Άνθρακας λέγεται στην περιβαλλοντολογία οτιδήποτε εκπέμπει αέρια του θερμοκηπίου και αέρια του θερμοκηπίου είναι αυτά που έχουν οριστεί από το Πρωτόκολλο του Κυότο. Ακόμη και το εξαφθοριούχο θείο και το μονοξείδιο του αζώτου, που δεν είναι ανθρακικές ενώσεις.
Είναι αγράμματος ο πρωθυπουργός μας?
- hellegennes
Re: Είναι αγράμματος ο πρωθυπουργός μας?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
κοψε το γκουγκλ και λιγη φετα σκληρη.hellegennes έγραψε: ↑21 Σεπ 2019, 23:40Άνθρακας λέγεται στην περιβαλλοντολογία οτιδήποτε εκπέμπει αέρια του θερμοκηπίου και αέρια του θερμοκηπίου είναι αυτά που έχουν οριστεί από το Πρωτόκολλο του Κυότο. Ακόμη και το εξαφθοριούχο θείο και το μονοξείδιο του αζώτου, που δεν είναι ανθρακικές ενώσεις.
αμπαλε μικρε ανοητε
- hellegennes
Το γκουγκλ δεν σε βοηθάει να μάθεις τίποτα αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς. Φέρ' ειπείν εσύ. Δεν ξέρεις τι λέμε άνθρακα στην επιστήμη. Δεν είναι κακό να μην ξέρεις, κακό είναι να λες μαλακίες με βάση την άγνοιά σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
φιλε εσυ εχεις πει οτι δουλευεις σε σ μαρκετ?hellegennes έγραψε: ↑21 Σεπ 2019, 23:59Το γκουγκλ δεν σε βοηθάει να μάθεις τίποτα αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς. Φέρ' ειπείν εσύ. Δεν ξέρεις τι λέμε άνθρακα στην επιστήμη. Δεν είναι κακό να μην ξέρεις, κακό είναι να λες μαλακίες με βάση την άγνοιά σου.

μολις αυτοξεφτιλιστικες.
κοψε το γκουγκλ και 500γρ φετα σκληρη που θα μας πεις και για τον ανθρακα ζηκο.
Οχι παραπανω

-
Ο Ποντίφικας συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα και κυρίως για την αντιμετώπιση των κοινωνικών συνεπειών της. Επιπλέον, κάνοντας αναφορά στο πρόσφατο ταξίδι του στα Σκόπια, χαρακτήρισε γενναία τη στάση των ηγετών Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, όσον αφορά στην υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, τονίζοντας οτι ενίσχυσε σημαντικά την ειρήνη και τη σταθερότητα στη περιοχή και άρα αξίζε κάθε πολιτικό κόστος.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντήσει με συνέντευξη στον Αρναούτογλου, επίσκεψη στο Μάτι κι επιδρομή των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντήσει με συνέντευξη στον Αρναούτογλου, επίσκεψη στο Μάτι κι επιδρομή των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.
- hellegennes
Είμαι ιδιοκτήτης παντοπωλείου, δεν δουλεύω σε σούπερ μάρκετ. Έχω σπουδάσει πολιτικός μηχανικός κι έχω μεταπτυχιακό στην δομική μηχανική. Όταν δεν δουλεύω, το χόμπι μου είναι να διαβάζω. Διαβάζω σε έναν μήνα ό,τι δεν έχεις διαβάσει εσύ σε όλην σου την ζωή. Μέσα στο αντικείμενο των σπουδών μου ήταν και οι περιβαλλοντικές μελέτες.πήζον bot έγραψε: ↑22 Σεπ 2019, 00:05φιλε εσυ εχεις πει οτι δουλευεις σε σ μαρκετ?hellegennes έγραψε: ↑21 Σεπ 2019, 23:59Το γκουγκλ δεν σε βοηθάει να μάθεις τίποτα αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς. Φέρ' ειπείν εσύ. Δεν ξέρεις τι λέμε άνθρακα στην επιστήμη. Δεν είναι κακό να μην ξέρεις, κακό είναι να λες μαλακίες με βάση την άγνοιά σου.
μολις αυτοξεφτιλιστικες.
Οχι παραπανω
Εσένα ποιο είναι το αντικείμενό σου πέρα από την πολιτική προπαγάνδα στο Ίντερνετ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
δε μπορω να πω ακριβως, των θετικων επιστημωνhellegennes έγραψε: ↑22 Σεπ 2019, 00:22Είμαι ιδιοκτήτης παντοπωλείου, δεν δουλεύω σε σούπερ μάρκετ. Έχω σπουδάσει πολιτικός μηχανικός κι έχω μεταπτυχιακό στην δομική μηχανική. Όταν δεν δουλεύω, το χόμπι μου είναι να διαβάζω. Διαβάζω σε έναν μήνα ό,τι δεν έχεις διαβάσει εσύ σε όλην σου την ζωή. Μέσα στο αντικείμενο των σπουδών μου ήταν και οι περιβαλλοντικές μελέτες.πήζον bot έγραψε: ↑22 Σεπ 2019, 00:05φιλε εσυ εχεις πει οτι δουλευεις σε σ μαρκετ?hellegennes έγραψε: ↑21 Σεπ 2019, 23:59Το γκουγκλ δεν σε βοηθάει να μάθεις τίποτα αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς. Φέρ' ειπείν εσύ. Δεν ξέρεις τι λέμε άνθρακα στην επιστήμη. Δεν είναι κακό να μην ξέρεις, κακό είναι να λες μαλακίες με βάση την άγνοιά σου.
μολις αυτοξεφτιλιστικες.
Οχι παραπανω
Εσένα ποιο είναι το αντικείμενό σου πέρα από την πολιτική προπαγάνδα στο Ίντερνετ;

φερε ενα πέιπερ που γραφει αυτο που ισχυριστηκες
- Highlander
Πρώτη μούρη στο καβούρι ο Τσίπρας, ενώ ο δήθεν άριστος μόνο στους μακεδονομάχους και τους τριτοκοσμικούς νοικοκυραίους μπορεί να απευθυνθεί.Αμφιλόχιος έγραψε: ↑22 Σεπ 2019, 00:11Ο Ποντίφικας συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα και κυρίως για την αντιμετώπιση των κοινωνικών συνεπειών της. Επιπλέον, κάνοντας αναφορά στο πρόσφατο ταξίδι του στα Σκόπια, χαρακτήρισε γενναία τη στάση των ηγετών Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, όσον αφορά στην υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, τονίζοντας οτι ενίσχυσε σημαντικά την ειρήνη και τη σταθερότητα στη περιοχή και άρα αξίζε κάθε πολιτικό κόστος.

- hellegennes
Ποιο; Ότι άνθρακες λέγονται όλες οι ενώσεις του άνθρακα -και μη- που αποτελούν αέρια του θερμοκηπίου; Δοκίμασε να ανοίξεις ένα λεξικό, για αρχή. Ας πούμε το λεξικό της Οξφόρδης:
https://www.lexico.com/en/definition/carbon
https://www.lexico.com/en/definition/carbon
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άνθρακας λέγεται στην περιβαλλοντολογία οτιδήποτε εκπέμπει αέρια του θερμοκηπίου και αέρια του θερμοκηπίου
καλεισαι να αποδειξεις αυτο.
ασε τις κωλοουμπιτσες σε μενα ζηκο
καλεισαι να αποδειξεις αυτο.
ασε τις κωλοουμπιτσες σε μενα ζηκο
- Philip Mortimer
-
Βέβαια τι είναι ο Πάπας που επισκέφθηκε ο Tσίπρτας, το έχει αποκαλύψει το εκλεκτό και ίσως αντιπροσωπευτικότερο μέλος της μεσαίας τάξης, Ελένη Λουκά.Highlander έγραψε: ↑22 Σεπ 2019, 00:29Πρώτη μούρη στο καβούρι ο Τσίπρας, ενώ ο δήθεν άριστος μόνο στους μακεδονομάχους και τους τριτοκοσμικούς νοικοκυραίους μπορεί να απευθυνθεί.Αμφιλόχιος έγραψε: ↑22 Σεπ 2019, 00:11Ο Ποντίφικας συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα και κυρίως για την αντιμετώπιση των κοινωνικών συνεπειών της. Επιπλέον, κάνοντας αναφορά στο πρόσφατο ταξίδι του στα Σκόπια, χαρακτήρισε γενναία τη στάση των ηγετών Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, όσον αφορά στην υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, τονίζοντας οτι ενίσχυσε σημαντικά την ειρήνη και τη σταθερότητα στη περιοχή και άρα αξίζε κάθε πολιτικό κόστος.
διαβαζω ξεφτιλομποτ χρονια, ναι θεωρω τον εαυτο μου ειδικο. 

- hellegennes
Αυτό δεν σου έδειξα μόλις, ασπούδαστε πολιτικέ προπαγανδιστή;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
περιβαλλοντολογικο πειπερ που λενε ανθρακας και εννοουν ολα τα αλλα.hellegennes έγραψε: ↑22 Σεπ 2019, 00:44Αυτό δεν σου έδειξα μόλις, ασπούδαστε πολιτικέ προπαγανδιστή;
εδω θα βασανιστεις ζηκο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεξιος,ψεύτης και αγράμματος
από Frappezitis » 02 Σεπ 2024, 13:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 426 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Ιαν 2025, 09:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τράκης για πρωθυπουργός;
από Καπετάν Μιχάλης » 21 Νοέμ 2024, 11:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Νοέμ 2024, 12:37
-
-
- 49 Απαντήσεις
- 2416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
13 Σεπ 2024, 16:56
-