Γιατί ένας τύπος 60 κιλών άμα έχει τα αρχίδια να αρπάξει ένα σίδερο και το φέρει στο κεφάλι αυτού που έχει τα διπλάσια κιλά δεν θα του γαμήσει ο, τι έχει και δεν έχει;Ίφιδα έγραψε: ↑22 Σεπ 2019, 21:54Μπα όχι, σκατόμαγκας είναι. Το ότι σου πρήζει τον έρωτα δε τον κάνει λιγότερο σκατόμαγκα.Antigeist έγραψε: ↑22 Σεπ 2019, 21:50Ηθικολογείς. Όταν ο "σκατόμαγκας" σε γαμάει μια ζωή τότε είναι απλώς μάγκας και εσύ είσαι λαπάς. Ότι οι Έλληνες εμφύρονται από κατάλοιπα ραγιαδισμού αυτό ισχύει.Ίφιδα έγραψε: ↑22 Σεπ 2019, 21:38
Η Τουρκία είναι σαν τον σκατόμαγκα τον φουσκωτό που πουλάει μαγκιά και σε ρωτάει "τί κοιτάς ρε;" Σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να της μοιάσουμε.
Δεν εννοούσα όμως ότι μοιάσαμε τους Οθωμανούς στο ότι δε δεχόμαστε εξευτελισμούς. Εννοώ πως όταν βρίσκεσαι επί κατοχή για 400 χρόνια και σου κλέβουν το βιός μαζί με τους παπάδες σου, λογικό είναι να μεταλλαχθείς, οποιοσδήποτε βρισκόταν σ' αυτή τη θέση, όχι μόνο οι Έλληνες.
Τώρα για την αρχαία Ελλάδα το πας αλλού και δεν είναι της παρούσης.
Πάντως αυτή είναι η μοίρα των "δυνατών". Σήμερα είσαι, αύριο δεν εισαι, είναι κάποιος άλλος.
Δεν έχουν όλοι την ίδια μοίρα που λες. Οι Έλληνες ήταν μια εφήμερη πορδή ιστορικά ενώ οι Ρωμαίοι κράτησαν ως το 1204 και μέχρι το 1453 έκαναν 2,5 ολόκληρους αιώνες για να ξεψυχήσουν.
Είναι σα να λες μάγκα έναν παλαιστή 120 κιλών που κάνει μπουλινγκ σε έναν καχεκτικό τύπο των 60κιλων .
Τα περί εφήμερων πορδών είναι αστειότητες
Οι Ρωμαίοι ήταν πολύ μικροί στο χάρτη σε σχέση με τα ελληνιστικά βασίλεια που τα πήγαν όλα γαμιώντας. Οι δε Γερμανοί εισβολείς της ύστερης αρχαιότητας ήταν πολύ λίγοι σε σχέση με τις ρωμαϊκες μάζες από την Βρετανία μέχρι την Αφρική που μαλακιζόντουσαν στα θεάματα, τις ταβέρνες και τα μπουρδέλα αδιαφορώντας για την άμυνα.