Είναι πατριωτικό να τον παίρνεις απο Αλβανούς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είναι πατριωτικό να τον παίρνεις απο Αλβανούς
μακρια πολύ μακρια κι κοντα τα χερια της αλβανικης κυβερνησης κι αλβανικης αντιπολίτευσης
που ζητανε ως ...αλβανικα κερκυρα,ηπειρο ,δυτ μακεδονια
κοντα διατι τέμνονται από τη ριζα
που ζητανε ως ...αλβανικα κερκυρα,ηπειρο ,δυτ μακεδονια
κοντα διατι τέμνονται από τη ριζα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 26 Μάιος 2018, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
οσο για τα ελληνόφωνα αλβανολαγνα σλαβολαγνα τουρκολαγνα κτλ
αυτοι κι αν είναι...
κι τέτοιους εχουμε ΜΟΝΟ στην ελλαδα
αυτοι κι αν είναι...
κι τέτοιους εχουμε ΜΟΝΟ στην ελλαδα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- YouOnlyLiveOnce
Μουκίδης VS Σφακιανάκης: Του απαγορεύει να ερμηνεύει τα τραγούδια του
Κόντρα μεγατόνων στην ελληνική μουσική σκηνή
Αντιμέτωπος με ένα νέο… πρόβλημα βρίσκεται ο Νότης Σφακιανάκης, αφού ο Γιώργος Μουκίδης του απαγορεύει να λέει δημόσια κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες που του έχει υπογράψει.
Ο γνωστός συνθέτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook γνωστοποίησε πως αποστέλλει εξώδικο στον τραγουδιστή με την οποία απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των εν λόγω τραγουδιών.

«Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη», αναφέρει στην ανάρτησή του, ενώ είχε προηγηθεί ένα post, σε κόκκινο φόντο με μαύρα γράμματα, με τις λέξεις «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Νότη Σφακιανάκη».

Ο συνθέτης, που μετά την κοινοποίηση του εξωδίκου του, δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια για την απόφασή του αυτή, επέστρεψε δριμύτερος σήμερα επικρίνοντας κι αυτός με τη σειρά του τους θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή και χαρακτηρίζοντάς τους «πρόβατα».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μετά από όλα αυτά τα «γλυκόλογα» που διάβασα χθες στον «τοίχο» μου και στην σελίδα μου από ορισμένους φάν του «αυτοκράτορα» κατάλαβα τελικά γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στις τάξεις τους το τραγούδι του πρώην συνεργάτη μου «Πρόβατα».
Έτσι εξηγούνται όλα...!!!
Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς και Χρόνια πολλά
(μέρα που είναι σήμερα)σε όλους, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας και κάθε ευφυΐας....»
Ο λόγος που ο συνθέτης πήρε την απόφαση αυτή δεν ανακοινώνεται, πιθανολογείται ωστόσο πως είτε έχει σχέση με την εμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη στην Αλβανία πριν από μερικές ημέρες.
Να υπενθυμίσουμε πώς ορισμένα από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Νότης Σφακιανάκης και φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Μουκίδη είναι: Δεν Σε Χρειάζομαι, Ένα Γράμμα, Η Στέλλα Η Σμυρνιά, Μια Ματιά Σου Μόνο Φτάνει και Να Ξαναρθείς.
http://www.star.gr/lifestyle/424161/moy ... goydia-toy
Αυτο τον πειραξε τον Μουκιδη , τιποτα αλλο απο ολα οσα εχει πει ο Νοτις τοσα χρονια.

Κόντρα μεγατόνων στην ελληνική μουσική σκηνή
Αντιμέτωπος με ένα νέο… πρόβλημα βρίσκεται ο Νότης Σφακιανάκης, αφού ο Γιώργος Μουκίδης του απαγορεύει να λέει δημόσια κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες που του έχει υπογράψει.
Ο γνωστός συνθέτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook γνωστοποίησε πως αποστέλλει εξώδικο στον τραγουδιστή με την οποία απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των εν λόγω τραγουδιών.
«Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη», αναφέρει στην ανάρτησή του, ενώ είχε προηγηθεί ένα post, σε κόκκινο φόντο με μαύρα γράμματα, με τις λέξεις «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Νότη Σφακιανάκη».
Ο συνθέτης, που μετά την κοινοποίηση του εξωδίκου του, δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια για την απόφασή του αυτή, επέστρεψε δριμύτερος σήμερα επικρίνοντας κι αυτός με τη σειρά του τους θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή και χαρακτηρίζοντάς τους «πρόβατα».
Συγκεκριμένα έγραψε: «Μετά από όλα αυτά τα «γλυκόλογα» που διάβασα χθες στον «τοίχο» μου και στην σελίδα μου από ορισμένους φάν του «αυτοκράτορα» κατάλαβα τελικά γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στις τάξεις τους το τραγούδι του πρώην συνεργάτη μου «Πρόβατα».
Έτσι εξηγούνται όλα...!!!
Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς και Χρόνια πολλά
(μέρα που είναι σήμερα)σε όλους, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας και κάθε ευφυΐας....»
Ο λόγος που ο συνθέτης πήρε την απόφαση αυτή δεν ανακοινώνεται, πιθανολογείται ωστόσο πως είτε έχει σχέση με την εμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη στην Αλβανία πριν από μερικές ημέρες.
Να υπενθυμίσουμε πώς ορισμένα από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Νότης Σφακιανάκης και φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Μουκίδη είναι: Δεν Σε Χρειάζομαι, Ένα Γράμμα, Η Στέλλα Η Σμυρνιά, Μια Ματιά Σου Μόνο Φτάνει και Να Ξαναρθείς.
http://www.star.gr/lifestyle/424161/moy ... goydia-toy
Αυτο τον πειραξε τον Μουκιδη , τιποτα αλλο απο ολα οσα εχει πει ο Νοτις τοσα χρονια.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μια καλή ιδέα θα ήταν να στείλει εξώδικο σε όλους τους τραγουδιστέςορισμένα από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Νότης Σφακιανάκης και φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Μουκίδη είναι: Δεν Σε Χρειάζομαι, Ένα Γράμμα, Η Στέλλα Η Σμυρνιά, Μια Ματιά Σου Μόνο Φτάνει και Να Ξαναρθείς.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ακριβώς! Το εξαγώμενο συμπέρασμα είναι ότι τον πείραξε που ο τραγουδιστής "λάλησε" στο Αλβανιστάν και οι φαν του δεν διαμαρτυρήθηκαν οπότε είναι πρόβατα!YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 11:20Αυτο τον πειραξε τον Μουκιδη , τιποτα αλλο απο ολα οσα εχει πει ο Νοτις τοσα χρονια.
Ο ρατσιστής ποιος είναι εδώ πέρα;
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
- YouOnlyLiveOnce
Ο Μουκιδης και εσυ λιγο.Isomnia έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 11:44Ακριβώς! Το εξαγώμενο συμπέρασμα είναι ότι τον πείραξε που ο τραγουδιστής "λάλησε" στο Αλβανιστάν και οι φαν του δεν διαμαρτυρήθηκαν οπότε είναι πρόβατα!YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 11:20Αυτο τον πειραξε τον Μουκιδη , τιποτα αλλο απο ολα οσα εχει πει ο Νοτις τοσα χρονια.
Εγώ γιατί;YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 11:52Ο Μουκιδης και εσυ λιγο.Isomnia έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 11:44Ακριβώς! Το εξαγώμενο συμπέρασμα είναι ότι τον πείραξε που ο τραγουδιστής "λάλησε" στο Αλβανιστάν και οι φαν του δεν διαμαρτυρήθηκαν οπότε είναι πρόβατα!YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 11:20Αυτο τον πειραξε τον Μουκιδη , τιποτα αλλο απο ολα οσα εχει πει ο Νοτις τοσα χρονια.
- YouOnlyLiveOnce
Ναι, επειδή δεν γουστάρω τους Αλβανούς που επικαλούνται την τσαμουριά και διεκδικούν Ελληνικά εδάφη.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 11:57Γιατι η χωρα λεγεται Αλβανια και την λες Αλβανισταν,υποτιμητικα
απο οτι καταλαβαινω.
Ομοίως δεν γουστάρω και τους Σκοπιανούς που επικαλούνται μακεδονικότητα και διεκδικούν Ελληνικά εδάφη.
Το ίδιο για όσους τούρκους ονειρεύονται να αρπάξουν ότι μπορούν από την Ελλάδα βλ. Αιγαίο, Θράκη κλπ.
Από πότε η αμυντική στάση απέναντι στους εχθρούς είναι ρατσισμός;
Είναι ρατσιστής αυτός που υπερασπίζεται το σπίτι του από τον κλέφτη, ό,τι εθνικότητας κι αν είναι ο κλέφτης;
- YouOnlyLiveOnce
θεωρεις την υποτιμηση αμυντικη σταση,δεν το καταλαβαινω αλλα οκ!Isomnia έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 12:01
Ναι, επειδή δεν γουστάρω τους Αλβανούς που επικαλούνται την τσαμουριά και διεκδικούν Ελληνικά εδάφη.
Ομοίως δεν γουστάρω και τους Σκοπιανούς που επικαλούνται μακεδονικότητα και διεκδικούν Ελληνικά εδάφη.
Το ίδιο για όσους τούρκους ονειρεύονται να αρπάξουν ότι μπορούν από την Ελλάδα βλ. Αιγαίο, Θράκη κλπ.
Είναι ρατσιστής αυτός που υπερασπίζεται το σπίτι του από τον κλέφτη, ό,τι εθνικότητας κι αν είναι ο κλέφτης;
Ναι φυσικα καλα θα κανεις να υπερασπιστεις το σπιτι σου απο αυτον η αυτους
που θελουν να στο κλεψουν.Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να τους θεωρουμε ολους
κλεφτες επειδη ετυχε να εχουν την ιδια εθνικοτητα με αυτον/αυτους που
θελουν να σε κλεψουν. Αυτο ειναι ρατσιστικο.
Νομίζω ότι η διατύπωσή μου είναι σαφέστατη: δεν γουστάρω αυτούς που, όσους θέλουν, κλπ.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 12:09θεωρεις την υποτιμηση αμυντικη σταση,δεν το καταλαβαινω αλλα οκ!Isomnia έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 12:01
Ναι, επειδή δεν γουστάρω τους Αλβανούς που επικαλούνται την τσαμουριά και διεκδικούν Ελληνικά εδάφη.
που θελουν να στο κλεψουν.Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να τους θεωρουμε ολους
Με ενοχλεί ότι ελαφριά τη καρδία χαρακτηρίζουμε συλλήβδην ρατσιστές, φασίστες κλπ.
Δεν το λέω για σένα προσωπικά αλλά το θέμα έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που έχουν αντιστραφεί οι όροι του "ρατσιστο - φασισμού"...
- Dwarven Blacksmith
Εγώ το πιασα, δεν είσαι ρατσίστρια, αυτοί είναι Αλβανοί.

Επίσης είσαι φασίστρια γιατί από ότι φαίνεται αγαπάς την Πατρίδα σου.Isomnia έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 12:21Νομίζω ότι η διατύπωσή μου είναι σαφέστατη: δεν γουστάρω αυτούς που, όσους θέλουν, κλπ.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 12:09θεωρεις την υποτιμηση αμυντικη σταση,δεν το καταλαβαινω αλλα οκ!Isomnia έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 12:01
Με ενοχλεί ότι ελαφριά τη καρδία χαρακτηρίζουμε συλλήβδην ρατσιστές, φασίστες κλπ.
Δεν το λέω για σένα προσωπικά αλλά το θέμα έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που έχουν αντιστραφεί οι όροι του "ρατσιστο - φασισμού"...
Αν δεν είσαι κκε τότε είσαι και χρυσαυγίτισα κτλ, τι δεν καταλαβαίνεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Διάβασε ξανά αυτό έγραψες, αν δεν το έπιασες ξανά και ξανά. Του πούστη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 12:25Εγώ το πιασα, δεν είσαι ρατσίστρια, αυτοί είναι Αλβανοί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτό ακριβώς!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ελπίδες για τον πατριωτικό/δεξιό χώρο;
από ik_90 » 13 Ιαν 2024, 20:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 199 Απαντήσεις
- 5857 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
22 Νοέμ 2024, 13:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι παιρνεις με 1% παραπανω.
από Frappezitis » 20 Ιουν 2023, 07:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 17:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση ποιο πατριωτικό κόμμα έκανε την καλύτερη αντιπολίτευση;
από Αγχίαλος » 21 Ιαν 2024, 14:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
21 Ιαν 2024, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έλα Αλέκο? Από πού παίρνεις φυσικό αέριο? Από πού?
από Kauldron » 12 Ιαν 2025, 20:16 » σε Εθνικά Θέματα - 63 Απαντήσεις
- 1300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Ιαν 2025, 13:42
-