Πόσες φορές μπορείτε συνεχόμενα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πόσες φορές μπορείτε συνεχόμενα;
1
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- MiGiSukhoI
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MiGiSukhoI την 28 Μάιος 2018, 21:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Μπορεί να εννοούν μες στο 3ωρο τις 2.57' προκαταρκτικάOtto Weininger έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 21:33Νήμα για 15χρονα.
Αντέχω τόσο, το έκανα 15 φορές συνεχόμενα (μάλλον μετράει τα μπες βγες). Εσείς που λέτε για 2ωρα και 3ωρα μπάι δε γουέι, δεν έχετε ιδέα τι σας γίνεται.
Σε στάσεις που απαιτούν κίνηση του ανδρός και μάλιστα κίνηση μιας κάποιας έντασης, όχι τρίωρο, ούτε μισάωρο δεν αντέχετε σερί. Διότι δεν αντέχουν πολλά πράγματα. Πνευμόνια, μυες κλπ.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ε καλάMiGiSukhoI έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 21:39Εμένα δεν με έφτυσε καμία, αν ανεφέρεσαι σε εμέ. Και ποτέ δεν κλαίγομαι για τέτοιες περιπτώσεις.
Πόσων ετών είστε αν επιτρέπεται;
περπαταω στα 58
~~¥~~
- MiGiSukhoI
Μια χαρά είναι και αυτή η ηλικία... Με πολλές ορμές...
Απλά εγώ έχω σταματήσει στο 49...
Δεν έτυχε παραπάνω...
Μάλλον έτυχε με μια που είναι 55 να μου την πέσει, έμοιαζε για κάτω από 50, αλλά ήξερα τον γιό της.
Απλά εγώ έχω σταματήσει στο 49...
Δεν έτυχε παραπάνω...
Μάλλον έτυχε με μια που είναι 55 να μου την πέσει, έμοιαζε για κάτω από 50, αλλά ήξερα τον γιό της.

ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- Otto Weininger
ω Θεέ μου
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Κοριτσια του φορουμ να πηγαινετε τοιχο τοιχο λογω του greek lover με τριχα για πουλοβερ Migisukhoi!
- MiGiSukhoI
Δεν βαραω εγω.
Μπαινω και καθομαι εκει με τις ωρες.
Κοιμαμαι εκει μεσα και το πρωι βγαινω να παω για δουλεια και μετα αντε παλι τα ιδια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- Otto Weininger
εγώ ρε ή εσύ που μιλάς για τρίωρα γαμήσια ; Που αν σε βάλω να τρέξεις 2 χιλιόμετρα θα ξερνάς σαν γατί
Let them make the first mistake. We make the last move.
- MiGiSukhoI
Τώρα φεύγω πάω για τρέξιμο. Θες να στείλω την διαδρομή; Να πάω το κινητό μαζί μου να την καταγράψω; 9 χιλιόμετρα θα είναι περίπου και είμαι και λίγα κιλά παραπάνω, πάλι πήρα από την αρχή του έτους.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
-
Στειλε την σε μενα να σου φερω κανα μπιφτεκι να φας καθως τρεχεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές πούλησε τους Έλληνες το ΚΚΕ;
από whisper » 20 Σεπ 2024, 18:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από whisper
20 Σεπ 2024, 21:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές χρησιμοποιείτε ξυράφια μιας χρήσης;
από Έκτωρ » 08 Απρ 2024, 11:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
08 Απρ 2024, 11:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές κατά μέσο όρο σηκώνεστε για κατούρημα κατά τη διάρκεια της νύχτας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Απρ 2025, 11:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
19 Απρ 2025, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές τη μέρα σκέφτεστε τη λέξη "woke";
από Σενέκας » 22 Ιαν 2024, 22:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας