Τζήμερος: ευπαθείς δεν είναι οι γύφτοι αλλά όσοι ληστεύονται από τους γύφτους

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Τζήμερος: ευπαθείς δεν είναι οι γύφτοι αλλά όσοι ληστεύονται από τους γύφτους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 30 Σεπ 2019, 14:36

ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Σεπ 2019, 10:03
Φαντασθείτε τι θα γινόταν αν δήλωναν ακροδεξιοί οι ρομά.

Τίποτα άλλο.
δηλωνουν κατ ελαχιστον ρατσιστες, απεναντι στους μπαλαμους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Τζήμερος: ευπαθείς δεν είναι οι γύφτοι αλλά όσοι ληστεύονται από τους γύφτους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 30 Σεπ 2019, 14:37

Ο γιος μου έχει συμμαθήτρια που είναι γύφτοι και ζουν κανονικά, σε σπίτι. Ντύνονται δυτικά, πάνε αγγλικά, κάνουν πάρτι, βάζει σέλφι η μάνα με μπικίνι, μας παίρνουν να μάθουν τι τους έβαλε για homework η κυρία όταν είναι άρρωστο αυτό, γενικά εγώ δεν το είχα προσέξει ότι είναι γύφτοι μέχρι που είδα τη γιαγιά να μιλάει ρομανί στον παππού.

Εντάξει είναι λίγο παρακμιακοί συνολικά από εκείνη τη μεριά αλλά θα τους έβαζα σαφώς στο μέσο όρο της 100% μπαλαμής γειτονιάς τους, ίσως και σε ελαφρώς ανώτερο στρώμα. Στάνταρ προτιμώ να κάνω παρέα με αυτούς απ' ό,τι με το Τζήμερο.

Γενικά ό,τι αρχιδιά λέει ο Τζήμερος φαίνεται ότι έχουν βαλθεί οι συμμαθητές των παιδιών μου να τη διαψεύσουν σαν ζωντανά παραδείγματα.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 30 Σεπ 2019, 14:38

Northern Spirit έγραψε:
30 Σεπ 2019, 14:36
elchav έγραψε:
30 Σεπ 2019, 14:34
Northern Spirit έγραψε:
30 Σεπ 2019, 14:33
Εχω δει τσιγγανους πολλες φορες λογω δουλειας..
Έχεις αποθήκη με ανταλλακτικά αυτοκινήτων;
οχι,εργαζομουνα σε νομικο γραφειο στην ελλαδα.
α, οκ, όντως έχουν παραπάνω υποθέσεις με τη δικαιοσύνη σε σχέση με το μ.ο.

Υδράργυρος έγραψε:
Το σημιτικό πασοκ έχει μονοκούκι πάει στη ΝΔ τώρα.
και γιατί δε ψηφίζεις νδ; :smt017
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 30 Σεπ 2019, 14:39

foscilis έγραψε:
30 Σεπ 2019, 14:37
Ο γιος μου έχει συμμαθήτρια που είναι γύφτοι και ζουν κανονικά, σε σπίτι. Ντύνονται δυτικά, πάνε αγγλικά, κάνουν πάρτι, βάζει σέλφι η μάνα με μπικίνι, μας παίρνουν να μάθουν τι τους έβαλε για homework η κυρία όταν είναι άρρωστο αυτό, γενικά εγώ δεν το είχα προσέξει ότι είναι γύφτοι μέχρι που είδα τη γιαγιά να μιλάει ρομανί στον παππού.

Εντάξει είναι λίγο παρακμιακοί συνολικά από εκείνη τη μεριά αλλά θα τους έβαζα σαφώς στο μέσο όρο της 100% μπαλαμής γειτονιάς τους, ίσως και σε ελαφρώς ανώτερο στρώμα. Στάνταρ προτιμώ να κάνω παρέα με αυτούς απ' ό,τι με το Τζήμερο.

Γενικά ό,τι αρχιδιά λέει ο Τζήμερος φαίνεται ότι έχουν βαλθεί οι συμμαθητές των παιδιών μου να τη διαψεύσουν σαν ζωντανά παραδείγματα.
:goodpost:
Έχω και γω τέτοια περίπτωση. Τσιγάρο μεθυσι ελληναρισμό κάργα, αλλά μέσα στα ελληνικά όρια.

Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 » 30 Σεπ 2019, 14:39

foscilis έγραψε:

Στάνταρ προτιμώ να κάνω παρέα με αυτούς απ' ό,τι με το Τζήμερο.
Παμε παλι.

Δημοκράτης έγραψε:
31 Αύγ 2021, 14:42
Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε:
05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 30 Σεπ 2019, 14:40

που ψηφιαζατε μονοκούκι συμπασα η αριστερα

το σιμιτισταν

και τα σταν τωρα πανε να μιλησουν ρε τι να πειτε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 30 Σεπ 2019, 14:41

foscilis έγραψε:
Εντάξει είναι λίγο παρακμιακοί συνολικά από εκείνη τη μεριά αλλά θα τους έβαζα σαφώς στο μέσο όρο της 100% μπαλαμής γειτονιάς τους, ίσως και σε ελαφρώς ανώτερο στρώμα.
Εντάξει, για Αθηναίους μιλάς, φυσικό οι γύφτοι να φαίνονται αριστοκράτες σε σχέση με αυτούς.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 30 Σεπ 2019, 14:41

elchav έγραψε:
30 Σεπ 2019, 14:38
Northern Spirit έγραψε:
elchav έγραψε:
30 Σεπ 2019, 14:34

Έχεις αποθήκη με ανταλλακτικά αυτοκινήτων;
οχι,εργαζομουνα σε νομικο γραφειο στην ελλαδα.
α, οκ, όντως έχουν παραπάνω υποθέσεις με τη δικαιοσύνη σε σχέση με το μ.ο.

εκεινη την εποχη τουλαχιστον, δεν ειχανε παραπανω απο τους μεταναστες του πρωην Ανατολικου μπλοκ. Ισα-ισα λιγοτερες ειχανε...οι υποθεσεις που ειχαμε με Ρομα ητανε λιγες σε σχεση με τους αλλους..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 30 Σεπ 2019, 14:42

foscilis έγραψε:

Ντουντ, ποιος μίλησε για αίμα γύφτων που δεν τους επιτρέπει να ξεφύγουν από τον τσιγγανικό τρόπο ζωής ;

Εδώ υπάρχει ολόκληρη κοινότητα τσιγγάνων που έχουν ενσωματωθεί και βρίσκεται μέσα στην Αττική. Ονομάζεται Αγία Βαρβάρα

Προφανώς υπάρχουν και εξαιρέσεις ατόμων που ξεφεύγουν από τη φάση των καταυλισμών, απλά δεν παίζει να είναι πάνω από το 5%.

Και σε αυτό δεν ευθύνεται ο μικρός γυφτάκος που στα 13 του έχει κάνει ήδη ένα νταλαβέρι ναρκωτικών, έχει κλέψει ένα σμαρτ για τα λολζ κι είναι έτοιμος να γίνει πατέρας.

Δεν προτείνει κανείς εκτέλεση ή εκτοπισμό, πούτσα και ξύλο σε γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά έτσι, δεν τα στέλνουν σχολείο και τα σπρώχνουν σε παράνομες και απείρως πιο κερδοφόρες δραστηριότητες.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 30 Σεπ 2019, 14:44

Northern Spirit έγραψε:
30 Σεπ 2019, 14:33

Οκ. Δικαιολόγησε. Μία ακόμη αν θέλεις, έχεις δει ποτέ σου από κοντά γύφτο; από κοντά κοντά εννοώ να μπορείς να μιλήσεις/ακουμπήσεις ε.
Εγώ έχω συνέχεια και στη δουλειά μου, πριν από λιγο τους είχα εδω, και ο γιός μου κάνει παρέα με το γυφτάκι. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι φουκαράδες που πολεμάνε για 15 ευρώ.
Ειδικα΄στα γυφτάκια γίνεται φοβερό μπούλινκ στη γειτονιά. Περνάνε κα ιτους πετάνε κουτάκια με αναψυκτικά.

Ο Τζημερος είναι μαλάκας και λέει μαλακίες

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 30 Σεπ 2019, 14:45

Northern Spirit έγραψε:
30 Σεπ 2019, 14:41
εκεινη την εποχη τουλαχιστον, δεν ειχανε παραπανω απο τους μεταναστες του πρωην Ανατολικου μπλοκ. Ισα-ισα λιγοτερες ειχανε...οι υποθεσεις που ειχαμε με Ρομα ητανε λιγες σε σχεση με τους αλλους..
οι μετανάστες του α.μ είχαν τη δικαιολογία ότι έρχονταν εξαθλιωμένοι, οι τσιγγάνοι;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 30 Σεπ 2019, 14:45

Northern Spirit έγραψε:
30 Σεπ 2019, 14:35

αυτο για μαστουρωμενα βρεφη ειναι δικο σου, Για π@τανες Ρωσιδες δεν ειναι. Οι Ρωσοι και γενικα οι Ανατολικοι ειναι βυηθι9σμενοι στην πορνεια, σωματεμποριο και λαθρεμποριο αλλα δεν λενε τιθποτε γι'αυτους, οι Ρομα ειναι το προβλημα..
όχι δεν ειναι δικο μου. μια βολτα να φερεις στους κεντρικους δρομους των πολεων, θα δεις γυφτισσες αγκαλια με κοιμισμενα βρεφη.
από αυτά τα παιδιά, ποσα ζουνε;

οσο για την πορνεια των ανατολικων χωρων και πριν την πτωση των καθεστωτων τους, το διναν για ενα καλσον.

ειναι θεμα κουλτουρας
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 30 Σεπ 2019, 14:46

Υδράργυρος έγραψε:
30 Σεπ 2019, 14:44
Η συντριπτική πλειοψηφία είναι φουκαράδες που πολεμάνε για 15 ευρώ.
έχει πάει τόσο ακριβά το g; ή εννοείς λιωμένο χαλκοσωλήνα;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 30 Σεπ 2019, 14:46

Υδράργυρος έγραψε:
30 Σεπ 2019, 14:39
foscilis έγραψε:

:goodpost:
Έχω και γω τέτοια περίπτωση. Τσιγάρο μεθυσι ελληναρισμό κάργα, αλλά μέσα στα ελληνικά όρια.
τα βλεπω και κανω ρελανς ενα μυριο περιπτωσεις που δεν ειναι οπως περιγραφετε. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 30 Σεπ 2019, 14:47

Υδράργυρος έγραψε:
φουκαράδες που πολεμάνε για 15 ευρώ.
Με μαχαίρι και λοστό;
Υδράργυρος έγραψε:
Ειδικα΄στα γυφτάκια γίνεται φοβερό μπούλινκ στη γειτονιά. Περνάνε κα ιτους πετάνε κουτάκια με αναψυκτικά.
:smt005:
Ρε μαλάκα, δεν ντρέπεσαι καθόλου;
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών