Τί θα είχε πάθει αυτός ο υπάλληλος στην Ελλάδα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τί θα είχε πάθει αυτός ο υπάλληλος στην Ελλάδα;
Στην Ελλάδα έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τα τροχαία δυστυχήματα.
Με αυτή την λογική, να απαγορεύσουμε τα αυτοκίνητα γιατί ο κόσμος πίνει,
μπαίνει στο αυτοκίνητο και τρέχει και σκοτώνεται.
Δλδ, επειδή οι κακοποιοί έχουν εύκολη πρόσβαση σε όπλα, να μην έχουν δικαίωμα
να έχουν και οι νομοταγείς ώστε να μπορέσουν να υπερασπίζονται την περιουσία τους
ή τον εαυτό τους.
Η αστυνομία όμως δεν μπορεί να είναι πανταχού παρούσα. Και με δεδομένο
το πλαίσιο κανόνων εμπλοκής φέξε μου και γλύστρισα..
Με αυτή την λογική, να απαγορεύσουμε τα αυτοκίνητα γιατί ο κόσμος πίνει,
μπαίνει στο αυτοκίνητο και τρέχει και σκοτώνεται.
Δλδ, επειδή οι κακοποιοί έχουν εύκολη πρόσβαση σε όπλα, να μην έχουν δικαίωμα
να έχουν και οι νομοταγείς ώστε να μπορέσουν να υπερασπίζονται την περιουσία τους
ή τον εαυτό τους.
Η αστυνομία όμως δεν μπορεί να είναι πανταχού παρούσα. Και με δεδομένο
το πλαίσιο κανόνων εμπλοκής φέξε μου και γλύστρισα..
- hellegennes
Αγαπητέ κάτοχε τίτλου IQ, τα αυτοκίνητα είναι μεταφορικό μέσο. Τα όπλα είναι εργαλεία θανάτωσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και ξαναρωτώ: Γιατί να έχει ο κακοποιός εύκολη πρόσβαση σε καλάσνικοφ,hellegennes έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 15:41Αγαπητέ κάτοχε τίτλου IQ, τα αυτοκίνητα είναι μεταφορικό μέσο. Τα όπλα είναι εργαλεία θανάτωσης.
και συ να μην μπορείς να έχεις ούτε σφεντόνα;
Το σύνταγμα τί λέει;
- omg kai 3 lol
μονο οι εκ προμελετης δολοφονοι εχουν ευκολη προσβαση σε καλασνικοφ
να σταματησεις τα ναρκωτικα,γιατι σε χαλανε.Parrot έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 15:44Και ξαναρωτώ: Γιατί να έχει ο κακοποιός εύκολη πρόσβαση σε καλάσνικοφ,hellegennes έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 15:41Αγαπητέ κάτοχε τίτλου IQ, τα αυτοκίνητα είναι μεταφορικό μέσο. Τα όπλα είναι εργαλεία θανάτωσης.
Το σύνταγμα τί λέει;
Αυτο λεει.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- hellegennes
Ποιος νόμος δίνει εύκολη πρόσβαση στον κακοποιό σε όπλα;Parrot έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 15:44Και ξαναρωτώ: Γιατί να έχει ο κακοποιός εύκολη πρόσβαση σε καλάσνικοφ,hellegennes έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 15:41Αγαπητέ κάτοχε τίτλου IQ, τα αυτοκίνητα είναι μεταφορικό μέσο. Τα όπλα είναι εργαλεία θανάτωσης.
Το σύνταγμα τί λέει;
Έφερες ένα βίντεο ενός τύπου που κατάφερε να σκοτώσει τον ληστή γιατί ήταν ηλίθιος και δεν τον σημάδευε, την στιγμή που χιλιάδες άλλοι δεν καταφέρνουν τίποτα στην καλύτερη και στην χειρότερη πεθαίνουν προσπαθώντας να τραβήξουν κι αυτοί όπλο (η αντίδραση στην οποία κίνηση είναι να πυροβοληθούν από τον ληστή).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κάθε μέρα σε όλη την γη σκοτώνονται με διάφορους τρόπους χιλιάδες αθώοι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- hellegennes
Βέβαια για τις χιλιάδες αυτές περιπτώσεις δεν θα κάνει βιντεάκι ο μαλάκας του αρχικού ποστ που πουλάει όπλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Απολύτως τίποτα δεν θα πάθαινε κάποιος στην Ελλάδα αν έκανε κάτι τέτοιο.
Σε δυο σχετικά πρόσφατες υποθέσεις σε Δράμα και Κόρινθο όπου κάποιοι σκότωσαν με κυνηγετικά όπλα Αθίγγανους, οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι και ας ήταν άοπλοι οι κλέφτες και η ζωή τους δεν κινδύνευε άμεσα.
Σε δυο σχετικά πρόσφατες υποθέσεις σε Δράμα και Κόρινθο όπου κάποιοι σκότωσαν με κυνηγετικά όπλα Αθίγγανους, οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι και ας ήταν άοπλοι οι κλέφτες και η ζωή τους δεν κινδύνευε άμεσα.
Καθε ενας που δεν τον ενδιαφέρει η νομιμότητα εχει και πρόσβαση και κατοχή σε καθε είδους όπλο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 15:53
μονο οι εκ προμελετης δολοφονοι εχουν ευκολη προσβαση σε καλασνικοφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 19 Σεπ 2019, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Μου είναι αδιάφορη η πώληση όπλων του μαλάκα και για πιο λόγο έκανε το βιντεάκι.hellegennes έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 15:57Βέβαια για τις χιλιάδες αυτές περιπτώσεις δεν θα κάνει βιντεάκι ο μαλάκας του αρχικού ποστ που πουλάει όπλα.
Εγώ σαν Έλληνας πολίτης που θέλω να λειτουργώ σύννομα μειονεκτώ στην προστασία μου και της οικογένειας μου απέναντι στον κάθε παράτυπο που δεν τον ενδιαφέρουν οι νόμοι.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- hellegennes
Δεν μειονεκτείς. Είσαι πολύ πιο ασφαλής αν δεν έχεις όπλο σ' αυτήν την περίπτωση. Η πιθανότητα να είναι ηλίθιος ο άλλος και να έχει όπλο αλλά να μην σε σημαδεύει είναι σχεδόν μηδενική. Κατάφεραν μετά από 50 χρόνια debate να βρούνε μια τέτοια περίπτωση οι οπλολάγνοι και την περιφέρουν σαν σημαία. Αν έχεις όπλο, θα προσπαθήσεις να το χρησιμοποιήσεις κι αυτό θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις.Chainis έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:06Μου είναι αδιάφορη η πώληση όπλων του μαλάκα και για πιο λόγο έκανε το βιντεάκι.hellegennes έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 15:57Βέβαια για τις χιλιάδες αυτές περιπτώσεις δεν θα κάνει βιντεάκι ο μαλάκας του αρχικού ποστ που πουλάει όπλα.
Εγώ σαν Έλληνας πολίτης που θέλω να λειτουργώ σύννομα μειονεκτώ στην προστασία μου και της οικογένειας μου απέναντι στον κάθε παράτυπο που δεν τον ενδιαφέρουν οι νόμοι.
Επιπροσθέτως, αν η οπλοκατοχή είναι τόσο εύκολη, αυτά τα περιστατικά θα πολλαπλασιαστούν, γιατί όσο θα μπορείς εσύ να πάρεις πιο εύκολα όπλο, άλλο τόσο θα μπορούνε όλοι οι επίδοξοι ληστές. Αν διαβάσεις π.χ. για την περίπτωση του βίντεο, ο τύπος οπλοφορούσε γιατί το μαγαζί το είχαν ληστέψει δεκάδες φορές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
hellegennes έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:17ο τύπος οπλοφορούσε γιατί το μαγαζί το είχαν ληστέψει δεκάδες φορές.
και μετά από αυτό δεν πρόκειται να το ξαναληστέψει κανείς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από την άλλη ενώ είμαι υπέρ της ελεύθερης οπλοκατοχής, πρέπει να παραδεχθώ πως απαιτείται και η ανάλογη νοοτροπία και ωριμότητα από τη κοινωνία
η νεοελ κοινωνία είναι γτπ οπότε άμα ο κάθε μλκας κουβαλάει όπλο το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα απ'όσα θα λυθούν
η νεοελ κοινωνία είναι γτπ οπότε άμα ο κάθε μλκας κουβαλάει όπλο το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα απ'όσα θα λυθούν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- hellegennes
Καλά, αυτό νομίζεις. Πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή κάποιο άλλο κατακάθι, φίλος ή συγγενής του ληστή να έρθει ένα βράδυ να του την ανάψει. Και τότε δεν θα του δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο να τραβήξει όπλο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 17:28hellegennes έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:17ο τύπος οπλοφορούσε γιατί το μαγαζί το είχαν ληστέψει δεκάδες φορές.
και μετά από αυτό δεν πρόκειται να το ξαναληστέψει κανείς
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Γαλλία δε θα έχει τη μοίρα που είχε η Ελλάδα στην κρίση χρέους
από Ίακχος » 23 Ιουν 2024, 20:53 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
23 Ιουν 2024, 22:40
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 769 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
17 Φεβ 2025, 20:54
-
- 10 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
11 Φεβ 2025, 19:55
-
-
Νέα δημοσίευση Αν η Ελλάδα δεν είχε συνδέσμους οπαδών...
από Sol » 17 Αύγ 2023, 09:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
21 Αύγ 2023, 17:50
-