Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ίφιδα
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ίφιδα » 28 Μάιος 2018, 22:41
Εσένα ρε Άγι, ώρες ώρες μου τη δίνεις, άλλες πάλι σε γουστάρω πολύ. Δεν εχω αποφασισει.

Δε στην πέφτω, μην παρεξηγηθώ, σαν άνθρωπος λέω.
-
Αγις
από Αγις » 28 Μάιος 2018, 22:44
Ίφιδα έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 22:41
Εσένα ρε Άγι, ώρες ώρες μου τη δίνεις, άλλες πάλι σε γουστάρω πολύ. Δεν εχω αποφασισει.

Δε στην πέφτω, μην παρεξηγηθώ, σαν άνθρωπος λέω.
Εγώ στην πέφτω πάντως - το λέω για να μην παρεξηγηθώ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
perseus
- Phorum.gr user: Perseus
από perseus » 28 Μάιος 2018, 22:56
Εγω χορτα κοβω και μου την σπαει να με κοιταει καποιος δε μπορω να το κανω αυτο σε συναδελφο.
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
Athina__P
από Athina__P » 28 Μάιος 2018, 23:19
Δεν το γυρνάμε στην οικογένεια ξανά γιατί το πήγαμε στις γέννες; Ε, δεν βγαίνουν και τόσα μωρά μελανιασμένα πχια, υπάρχουν αρκετά βίντεο στο ιντερνετς. Εγώ θα ήθελα τον άντρα μου, αλλά δεν πολυήθελε αυτός. Μου φαινόταν πιο φυσικό να είναι αυτός εκεί παρά ο γιατρός, η μαία και δεν ξέρω γω ποιος άλλος. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ενώ πήγα με προγραμματισμένη καισαρική και επισκληρίδιο, μου είχαν ρίξει κάτι σε ντράγκς στον ορό ή δεν ξέρω κάπου αλλού που ήταν λίγο σαν να μην ήμουν ούτε εγώ εκεί! Και θα ήθελα έναν μαγικό τοκετό ρε γμτ γιατί πολλά πράγμα ήταν μαγικά γύρω από τα παιδιά μου και κυρίως η στιγμή που συνελήφθησαν!
Πλην όμως ας μην ξεχνάμε ότι η οικογένεια είναι και κάτι από το οποίο ξεσκάμε όταν καθόμεθα να χαζολογήσωμε στον υπολογιστή. Άρα δεν είναι και κάτι τόσο ακαταμάχητο πχια. Ειδικά όταν τα παιδιά ξεπεταχτούν λιγάκι.
-
Athina__P
από Athina__P » 29 Μάιος 2018, 00:12
Άγι, αυτό είναι το θέμα για θετικά πράγματα είπαμε... Πράγματι, οι μπαμπάδες του 21ου αιώνα στην πλειονότητά τους δίνονται στην οικογένεια. Νομίζω όμως είναι πιο πρακτικοί οι λόγοι, αναγκάζονται να στηρίξουν στα πρακτικά και δένονται πιο πολύ με τα παιδιά τους σε σχέση με γενιές του άλλοτε. Από την άλλη δεν ξέρω αν είναι τόσο δεμένοι με τις γυναίκες τους όσο άλλοτε. Υποψιάζομαι πως δεν. Εκτός και έχουν τα πολύ ήσυχα παιδιά πχια. Γιατί δεν είναι ότι μπορείς όπως παλιά να αφήνεις το παιδί στη γειτονιά με τα γειτονόπουλα να κάνεις αγάπες με το ταίρι.
-
Αγις
από Αγις » 29 Μάιος 2018, 00:24
Athina__P έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 00:12
Άγι, αυτό είναι το θέμα για θετικά πράγματα είπαμε... Πράγματι, οι μπαμπάδες του 21ου αιώνα στην πλειονότητά τους δίνονται στην οικογένεια. Νομίζω όμως είναι πιο πρακτικοί οι λόγοι, αναγκάζονται να στηρίξουν στα πρακτικά και δένονται πιο πολύ με τα παιδιά τους σε σχέση με γενιές του άλλοτε. Από την άλλη δεν ξέρω αν είναι τόσο δεμένοι με τις γυναίκες τους όσο άλλοτε. Υποψιάζομαι πως δεν. Εκτός και έχουν τα πολύ ήσυχα παιδιά πχια. Γιατί δεν είναι ότι μπορείς όπως παλιά να αφήνεις το παιδί στη γειτονιά με τα γειτονόπουλα να κάνεις αγάπες με το ταίρι.
Ολες τις εποχές με τα παιδιά δενονται- στην μεγάλη πλειοψηφία - αντρες και γυναικες.
Η διαφορά είναι ότι στη δική μας - λόγω συνθηκών - κάνει μπαμ λογω πλήθους διαζυγίων - συμβατικών συμβιώσεων κλπ
Τα 7 χρόνια σαν ηλικία μέχρι να ''ξεπεταχτεί '' το παιδί στο είδος μας και τα 7 χρόνια φαγούρα - διάλυσης συνηθως με τον ερχομό τους δεν είναι τυχαίο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
17 Ιουν 2024, 11:03
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 754 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
14 Σεπ 2024, 14:49
-
-
- 542 Απαντήσεις
- 10862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
03 Μαρ 2025, 12:35
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
31 Ιούλ 2024, 12:49
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.