ναι βέβαια και για δείξε μας πού ακριβώς γράφτηκε αυτό. Εννοώ εκτός από εσένα δέκα λεπτά πιο πριν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:22
Οι ζωοφοβικοί έχουν άλλο θέμα. Χρησιμοποιούν ως επιχείρημα την επικινδυνότητα των "σαρκοβόρων" σκύλων ενώ το κυρίως πρόβλημα τους είναι ότι δεν μπορούν να ανεχθούν με ΤΙΠΟΤΑ ακόμη και την ιδέα ενός γιορκσάιρ τεριέ στον καναπέ γιατί το θεωρούν ΥΒΡΙ προς την ανθρώπινη υπόσταση.
Για να λέμε τελικώς τα πράγματα με το πραγματικό τους όνομα, έτσι;
Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Εμένα στα παπάρια μου και οι μεν και οι δε. Να μην βρίζετε ανθρώπους που έχουν πένθος με νοιάζει και μόνο τέτοιες ήταν οι τοποθετήσεις μου. Εσύ με ειρωνεύτηκες γιατί θεωρείς πολύ σπουδαία τη δική σου φάση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:22Διαφωνώ.σούπερ δημήτριος έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:02αν δεν το έχετε καταλάβει διαφωνείτε 55 σελίδες συμφωνώντας
Η όποια πραγματικά σύγκρουση στο θέμα επικινδυνότητας είναι μεταξύ του θολού τοπίου των φερόμενων ως "ζωόφιλων". Ουδείς από τους ζωόφιλους που έχουν ευμεγέθη ζώα συντροφιάς, διαφωνεί ως προς τις απαιτήσεις (ευθύνες) της συγκατοίκησης με ένα μεγάλο ζώο. Όπως επίσης, ουδείς από τους συγκεκριμένους ζωόφιλους θέλει να επιβάλλει το ζώο του σε χώρους που δεν είναι επιθυμητό για τον α ή β λόγο. Οι ανεύθυνοι "ζωόφιλοι" είναι το πρόβλημα. Αυτοί που το σκυλί τους γαυγίζει, λερώνει, κυκλοφορεί χωρίς λουρί σε δημόσιους χώρους γιατί ...έτσι. Είναι οι πολύ μάγκες ή πολύ ευαίσθητοι να' ουμ.
Οι ζωοφοβικοί έχουν άλλο θέμα. Χρησιμοποιούν ως επιχείρημα την επικινδυνότητα των "σαρκοβόρων" σκύλων ενώ το κυρίως πρόβλημα τους είναι ότι δεν μπορούν να ανεχθούν με ΤΙΠΟΤΑ ακόμη και την ιδέα ενός γιορκσάιρ τεριέ στον καναπέ γιατί το θεωρούν ΥΒΡΙ προς την ανθρώπινη υπόσταση.
Ντροπή σας κυρία μου!

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Sid Vicious
έχω συμβίωσει και με τα τέσσερα αυτά κατά καιρούς (οκ όχι χάμστερ αλλά ποντίκι). Το καναρίνι καταλάθος, το έβγαλα από το στόμα μιας γάτας, δεν με αρεσουν καθολου τα πουλιά στα κλουβια αλλα εξω δεν θα είχε καμιά τύχη μιας και δεν είναι ζώο που υπάρχει στην Ελληνική φύση και ειδικότερα στο αστικό τοπίο της. Το ποντίκι απίστευτο ον, με μεγάλο βαθμό αντίληψης. Η οχιά (μικρή ήταν και για λίγο την κράτησα, την είχα πάει και για αφαιρεση δηλητηρίου) εντελώς βαρετή, κάποια στιγμη πήραν χαμπαρι οι γονείς μου ότι είχα περιμαζέψει μια οχιά και με βάλαν να την αφήσω πίσω στο δάσος. Ο κροκόδειλος (καϊμάν) περίεργο πλάσμα, δεν είμαι σίγουρος τι βαθμό αντίληψης είχε, ίσως ξαναπάρω έναν κάποια στιγμή αν μπορέσω να του φτιάξω μια λιμνούλα να έχει ένα αξιοπρεπές περιβάλλον.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Sid Vicious έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:41έχω συμβίωσει και με τα τέσσερα αυτά κατά καιρούς (οκ όχι χάμστερ αλλά ποντίκι). Το καναρίνι καταλάθος, το έβγαλα από το στόμα μιας γάτας, δεν με αρεσουν καθολου τα πουλιά στα κλουβια αλλα εξω δεν θα είχε καμιά τύχη μιας και δεν είναι ζώο που υπάρχει στην Ελληνική φύση και ειδικότερα στο αστικό τοπίο της. Το ποντίκι απίστευτο ον, με μεγάλο βαθμό αντίληψης. Η οχιά (μικρή ήταν και για λίγο την κράτησα, την είχα πάει και για αφαιρεση δηλητηρίου) εντελώς βαρετή, κάποια στιγμη πήραν χαμπαρι οι γονείς μου ότι είχα περιμαζέψει μια οχιά και με βάλαν να την αφήσω πίσω στο δάσος. Ο κροκόδειλος (καϊμάν) περίεργο πλάσμα, δεν είμαι σίγουρος τι βαθμό αντίληψης είχε, ίσως ξαναπάρω έναν κάποια στιγμή αν μπορέσω να του φτιάξω μια λιμνούλα να έχει ένα αξιοπρεπές περιβάλλον.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
με ποια μεθοδο, και ποιο μηχανημα θα εξεταστει για να εξακριβωθει αυτο; εγω ξερω μια αλανθαστη μεθοδο, που μπορει να φερει γρηγορα και αμεσα, απτα αποτελεσματα και απαντησεις σε ολα τα παραπνω ερωτηματα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 10:40Διαβάζω καλά;
Το σκυλί που σκότωσε το βρέφος στα Γλυκά Νερά θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά.
Συνεργείο της φιλοζωικής παρέλαβε και απομάκρυνε το ροτβάιλερ που σκότωσε το μωρό στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.
Το σκυλί θα παραμείνει μια εβδομάδα στη φιλοζωική, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά.
Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε αυτό που προβλέπεται είναι η επιστροφή του πίσω στην οικογένεια ή σε άλλη περίπτωση θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια.
https://www.athensvoice.gr/greece/57838 ... otose-moro
τη λενε "μονοβοβολο"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
κακώς διαφωνείς άρα είσαι στο σωστο μέρος.αν όσοι έχουν γράψει ως τώρα,άντε με κανά δυό εξαίρεσεις,κάνουν μια σούμα όσων έχουν πει σε μορφή σύντομης δήλωσης χωρίς τα "άκου να μαθαίνεις" θα δεις ότι λένε πάνω κάτω το ίδιο πράγμα.δεν είδα να υποστηρίζει κανείς ότι δεν ευθύνονται ο γονείς ή ότι το σωστό περιβάλλον για ένα ροτβάιλερ είναι το μπαλκόνι ενός διαμερίσματοςΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:22Διαφωνώ.
Η όποια πραγματικά σύγκρουση στο θέμα επικινδυνότητας είναι μεταξύ του θολού τοπίου των φερόμενων ως "ζωόφιλων". Ουδείς από τους ζωόφιλους που έχουν ευμεγέθη ζώα συντροφιάς, διαφωνεί ως προς τις απαιτήσεις (ευθύνες) της συγκατοίκησης με ένα μεγάλο ζώο. Όπως επίσης, ουδείς από τους συγκεκριμένους ζωόφιλους θέλει να επιβάλλει το ζώο του σε χώρους που δεν είναι επιθυμητό για τον α ή β λόγο. Οι ανεύθυνοι "ζωόφιλοι" είναι το πρόβλημα. Αυτοί που το σκυλί τους γαυγίζει, λερώνει, κυκλοφορεί χωρίς λουρί σε δημόσιους χώρους γιατί ...έτσι. Είναι οι πολύ μάγκες ή πολύ ευαίσθητοι να' ουμ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σε βρήκαμε αγαθό και σ' εκμεταλλευόμαστε.vantono έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 11:14Συμφωνώ σε όλα, πλην της τελευταία πρότασης που καταδικάζω για ευνόητους. Επισημαίνω για ακομα μια φορά οτι δεν βρίσκομαι εδω ως δικηγόρος υπεράσπισης του τετράποδου δολοφόνου,αλλα επειδη με ενοχλούν οι στείρες γενικεύσεις και οφείλω να τις στηλιτεύσω. Οι γενικευσεις και ισοπεδώσεις του τυπου "χαχαχα μαλακες φιλοζωοι ορίστε, ροτβαιλερ κατασπάραξε βρεφος, γλείψτε τώρα τα δάχτυλά σας με το αίμα του μωρού που εχετε στα χέρια σας ακομα και εσείς που εχετε λαμπραντόρ ή τσιουάουα".Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 11:08Φταίνε κυρίως οι ιδιοκτήτες τους. Επειδή έχουν τέτοια σκυλιά. Πιτ-μπουλ και ροτβάιλερ δεν είναι σκυλιά για οικογενειακή διασκέδαση όπως μπορούν να μαρτυρήσουν πλέον και οι γονείς του μωρού που φαγώθηκε από τον σκύλο τους. Αφού βρούνε ένα δυνατό κλαδί δέντρου για να κρεμαστούν.vantono έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 10:07
σωστός αλλά παράτα το εδώ μέσα, δεν αξίζει. Το πόρισμα για τους φονικούς σκύλους-δεινόσαυρους το έχουν βγάλει. Αντε να θανατωθεί σε λιγες μερες, να ησυχάσουνε με το πρηξοπούτσιασμα. 55 σελίδες για το οτι φταίνε τα σκυλια για την οποια προβληματικη συμπεριφορα που εχουνε, και οχι οι τριμάλακες οι ιδιοκτητες τους, που εκεινοι τους την εχουν μεταλαμπαδεύσει. Συνεχιστε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Sid Vicious έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:41έχω συμβίωσει και με τα τέσσερα αυτά κατά καιρούς (οκ όχι χάμστερ αλλά ποντίκι). Το καναρίνι καταλάθος, το έβγαλα από το στόμα μιας γάτας, δεν με αρεσουν καθολου τα πουλιά στα κλουβια αλλα εξω δεν θα είχε καμιά τύχη μιας και δεν είναι ζώο που υπάρχει στην Ελληνική φύση και ειδικότερα στο αστικό τοπίο της. Το ποντίκι απίστευτο ον, με μεγάλο βαθμό αντίληψης. Η οχιά (μικρή ήταν και για λίγο την κράτησα, την είχα πάει και για αφαιρεση δηλητηρίου) εντελώς βαρετή, κάποια στιγμη πήραν χαμπαρι οι γονείς μου ότι είχα περιμαζέψει μια οχιά και με βάλαν να την αφήσω πίσω στο δάσος. Ο κροκόδειλος (καϊμάν) περίεργο πλάσμα, δεν είμαι σίγουρος τι βαθμό αντίληψης είχε, ίσως ξαναπάρω έναν κάποια στιγμή αν μπορέσω να του φτιάξω μια λιμνούλα να έχει ένα αξιοπρεπές περιβάλλον.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν χρειάζεται μονόβολο. Μία ενεσούλα φτάνει.Ασέβαστος έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:45με ποια μεθοδο, και ποιο μηχανημα θα εξεταστει για να εξακριβωθει αυτο; εγω ξερω μια αλανθαστη μεθοδο, που μπορει να φερει γρηγορα και αμεσα, απτα αποτελεσματα και απαντησεις σε ολα τα παραπνω ερωτηματα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 10:40Διαβάζω καλά;
Το σκυλί που σκότωσε το βρέφος στα Γλυκά Νερά θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά.
Συνεργείο της φιλοζωικής παρέλαβε και απομάκρυνε το ροτβάιλερ που σκότωσε το μωρό στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.
Το σκυλί θα παραμείνει μια εβδομάδα στη φιλοζωική, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά.
Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε αυτό που προβλέπεται είναι η επιστροφή του πίσω στην οικογένεια ή σε άλλη περίπτωση θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια.
https://www.athensvoice.gr/greece/57838 ... otose-moro
τη λενε "μονοβοβολο"
-
καλησπερίζω τον εθνικό μας ποιητήΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:49Sid Vicious έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:41έχω συμβίωσει και με τα τέσσερα αυτά κατά καιρούς (οκ όχι χάμστερ αλλά ποντίκι). Το καναρίνι καταλάθος, το έβγαλα από το στόμα μιας γάτας, δεν με αρεσουν καθολου τα πουλιά στα κλουβια αλλα εξω δεν θα είχε καμιά τύχη μιας και δεν είναι ζώο που υπάρχει στην Ελληνική φύση και ειδικότερα στο αστικό τοπίο της. Το ποντίκι απίστευτο ον, με μεγάλο βαθμό αντίληψης. Η οχιά (μικρή ήταν και για λίγο την κράτησα, την είχα πάει και για αφαιρεση δηλητηρίου) εντελώς βαρετή, κάποια στιγμη πήραν χαμπαρι οι γονείς μου ότι είχα περιμαζέψει μια οχιά και με βάλαν να την αφήσω πίσω στο δάσος. Ο κροκόδειλος (καϊμάν) περίεργο πλάσμα, δεν είμαι σίγουρος τι βαθμό αντίληψης είχε, ίσως ξαναπάρω έναν κάποια στιγμή αν μπορέσω να του φτιάξω μια λιμνούλα να έχει ένα αξιοπρεπές περιβάλλον.
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μια φορά έτυχα μπροστά σε σκηνικό όπου, ένα ροντβαιλερ πήγαινε βόλτα την αφεντικίνα του. Την έσερνε κανονικά. Τρελή επιτυχία...
Θέλεις να αρχίσω να κάνω παραθέσεις από τα δεκάδες σχόλια για τους αρρωστημένους, αγάμητους, συναισθηματικώς ελλειμματικούς κλπ σκυλογατολάτρες που έχουν αναφερθεί σε άλλα θέματα, φόσι;foscilis έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:35ναι βέβαια και για δείξε μας πού ακριβώς γράφτηκε αυτό. Εννοώ εκτός από εσένα δέκα λεπτά πιο πριν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:22
Σόρυ, αλλά βαριέμαι να το κάνω. Εκτός αν θες να πάμε κανένα στοίχημα, όπου επειδή θα το χάσεις, θα κυκλοφορήσεις με άβαταρ που θα δείχνει γλωσσόφιλο με πιτμπουλ για ένα δίμηνο.
Δεν θέλω να σε βάλω σε αυτήν τη διαδικασία, οπότε θα κρατάω μόνον τα νέα σχόλια που θα αφορούν σε αυτό το θέμα. Δηλαδή τη σχέση των ανθρώπων με τα κατοικίδια ζώα, ακόμη και αν δεν ενέχει κίνδυνο τραυματισμού ή ανθρωποφαγίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Σεπ 2019, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Ναι όντως, το έφερε και ως παράδειγμα, ποιο, το Κόκερ! που παρεμπιπτόντως το Κόκερ ως κυνηγετικό παρά το μικρό του μέγεθος και τον ηπιο χαρακτηρα του έχει δυνατά σαγόνια και δόντια. Είχα μια Κοκερίνα μαζί με τα δύο τσομπανόσκυλα, τρελό έρωτα είχα μαζί της, πανέξυπνη, με χαρακτήρα, υψηλό βαθμό αντίληψης και οκ εντελώς υπάκουη χωρίς να χρειαστεί εκπαίδευση αλλά μιας και εξανθρωπίζουμε εδώ ζώα ήταν κάτι σαν αυτήν που υποδύεται η Γκλεν Κλόουζ στην Ολέθρια Σχέση. Κοιτούσε συνεχώς να διαβάλει τα τσομπανόσκυλα για να τα μαλώσω και ζήλευε γυναίκες και παιδιά, μια ζήλεια που έφτανε τα όρια της παράνοιας. Μια φορά αγκάλιασα μια και έβγαλε το κοκέρ όλόκληρη την μέρα μετά κάτω από ένα τραπέζι να μην βγαίνει, να μην θέλει να με δει και να με μαλώνει, μια να με γρυλλίζει και μια να με κλαψουρίζει.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 11:44
Μια από τις πιο ζηλιαρικες ράτσες με τις περισσότερες αναίτιες επιθέσεις είναι το κόκερ που αναφέρθηκε πιο πάνω.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 83 Απαντήσεις
- 2386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
05 Οκτ 2024, 17:47