Λίγο
Τατουαζ κεφαλης
Re: Τατουαζ κεφαλης
Αποκλείεται, έκανε ο φίλος μου προχθές όλο τον θώρακα που είναι κόκκαλο και υπέφερε. Και όταν χτύπησε και ρωγα το σχέδιο τρελάθηκε ήθελε να του πει να σταματήσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΜακΓκρέγκορ την είδε ο φίλος σου?Naida έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:32Αποκλείεται, έκανε ο φίλος μου προχθές όλο τον θώρακα που είναι κόκκαλο και υπέφερε. Και όταν χτύπησε και ρωγα το σχέδιο τρελάθηκε ήθελε να του πει να σταματήσει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλά τώρα, ήθελε και τα έπαθε.Naida έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:32Αποκλείεται, έκανε ο φίλος μου προχθές όλο τον θώρακα που είναι κόκκαλο και υπέφερε. Και όταν χτύπησε και ρωγα το σχέδιο τρελάθηκε ήθελε να του πει να σταματήσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κοίτα κι εγώ του έλεγα τι μαλακία θα κάνεις κτλ, αλλά όταν το έκανε και το είδα

Gherschaagk έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:35Καλά τώρα, ήθελε και τα έπαθε.
Εννοείται. Εγώ του είπα αφού το άντεξες δεν πέρναγες και ένα κρικάκι και με μουντζωσε

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το τριχωτό της κεφαλής δεν είναι τόσο πλούσιο σε νευρικές ίνεςNaida έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:32Αποκλείεται, έκανε ο φίλος μου προχθές όλο τον θώρακα που είναι κόκκαλο και υπέφερε. Και όταν χτύπησε και ρωγα το σχέδιο τρελάθηκε ήθελε να του πει να σταματήσει.
Γουγλαρε penfield sensory cortex Ν δεις το ανθρωπάκι.
Όσο μεγαλύτερο είναι ενα μέλος του ανρωπαριου τόσο μεγαλύτερος ο χώρος που καταλαμβάνει στον αισθητικό φλοιο=τόσο περισσότερος ο ΠΟΝΟΣ
Βάσει της εικόνας που μου έβγαλε είναι ότι πχ πιο πολύ πονάει να πιέσεις δυνατα τον κόμπο του αντίχειρα από έναν σπόνδυλο. Δεν νομίζωΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:42Το τριχωτό της κεφαλής δεν είναι τόσο πλούσιο σε νευρικές ίνες
Όσο μεγαλύτερο είναι ενα μέλος του ανρωπαριου τόσο μεγαλύτερος ο χώρος που καταλαμβάνει στον αισθητικό φλοιο=τόσο περισσότερος ο ΠΟΝΟΣ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν λάβεις υπ' όψιν σου ότι μετά από λίγα χρόνια τα τατουάζ θολώνουν και η τριχούλα θα μοιάζει με τριχιά με ανοιχτότερο χρώμα.. άσταGherschaagk έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:18Για αυτό λέω το από κοντά και εννοείται πως αν το χρώμα στο μελάνι δεν είναι το σωστό, το αποτέλεσμα θα είναι ένα χάλι μαύρο.

Άντε σβήστο μετά

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Είναι η αισθητική κατανομή. Η σύγκριση δηλαδή είναι μεταξύ βελόνας στο μέσο της πλάτης και της μέσης και βελόνας στο δάχτυλο.Naida έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 11:02Βάσει της εικόνας που μου έβγαλε είναι ότι πχ πιο πολύ πονάει να πιέσεις δυνατα τον κόμπο του αντίχειρα από έναν σπόνδυλο. Δεν νομίζωΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:42Το τριχωτό της κεφαλής δεν είναι τόσο πλούσιο σε νευρικές ίνες
Η "πιεση στο σπόνδυλο" που γραφεις αν ειναι μεγαλη θα πιεσει τις ριζες των νευρων που βγαινουν απο τον νωτιαιο μυελο για αυτο θα πονεσεις. Δεν ειναι η αισθηση που εχεις στο δερμα .για την οποία μιλάμε στα τατουάζ. (Εκτός αν η βελόνα του τατουατζη φτάνει στον νωτιαίο μυελο)
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 12:07Είναι η αισθητική κατανομή. Η σύγκριση δηλαδή είναι μεταξύ βελόνας στο μέσο της πλάτης και της μέσης και βελόνας στο δάχτυλο.Naida έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 11:02Βάσει της εικόνας που μου έβγαλε είναι ότι πχ πιο πολύ πονάει να πιέσεις δυνατα τον κόμπο του αντίχειρα από έναν σπόνδυλο. Δεν νομίζωΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:42
Το τριχωτό της κεφαλής δεν είναι τόσο πλούσιο σε νευρικές ίνες
Η "πιεση στο σπόνδυλο" που γραφεις αν ειναι μεγαλη θα πιεσει τις ριζες των νευρων που βγαινουν απο τον νωτιαιο μυελο για αυτο θα πονεσεις. Δεν ειναι η αισθηση που εχεις στο δερμα .για την οποία μιλάμε στα τατουάζ. (Εκτός αν η βελόνα του τατουατζη φτάνει στον νωτιαίο μυελο)
Είσθε γιατρος;
ωραία πύτισσα η ζωή
Η σύγκριση ανάμεσα σε βελόνα να εισχωρεί στο διάστημα ανάμεσα στους σπονδύλους με την βελόνα να εισχωρεί στο δάχτυλο δεν υπάρχει καν.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 12:07Είναι η αισθητική κατανομή. Η σύγκριση δηλαδή είναι μεταξύ βελόνας στο μέσο της πλάτης και της μέσης και βελόνας στο δάχτυλο.Naida έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 11:02Βάσει της εικόνας που μου έβγαλε είναι ότι πχ πιο πολύ πονάει να πιέσεις δυνατα τον κόμπο του αντίχειρα από έναν σπόνδυλο. Δεν νομίζωΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:42
Το τριχωτό της κεφαλής δεν είναι τόσο πλούσιο σε νευρικές ίνες
Τώρα αν εννοείς επιδερμικά οκ ίσως να πονάει στο δάχτυλο περισσότερο ,δεν το ξέρω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τατουάζ οσφυονωτιαια παρακεντηση δεν έχω ξανακούσει.Naida έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 12:21Η σύγκριση ανάμεσα σε βελόνα να εισχωρεί στο διάστημα ανάμεσα στους σπονδύλους με την βελόνα να εισχωρεί στο δάχτυλο δεν υπάρχει καν.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 12:07Είναι η αισθητική κατανομή. Η σύγκριση δηλαδή είναι μεταξύ βελόνας στο μέσο της πλάτης και της μέσης και βελόνας στο δάχτυλο.
Τώρα αν εννοείς επιδερμικά οκ ίσως να πονάει στο δάχτυλο περισσότερο ,δεν το ξέρω.
Στην επιδερμίδα μπαίνει το χρώμα
Είχα την εντύπωση πως το σκίτσο που είδα πατώντας στο γουγλ αυτό που μου είπες είχε να κάνει με τον πόνο γενικότερα κι όχι για το τατουάζ. Για αυτό έκανα αυτές τις συγκρίσεις .Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 14:22Τατουάζ οσφυονωτιαια παρακεντηση δεν έχω ξανακούσει.Naida έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 12:21Η σύγκριση ανάμεσα σε βελόνα να εισχωρεί στο διάστημα ανάμεσα στους σπονδύλους με την βελόνα να εισχωρεί στο δάχτυλο δεν υπάρχει καν.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 12:07
Είναι η αισθητική κατανομή. Η σύγκριση δηλαδή είναι μεταξύ βελόνας στο μέσο της πλάτης και της μέσης και βελόνας στο δάχτυλο.
Στην επιδερμίδα μπαίνει το χρώμα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί τόσα τατουάζ και σκουλαρίκια;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Μαρ 2025, 13:03 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 4 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
04 Μαρ 2025, 13:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα τατουάζ των παλιών ναυτικών και η σημασία τους
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 19 Απρ 2024, 19:47 » σε Eικαστικές τέχνες - 1 Απαντήσεις
- 932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από νύχτα
19 Απρ 2024, 21:48
-
-
- 158 Απαντήσεις
- 4163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Ιουν 2024, 14:48