Οικογένεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οικογένεια
"Μας έκαναν δώρο μια μελισσούλα, που αν της πατήσεις το χέρι κάνει μπζζζ κι αν της πατήσεις την κοιλιά γελάει...κάπως ανατριχιαστικά. Ε λοιπόν, δε ξέρεις τί θα πει τρόμος, μέχρι να ακούσεις τη μελισσούλα να γελάει μόνη της στις 3 το πρωί!"
κλασσικά, το κουτί έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Χθες τον πήρα ένα γυμναστήριο!Το τι γίνεται μόλις τον ξαπλώσω δεν περιγραφεται 

Αμα μεγαλωσει θα θελει δικο του ενα αληθινό γυμναστήριο
Καλομαθενε τον και θα δεις
Ενταξει μια φορα, αν συνεχίσεις ετσι την εβαψες
Βρυση με λεφτα να εχεις δε θα φτανουν και θα σου τι λεει κι απο πανω
Εσυ θα τον μαθεις απο τώρα στα λιτα και να ειναι και οκ ετσι
Παθουσα. Και η ιδια κι απο γονείς κι εγω κρατησα τη παραδοση
Ευτυχως ηρθε η κριση και ξυπνησα
Κι ελεγα γιατι δε μπορω να κουβαλω ξυλα βαριεμαι να αναβω τζακι
Κακομαθημένο εγω
Καλομαθενε τον και θα δεις

Ενταξει μια φορα, αν συνεχίσεις ετσι την εβαψες
Βρυση με λεφτα να εχεις δε θα φτανουν και θα σου τι λεει κι απο πανω
Εσυ θα τον μαθεις απο τώρα στα λιτα και να ειναι και οκ ετσι
Παθουσα. Και η ιδια κι απο γονείς κι εγω κρατησα τη παραδοση
Ευτυχως ηρθε η κριση και ξυπνησα
Κι ελεγα γιατι δε μπορω να κουβαλω ξυλα βαριεμαι να αναβω τζακι
Κακομαθημένο εγω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 27 Μάιος 2018, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Μια χαρά γονείς μπορούν να γίνουν και οι άντρες.
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 15:43Χθες τον πήρα ένα γυμναστήριο!Το τι γίνεται μόλις τον ξαπλώσω δεν περιγραφεται

Υπέροχοι μπορούν να γίνουν
Δηλαδή δεν είναι αλλά μπορούν να γίνουν;
Σωστά;
Όλοι;
Κάποιοι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πριν αρχίσει το περπάτημα μας καλούν στο εξοχικό μιας φίλης. Έχω απλώσει στη βεράντα μια κουβέρτα κι ο μικρός μπουσουλάει πάνω. Περνάει σκουλίκι, ο μικρός το αρπάζει, το οδηγεί στο στόμα να το φάει. Γω μέσα μαγειρεύω, ο νους μου εκεί, το βλέπω, φωνάζω "το παιδί θα φάει το σκουλίκιιι", ο άντρας μου " έτσι, παοκάρα, μπράβο το αγόρι μου" (εντωμεταξύ χέστηκε για τον Παοκ)
Χρειαζόμεθα εκπαίδευση κατάλληλη νουθεσία και παρακολούθησιν δια να αποδώσωμεν.
Μάντεψε ποιός την αναλαμβάνει και με τι πρότυπο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ίφιδα έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 16:00Πριν αρχίσει το περπάτημα μας καλούν στο εξοχικό μιας φίλης. Έχω απλώσει στη βεράντα μια κουβέρτα κι ο μικρός μπουσουλάει πάνω. Περνάει σκουλίκι, ο μικρός το αρπάζει, το οδηγεί στο στόμα να το φάει. Γω μέσα μαγειρεύω, ο νους μου εκεί, το βλέπω, φωνάζω "το παιδί θα φάει το σκουλίκιιι", ο άντρας μου " έτσι, παοκάρα, μπράβο το αγόρι μου" (εντωμεταξύ χέστηκε για τον Παοκ)

Μορφή ο μπαμπας
η οικογένεια είναι ευχή και κατάρα. αλλά τι να κάνουμε; έτσι είναι και η ζωή γενικότερα. μακάρι να ήμουν και πάλι παιδί, κανονικό παιδί δλδ, γιατί και τώρα παιδί αισθάνομαι. δεν σκοπεύω να κάνω ή να υιοθετήσω παιδιά. πέρα από το ότι δεν προλαβαίνω, είναι μεγάλη ευθύνη. 

Η Πατριαρχική κοινωνία μας;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αγαπη θελει μονο μη τρομαζεις
Θεούλης σου λέω
Βγαίνουν βόλτα ο σύζυγος με τον, τότε ούτε 2 χρονών, γιο μας και τον τετράποδο φιλοξενούμενο φίλο μας. Στο γυρισμό ακούω τις υπερηχητικές τσιρίδες του μικρού κι όσο ανεβαίνει το ασανσέρ ανοίγω την εξωπορτα.
Βγαίνει πρώτος ο σκύλος, μετά ο μπαμπάς με το καρότσι....ο μικρός κάνει τον δύσκολο, τελικά το παίρνει απόφαση, βγαίνει τρέχοντας, τον παίρνει η φορα, κουτουλάει στην κάσα της πόρτας, πέφτει κάτω, γελάει.
Κοιτιομαστε με τον άντρα μου, σηκώνει τους ώμους και μου λέει,
"Ε, ήπιαμε λίγο παραπάνω"

Αγάπη και αποδοχή - ηρεμία και προετοιμασία για το μέλλον με σοβαρότητα - συζήτηση - αντιμετώπιση σαν σκεπτόμενα πλάσματα και όχι σαν παιζάκια - κούκλάκια και άλλες χαριτωμενιές.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
17 Ιουν 2024, 11:03