MGTOW ή θανατος!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: MGTOW ή θανατος!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 28 Μάιος 2018, 00:55

Ορέστης 35 έγραψε:
28 Μάιος 2018, 00:14
Οι γυναικες σημερα ζουν σε κατασταση δυνητικης πολυγαμιας. Ολες εχουν εναν μικρο friendzone χαρεμι 5-10 ανδρων, συναδελφους, γνωστους απο χομπι κλπ που γνωριζουν οτι θελουν να τους τον φορεσουν ή ακομα και να τις παντρευτουν, τους οποιους φροντιζουν να μην παιρνουν θαρρος για να ειναι ακινδυνοι σαν ευνουχοι και να ανεχονται να ακουνε μεχρι και τα γκομενικα τους(!), ταυτοχρονα ομως τους παιζουν για να ελπιζουν οτι κσποτε θα γινουν δικες τους και να τις κοιτανε με λαγνα λαχταρα.

Στο μεταξυ οι ιδιες επιλεγουν ελευθερα αν θελουν να ζησουν τη φαση του ρομαντικου ζευγαριου ή τη φαση σεξ αντ δε σιτυ με κρυφους εραστες. Οι δυο φασεις εναλλασονται οσο οι friendzoners περιμενουν υπομονετικα. Δεν ξερω αν το χαρεμι εξακολουθει να υπαρχει οταν η γυναικα παντρευτει.
και πολύ καλά κάνουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 28 Μάιος 2018, 01:08

Αγις έγραψε:
28 Μάιος 2018, 00:55
Ορέστης 35 έγραψε:
Οι γυναικες σημερα ζουν σε κατασταση δυνητικης πολυγαμιας. Ολες εχουν εναν μικρο friendzone χαρεμι 5-10 ανδρων, συναδελφους, γνωστους απο χομπι κλπ που γνωριζουν οτι θελουν να τους τον φορεσουν ή ακομα και να τις παντρευτουν, τους οποιους φροντιζουν να μην παιρνουν θαρρος για να ειναι ακινδυνοι σαν ευνουχοι και να ανεχονται να ακουνε μεχρι και τα γκομενικα τους(!), ταυτοχρονα ομως τους παιζουν για να ελπιζουν οτι κσποτε θα γινουν δικες τους και να τις κοιτανε με λαγνα λαχταρα.

Στο μεταξυ οι ιδιες επιλεγουν ελευθερα αν θελουν να ζησουν τη φαση του ρομαντικου ζευγαριου ή τη φαση σεξ αντ δε σιτυ με κρυφους εραστες. Οι δυο φασεις εναλλασονται οσο οι friendzoners περιμενουν υπομονετικα. Δεν ξερω αν το χαρεμι εξακολουθει να υπαρχει οταν η γυναικα παντρευτει.
και πολύ καλά κάνουν
θεωρεις οτι ανηκεις στο 10℅ των επωφελουμενων απο το συστημα ανδρων
Γαληνός έγραψε:
28 Μάιος 2018, 00:25
κι εμείς περιμένουμε σαν αρπακτικά
την στιγμή που μια γυναίκα χωρίσει και είναι ευάλωττη (και στο μυαλό μας, αφου χώρισε, δεν μπορεί παρά να είναι πουτάνα) μπας και φάμε ένα ξεροκόμματο
Θλιβερο. Mgtow σημαινει περηφανια

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 28 Μάιος 2018, 01:39

Ορέστης 35 έγραψε:
28 Μάιος 2018, 01:08
Αγις έγραψε:
28 Μάιος 2018, 00:55
Ορέστης 35 έγραψε:

και πολύ καλά κάνουν
θεωρεις οτι ανηκεις στο 10℅ των επωφελουμενων απο το συστημα ανδρων

Μας τα έχετε πρήξει με τη κλάψα.
Γράψε τι προτείνετε - να σας μαζέψουν να ησυχάσουμε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 28 Μάιος 2018, 02:12

:vp5::vp5::vp5:
(✿ ♥‿♥)
Je suis Αγις
Je suis Χαοτικός
Je suis Joost Klein

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 28 Μάιος 2018, 09:26

Ορέστης 35 έγραψε:
27 Μάιος 2018, 23:57
blackpaint έγραψε:
27 Μάιος 2018, 23:31
oi mgtow εχουν τρελο κολλημα με την εμφανιση: δεν εχω δει τον εθνι να πει καλο λογο για φωτο γυναικας που ανεβαινει εδω, ολες μπαζα τις βγαζει. Και με την δικη τους εμφανιση εχουν θεμα, νομιζουν οτι αυτο φταιει που ναι μπακουρια, οχι οτι ισως ειναι δυσαρεστοι χαρακτηρες.
Μπορει να ειμαστε και δυσαρεστοι και ασχημοι. Τουλαχιστον μας κανει κουκου.
Το θεμα ορεστη ειναι πως βλεπεις το σεξ σαν την υπερτατη μορφη επικυρωσης, κι απο τη στιγμη που δεν κανεις σεξ βλεπεις τον εαυτο σου υποτιμητικα, και αυτο το μεταβιβαζεις στους αλλους. Θεωρεις πως εισαι ανδρας χαμηλου στατους και νοιωθεις πως ο κοσμος σε μισει, οποτε κι εσυ μισεις τον κοσμο, ειδικα τις γυναικες γιατι απο αυτες ειναι που απαιτεις την εγκριση. Νιωθεις οτι εχεις δικαιωματα πανω τους ή οτι μαλλον θα επρεπε να ειχαν υποχρεωσεις απεναντι σου. Αυτο το αισθημα της ελλειψης σε κατι που θεωρεις τοσο ουσιαστικο δεν εκδηλωνεται σαν επιθυμια η επιδιωξη αυτο-βελτιωσης ή συνδεσης με τον κοσμο, πλην σεξοτουρισμου. Σε παει ολο και πιο βαθια μεσα στην φουσκα απομονωσης σου, ολο και πιο βαθια στην οργη σου και, αν κρινω απο τις τελευταιες αναρτησεις πως ερχεστε και θα τρεμει η γη, σε απειλες πραγματικης βιας στον πραγματικο κοσμο και στους αλλους ανθρωπους.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 28 Μάιος 2018, 10:12

Dwarven Blacksmith έγραψε:
27 Μάιος 2018, 22:44
Ναι έχουν εντρυφύσει στο friendzone πλέον, νιώθεις τη φιλικότητα στο πετσί σου.
αλλος ενας υποψηφιος :smt047
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 28 Μάιος 2018, 17:12

blackpaint έγραψε:
28 Μάιος 2018, 09:26
Ορέστης 35 έγραψε:
27 Μάιος 2018, 23:57
blackpaint έγραψε:
27 Μάιος 2018, 23:31
oi mgtow εχουν τρελο κολλημα με την εμφανιση: δεν εχω δει τον εθνι να πει καλο λογο για φωτο γυναικας που ανεβαινει εδω, ολες μπαζα τις βγαζει. Και με την δικη τους εμφανιση εχουν θεμα, νομιζουν οτι αυτο φταιει που ναι μπακουρια, οχι οτι ισως ειναι δυσαρεστοι χαρακτηρες.
Μπορει να ειμαστε και δυσαρεστοι και ασχημοι. Τουλαχιστον μας κανει κουκου.
Το θεμα ορεστη ειναι πως βλεπεις το σεξ σαν την υπερτατη μορφη επικυρωσης, κι απο τη στιγμη που δεν κανεις σεξ βλεπεις τον εαυτο σου υποτιμητικα, και αυτο το μεταβιβαζεις στους αλλους. Θεωρεις πως εισαι ανδρας χαμηλου στατους και νοιωθεις πως ο κοσμος σε μισει, οποτε κι εσυ μισεις τον κοσμο, ειδικα τις γυναικες γιατι απο αυτες ειναι που απαιτεις την εγκριση. Νιωθεις οτι εχεις δικαιωματα πανω τους ή οτι μαλλον θα επρεπε να ειχαν υποχρεωσεις απεναντι σου. Αυτο το αισθημα της ελλειψης σε κατι που θεωρεις τοσο ουσιαστικο δεν εκδηλωνεται σαν επιθυμια η επιδιωξη αυτο-βελτιωσης ή συνδεσης με τον κοσμο, πλην σεξοτουρισμου. Σε παει ολο και πιο βαθια μεσα στην φουσκα απομονωσης σου, ολο και πιο βαθια στην οργη σου και, αν κρινω απο τις τελευταιες αναρτησεις πως ερχεστε και θα τρεμει η γη, σε απειλες πραγματικης βιας στον πραγματικο κοσμο και στους αλλους ανθρωπους.
5/10

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 28 Μάιος 2018, 19:55

Πώς θα νιώθατε άραγε αν στη θέση της γυναίκας βρισκόσασταν εσεις;
Αν έλεγαν "έχω ένα παιδί κι ένα αγόρι"
Αν έλεγαν " οι άντρες είναι πόρνες που το μόνο που θέλουν είναι τα λεφτά κι ενα κοροιδο που θα την παντρευτούν για να την παγιδεύσουν με τα δεσμά του γάμου και της τεκνοποιίας"

Αν
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

IN A PARALLEL UNIVERSE Photography and concept by Eli Rezkallah

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 28 Μάιος 2018, 21:13

αυτος ειναι ακριβως ο φεμινιστικος κοσμος τον οποιο υπερασπιζεσαι :g030:

μηπως βρισκεται απο την λαθος οχθη του ρεματος και δεν το γνωριζεις?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 28 Μάιος 2018, 21:23

Ότι νά ναι ρε Εθνι πάλι....ποιός φεμινιστικός κόσμος; Ο φεμινισμός μεγάλε δε σου λέει "η γυναίκα είναι ανώτερη του άντρα" "ο άντρας ειναι ζωό' κλπ. Ο φεμινισμός σου λέει "γυναίκες και άντρες εχουν τα ίδια δικαιώματα" Όπως εχεις εσύ δικαίωμα στην εκπαίδευση, εχω κι εγώ. Όπως εχεις δικαίωμα στην εργασία,στην περιουσία, στην ψήφο κλπ εχω κι εγώ. Όπως δε γουστάρεις να περάσεις τη ζωή σου θαμμένος σε μια κουζίνα ή σε τέσσερις τοίχους, έτσι δε γουστάρω κι εγώ. Αυτό είναι ο φεμινισμός.

Σε ρωτάω κάτι πολύ απλό. Πώς νιώθεις με τα παραπάνω; Δεν απάντησες, όπως κάνεις συνήθως.
Πώς θα ενιωθες αν οι γυναίκες σε αντιμετώπιζαν όπως αντιμετωπίζεις εσύ τις γυναίκες;

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 28 Μάιος 2018, 21:24

2-3 με καβλωσαν.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 28 Μάιος 2018, 21:26

η κουζίνα τί σχέση έχει Ίφιδα; Δηλαδή όλα γίνονται για να μην μπείτε στην κουζίνα, θα με τρελάνεις; Αφού εγώ ξέρω οτι αν πάμε να σας πάρουμε την κουζίνα κάνετε πόλεμο, όχι, η κουζίνα είναι δική σας.

μήπως τα έχεις μπερδέψει και εσύ λίγο;

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 28 Μάιος 2018, 21:29

Δε με ρωτησατε ποια.
1.Η Κινεζα με το πολυ στενο παντελονι.
2. Το πιπινι που κανει σπανκινγκ.
3. Αυτο που του χουφτωνει τον κωλο ενα ωραιο γυναικειο χερι.

;D

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 28 Μάιος 2018, 21:38

Καθόλου δε τα έχω μπερδέψει enaon. Η κουζίνα είναι μια χαρά, αρκεί να μην περιμένεις απο μένα να θαφτώ εκεί μέσα. Αρκει να μην έχεις την εντύπωση πως η κουζίνα είναι φτιαγμένη για το φύλο μου. Όχι ρε φίλε, δεν ειναι. Ειναι ενα εργαλείο για να κανει τη ζωή και των δυό μας καλύτερη. Δεν ειναι ο σκοπός της ζωής μου. Το ότι κάποιες κάνουν πόλεμο αν τους πάρουν την κουζίνα, είναι γιατί γαλουχήθηκαν με το 'η κουζίνα ειναι το βασίλειό σου" "ειναι δικιά σου δουλειά η κουζίνα" κι άλλες τέτοιες Μπούρδάρες.
Εγώ χαίρομαι οταν ο άντρας μου ορέγεται να μαγειρέψει π.χ. Και ξέρει πως τον χαμό του, αυτός θα τον καθαρίσει, όχι εγώ. Όπως εγώ καθαρίζω τον δικό μου χαμό.

Οι 2-3 που σε κάβλωσαν Ορέστης 35 είναι επειδή τις φαντάζεσαι σε ερωτικό ρολ μπλέινγκ κι οχι ως τρόπος να σε αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Αν ισχύει το τελευταίο τότε σκέψου την πιθανότητα να μην εισαι μαγκάου αλλά μαζοχιστής. Που δεν ειναι κακό, αν εσύ δε το θεωρείς τέτοιο, αν εσύ ήσουν ευτυχισμένος με μια μίστρες δεν αφορά κανέναν.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 28 Μάιος 2018, 21:41

Ίφιδα έγραψε:
28 Μάιος 2018, 21:38
καλά οκ, δέν έχεις κέφι :)

δεν νομίζω όμως ότι αλήθεια ο έθνι ειναι αυτό που θές για να μπορεί να σου απαντήσει, νομίζω τον έχεις παρανοήσει.
Προσπαθώ μέρες να καταλάβω αν κάνεις πλάκα ή όχι :)

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών