Τούρκοι στη Σάμο ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ και ξυλοκόπησαν Έλληνα ηλικιωμένο επειδή άκουγε ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ Μουσική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Τούρκοι στη Σάμο ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ και ξυλοκόπησαν Έλληνα ηλικιωμένο επειδή άκουγε ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ Μουσική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler » 15 Σεπ 2019, 14:01

Εικόνα

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η κα Κατερίνα Στάθαινα, κάτοικος Ηραίου Σάμου, σχετικά με περιστατικό που συνέβη σε μέλος της οικογένειά της, στην περιοχή Παγώνδα Σάμου, από την περασμένη Τρίτη και ήταν ήδη γνωστό στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Στο...

χωριό έχουν αγοράσει σπίτια Τούρκοι υπήκοοι τα τελευταία χρόνια, με τους οποίους ο πατέρας της βίωσε τις προηγούμενες ημέρες ένα μεγάλο πρόβλημα, όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από έναν Τούρκο γείτονα.

«Οκτώ παρά το πρωί της Τρίτης, καθόταν ο μπαμπάς μου έξω στο πλατύσκαλο του σπιτιού είχε βάλει ένα τρανζιστοράκι και άκουγε εκκλησιαστική λειτουργία. Απέναντι που έχει ένα σπίτι που μένουνε αυτοί οι Τούρκοι, βγήκε ο ένας τραβούσε με το κινητό του βίντεο, το έφερε μέσα στο πρόσωπο του μπαμπά μου, τον έσπρωξε ο μπαμπάς μου λίγο πίσω και αυτός τον χτύπαγε μπουνιές στην κοιλιά. Μέχρι να πάρει ο μπαμπάς τα πάνω του και να αρχίσει να χτυπάει για να τον αποφύγει, ήρθανε άλλοι δύο».

Από μαρτυρία κυρίας, όπως είπε η κα Στάθαινα, ήταν τρεις και τον είχαν στη γη και τον χτυπούσαν με κλοτσιές σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Κάλεσαν την αστυνομία και το ασθενοφόρο, ενώ οι αστυνομικοί που κατέφθασαν προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κα Στάθαινα.

Ο πατέρας της κας Στάθαινας είναι 73 ετών, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Σάμου, η αξονική δεν έχει δείξει κάτι, το πόδι του μπήκε σε νάρθηκα λόγω εξάρθρωσης κνήμης, το πρόσωπο του έχει πολλά χτυπήματα και είναι πρησμένο από τη δεξιά πλευρά, ενώ αναμένεται η ιατρική γνωμάτευση από εβδομάδα.

Ήδη από μέρους της οικογένειας έχει κατατεθεί μήνυση, ενώ γίνονται προσπάθειες από την κα Στάθαινα συγκέντρωσης των κατοίκων, ενώ τον τελευταίο χρόνο πραγματοποιούνται αγορές ακινήτων στην περιοχή από αλλοδαπούς και δημιουργούνται φαινόμενα παράτυπης δόμησης.

Εικόνα

https://thesecretrealtruth.blogspot.com ... t_530.html
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μογγολάκια ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο στη Σάμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 17 Σεπ 2019, 01:18

Επειδή άκουγε εκκλησιαστικούς ύμνους:

https://www.onetv.gr/ellada/samos-78xro ... eitourgia/
Στο νοσοκομείο βρέθηκε ένας 73χρονος στη Σάμο καθώς σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε, δέχθηκε επίθεση από Τούρκους επειδή άκουγε εκκλησιαστική μουσική. Ο 73χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, καθόταν σε μια από τις πλαστικές καρέκλες έξω από το σπίτι του στην Παγώνδα Σάμου και άκουγε εκκλησιαστικούς ύμνους γεγονός που φαίνεται να ενόχλησε τους γείτονες. Ο Τούρκος κατέγραφε τον άτυχο ηλικιωμένο, τον ειρωνευόταν και σύμφωνα με την καταγγελία του ζητούσε επιτακτικά να κλείσει το ραδιόφωνο. Ο 73χρονος αρνήθηκε. Τότε, όπως υποστηρίζει η κόρη του, άλλοι δυο άνδρες τον προσέγγισαν, τον έριξαν κάτω και όλοι μαζί άρχισαν να τον χτυπούν. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Άντε, να μπεί ο Νάνος και ο Νέρο, να πούν "καλά κάνανε" και να πετάξουν και κάποια εξυπνάδα.

Εγώ απλά να ευχηθώ οι αστυνομικοί στο τμήμα να έδειξαν φιλοξενία στα μογγολάκια.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Μογγολάκια ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο στη Σάμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 17 Σεπ 2019, 13:46

κι ο παππούς από που κι ως που άκουγε τέτοια πράγματα;
ας μη προκαλούσε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 17 Σεπ 2019, 18:01

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
17 Σεπ 2019, 13:46
κι ο παππούς από που κι ως που άκουγε τέτοια πράγματα;
ας μη προκαλούσε
Έλα ντε!
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 17 Σεπ 2019, 18:08

Έχεις καταλάβει ότι είμαι υπέρ της αυτοδικίας;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 17 Σεπ 2019, 18:10

Dwarven Blacksmith έγραψε:
17 Σεπ 2019, 18:08
Έχεις καταλάβει ότι είμαι υπέρ της αυτοδικίας;
Οι όποιες "αρχές" έχεις (αμφιβάλω οτι έχεις), γίνονται λάστιχο όταν πρόκειται για λαθρομετανάστες ή μουσουλμάνους γενικότερα. Οπότε ακόμα και να είσαι κατά της αυτοδικίας, προφανώς θα βρείς έναν τρόπο να δικαιολογήσεις τους φίλους σου τους Τούρκους, είμαι βέβαιος.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 17 Σεπ 2019, 18:15

Drexler έγραψε:
15 Σεπ 2019, 14:01
Εικόνα
SpoilerShow
Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η κα Κατερίνα Στάθαινα, κάτοικος Ηραίου Σάμου, σχετικά με περιστατικό που συνέβη σε μέλος της οικογένειά της, στην περιοχή Παγώνδα Σάμου, από την περασμένη Τρίτη και ήταν ήδη γνωστό στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Στο...

χωριό έχουν αγοράσει σπίτια Τούρκοι υπήκοοι τα τελευταία χρόνια, με τους οποίους ο πατέρας της βίωσε τις προηγούμενες ημέρες ένα μεγάλο πρόβλημα, όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από έναν Τούρκο γείτονα.

«Οκτώ παρά το πρωί της Τρίτης, καθόταν ο μπαμπάς μου έξω στο πλατύσκαλο του σπιτιού είχε βάλει ένα τρανζιστοράκι και άκουγε εκκλησιαστική λειτουργία. Απέναντι που έχει ένα σπίτι που μένουνε αυτοί οι Τούρκοι, βγήκε ο ένας τραβούσε με το κινητό του βίντεο, το έφερε μέσα στο πρόσωπο του μπαμπά μου, τον έσπρωξε ο μπαμπάς μου λίγο πίσω και αυτός τον χτύπαγε μπουνιές στην κοιλιά. Μέχρι να πάρει ο μπαμπάς τα πάνω του και να αρχίσει να χτυπάει για να τον αποφύγει, ήρθανε άλλοι δύο».

Από μαρτυρία κυρίας, όπως είπε η κα Στάθαινα, ήταν τρεις και τον είχαν στη γη και τον χτυπούσαν με κλοτσιές σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Κάλεσαν την αστυνομία και το ασθενοφόρο, ενώ οι αστυνομικοί που κατέφθασαν προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κα Στάθαινα.

Ο πατέρας της κας Στάθαινας είναι 73 ετών, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Σάμου, η αξονική δεν έχει δείξει κάτι, το πόδι του μπήκε σε νάρθηκα λόγω εξάρθρωσης κνήμης, το πρόσωπο του έχει πολλά χτυπήματα και είναι πρησμένο από τη δεξιά πλευρά, ενώ αναμένεται η ιατρική γνωμάτευση από εβδομάδα.

Ήδη από μέρους της οικογένειας έχει κατατεθεί μήνυση, ενώ γίνονται προσπάθειες από την κα Στάθαινα συγκέντρωσης των κατοίκων, ενώ τον τελευταίο χρόνο πραγματοποιούνται αγορές ακινήτων στην περιοχή από αλλοδαπούς και δημιουργούνται φαινόμενα παράτυπης δόμησης.

Εικόνα
https://thesecretrealtruth.blogspot.com ... t_530.html

Σε 7 χρόνια, αν ζει ακόμα ο παππούς μπορεί να τους ρίξει στο ψαχνό με την καραμπίνα και δεν θα πάει φυλακή γιατί θα είναι 80.
Θα είναι σε κατ'οίκον περιορισμό και θα ακούει ύμνους στο σπίτι του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 17 Σεπ 2019, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Τούρκοι στη Σάμο ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ και ξυλοκόπησαν Έλληνα ηλικιωμένο επειδή άκουγε ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ Μουσική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 17 Σεπ 2019, 18:17

εγώ θέλω να ρωτήσω το άλλο
οι τούρκοι θα πάνε με τον αντιρατσιστικό για έγκλημα μίσους;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Τούρκοι στη Σάμο ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ και ξυλοκόπησαν Έλληνα ηλικιωμένο επειδή άκουγε ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ Μουσική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 17 Σεπ 2019, 18:18

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
17 Σεπ 2019, 18:17
ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!! :smt023:smt038
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 17 Σεπ 2019, 18:20

Drexler έγραψε:
......
Καταγγελία στην Πολεοδομία! :8)
Leporello έγραψε:

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 17 Σεπ 2019, 18:32

Drexler έγραψε:
Εικόνα
Εικόνα
αναμένονται Μπούμπης και Πηχτός να πουν καλά του κάνανε
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 17 Σεπ 2019, 18:49

Πουλήσανε τα σπίτια τους σε Τούρκους (επειδή τους τελειώσαν οι Γερμανοί); Ας πούλαγαν και τον κώλο τους για να ξεχαρμανιάζαν οι άνθρωποι και να μην προβαίναν σε πράξεις βίας. Τραβάτε τώρα ΣΚΑΙ να τους ταΐσετε κιόλας γιατί θα πείνασαν μετά το ξύλο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen » 17 Σεπ 2019, 18:50

Μα αμα καλλιεργείται το μίσος αντίστοιχα, και απο τα δύο κράτη αυτην την κατάληξη θα έχουμε πάντα.

Ουτε τους Τούρκους συμφέρει το μισος για τον Έλληνα, ουτε τον Έλληνα το μίσος για τον Τούρκο.

Εχουμε κοινό εχθρό και αυτος ειναι η δύση που θέλει τους δυο λαούς να μάχονται για να αγοραζουν τους εξοπλισμούς του ΝΑΤΟ και σαν να μην φτανει αυτο να μας εξοντώνουν με τα μνημόνια made in germany.

Οταν ξυπνήσουμε θα ειναι πολυ αργά.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 17 Σεπ 2019, 18:53

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
17 Σεπ 2019, 18:17
:p3::p3::p3::p3:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις