Γι' αρχή, είσαι ρατσιστής μισογύνης ισλαμοφοβικός και ψηφίζεις τραμπ
Αγόρι ή κορίτσι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αγόρι ή κορίτσι;
Γι' αρχή, είσαι ρατσιστής μισογύνης ισλαμοφοβικός και ψηφίζεις τραμπ
- Βινόσαυρος
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Δεν με ενδιαφέρει το φύλο.
Πόσα; 2 έως 4. Εμείς είμαστε τρία αδέρφια, και νομίζω ότι είναι πολύ καλός αριθμός.
Πόσα; 2 έως 4. Εμείς είμαστε τρία αδέρφια, και νομίζω ότι είναι πολύ καλός αριθμός.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Boυργαρούδια δεν τα λέτε στο χωριό σου ( όπως και στο δικό μου);Βινόσαυρος έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 15:35μπιτολακια

Σύντροφε, είναι ώρα να ανανήψεις από τις κραιπάλες και τον ακόλαστο βίο στον οποίον κυλίστηκες για τα μάτια μιας φιλήδονης Σλάβας και να επιστρέψεις στας εθνικάς αγκάλας αίτινες αναμένουσι δακρύουσαι το νόστιμον ήμαρ του ασώτου αναρχοκοθμονάπλυτου υιού. Η πατρίς σε συγχωρεί.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
το νημα ειναι ρατσιστικο δεν υπαρχει επιλογη για τρανς
- Βινόσαυρος
Έχε χάρη που δε θέλω να ξωκείλει το νήμα αλλιώς θα σε απαντούσα καταλλήλωςΝταρνάκας έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 15:56Boυργαρούδια δεν τα λέτε στο χωριό σου ( όπως και στο δικό μου);
Σύντροφε, είναι ώρα να ανανήψεις από τις κραιπάλες και τον ακόλαστο βίο στον οποίον κυλίστηκες για τα μάτια μιας φιλήδονης Σλάβας και να επιστρέψεις στας εθνικάς αγκάλας αίτινες αναμένουσι δακρύουσαι το νόστιμον ήμαρ του ασώτου αναρχοκοθμονάπλυτου υιού. Η πατρίς σε συγχωρεί.
Κοριτσάκι προτιμώ. Και ίσως σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν το παιδί θα σου βγεί χαζούλικο ή κακάσχημο. Και μετά πάει και βάζει και τίποτα βόμβες. Το έχω δεί σε ταινία αυτό.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Βινόσαυρος έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 15:59Έχε χάρη που δε θέλω να ξωκείλει εξοκείλει το νήμα αλλιώς θα σε απαντούσα καταλλήλωςΝταρνάκας έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 15:56Boυργαρούδια δεν τα λέτε στο χωριό σου ( όπως και στο δικό μου);

...αιφνιδίως εξοκείλει ανοιχτά των Αζορών...
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Οι Αλβανοί μας κάναν ανθρώπους, οι Σκοπιανοί μας μαθαίνουν ελληνικά, οι Γερμανοί είναι απλά φίλοι μας, τα γνωστά.Νταρνάκας έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 16:54Βινόσαυρος έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 15:59Έχε χάρη που δε θέλω να ξωκείλει εξοκείλει το νήμα αλλιώς θα σε απαντούσα καταλλήλωςΝταρνάκας έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 15:56
Boυργαρούδια δεν τα λέτε στο χωριό σου ( όπως και στο δικό μου);
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Βινόσαυρος
Φχαριστω για την διορθοση
4. 3 κορίτσια και ένα αγόρι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Βινόσαυρος
Το 1ο κορίτσι βεβαίως,το 2ο αγόρι και τα υπόλοιπα στη σειρά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Υγιη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αφηστε τις προτιμησεις ρε! Καλα να ειναι τα παιδια, οτι φυλο και αν εχουν. Και δε θα καταλαβετε τι εννοω μεχρι να το νιωσετε στο πετσι σας. Καποιοι θα το νιωσετε. Καποιοι δε θα παρετε χαμπαρι. Εγω σας ευχομαι το δευτερο. Οπως και ναχει, εφοσον καποιος το θελει, μακαρι να εχει τη δυνατοτητα και την τυχη ναποκτησει, και οταν ερθει η ωρα, ας ειναι καλα! Μεινετε σαυτο! Να ειναι καλα! Τιποτα δεν ειναι δεδομενο, τιποτα δεν ξερετε με σιγουρια. Αυτο να ειναι το μονο για το οποιο θα ευχεστε. Να ειναι καλα το παιδι σας!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ναζιστάκια απειλούν 12χρονο κορίτσι
από Ληστοσυμμορίτης » 08 Οκτ 2024, 21:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
08 Οκτ 2024, 21:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαροπαλεύει 17χρονο κορίτσι μετά από ξυλοδαρμό από μπάτσους της ΟΠΚΕ
από Μαδουραίος » 29 Οκτ 2023, 11:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 3131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
06 Νοέμ 2023, 09:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σουηδία: Επίθεση Ιρανού μετανάστη με μαχαίρι σε 9χρονο κορίτσι
από Unique » 19 Ιουν 2023, 01:27 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Ιουν 2023, 01:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εσείς θα τον αφήνατε αν ήταν γιος σας να πηγαίνει σχολείο ντυμένος κορίτσι;
από Εκτωρ » 17 Οκτ 2023, 17:40 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
17 Οκτ 2023, 17:40
-