Εϊμαι γέννημα θρέμα της μακεδονικής γης που τελεί ακόμα υπο ελληνική διοίκηση. Κάποια ορθογραφικά θα γίνουν είτε από απροσεξία είτε από δόλο για να δω πόσο καλή είστε. Και εντέλει αφου το ελληνικό έθνος αποτελείται από καθε καρυδιας καρύδι για να γίνει αυτό που έγινε. Στο άλλο νήμα για την υπογεννητικότητα είναι θετικό ότι εξαφανίζεστε, τώρα η δουλειά όλων ημών των ανθελλήνων φτάνει στο τέλος της. Χαλαρουίτα, σταυροπόδι, ηλεκτρονικό ναργιλέ και τουρκικο καφέ να δουμε την αυτοκαταστροφή σας.
Το χάλι σου ΕΛΛΑΣ...
Re: Το χάλι σου ΕΛΛΑΣ...
Ξέχασες το χασισάκι και τα νοθευμένα αλκοολούχα. Για να γράφεις έτσι Λιοντάρη μου, κάνεις κατάχρηση και των δύο.Fluffy έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:45Εϊμαι γέννημα θρέμα της μακεδονικής γης που τελεί ακόμα υπο ελληνική διοίκηση. Κάποια ορθογραφικά θα γίνουν είτε από απροσεξία είτε από δόλο για να δω πόσο καλή είστε. Και εντέλει αφου το ελληνικό έθνος αποτελείται από καθε καρυδιας καρύδι για να γίνει αυτό που έγινε. Στο άλλο νήμα για την υπογεννητικότητα είναι θετικό ότι εξαφανίζεστε, τώρα η δουλειά όλων ημών των ανθελλήνων φτάνει στο τέλος της. Χαλαρουίτα, σταυροπόδι, ηλεκτρονικό ναργιλέ και τουρκικο καφέ να δουμε την αυτοκαταστροφή σας.
Για πες τώρα που η δουλειά σου λες πως φτάνει στο τέλος της, τι δουλειά έκανες; Εκτός από το να κυνηγάς κατσίκες στο χωριό;
Είμαστε στον δευτερο όροφο ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος αν θες να ξέρεις, απλά τώρα θα είμαστε πιο χαλαρά, το μηνιάτικο θα πέφτει. Κάποιες φορές δουλευουμε και απο το σπίτι. Εσυ κάνεις κάτι δημιουργικό, να παράγεις πνευματικό ή χειρονακτικό έργο;Juno έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:50Ξέχασες το χασισάκι και τα νοθευμένα αλκοολούχα. Για να γράφεις έτσι Λιοντάρη μου, κάνεις κατάχρηση και των δύο.Fluffy έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:45Εϊμαι γέννημα θρέμα της μακεδονικής γης που τελεί ακόμα υπο ελληνική διοίκηση. Κάποια ορθογραφικά θα γίνουν είτε από απροσεξία είτε από δόλο για να δω πόσο καλή είστε. Και εντέλει αφου το ελληνικό έθνος αποτελείται από καθε καρυδιας καρύδι για να γίνει αυτό που έγινε. Στο άλλο νήμα για την υπογεννητικότητα είναι θετικό ότι εξαφανίζεστε, τώρα η δουλειά όλων ημών των ανθελλήνων φτάνει στο τέλος της. Χαλαρουίτα, σταυροπόδι, ηλεκτρονικό ναργιλέ και τουρκικο καφέ να δουμε την αυτοκαταστροφή σας.
Για πες τώρα που η δουλειά σου λες πως φτάνει στο τέλος της, τι δουλειά έκανες; Εκτός από το να κυνηγάς κατσίκες στο χωριό;
Και πάλι δεν λέει τι δουλειά έκανε η οποία τώρα τελείωσε και θα αράξει.
Εντωμεταξύ είχα πετύχει ένα profile στο facebook του παλιού phorum από ένα χωριατάκι σε χωριό της Μακεδονίας, αλλά δεν ξέρω ποιος από τους τρεις τους ήταν. Ένα κακόμοιρο, αδικημένο από τη φύση, το λυπόσουν που το έβλεπες.
Εντωμεταξύ είχα πετύχει ένα profile στο facebook του παλιού phorum από ένα χωριατάκι σε χωριό της Μακεδονίας, αλλά δεν ξέρω ποιος από τους τρεις τους ήταν. Ένα κακόμοιρο, αδικημένο από τη φύση, το λυπόσουν που το έβλεπες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 05 Οκτ 2019, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφου ούτε εσείς λέτε ούτε εγώ θα δώσω πληροφορίες άλλες.
Εγώ έχω πει στο παρελθόν, ντάξει δεν θα το κρεμάσω και κουδούνα, όποιος με ρωτήσει θα του πω, έστω και με ΠΜ.
the end
Εδω εχεις δικιο, παραφερθηκα.
Ειμαι Ελλην και οχι κανενας βαρβαρος.
https://www.zougla.gr/greece/article/8e ... miko-tmima
Από το Θαστιβάλ, εεεε, Θεστιβάλ ήθελα να πώ.
Σιγά μην έλεγε ο Μακελάρης τους λαθρο "παράτυπους μετανάστες". Σιγά σιγά θα λέμε και τους βιαστές "παράτυπους εραστές".
Από το Θαστιβάλ, εεεε, Θεστιβάλ ήθελα να πώ.
Σιγά μην έλεγε ο Μακελάρης τους λαθρο "παράτυπους μετανάστες". Σιγά σιγά θα λέμε και τους βιαστές "παράτυπους εραστές".
Βέβαια η γιουνο συνέχεια ενδιαφέρεται για το άτομο μου και κάνει πολύ περίεργες ερωτήσεις, ε είπα και γω να ρωτήσω κάποια πράγματα αλλά αφου δεν απαντάει δε συνεχίζω και γω να δίνω στοιχεία. Και γω θα έλεγα αναλογα την κατασταση.
Γεια σου συντροφε, νασαι καλά
Ευτυχως που υπαρχουμε και μεις οι ανθελληνες και σας επαναφέρουμε στους ελληνοκεντικούς τρόπους.
Πάντως μετά τα τελευταία γεγονότα το συμφέρον σας είναι η προσάρτηση στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει... αεράμυνα κλπ., σε αυτό βέβαια δεν θα είναι σύμφωνες οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας.
Εκτός αν δεν θες το καλό της πατρίδας σου και υποστηρίζεις τις ρώσικες επιρροές, οι οποίες δεν είναι άλλες από τους Βορειομακεδόνες εθνικιστές. Οι φασίστες δηλαδή.
Εσύ ξέρεις.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 2556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Μάιος 2025, 20:37
-
-
Νέα δημοσίευση Πως έγινε έτσι ο Περίδης ;;; Μαύρο χάλι ... γεράματα !
από tanipteros » 07 Μαρ 2024, 21:04 » σε Μουσική - 2 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
08 Μαρ 2024, 11:33
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
21 Αύγ 2024, 17:26
-
-
Νέα δημοσίευση Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα!
από taxalata xalasa » 23 Ιουν 2023, 14:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
23 Ιουν 2023, 15:09
-