/15/greece/eks ... ifthentes/
Έλα ντε! Με ποιά κατηγορία? Πού ξανακούστηκε να είναι παράνομη πράξη η φθορά δημόσιας περιουσίας και η έργω εξύβριση?Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 00:53Ας κάνω εγώ ένα σχόλιο.Με ποια κατηγορία θα δικαστούν οι αναρχομπάχαλοι του βίντεο?
Δε μου λές, τα θέλεις και τα λές? Το να σε φτύσω εσένα δεν είναι παράνομη πράξη?
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Δηλαδή θα παρέμβει ο εισαγγελέας επειδή έγινε το σοβαρότατο κακούργημα..... της εξύβρισης και της "φθοράς" από ρίψη χαρτιών !Εν τέλει ας κάνει ο ίδιος ο υπεύθυνος των εστιών μήνυσηKauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 01:01Έλα ντε! Με ποιά κατηγορία? Πού ξανακούστηκε να είναι παράνομη πράξη η φθορά δημόσιας περιουσίας και η έργω εξύβριση?Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 00:53Ας κάνω εγώ ένα σχόλιο.Με ποια κατηγορία θα δικαστούν οι αναρχομπάχαλοι του βίντεο?
Δε μου λές, τα θέλεις και τα λές? Το να σε φτύσω εσένα δεν είναι παράνομη πράξη?
κανονικά γαμήσι και στρατιωτικό περίπατο θέλουν τα αναρχοπουστράκια
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Απειλή και φθορά δημόσιας περιουσίας.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 01:12Δηλαδή θα παρέμβει ο εισαγγελέας επειδή έγινε το σοβαρότατο κακούργημα..... της εξύβρισης και της "φθοράς" από ρίψη χαρτιών !Εν τέλει ας κάνει ο ίδιος ο υπεύθυνος των εστιών μήνυσηKauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 01:01Έλα ντε! Με ποιά κατηγορία? Πού ξανακούστηκε να είναι παράνομη πράξη η φθορά δημόσιας περιουσίας και η έργω εξύβριση?Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 00:53Ας κάνω εγώ ένα σχόλιο.Με ποια κατηγορία θα δικαστούν οι αναρχομπάχαλοι του βίντεο?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αυτοι εχουν την καμερα?
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τον απείλησαν και στο τέλος εάν κάνει μήνυση.Δεν λύνεται το πρόβλημα εάν δεν υπάρξει πλέγμα νόμων και ρυθμίσεων κατά των αναρχικών ώστε ο φόβος να αλλάξει κατεύθυνση.Εν προκειμένω χρειάζεται ρύθμιση που να προβλέπει τη διαγραφή φοιτητών από τα πανεπιστήμια που προκαλούν επεισόδια.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 01:12Δηλαδή θα παρέμβει ο εισαγγελέας επειδή έγινε το σοβαρότατο κακούργημα..... της εξύβρισης και της "φθοράς" από ρίψη χαρτιών !Εν τέλει ας κάνει ο ίδιος ο υπεύθυνος των εστιών μήνυσηKauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 01:01Έλα ντε! Με ποιά κατηγορία? Πού ξανακούστηκε να είναι παράνομη πράξη η φθορά δημόσιας περιουσίας και η έργω εξύβριση?Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 00:53Ας κάνω εγώ ένα σχόλιο.Με ποια κατηγορία θα δικαστούν οι αναρχομπάχαλοι του βίντεο?
πρεπει το γρηγοροτερο να αλλαξουν οι νομοι τουλάχιστον από σιμιτισταν και περα ώστε να τελειωνει το αριστερο παρακρατος
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
οι άσβερκοι μικροί λόρδοι με τον ταβερνιέ στον κόρφο δεν μπορούν να δεχτούν ότι υπάρχουν μαλακισμένα που την πέφτουν ομαδικά σε έναν.αυτά είναι 

πατησιωτης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 10:35Τον απείλησαν και στο τέλος εάν κάνει μήνυση.Δεν λύνεται το πρόβλημα εάν δεν υπάρξει πλέγμα νόμων και ρυθμίσεων κατά των αναρχικών ώστε ο φόβος να αλλάξει κατεύθυνση.Εν προκειμένω χρειάζεται ρύθμιση που να προβλέπει τη διαγραφή φοιτητών από τα πανεπιστήμια που προκαλούν επεισόδια.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 01:12Δηλαδή θα παρέμβει ο εισαγγελέας επειδή έγινε το σοβαρότατο κακούργημα..... της εξύβρισης και της "φθοράς" από ρίψη χαρτιών !Εν τέλει ας κάνει ο ίδιος ο υπεύθυνος των εστιών μήνυση

Συμφωνω , αλλα θεωρω πως πρεπει να αυστηροποιηθει το συστημα ... Θα πρεπει επισης να γινει μια βαση δεδομενων με φωτογραφιες δακτυλικα αποτυπωματα αλλα και στοιχεια DNA , για καθε ενα που προσαγεται ακομα και αν δεν εχει γινει νομοτυπη συλληψη ...

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
-
Και η αστυνομία το ίδιο πουστικο κάνει. Όχι σε ελέγχουν και σε συλλαμβανουν ενώ είναι πολλοί ενώ είσαι εσύ ένας, αλλά ούτε ένα όπλο δε σου δίνουν για να μονομαχησετε στο ηλιοβασίλεμα. Καθίκια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Kauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 00:38Οι ηλίθιοι ανάρχες είναι σα να προσπαθούν να μας πείσουν οτι όλα τα στερεότυπα που υπάρχουν γι' αυτούς είναι πέρα για πέρα αληθινά.SuperRogue έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 23:29Αυτό τι ήταν πάλι ?!
Πας να κάνεις την επανάσταση σου... και φοράς σούπερ σέξυ αποκαλυπτική βερμούδα (σπανκ μι ντάντι) που την μισή την έχει φάει η κωλοχαράδρα και μετά απορείς που η μπουρζουαζία δεν σε παίρνει στα σοβαρά ;

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Διάβασες, έστω, το άρθρο?Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 01:12Δηλαδή θα παρέμβει ο εισαγγελέας επειδή έγινε το σοβαρότατο κακούργημα..... της εξύβρισης και της "φθοράς" από ρίψη χαρτιών !Εν τέλει ας κάνει ο ίδιος ο υπεύθυνος των εστιών μήνυσηKauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 01:01Έλα ντε! Με ποιά κατηγορία? Πού ξανακούστηκε να είναι παράνομη πράξη η φθορά δημόσιας περιουσίας και η έργω εξύβριση?Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 00:53Ας κάνω εγώ ένα σχόλιο.Με ποια κατηγορία θα δικαστούν οι αναρχομπάχαλοι του βίντεο?
Να σε φτύσω εγώ, να πάρω και την οθόνη του υπολογιστή σου από το σπίτι σου ή από το γραφείο σου, δική σου ή του δημοσίου, αν εργάζεσαι στο δημόσιο, να την πετάξω στο πάτωμα, να μην τρέχει τίποτα. Τί να σου πώ τώρα?Αρχικά οι άγνωστοι μιλούν στον διευθυντή, τον οποίο στη συνέχεια φτύνουν, ενώ πετούν χαρτιά και την οθόνη του υπολογιστή του, απαιτώντας την παραίτησή του.
Εν προκειμένω χρειάζεται ρύθμιση που να προβλέπει τη διαγραφή φοιτητών από τα πανεπιστήμια που προκαλούν επεισόδια.
Τους κάνατε τα μούτρα κρέας και οι 2.Θα πρεπει επισης να γινει μια βαση δεδομενων με φωτογραφιες δακτυλικα αποτυπωματα αλλα και στοιχεια DNA , για καθε ενα που προσαγεται ακομα και αν δεν εχει γινει νομοτυπη συλληψη ...
Πρώτον, μπορεί μια χαρά αυτοί οι αληταράδες να είναι εξωπανεπιστημιακοί. Αν πρόκειται για κάτι τέτοιο, προφανώς δε μπορούν να διαγραφούν από κάπου που δεν είναι γραμμένοι.
Δεύτερον, και διαγραφή να φάνε, πλουσιομπεμπέδες είναι οι περισσότεροι, μια χαρά πηγαίνουν σε κάποιο ίδρυμα του εξωτερικού.
Τρίτον, έτσι όπως τα 'κανε η ΝΔ, δε χρειάζεται καν να έχεις πτυχίο πανεπιστημίου για να καταλάβεις ανώτατη θέση, αρκεί η "Δεκαετής πείρα".

Για δακτυλικά αποτυπώματα κλπ, αν σε προσάγουν δικαιούνται να σου πάρουν έτσι κι αλλιώς δακτυλικά αποτυπώματα.
Από το 2009 ισχύουν αυτά, και από τότε ισχύουν και τα περί "προλητικών προσαγωγών", (τα οποία όμως εφαρμόζονται στο σύνολό τους ΜΟΝΟ όταν πρόκειται για εθνικιστές).
https://www.kathimerini.gr/378728/artic ... otypwmatwn
Αλλά τώρα, όταν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν οτι η Γερμανία δεν είχε ναυτικό στον Πρώτο και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτά είναι ψιλά γράμματα.
Η ΝΔ ας κοιτάξει πρώτα να μπορεί να προστατεύσει τα ίδια της τα γραφεία, και μετά ας μιλήσει για τα ΑΕΙ.
Η πραγματικότητα είναι οτι έχουμε έναν μπλέ σύριζα. Στην περίπτωση του Σύριζα, η αναρχία προωθούνταν από την ιδεολογική ταύτιση, στην περίπτωση της ΝΔ προωθείται από την ατολμία και τα "ενοχικά σύνδρομα" της ΝΔ. Άλλωστε ο Μητσοτάκης ο ίδιος δήλωσε οτι "σέβεται και τιμά τους αγώνες της Αριστεράς".
Κανείς αντιεξουσιαστής δεν θα παρίστανε την εξουσία προσπαθώντας να επιβάλλει τα δικά του πιστεύω.Kauldron έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 21:20https://www.real.gr/koinonia/arthro/kar ... es-572511/Καρέ-καρέ η επίθεση στον διευθυντή φοιτητικής εστίας Θεσσαλονίκης από αντιεξουσιαστέςΓια να υπερασπίσουν Αλβανό καταληψία στις φοιτητικές εστίες, που πέρα απ' την κατάληψη πηγαίνει και ενοχλεί άλλους κατοίκους των εστιών, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει παράπονα και μια κοπέλα ήδη να έχει αλλάξει εστία.Αρχικά οι άγνωστοι μιλούν στον διευθυντή, τον οποίο στη συνέχεια φτύνουν, ενώ πετούν χαρτιά και την οθόνη του υπολογιστή του, απαιτώντας την παραίτησή του.
Δεν είναι αντιεξουσιαστές. Το αντίθετο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Μαρ 2025, 19:11
-
-
Νέα δημοσίευση Πλούσιοι αληταράδες, που ο νόμος δε τους αγγίζει.
από Kauldron » 10 Νοέμ 2023, 12:35 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
10 Νοέμ 2023, 13:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αληταραδες αναρχοκαταληψιες στη Σερβία έχουν κλείσει τα πανεπιστήμια 6 μήνες
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 06 Μάιος 2025, 15:44 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 217 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
07 Μάιος 2025, 05:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους, φτηνές διακοπές στη Σαντορίνη χωρίς τσούρμο τουριστών
από talaipwros » 08 Απρ 2024, 20:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης