η πληροφορική είναι ουσιαστικά κλάδος των μαθηματικών.τα διακριτά μαθηματικά σε βοηθάνε στο να γίνει καλύτερος προγραμματιστής, σε βοηθάνε να κατανοήσεις τους αλγορίθμους. Η γραμμική άλγεβρα είναι ο πιο χρήσιμος κλάδος των μαθηματικών σε παρά πολλές επιστήμες. Τα γραφικά, η επεξεργασία εικόνας, η βελτιστοποιήση κλπ βασίζονται σε αυτή. δεν θεωρώ επιστήμονες τους αποφοίτους βρετανικών αει και κολεγίων που δεν έχουν διδαχτεί ανώτερα μαθηματικά. εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ τα θεωρητικά μαθηματικά αντίθετα μου άρεσαν οι υπολογισμοί και τα μαθηματικά.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:17Μα υποτίθεται γι αυτό ακριβώς πας σε κολλέγιο για να αποκτήσεις κάποιες πρακτικές γνώσεις χωρίς να χρειαστεί να φας στην μάπα όλες τις θεωρητικούρες των ελληνικών ΑΕΙ και πολυτεχνείων που κατα πάσα πιθανότητα αν δεν ασχοληθείς με την έρευνα θα σου είναι και άχρηστες.Για την ιστορία εγώ όταν σπούδαζα στο ΕΜΠ με ενδιέφερε ο προγραμματισμός να μάθω κάποια πράγματα.Είχα κοιτάξει για Deree και σε άλλα κολλέγια και δεν μου φάνηκαν τόσο άσχημα.Μερικοί συμφοιτητές είχαν πάει για μάρκετιγκ παράλληλα με την σχολή.Τι θα πρέπε δηλαδή για να έχουν κάποια αναγνώριση να κάνουν?Να ξαναδώσουν πανελλήνιες να περάσουν ΑΣΣΟΕ και να φάνε άλλα 5-6 χρόνιαsouthern έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:07ιδίως στη πληροφορική αμφιβάλλω αν οι απόφοιτοι των κολεγίων ξέρουν τι είναι τα διακριτά μαθηματικά, οι μερικές παράγωγοι και η γραμμική άλγεβρα. ίσως και κάποια αλλά πράγματα.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:03Στην αγορά όποιον γουστάρει προσλαμβάνει η κάθε εταιρία όπως και να χει
Νίκη Κεραμέως η καταστροφέας του ελληνικού πανεπιστημίου και της αξιοκρατίας
Re: Νίκη Κεραμέως η καταστροφέας του ελληνικού πανεπιστημίου και της αξιοκρατίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 05 Οκτ 2019, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Re: Νίκη Κεραμέως η καταστροφέας του ελληνικού πανεπιστημίου και της αξιοκρατίας
έχουμε επαγγελματικούς συλλόγους. θα αντιδράσουμε μαζί με την ακαδημαϊκή κοινότητα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
240 ECTS το τετραετές στην Ελλάδα, 180 ECTS το τριετές από το εξωτερικό. Ευκαιρία για τις ελληνικές σχολές να το γυρίσουν στα πενταετή με "ενσωματωμένο" μεταπτυχιακό, όπως το Πολυτεχνείο, ή να το γυρίσουν στα τριετή με εξορθολογισμό του προγράμματος σπουδών. Όσοι έχουν το κλασικό τετραετές πτυχίο θεωρείται ήδη ότι έχουν "bachelor +". Στον ιδιωτικό τομέα αυτό δεν σημαίνει και πολλά έτσι και αλλιώς και με τη σημερινή κατάσταση: ξεχωρίζει αυτός που ξέρει και όχι αυτός που κουνάει πτυχία. Ας τους δώσουν μια έξτρα μοριοδότηση σε διαγωνισμούς στο δημόσιο σε σχέση με τους κατόχους πτυχίου από το εξωτερικό και μια χαρά θα το δεχτούν, άλλωστε πρακτικά γι' αυτό γίνεται όλη η ιστορία.
Κατά κανόνα μόνο οι απόφοιτοι θετικών σχολών μπορούν να ανταποκριθούν στον διεθνή ανταγωνισμό, άντε και ορισμένων οικονομικών σχολών.
Κατά κανόνα μόνο οι απόφοιτοι θετικών σχολών μπορούν να ανταποκριθούν στον διεθνή ανταγωνισμό, άντε και ορισμένων οικονομικών σχολών.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
η Ελλάδα είναι πολύ ανώτερη σε επίπεδο μαθηματικών στις stem σχολές της από όλη τη δυτική Ευρώπη. τα οικονομικά επαγγέλματα δεν έχουν μέλλον. ούτε σοβαρά λεφτά εκτός αν γίνεις financial engineer που ξεχνάς φυσικά την Ελλάδα. έρχεται η εποχή της πληροφορικής και των θετικών επιστημών.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Ούτε εγώ τους θεωρώ ότι είναι ικανοί να κάνουν έρευνα δεν είναι το διακύβευμα αυτό.Στα κολλέγια πάνε αρκετοί για να μάθουνsouthern έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:24η πληροφορική είναι ουσιαστικά κλάδος των μαθηματικών.τα διακριτά μαθηματικά σε βοηθάνε στο να γίνει καλύτερος προγραμματιστής, σε βοηθάνε να κατανοήσεις τους αλγορίθμους. Η γραμμική άλγεβρα είναι ο πιο χρήσιμος κλάδος των μαθηματικών σε παρά πολλές επιστήμες. Τα γραφικά, η επεξεργασία εικόνας, η βελτιστοποιήση κλπ βασίζονται σε αυτή. δεν θεωρώ επιστήμονες τους αποφοίτους βρετανικών αει και κολεγίων που δεν διδαχτεί ανώτερα μαθηματικά. εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ τα θεωρητικά μαθηματικά αντίθετα μου άρεσαν οι υπολογισμοί και τα μαθηματικά.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:17Μα υποτίθεται γι αυτό ακριβώς πας σε κολλέγιο για να αποκτήσεις κάποιες πρακτικές γνώσεις χωρίς να χρειαστεί να φας στην μάπα όλες τις θεωρητικούρες των ελληνικών ΑΕΙ και πολυτεχνείων που κατα πάσα πιθανότητα αν δεν ασχοληθείς με την έρευνα θα σου είναι και άχρηστες.Για την ιστορία εγώ όταν σπούδαζα στο ΕΜΠ με ενδιέφερε ο προγραμματισμός να μάθω κάποια πράγματα.Είχα κοιτάξει για Deree και σε άλλα κολλέγια και δεν μου φάνηκαν τόσο άσχημα.Μερικοί συμφοιτητές είχαν πάει για μάρκετιγκ παράλληλα με την σχολή.Τι θα πρέπε δηλαδή για να έχουν κάποια αναγνώριση να κάνουν?Να ξαναδώσουν πανελλήνιες να περάσουν ΑΣΣΟΕ και να φάνε άλλα 5-6 χρόνια
απόλυτα πρακτικές γνώσεις πχ software engineering να μάθουν 5-6 βασικές γλώσσες προγραμματισμού C,Java,C++ κλπ άντε και να μάθουν να φτιάχνουν καμιά ιστοσελίδα.Δεν χρειάζεται όλος αυτός ο κόσμος να ξαναμπεί σε ΑΕΙ και να φάει 4 χρόνια διαβάζοντας Μαθηματικά 1,2,3,4
για να προγραμματίσεις πρέπει να έχεις και μαθηματική σκέψη. θεωρώ ότι ακόμα και τα ιεκ με τα επαλ θα έπρεπε να διδάσκονται τουλάχιστον τα βασικά των διακριτών μαθηματικών και της γραμμικής άλγεβρας. μόνο έτσι πραγματικά αναβαθμίζεις τη παιδεία σου. οι ινδοί και οι κινέζοι ωφελήθηκαν από τη στροφή των κρατών τους στη διδασκαλία της πληροφορικής και των μαθηματικών. όσο πιο ανώτερη παιδεία έχουν οι τεχνολογικές σχολές τόσο περισσότερες ξένες εταιρίες θα προσελκύσεις στην Ελλάδα. η αναγνώριση των κολεγίων δεν θα φέρει software houses ή start up σε κρυπτονομίσματα στην Ελλάδα.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:32Ούτε εγώ τους θεωρώ ότι είναι ικανοί να κάνουν έρευνα δεν είναι το διακύβευμα αυτό.Στα κολλέγια πάνε αρκετοί για να μάθουνsouthern έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:24η πληροφορική είναι ουσιαστικά κλάδος των μαθηματικών.τα διακριτά μαθηματικά σε βοηθάνε στο να γίνει καλύτερος προγραμματιστής, σε βοηθάνε να κατανοήσεις τους αλγορίθμους. Η γραμμική άλγεβρα είναι ο πιο χρήσιμος κλάδος των μαθηματικών σε παρά πολλές επιστήμες. Τα γραφικά, η επεξεργασία εικόνας, η βελτιστοποιήση κλπ βασίζονται σε αυτή. δεν θεωρώ επιστήμονες τους αποφοίτους βρετανικών αει και κολεγίων που δεν διδαχτεί ανώτερα μαθηματικά. εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ τα θεωρητικά μαθηματικά αντίθετα μου άρεσαν οι υπολογισμοί και τα μαθηματικά.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:17
Μα υποτίθεται γι αυτό ακριβώς πας σε κολλέγιο για να αποκτήσεις κάποιες πρακτικές γνώσεις χωρίς να χρειαστεί να φας στην μάπα όλες τις θεωρητικούρες των ελληνικών ΑΕΙ και πολυτεχνείων που κατα πάσα πιθανότητα αν δεν ασχοληθείς με την έρευνα θα σου είναι και άχρηστες.Για την ιστορία εγώ όταν σπούδαζα στο ΕΜΠ με ενδιέφερε ο προγραμματισμός να μάθω κάποια πράγματα.Είχα κοιτάξει για Deree και σε άλλα κολλέγια και δεν μου φάνηκαν τόσο άσχημα.Μερικοί συμφοιτητές είχαν πάει για μάρκετιγκ παράλληλα με την σχολή.Τι θα πρέπε δηλαδή για να έχουν κάποια αναγνώριση να κάνουν?Να ξαναδώσουν πανελλήνιες να περάσουν ΑΣΣΟΕ και να φάνε άλλα 5-6 χρόνια
απόλυτα πρακτικές γνώσεις πχ software engineering να μάθουν 5-6 βασικές γλώσσες προγραμματισμού C,Java,C++ κλπ άντε και να μάθουν να φτιάχνουν καμιά ιστοσελίδα.Δεν χρειάζεται όλος αυτός ο κόσμος να ξαναμπεί σε ΑΕΙ και να φάει 4 χρόνια διαβάζοντας Μαθηματικά 1,2,3,4
- Eθνικοκοινωνιστης
αφηστε τον ελευθερο ανταγωνισμο να ορισει το ποιος ειναι ικανος και ποιος οχι 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
τα κολέγια που ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ δεν είναι πανεπιστήμια. Στα τρία χρόνια έχεις σαφώς διδαχτεί λιγότερα από ότι σε 4Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:52αφηστε τον ελευθερο ανταγωνισμο να ορισει το ποιος ειναι ικανος και ποιος οχι
Και όχι μόνον. Αν θέλουν 5-6 με συγκεκριμένη ειδικότητα, θα πάρουν έναν από το πανεπιστήμιο και τους υπόλοιπους από κολέγιο της πλάκας και μάντεψε ποιος θα τραβάει το κάρο. Και φαντάσου ένας από αυτούς του κολεγίου να είναι και τσάτσος και να είναι ο προϊστάμενος όλων.southern έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:54τα κολέγια που ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ δεν είναι πανεπιστήμια. Στα τρία χρόνια έχεις σαφώς διδαχτεί λιγότερα από ότι σε 4Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:52αφηστε τον ελευθερο ανταγωνισμο να ορισει το ποιος ειναι ικανος και ποιος οχι
Βιώνω μία παρόμοια κατάσταση στη δουλειά και απλώς κάποια στιγμή αποφάσισα να αφήνω τα λάθη των άλλων να σκάνε και τώρα γίνεται χαμός. Μέχρι που με ρωτάνε γιατί να πάρω άδεια τώρα, ας το αφήσω για αργότερα. Και όποτε παίρνω άδεια, τις τελευταίες μέρες πριν φύγω τους πιάνει αμόκ να δω και αυτό και εκείνο και το άλλο και περίμενε μην φύγεις, θα κάτσω και εγώ πιο πίσω ... κάτσε. εγώ τελείωσα και φεύγω.
Αλλά εγώ είμαι στο δημόσιο, αυτά δεν γίνονται στον ιδιωτικό τομέα.
Είναι τόσο ωραίο όταν αυτό που στήριζαν με μανία, ορισμένοι έρχεται και τους ρίχνει σφαλιάρα. Νήμα επικού κοψοχερισμού.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:52αφηστε τον ελευθερο ανταγωνισμο να ορισει το ποιος ειναι ικανος και ποιος οχι
- Eθνικοκοινωνιστης
τελικα τα σουρτα φερτα του σκληρου δεξιου αδωνι σε ξυνη (με το γνωστο σκανδαλο) και μητροπολιτικο επιασαν τοπο 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Σιγά βρε southern που αν θέλει κάποιος να μάθει web designing ή καμιά γλώσσα προγραμματισμού θα πρέπει να μάθει να λύνει τριπλά ολοκληρώματα.Εν τέλει αρκετοί πχ όπως εγώ αν πήγαινα έχουμε ολοκληρώσει ήδη τα 2 πρώτα χρόνια του ελληνικού πολυτεχνείου με τα μαθηματικοειδή μαθήματα.Αυτό που θα γίνει είναι ότι θα τους δώσουν κάποια μόρια σίγουρα όχι τόσα όσο ένα ελληνικό ΑΕΙ.Απόλυτη ισοδυναμία δεν παίζει.southern έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:39για να προγραμματίσεις πρέπει να έχεις και μαθηματική σκέψη. θεωρώ ότι ακόμα και τα ιεκ με τα επαλ θα έπρεπε να διδάσκονται τουλάχιστον τα βασικά των διακριτών μαθηματικών και της γραμμικής άλγεβρας. μόνο έτσι πραγματικά αναβαθμίζεις τη παιδεία σου. οι ινδοί και οι κινέζοι ωφελήθηκαν από τη στροφή των κρατών τους στη διδασκαλία της πληροφορικής και των μαθηματικών. όσο πιο ανώτερη παιδεία έχουν οι τεχνολογικές σχολές τόσο περισσότερες ξένες εταιρίες θα προσελκύσεις στην Ελλάδα. η αναγνώριση των κολεγίων δεν θα φέρει software houses ή start up σε κρυπτονομίσματα στην Ελλάδα.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:32Ούτε εγώ τους θεωρώ ότι είναι ικανοί να κάνουν έρευνα δεν είναι το διακύβευμα αυτό.Στα κολλέγια πάνε αρκετοί για να μάθουνsouthern έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:24
η πληροφορική είναι ουσιαστικά κλάδος των μαθηματικών.τα διακριτά μαθηματικά σε βοηθάνε στο να γίνει καλύτερος προγραμματιστής, σε βοηθάνε να κατανοήσεις τους αλγορίθμους. Η γραμμική άλγεβρα είναι ο πιο χρήσιμος κλάδος των μαθηματικών σε παρά πολλές επιστήμες. Τα γραφικά, η επεξεργασία εικόνας, η βελτιστοποιήση κλπ βασίζονται σε αυτή. δεν θεωρώ επιστήμονες τους αποφοίτους βρετανικών αει και κολεγίων που δεν διδαχτεί ανώτερα μαθηματικά. εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ τα θεωρητικά μαθηματικά αντίθετα μου άρεσαν οι υπολογισμοί και τα μαθηματικά.
κανένα επαγγελματικό δικαίωμα σε άνθρωπο που φοιτεί στα εγχώρια κολέγια. ο Κούλης δεν θα έχει καλό τέλοςΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 22:30Σιγά βρε southern που αν θέλει κάποιος να μάθει web designing ή καμιά γλώσσα προγραμματισμού θα πρέπει να μάθει να λύνει τριπλά ολοκληρώματα.Εν τέλει αρκετοί πχ όπως εγώ αν πήγαινα έχουμε ολοκληρώσει ήδη τα 2 πρώτα χρόνια του ελληνικού πολυτεχνείου με τα μαθηματικοειδή μαθήματα.Αυτό που θα γίνει είναι ότι θα τους δώσουν κάποια μόρια σίγουρα όχι τόσα όσο ένα ελληνικό ΑΕΙ.Απόλυτη ισοδυναμία δεν παίζει.southern έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:39για να προγραμματίσεις πρέπει να έχεις και μαθηματική σκέψη. θεωρώ ότι ακόμα και τα ιεκ με τα επαλ θα έπρεπε να διδάσκονται τουλάχιστον τα βασικά των διακριτών μαθηματικών και της γραμμικής άλγεβρας. μόνο έτσι πραγματικά αναβαθμίζεις τη παιδεία σου. οι ινδοί και οι κινέζοι ωφελήθηκαν από τη στροφή των κρατών τους στη διδασκαλία της πληροφορικής και των μαθηματικών. όσο πιο ανώτερη παιδεία έχουν οι τεχνολογικές σχολές τόσο περισσότερες ξένες εταιρίες θα προσελκύσεις στην Ελλάδα. η αναγνώριση των κολεγίων δεν θα φέρει software houses ή start up σε κρυπτονομίσματα στην Ελλάδα.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:32
Ούτε εγώ τους θεωρώ ότι είναι ικανοί να κάνουν έρευνα δεν είναι το διακύβευμα αυτό.Στα κολλέγια πάνε αρκετοί για να μάθουν
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Καλά κάνε όνειρα.Κολλέγια εδώ και χρόνια λειτουργούν νομιμότατα και αργά ή γρήγορα θα τους αναγνωριζόντουσαν δικαιώματα ,λογικά παίζει και η ευρωπαική νομοθεσία.Δεν θα αποκλείσει χιλιάδες παιδιά κανένας κομπλέξας ετσιθελικά.southern έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 22:51κανένα επαγγελματικό δικαίωμα σε άνθρωπο που φοιτεί στα εγχώρια κολέγια. ο Κούλης δεν θα έχει καλό τέλοςΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 22:30Σιγά βρε southern που αν θέλει κάποιος να μάθει web designing ή καμιά γλώσσα προγραμματισμού θα πρέπει να μάθει να λύνει τριπλά ολοκληρώματα.Εν τέλει αρκετοί πχ όπως εγώ αν πήγαινα έχουμε ολοκληρώσει ήδη τα 2 πρώτα χρόνια του ελληνικού πολυτεχνείου με τα μαθηματικοειδή μαθήματα.Αυτό που θα γίνει είναι ότι θα τους δώσουν κάποια μόρια σίγουρα όχι τόσα όσο ένα ελληνικό ΑΕΙ.Απόλυτη ισοδυναμία δεν παίζει.southern έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 21:39
για να προγραμματίσεις πρέπει να έχεις και μαθηματική σκέψη. θεωρώ ότι ακόμα και τα ιεκ με τα επαλ θα έπρεπε να διδάσκονται τουλάχιστον τα βασικά των διακριτών μαθηματικών και της γραμμικής άλγεβρας. μόνο έτσι πραγματικά αναβαθμίζεις τη παιδεία σου. οι ινδοί και οι κινέζοι ωφελήθηκαν από τη στροφή των κρατών τους στη διδασκαλία της πληροφορικής και των μαθηματικών. όσο πιο ανώτερη παιδεία έχουν οι τεχνολογικές σχολές τόσο περισσότερες ξένες εταιρίες θα προσελκύσεις στην Ελλάδα. η αναγνώριση των κολεγίων δεν θα φέρει software houses ή start up σε κρυπτονομίσματα στην Ελλάδα.
αχρηστοι ανθρωποι που δεν μπορεσαν να συγκεντρωσουν ουτε 7 χιλιαδες μορια για να μπουν σε τει πληροφορικης. υπαρχουν συλλογοι κυριε. και σε αλλους κλαδους. ακομα και ενας απο ιεκ που εχει περασει την πιστοπιηση του κρατους μπορει να ειναι πιο ικανος απο τον αναριθμητο πελατη του κολεγιου. ο Δαπιτης θα γινει ειδος υπο εξαφανιση εφοσον δρα το κομμα του εναντια στα συμφεροντα των κανονικων φοιτητων.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 23:04Καλά κάνε όνειρα.Κολλέγια εδώ και χρόνια λειτουργούν νομιμότατα και αργά ή γρήγορα θα τους αναγνωριζόντουσαν δικαιώματα ,λογικά παίζει και η ευρωπαική νομοθεσία.Δεν θα αποκλείσει χιλιάδες παιδιά κανένας κομπλέξας ετσιθελικά.southern έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 22:51κανένα επαγγελματικό δικαίωμα σε άνθρωπο που φοιτεί στα εγχώρια κολέγια. ο Κούλης δεν θα έχει καλό τέλοςΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑05 Οκτ 2019, 22:30
Σιγά βρε southern που αν θέλει κάποιος να μάθει web designing ή καμιά γλώσσα προγραμματισμού θα πρέπει να μάθει να λύνει τριπλά ολοκληρώματα.Εν τέλει αρκετοί πχ όπως εγώ αν πήγαινα έχουμε ολοκληρώσει ήδη τα 2 πρώτα χρόνια του ελληνικού πολυτεχνείου με τα μαθηματικοειδή μαθήματα.Αυτό που θα γίνει είναι ότι θα τους δώσουν κάποια μόρια σίγουρα όχι τόσα όσο ένα ελληνικό ΑΕΙ.Απόλυτη ισοδυναμία δεν παίζει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Β.Σόϊμπλε - Καταστροφέας Οικονομικών Κόσμων
από sys3x » 13 Ιούλ 2024, 13:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 79 Απαντήσεις
- 1799 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Age of Aquarius
14 Ιούλ 2024, 13:14
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
20 Σεπ 2024, 21:45
-
-
Νέα δημοσίευση Κινδυνεύουν να χάσουν τη χρονιά τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
από Frappezitis » 27 Νοέμ 2023, 17:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Νοέμ 2023, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παλι δινεται χωρος δημοσιου πανεπιστημιου σε εκδηλωση του ΣΕΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από southern » 22 Οκτ 2024, 17:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
22 Οκτ 2024, 17:05
-