Η ωρα εχει βγαλει και πρωτοσελιδο γυρω στις 125 φορες οτι φερνει ο τιγρης παικταραδες
Νταμπλουχος - Πενηντάρης ατιτλος
Re: Νταμπλουχος - Πενηντάρης ατιτλος
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
http://aek365.org/a-481265/emei-tha-fer ... limani.htm
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
βασικα τα κατάφεραν ο πρεζεμπορας και το μουσατο γιουσουφακι του να υπάρχει μίσος την κυριακη και αυτό δεν βολεύει τον δυνατό
Να τηρούσε η ΚΕΔ σας τα συμφωνημένα και όλα θα ταν καλά όχι όλοι να ξέρουν ότι από την Δευτέρα θα βάλουν τον Σιδηρόπουλο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
ποιός το ήξερε, ο χρυσανθος;hades έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 21:24Να τηρούσε η ΚΕΔ σας τα συμφωνημένα και όλα θα ταν καλά όχι όλοι να ξέρουν ότι από την Δευτέρα θα βάλουν τον Σιδηρόπουλο
Oλη η πόλη για αυτό από την Δευτέρα λέγαμε να μην οριστεί ο Σιδηρόπουλος και να ισχύσουν τα συμφωνηθέντα Τα λέγαμε από Δευτέρα πρωι
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Τα.συμφωνηθέντα ποια ειναι, ο άλλος χτες έπαιξε τσαμπιονς λιγκ
Ότι δεν τον γουστάρετε γιατί δεν τα παιρνε στην παντοδυναμία του γαυρου; Μήπως να ορίζετε και διαιτητές , τι σας είπε μεσημέρι ο καραπαπας;
Ξένος διαιτητης
Είχες ξένο διαιτητή και στο ολυμπιακός- αρης πέρσι ή πάλι σιδηροπουλο και μουγκα;
Αφού την ξες την ιστορία Ο Άρης ζήτησε ξένους σε όλα και αυτοί είπαν ότι δεν βγαίνουν να βάλουν και θα βάζουν μόνο στα Άρης παοκ λόγω ότι μόλις είχαμε ανεβει
Κυριακή βράδυ να ανοίξετε νήμα για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου μην τυχόν και δεν προλάβετε να βάλετε την παπαρια τίτλο που κατέβασε η γκλάβα σας. 

+5 ο μπεος, +5 ο βρυζας, καπάκι τώρα 2 ήττες, πλει οφ ούτε με κιάλια το γαυροπαραρτημα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΕΓΑΣ ΠΑΟΚ νταμπλούχος και ευρωπαίος 2023/24
από Οργισμένος » 14 Ιαν 2024, 22:05 » σε Θρησκειολογία - 3 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος