Τσιγάρα πακιστανών

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Τσιγάρα πακιστανών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 26 Σεπ 2019, 20:29

Βρήκα εγώ πακιστανόπουλο χτες, παρά τα θρυλούμενα.
Αλλά τα μαρλμποράκια που μου έδωσε ανάβουν και μετά από δύο ρουφηξιές σβήνουν.
Πως γίνεται αυτό ;
Καλά να μην ήταν μαρλμποράκια αλλά να ήταν τσερνομπιλάκια το καταλαβαίνω. Αλλά είναι μαρλμποράκια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Τσιγάρα πακιστανών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 26 Σεπ 2019, 20:33

Τόσα χρόνια στην γειτονιά κανείς δεν έχει παράπονο.

Ούτε τον κατέδωσε κανείς ... :bored:

Είσαι άτυχος, έπεσες σε λάθος παρτίδα.

Ευχαριστούμε την νδ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 26 Σεπ 2019, 20:34

Και μου ηθελες και Δεξια ε;

Το πιθανοτερο ειναι, να ειναι απο το κανονικο ροκανιδι που εχουν μεσα.

Πανε στο περιπτερο, εχει τσιγαρα τυλιγμενα σε καπνο που κανουν ενα ευρω το πακετο.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 26 Σεπ 2019, 20:34

Μπίστης έγραψε:
26 Σεπ 2019, 20:33
Τόσα χρόνια στην γειτονιά κανείς δεν έχει παράπονο.

Ούτε τον κατέδωσε κανείς ... :bored:

Είσαι άτυχος, έπεσες σε λάθος παρτίδα.

Ευχαριστούμε την νδ
Δλδ τι είδους λάθος παρτίδα ;

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Σεπ 2019, 20:35

wooded glade έγραψε:
26 Σεπ 2019, 20:29
Βρήκα εγώ πακιστανόπουλο χτες, παρά τα θρυλούμενα.
Αλλά τα μαρλμποράκια που μου έδωσε ανάβουν και μετά από δύο ρουφηξιές σβήνουν.
Πως γίνεται αυτό ;
Καλά να μην ήταν μαρλμποράκια αλλά να ήταν τσερνομπιλάκια το καταλαβαίνω. Αλλά είναι μαρλμποράκια.
Μην καπνίζεις αυτό το δηλητήριο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 26 Σεπ 2019, 20:36

Παράπεσε, ξεράθηκαν, μήπως θα σε ξαναδεί ...

Αν είσαι σταθερός πελάτης άλλαξε το πακέτο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 26 Σεπ 2019, 20:38

Τελευταια φορά που είχα πάρει ''μαϊμου'' ημουν φαντάρος στη φλώρινα (βασικα 2-3 φορες σε ολη τη ζωη μου εχω αγορασει τσιγαρα απο παραεμποριο και ολες σαν φανταρος ) . καπνιζα μαρλμπουρο την πρωτη κουτα που μου φέρανε καπνιζοταν οριακα ( δεν ειχε καμια σχεση με μαρλμπορο βεβαια ) Πολυ φθηνη ομως στο 1/3 της κανονικης τιμης . Οπως ηδη εγραψα το μονο κοινο που ειχε με μαρλμπορο ηταν η συσκευασια , Την τελευταια φορα ξίνισα τοσο πολυ ( δεν καπνιζοταν με τιποτα ) που δε ξαναπηρα . ενω τα ξεφορτωνομουν σε στυλ του μου ζητουσε ενας τσιγαρο και τον εδινα μισο πακετο σε στυλ παρτο κρατα το . :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 26 Σεπ 2019, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 26 Σεπ 2019, 20:38

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
26 Σεπ 2019, 20:34

Πανε στο περιπτερο, εχει τσιγαρα τυλιγμενα σε καπνο που κανουν ενα ευρω το πακετο.
Κάνεις λάθος.
Η πακιστανική αγορά μέχρι προ δεκαετίας περίπου ήταν μεν free αλλά ήταν ροκανίδια. Δεν ξέρω που έβρισκαν τις διάφορες συσκευασίας, Dunhill, Rothmans κλπ αλλά ήταν ροκανίδια.
Τώρα η πολυτεχνειακή ας πούμε αγορά έχει κανονικά τσιγάρα. Άμα λέει Άσσος, είναι Άσσος, άμα λέει Cooper, είναι Cooper.
Αλλά τα τσιγάρα του ενός ευρώ τι τσιγάρα είναι ; Τι μάρκα ; Ξέρω με 1.5 ευρώ κάτι πακέτα των 10 που είναι στούκας.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 26 Σεπ 2019, 20:39

Μπίστης έγραψε:
26 Σεπ 2019, 20:36
Παράπεσε, ξεράθηκαν, μήπως θα σε ξαναδεί ...

Αν είσαι σταθερός πελάτης άλλαξε το πακέτο
Ξεράθηκαν ;

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 26 Σεπ 2019, 20:40

Νon4me έγραψε:
26 Σεπ 2019, 20:38
Τελευταια φορά που είχα πάρει ''μαϊμου'' ημουν φαντάρος στη φλώρινα (βασικα 2-3 φορες σε ολη τη ζωη μου εχω αγορασει τσιγαρα απο παραεμποριο και ολες σαν φανταρος ) . καπνιζα μαρλμπουρο την πρωτη κουτα που μου φέρανε καπνιζοταν οριακα ( δεν ειχε καμια σχεση με μαρλμπορο βεβαια ) Πολυ φθηνη ομως στο 1/3 της κανονικης τιμης . Οπως ηδη εγραψα το μονο κοινο που ειχε με μαρλμπορο ηταν η συσκευασια , Την τελευταια φορα ξίνισα τοσο πολυ ( δεν καπνιζοταν με τιποτα ) που δε ξαναπηρα . ενω τα ξεφορτωνομουν σε στυλ του μου ζητουσε ενας τσιγαρο και τον εδινα μισο πακετο σε στυλ παρτο κρατα το . :lol:
Ναι αυτό ίσχυε για την οδό Αθηνάς των 90s.

Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 26 Σεπ 2019, 20:43

wooded glade έγραψε:
26 Σεπ 2019, 20:40
Νon4me έγραψε:
Τα καπνικα εχουν συγκεκριμενες ποικιλιες μεσα , συγκεκριμενες πιστοποιησεις στην παραγωγη κοκ . Δεν γινεται να παρεις πακετο 1 η 2ευρω και να περιμενεις να ειναι σαν το μαρλμπορο που εχει 4 ( αντε να το παρεις 3 στη μαυρη χωρις φορους αν οντως ειναι κανονικο , και αν το παρεις 1 η 2 ευρα και ειναι μαρλμπορο μια πιθανοτητα μενει . κλεμμένα ) . οπως δε γινεται να παρεις αθλητικα αιρ μαξ που κανουν 100 και 200ευρα με 20 και 30 και οταν καταστρεψεις τα ποδια να απορείς .

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 26 Σεπ 2019, 20:50

Νon4me έγραψε:
26 Σεπ 2019, 20:43
wooded glade έγραψε:
Νon4me έγραψε:
Τα καπνικα εχουν συγκεκριμενες ποικιλιες μεσα , συγκεκριμενες πιστοποιησεις στην παραγωγη κοκ . Δεν γινεται να παρεις πακετο 1 η 2ευρω και να περιμενεις να ειναι σαν το μαρλμπορο που εχει 4 ( αντε να το παρεις 3 στη μαυρη χωρις φορους αν οντως ειναι κανονικο , και αν το παρεις 1 η 2 ευρα και ειναι μαρλμπορο μια πιθανοτητα μενει . κλεμμένα ) . οπως δε γινεται να παρεις αθλητικα αιρ μαξ που κανουν 100 και 200ευρα με 20 και 30 και οταν καταστρεψεις τα ποδια να απορείς .
Λες κουταμάρες.
Αυτό το σημερινό κάτι έχει ίσως λόγω παλαιότητος, αλλά δεν ξέρω ακριβώς, γι αυτό ρωτάω.
Αλλά λες κουταμάρες διότι τα λαθραία είναι κανονικά λαθραία.
Τα παλιά τσερνομπιλικά δεν ξερω από που ερχόντουσαν -και αυτά που πουλιούνται σήμερα δεν ξέρω βέβαια από που έρχονται- αλλά συνήθως όταν πάρω Άσσο πακιστανού και Άσσο περιπτέρου, τα ίδια είναι.

Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 26 Σεπ 2019, 21:01

wooded glade έγραψε:
26 Σεπ 2019, 20:50
Νon4me έγραψε:
wooded glade έγραψε:

Λες κουταμάρες.
Αυτό το σημερινό κάτι έχει ίσως λόγω παλαιότητος, αλλά δεν ξέρω ακριβώς, γι αυτό ρωτάω.
Τα παλιά τσερνομπιλικά δεν ξερω από που ερχόντουσαν -και αυτά που πουλιούνται σήμερα δεν ξέρω βέβαια από που έρχονται- αλλά συνήθως όταν πάρω Άσσο πακιστανού και Άσσο περιπτέρου, τα ίδια είναι.
Εγω σου είπα την εμπειρία μου από το 2002 ενω τόνισα πως δεν ψωνιζω τσιγαρα παραεμποριο . Επισης παιζουν και αλλα ρολο πχ εμενα αυτα που μου φαινοταν καμια σχεση με μαρλμπορο καποιος αλλος μπορει να τα κάπνιζε τι να σου πω . οπως ειπα παιζει και το ενδεχομενο του κλεμμένου φορτιου οποτε οντως μπορει να ειναι ιδια με του περιπτερου αν και προσωπικα αυτο το θεωρω σπανιο φαινομενο αφου ολες οι αποστολες τσιγαρων πλεον συνοδευονται απο σεκιουριτι κοκ .

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 26 Σεπ 2019, 21:07

Νon4me έγραψε:
26 Σεπ 2019, 21:01
wooded glade έγραψε:
26 Σεπ 2019, 20:50
Νon4me έγραψε:

Λες κουταμάρες.
Εγω σου είπα την εμπειρία μου από το 2002 ενω τόνισα πως δεν ψωνιζω τσιγαρα παραεμποριο . Επισης παιζουν και αλλα ρολο πχ εμενα αυτα που μου φαινοταν καμια σχεση με μαρλμπορο καποιος αλλος μπορει να τα κάπνιζε τι να σου πω . οπως ειπα παιζει και το ενδεχομενο του κλεμμένου φορτιου οποτε οντως μπορει να ειναι ιδια με του περιπτερου αν και προσωπικα αυτο το θεωρω σπανιο φαινομενο αφου ολες οι αποστολες τσιγαρων πλεον συνοδευονται απο σεκιουριτι κοκ .
2002 άρα είσαι μέσα στην "παλιά εποχή λαθραίων".
Κάπου στα 2005 ή 2006 νομίζω ήταν που είχα περάσει εγώ από εκεί. Ήταν μία εκδήλωση του δήμου να πάω μετά που ματαιώθηκε, γι αυτό το θυμάμαι.

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 26 Σεπ 2019, 21:09

wooded glade έγραψε:
Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
26 Σεπ 2019, 20:34

Κάνεις λάθος.
Η πακιστανική αγορά μέχρι προ δεκαετίας περίπου ήταν μεν free αλλά ήταν ροκανίδια. Δεν ξέρω που έβρισκαν τις διάφορες συσκευασίας, Dunhill, Rothmans κλπ αλλά ήταν ροκανίδια.
Τώρα η πολυτεχνειακή ας πούμε αγορά έχει κανονικά τσιγάρα. Άμα λέει Άσσος, είναι Άσσος, άμα λέει Cooper, είναι Cooper.
Αλλά τα τσιγάρα του ενός ευρώ τι τσιγάρα είναι ; Τι μάρκα ; Ξέρω με 1.5 ευρώ κάτι πακέτα των 10 που είναι στούκας.
Όχι. Είχα γνωστο έναν από εκει που τα πούλαγε, καπνιστής και φουλ παρακμιακός ο ίδιος δεν τα κάπνιζε. Τα τσιγάρα αυτά, δεν είναι ούτε Μαρλμπορο, ούτε Κούπερ,ούτε Ασσος, έχουν απλά το περιτύλιγμα, από ότι μου έλεγε είναι πατόφυλλα ω διαλογής,φρέσκα άρα φουλ στο φάρμακο, αναμεμειγμένα με κολόνιες(δεν είναι για να μπαίνουν στα πνευμόνια) και ροκανίδια. Μου είχε πάρει 5 ευρώ δανεικά και μου έφερε ένα κιβώτιο τζάμπα.
Ότι αγοράζεις από τα περίπτερο, όσο μάπα και αν είναι, εχει τις προδιαγραφές που βάζει η εε σε προσθετα κλπ. Πάρε Delphi και Δεκαράκι με 1 ευρώ ή ακόμα και Camel σιγκαριλος με 1.5. Από γεύση δεν ξέρω τι λένε, κάνω ηλεκτρονικό μόνο εδώ και πολλά χρόνια.
Αυτά πάντως μην τα ακουμπάς, το λέω γιατί μπορεί να είσαι παλαβιάρης, αλλά είσαι και μια Μορφή, όλοι σε συμπαθούμε. Μην μας πάθεις και τίποτα :cry
Υ.Γ. Κάθε κούτα που παράγεται ή εισαγεται πλέον έχει κωδικό, για να βλέπουν οι αρχές που θα καταλήξει. Δεν είναι λαθραία αυτά τα τσιγάρα, είναι ΠΛΑΣΤΑ σε εργοστάσια φάντασμα. Ενα είχε στήσει και στην Χαλκιδική ένας μπάτσος

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών