Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Ειναι συγκλονιστικό το ποσες τουρκικές λέξεις χρησιμοποίησαν. Ποτε θα αποδεχτούμε επιτέλους ότι είμαστε ο ίδιος λαος;
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Για τις τσόντες συμφωνώ κ γω αλλά να ξες irl παίζει να φας και ξενέρωμα, επίσης είχα εκφράσει την απορία μου αν βογγάνε έτσι όπως βογγάνε εδώ στο Ελλάντα οι τζυπριοπούλες στο κούνελο, αν είναι κάτι εθιμοτυπικό αυτό δλδ αλλά δε με απάντησε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ίδιος λαός ακριβώς με τους Κυπρίους δεν είμαστε ρε Γκέοργκ, άλλο αν αισθάνεσαι εσύ έτσι επειδή είσαι πιο μαυρούλης κτλ, εμείς οι υπόλοιποι όμως δεν είμαστε.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 22:09Ειναι συγκλονιστικό το ποσες τουρκικές λέξεις χρησιμοποίησαν. Ποτε θα αποδεχτούμε επιτέλους ότι είμαστε ο ίδιος λαος;
Πολλές καλησπέρες ε.

.
.
-
Δεν είμαι ο Γιώργης. Στην οθωμανική αυτοκρατορία δεν ανήκουν μονο οι μελαχρινοι. Το ζήτημα ειναι πολιτισμικό και ο πολιτισμός μας ειναι ίδιος.sys3x έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 22:15Ίδιος λαός ακριβώς με τους Κυπρίους δεν είμαστε ρε Γκέοργκ, άλλο αν αισθάνεσαι εσύ έτσι επειδή είσαι πιο μαυρούλης κτλ, εμείς οι υπόλοιποι όμως δεν είμαστε.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 22:09Ειναι συγκλονιστικό το ποσες τουρκικές λέξεις χρησιμοποίησαν. Ποτε θα αποδεχτούμε επιτέλους ότι είμαστε ο ίδιος λαος;
Πολλές καλησπέρες ε.
Ναι Γκέοργκ, ναι πουλί μου, αυτό σε λέω, δεν είναι, το ότι έχουν ομοιότητες ναι αυτό στο δίνω, ειδικά η γλώσσα μοιάζει αρκετά εγώ μιά χαρά συνεννόηση βγάζω με τις τζυπριοπούλες πάντως.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 22:18Δεν είμαι ο Γιώργης. Στην οθωμανική αυτοκρατορία δεν ανήκουν μονο οι μελαχρινοι. Το ζήτημα ειναι πολιτισμικό και ο πολιτισμός μας ειναι ίδιος.sys3x έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 22:15Ίδιος λαός ακριβώς με τους Κυπρίους δεν είμαστε ρε Γκέοργκ, άλλο αν αισθάνεσαι εσύ έτσι επειδή είσαι πιο μαυρούλης κτλ, εμείς οι υπόλοιποι όμως δεν είμαστε.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 22:09Ειναι συγκλονιστικό το ποσες τουρκικές λέξεις χρησιμοποίησαν. Ποτε θα αποδεχτούμε επιτέλους ότι είμαστε ο ίδιος λαος;
Πολλές καλησπέρες ε.
Μέχρι να γράψω αυτό το μήνυμα περάσανε πεντέξι παρεμπιπτόντως.

.
.
Τι θες να πεις; δεν της τον έδινες στο στόμα;
.
.
όχι. Δε μου αρέσουν οι Κύπριοι και θεωρώ πως θα έπρεπε να τιμωρείται παραπάνω η τάση τους να κρύβουν την πραγματικότητα με τόνους καλλυντικών, ακριβά ρούχα και ατελείωτες ανθρωποώρες περιποίησης σε κομμωτήρια, νυχάδικα και χασάπηδες.
Εγω αν ημουν η Ρωσιδα θα της ελεγα "Απο τα δικα μου λεφτα ζειτε, λιγα τα λογια σας".Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 19:12«Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και η φάση ειναι που την αποκαλούν "ρουμανοβουλγάρα που καθαρίζει τζάμια και πατώματα" κτλ, και οτι ηρθε εδώ (στην Κυπρο) για να καβατζώσει Κυπραίο, χωρις να εχουν πάρει πρέφα οτι ειναι ρωσίδα, και οι ρώσοι ειναι που τις ταίζουν κάτι τέτοιες (και τέτοιους) εκει στο νησι. 

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
με πρόλαβες.paul25 έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 22:34Εγω αν ημουν η Ρωσιδα θα της ελεγα "Απο τα δικα μου λεφτα ζειτε, λιγα τα λογια σας".Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 19:12«Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
- Υδράργυρος
είναι φοβερό πώς καταφέρνουν να κάνουν τη χειρότερη μεθυσόγρια της Ανδραβίδας να φαντάζει Παριζιάνα κομψή λόγια.
- Υδράργυρος
Για αυτο ο ορεστης εξαφανιζε βουλγαρορουμανες-φιλιπινεζες και κανενας δεν τις εψαχνε και αυτος συνεχιζε το εργο του ανενοχλητος
Ε, στείλε και κανένα λινκ βρε αδερφέ!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τώρα με το ξεκατίνιασμα των Ζαίων
από Otto Weininger » 28 Αύγ 2024, 09:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 980 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
30 Αύγ 2024, 12:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ύβρεις, προσβολές, βλασφημίες κατά των Χριστιανών και των ιερών τους...
από student » 04 Σεπ 2023, 17:57 » σε Θρησκειολογία - 319 Απαντήσεις
- 8102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
12 Σεπ 2023, 09:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επίθεση Μητσοτάκη κατά Τραμπ: πρωτοφανείς απαράδεκτες οι εξαγγελίες του
από Animal » 10 Ιαν 2025, 19:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 121 Απαντήσεις
- 3028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
28 Ιαν 2025, 14:07
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Αύγ 2023, 13:21