Σκοτεινος_Ιππότης83 έγραψε: ↑22 Σεπ 2019, 01:05
Μου την σπάνε οι δεξιοι και οι ακροδεξιοι ειδικά Πατριώτες που νομιζουν οτι η Ελλάδα ειναι πανω απο ολα!!!Τέτοιες νοοτροπίες μας τσακισαν
Επίσης μου την σπάνε και οι κεντροαριστεροι και ειδικά οι συριζαιοι που πουλάνε την ελπίδα για ενα κουστούμ που λεει και ο Άσιμος!!!
Δυστυχώς κόσμος στηρίζει αυτούς τους δύο και δεν βλέπει την αλήθεια
Επίσης η νοοτροπία με ενοχλεί του δήθεν και του Έλληνα που τα γνωρίζει όλα,κατι σαν τον Λεβέντη και τον Καρατζαφερη που ειναι η επιτομή του μικροαστού ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ!!!Τα ξέρω όλα, γνωρίζω το παρασκήνιο έχω την γνώση κλπ
Δηλαδή τέτοιες νοοτροπίες που τις βλέπεις στην καθημερινότητα σου!!!
Χαοτικέ συγχαρητήρια για το νήμα
Θα επανέρθω τι μου σπάει σε volume 2 να εισαι καλά και καλό βράδυ
Ευχαριστώ ρε.
Αν και διαφωνώ ότι δεξιοί λένε πως η Ελλάδα είναι πάνω απ΄ όλα. Αυτό που λένε Ελλάδα μην το πιστεύεις. Η παρτούλα τους είναι και τ' αφεντικά που γλείφουν.
Επίσης το να γουστάρεις την Ελλάδα δεν είναι εξ ορισμού κακό καθώς δεν είναι κάτι απόλυτο το να γουστάρεις. ένα ποσό ενέργειας καταναλώνεις όχι όλο το σύμπαν. Γουστάροντας τη χώρα σου είναι σαν να γουστάρεις τη σχέση σου με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Δεν καθιστά οτιδήποτε άλλο στο σύνολο που δεν γουστάρεις καθόλου.
Τώρα οι παπάντζες που πουλάει ο κάθε Καρατζαφέρης ναι είναι για να τη σπάνε. Αλλά δεν σημαίνει ότι ο Έλληνας είναι αυτό πουτα ξέρει όλα. Μπορεί να παρουσιάζεται πλαγίως έτσι, αλλά είναι βιασμός της λέξης Έλληνας. όχι δεν είναι κάτι μεγαλειώδες ο Έλληνας και η Ελλάδα. κι αν τα γουστάρω και τα δύο αυτά δεν το κάνω για το μεγαλείο του - δεν έχουν. Και βασικά
δεν γουστάρουμε τα μεγαλειώδη ρε. Τα ταπεινά, καχεκτικά μίζερα και προβληματικά γουστάρουμε. Γιατί η καύλα είναι να προσπαθούν αυτά να γίνουν καλύτερα.
Οι συριζαίοι και μένα μου τη σπάνε στην πλειοψηφία τους. Αλλά δεν ψηφίζω συριζαίους. ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζω

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.