ποια ουσία μωρέ μαλάκα; Τι ουσία νομίζεις ότι υπάρχει σ'αυτό που κάνεις και θες να σχολιάσουμε κιόλας;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑29 Σεπ 2019, 15:21Λογικα τα μποτ της Πειραιως δεν θα τοποθετηθουν επι της ουσιας αλλα ποιος το γραφει.
Για αυτο πληρωνονται αλλωστε.
Ερχεται θυελλα vol II !
Re: Ερχεται θυελλα vol II !
- ΜπλεΜπουμπυς
Οπως ακριβως το προβλεψα απο την Χατζηαβατη της Πειραιως.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Τον αδικείς τώρα, άλλαξε μια λέξηNero έγραψε: ↑29 Σεπ 2019, 15:14γιατί;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑29 Σεπ 2019, 15:12Θυμάστε μια πούτ...pizza που θα 'ρχονταν;
Τώρα περνάει τον Μπράλο.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
βασικά ο ίδιος το έχει πει ότι μέχρι και την καλημέρα την αντιγράφει- ή μάλλον όχι σίγουρα ο ίδιος. Λογικά είναι περισσότεροι απο 1 άτομο σοτν λογαριασμό αφού νομίζω δεν αντιγράφουν όλοι απο το τουιτερ
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 13:10Ουτε συντροφος ειμαι ουτε με ενδιαφερει η προσωπικη μου αναγνωριση σαν ολους εσας "πετυχημενους" που ψαχνενε αναγνωριση ανωνυμα στο πχορουμ της καρδια μας γιατι εξω στο κοσμο ποιος ξερει τις σφαλιαρες τρωτε.
Το χω ξαναπει δεν χρειαζεται να ξοδευετε αδικα το προσωπικο της ασφαλειας και τα λεφτα του φορολουμενου...τιποτα δεν ειναι δικο μου...ακομα και την καλημερα την αντιγραφω .
Παρόλα αυτά, έχει το θράσος να μιλάει για μποτ.Nero έγραψε: ↑29 Σεπ 2019, 15:39βασικά ο ίδιος το έχει πει ότι μέχρι και την καλημέρα την αντιγράφει- ή μάλλον όχι σίγουρα ο ίδιος. Λογικά είναι περισσότεροι απο 1 άτομο σοτν λογαριασμό αφού νομίζω δεν αντιγράφουν όλοι απο το τουιτερΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 13:10Ουτε συντροφος ειμαι ουτε με ενδιαφερει η προσωπικη μου αναγνωριση σαν ολους εσας "πετυχημενους" που ψαχνενε αναγνωριση ανωνυμα στο πχορουμ της καρδια μας γιατι εξω στο κοσμο ποιος ξερει τις σφαλιαρες τρωτε.
Το χω ξαναπει δεν χρειαζεται να ξοδευετε αδικα το προσωπικο της ασφαλειας και τα λεφτα του φορολουμενου...τιποτα δεν ειναι δικο μου...ακομα και την καλημερα την αντιγραφω .
Αν δε βαρεθω, θα ανοίξω νήμα για το σπαμ που κάνει και θάβει αλλά ποστ που είναι γραμμένα από κανονικούς χρήστες ή και ολόκληρα νήματα. Συν τα φεικνιουζ που προωθεί
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
[mpimpibotting intensifies]
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
γι'αυτό λέω, περισσότερο μου φαίνεται για διαφορετικά άτομα με διαφορετικό στυλ. Πχ υπάρχει ένας που αντι για copy paste απο το τουιτερ ανοίγει χαζοχαρούμενα νήματα στο περι ανεμωνelchav έγραψε: ↑29 Σεπ 2019, 15:42Παρόλα αυτά, έχει το θράσος να μιλάει για μποτ.Nero έγραψε: ↑29 Σεπ 2019, 15:39βασικά ο ίδιος το έχει πει ότι μέχρι και την καλημέρα την αντιγράφει- ή μάλλον όχι σίγουρα ο ίδιος. Λογικά είναι περισσότεροι απο 1 άτομο σοτν λογαριασμό αφού νομίζω δεν αντιγράφουν όλοι απο το τουιτερΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 13:10
Ουτε συντροφος ειμαι ουτε με ενδιαφερει η προσωπικη μου αναγνωριση σαν ολους εσας "πετυχημενους" που ψαχνενε αναγνωριση ανωνυμα στο πχορουμ της καρδια μας γιατι εξω στο κοσμο ποιος ξερει τις σφαλιαρες τρωτε.
Αν δε βαρεθω, θα ανοίξω νήμα για το σπαμ που κάνει και θάβει αλλά ποστ που είναι γραμμένα από κανονικούς χρήστες ή και ολόκληρα νήματα. Συν τα φεικνιουζ που προωθεί
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το πρόβλημα είναι ότι με το μαλακισμένο τρόπο που ποστάρει/ανοίγει νήματα, καίει και την ουσία.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Μαυροβασίλης
τόσο αυτός όσο και ο άλλος καμμένος πρέπει να περιορίσουν το σπαμμάρισμα σε ένα νήμα ειδάλλως περμα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εντ Τσίζας Κράιστ γουέμπ.
H κυκλική εμφάνιση των καπιταλιστικών κρίσεων δεν είναι καμενιά. Καμενια ήταν να ψηφίζεις λεφτά υπάρχουν όταν το Κόμμα έτρεχε το "έρχεται θύελλα" v.1 πίσω στο 2009
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- ΜπλεΜπουμπυς
Σημαντική και φιλική χαρακτήρισε τη συνάντηση με τον Τζ. Μπους ο Κ. Σημίτης
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2002

https://www.naftemporiki.gr/story/44913 ... -k-simitis
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2002

https://www.naftemporiki.gr/story/44913 ... -k-simitis
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θύελλα αντιδράσεων για την παραδοχή Σκυλακάκη: Εκτός μεσοπρόθεσμου πολλές δεσμεύσεις της ΝΔ
από southern » 20 Ιουν 2023, 18:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
21 Ιουν 2023, 09:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σουηδία: Πολιτική θύελλα μετά την αποκάλυψη ενός «εργοστασίου τρολ» της ακροδεξιάς
από Frappezitis » 14 Μάιος 2024, 23:13 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
15 Μάιος 2024, 08:50
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
22 Αύγ 2023, 19:06