Είναι φυσιολογικό αυτό;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Γραφικός

Re: Είναι φυσιολογικό αυτό;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 04 Οκτ 2019, 16:48

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Οκτ 2019, 16:44
Γραφικός έγραψε:
04 Οκτ 2019, 16:31
Δεν είναι ότι δεν τους αγαπώ, αλλά θα ήθελα μια κάποια περισσότερη ελευθερία. Ως άνεργος και σόλο θα έπρεπε να κάνω ό,τι μου κατεβαίνει στο μυαλό (και δεν χρειάζεται χρήματα). Τώρα όμως είμαι πάλι δεσμευμένος από υποχρεώσεις. Σα να είμαι παντρεμένος, χωρίς όμως να είμαι. Χαίρομαι από τη μία που βρίσκω τρόπους να ανταποδώσω εν μέρει τις θυσίες των δικών μου, αλλά αυτή η σκληροπυρηνική οικογένεια με καταπιέζει
Αν δεν χρειάζονται χρήματα για να κάνεις ό,τι σου κατεβαίνει στο μυαλό, γιατί δεν φεύγεις και να πηγαίνεις να τους βλέπεις όταν γουστάρεις;
Μα δεν μένω σπίτι τους ('νταξ, το σπίτι που μένω είναι δικό τους, αλλά εννοώ ότι δεν μένω μαζί τους). Είχα περάσει μια ζόρικη περίοδο κι άρχισα να μαθαίνω να μαγειρεύω γιατί με βοηθούσε να την παλέψω το να μάθω κάτι χρήσιμο που δεν ήξερα μέχρι τότε και μετά τους έκανα μια - δυο φορές το τραπέζι και πριν το καταλάβω το είχα αναλάβει.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 04 Οκτ 2019, 16:48

Γραφικός έγραψε:
Δεν είναι ότι δεν τους αγαπώ, αλλά θα ήθελα μια κάποια περισσότερη ελευθερία. Ως άνεργος και σόλο θα έπρεπε να κάνω ό,τι μου κατεβαίνει στο μυαλό (και δεν χρειάζεται χρήματα). Τώρα όμως είμαι πάλι δεσμευμένος από υποχρεώσεις. Σα να είμαι παντρεμένος, χωρίς όμως να είμαι. Χαίρομαι από τη μία που βρίσκω τρόπους να ανταποδώσω εν μέρει τις θυσίες των δικών μου, αλλά αυτή η σκληροπυρηνική οικογένεια με καταπιέζει
Εχω ζησει 12 χρονια καπως ετσι, ετρεχα απ το πρωι ως το βραδυ.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 04 Οκτ 2019, 17:02

Σου έρχονται δηλαδή για φαγητό; Και σου πληρώνουν λογαριασμούς, σούπερ μάρκετ, λαική κλπ; Οι γονείς και η οικογένεια του αδερφού σου μένουν σε διαφορετικά σπίτια; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 04 Οκτ 2019, 17:13

Ίφιδα έγραψε:
04 Οκτ 2019, 16:41
Ξαναλέω, δεν είπα σε κανέναν πως πρέπει να ζήσει
Και σίγουρα δεν είπα σε κάποιον να ζήσει σύμφωνα με το δικό μου παράδειγμα :102:

γιατί τότε να τους ρωτήσω εξαρχής
:102:

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 04 Οκτ 2019, 17:15

Γραφικός έγραψε:
04 Οκτ 2019, 13:46
Ως άνεργος έχω επιφορτιστεί με την σίτιση της οικογένειας (την εκτέλεση, όχι το κόστος) που πάει να πει: μάνα (από τότε που πήρε σύνταξη έχει γεμίσει τον χρόνο της με ασχολίες), πατέρας (κάνει τις δουλειές στον κήπο), αδερφός (εργάζεται), κουνιάδα (εργάζεται) κι ανήψια (πάνε σχολείο και δεν νομίζω να μαγείρευαν αυτά έτσι κι αλλιώς). Αυτό μου τρώει χρόνο και ενέργεια από το να ψάξω δουλειά ή να κάνω κάτι πιο δημιουργικό ρε παιδί μου και από το να τρώω ό,τι θέλω. Σήμερα ήθελα να φάω κεφτεδάκια, αλλά μαγείρεψα μπάμιες :011:

:a040:

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 04 Οκτ 2019, 17:21

Γραφικε ψαξε τιποτα μαθηματα να γραφτεις

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Οκτ 2019, 17:27

Γραφικός έγραψε:
04 Οκτ 2019, 16:48
ΓΑΛΗ έγραψε:
Γραφικός έγραψε:
Αν δεν χρειάζονται χρήματα για να κάνεις ό,τι σου κατεβαίνει στο μυαλό, γιατί δεν φεύγεις και να πηγαίνεις να τους βλέπεις όταν γουστάρεις;
Μα δεν μένω σπίτι τους ('νταξ, το σπίτι που μένω είναι δικό τους, αλλά εννοώ ότι δεν μένω μαζί τους). Είχα περάσει μια ζόρικη περίοδο κι άρχισα να μαθαίνω να μαγειρεύω γιατί με βοηθούσε να την παλέψω το να μάθω κάτι χρήσιμο που δεν ήξερα μέχρι τότε και μετά τους έκανα μια - δυο φορές το τραπέζι και πριν το καταλάβω το είχα αναλάβει.
Πως την πάτησες έτσι ρε Γραφικέ; :lol:

Εσένα, η δημιουργικότητα θα σε φάει. Δεν μπορείς να κάτσεις ήσυχος.

Φάε δημιουργικότητα τώρα. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 04 Οκτ 2019, 17:28

Χουργιατς έγραψε:
04 Οκτ 2019, 17:13
Ίφιδα έγραψε:
04 Οκτ 2019, 16:41
Ξαναλέω, δεν είπα σε κανέναν πως πρέπει να ζήσει
Και σίγουρα δεν είπα σε κάποιον να ζήσει σύμφωνα με το δικό μου παράδειγμα :102:

γιατί τότε να τους ρωτήσω εξαρχής
:102:
Για να δεις αν θα ακούσεις αυτό που νομίζεις ή αυτό που θέλεις να ακούσεις

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 04 Οκτ 2019, 17:29

Μας δεν μας λέει πόσο χρονών είναι, αν έχει κάποια προσόντα, τι τον εμποδίζει να βρει μια δουλειά, έστω και part time.
Για απάντηση στην ερώτηση εγώ λέω, όχι, δεν είναι φυσιολογικό. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Δική του ευθύνη είναι να κοιτάξει την ζωή του, έστω και αν τον αποκληρώσουν. Εξάλλου είναι και άνδρας, δεν θέλω να πω κάτι σεξιστικό με αυτό, απλώς θα έχει περισσότερες διασυνδέσεις, φιλίες, ευκαιρίες, για να βρει εργασία.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 04 Οκτ 2019, 17:31

Ίφιδα έγραψε:
04 Οκτ 2019, 17:28

μα δε νομίζω τίποτε εξαρχής.

εσύ :102:

υγ.
ούτε απευθύνω κατηγορίες σε οποιονδήποτε, αν ακούγεται έτσι

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 04 Οκτ 2019, 17:34

Χουργιατς έγραψε:
04 Οκτ 2019, 17:31
Ίφιδα έγραψε:
04 Οκτ 2019, 17:28

μα δε νομίζω τίποτε εξαρχής.

εσύ :102:

υγ.
ούτε απευθύνω κατηγορίες σε οποιονδήποτε, αν ακούγεται έτσι
Για κάποιον λόγο, αυτό :102: μου θυμιζει τον Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 04 Οκτ 2019, 17:48

Ίφιδα έγραψε:
04 Οκτ 2019, 17:34
Για κάποιον λόγο, αυτό :102: μου θυμιζει τον Μητσοτακη
SpoilerShow
Εικόνα

don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak » 04 Οκτ 2019, 18:02

Γραφικός έγραψε:
04 Οκτ 2019, 16:48
ΓΑΛΗ έγραψε:
Γραφικός έγραψε:
Χαρτζιλίκι σου δίνουν;

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 04 Οκτ 2019, 18:18

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Οκτ 2019, 15:47
under έγραψε:
04 Οκτ 2019, 15:39
Βγες στο ψαξιμο για δουλεια και τις μαγειρικες αστες για τις γυναικες ή για οποτε εχεις χρονο.Η ευρεση εργασιας πρωτη προτεραιοτητα.
Και τα "οικιακά", ειδικώς όταν εκτελούνται, επάγγελμα είναι.

Αξιοπρεπέστατο.
Επαγγελμα δεν ειναι,αξιοπρεπεστατη και απαραιτητη ασχολια ναι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Οκτ 2019, 18:20

Γραφικός έγραψε:
04 Οκτ 2019, 13:46
Ως άνεργος έχω επιφορτιστεί με την σίτιση της οικογένειας (την εκτέλεση, όχι το κόστος) που πάει να πει: μάνα (από τότε που πήρε σύνταξη έχει γεμίσει τον χρόνο της με ασχολίες), πατέρας (κάνει τις δουλειές στον κήπο), αδερφός (εργάζεται), κουνιάδα (εργάζεται) κι ανήψια (πάνε σχολείο και δεν νομίζω να μαγείρευαν αυτά έτσι κι αλλιώς). Αυτό μου τρώει χρόνο και ενέργεια από το να ψάξω δουλειά ή να κάνω κάτι πιο δημιουργικό ρε παιδί μου και από το να τρώω ό,τι θέλω. Σήμερα ήθελα να φάω κεφτεδάκια, αλλά μαγείρεψα μπάμιες :011:
σου παιρνει πανω απο μια ωρα τη μερα να κανεις ενα φαγι;

τις υπολοιπες 23;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών