Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Georg Von Balkanen

Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen » 06 Οκτ 2019, 22:09

Ειναι συγκλονιστικό το ποσες τουρκικές λέξεις χρησιμοποίησαν. Ποτε θα αποδεχτούμε επιτέλους ότι είμαστε ο ίδιος λαος;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Οκτ 2019, 22:12

vantono έγραψε:
06 Οκτ 2019, 22:00
sys3x έγραψε:
06 Οκτ 2019, 21:57
Να είμαστε δίκαιοι όμως ε, δυνατό μιλφέτο το ένα.
Για χαρντκορ τριφασικό καρακαταξέσκισμα, όχι απλά δυνατό. Εχω γράψει σε παλιότερό μου ποστ οτι τα τζυμπραίικα ενώ τα σιχαίνομαι, παράλληλα μ'αρέσει πολύ να τα ακούω σε τσόντες. :oops:
Για τις τσόντες συμφωνώ κ γω αλλά να ξες irl παίζει να φας και ξενέρωμα, επίσης είχα εκφράσει την απορία μου αν βογγάνε έτσι όπως βογγάνε εδώ στο Ελλάντα οι τζυπριοπούλες στο κούνελο, αν είναι κάτι εθιμοτυπικό αυτό δλδ αλλά δε με απάντησε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Οκτ 2019, 22:15

Οθωμανέλλην έγραψε:
06 Οκτ 2019, 22:09
Ειναι συγκλονιστικό το ποσες τουρκικές λέξεις χρησιμοποίησαν. Ποτε θα αποδεχτούμε επιτέλους ότι είμαστε ο ίδιος λαος;
Ίδιος λαός ακριβώς με τους Κυπρίους δεν είμαστε ρε Γκέοργκ, άλλο αν αισθάνεσαι εσύ έτσι επειδή είσαι πιο μαυρούλης κτλ, εμείς οι υπόλοιποι όμως δεν είμαστε.
Πολλές καλησπέρες ε.
:wave:

.

Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen » 06 Οκτ 2019, 22:18

sys3x έγραψε:
06 Οκτ 2019, 22:15
Οθωμανέλλην έγραψε:
Ίδιος λαός ακριβώς με τους Κυπρίους δεν είμαστε ρε Γκέοργκ, άλλο αν αισθάνεσαι εσύ έτσι επειδή είσαι πιο μαυρούλης κτλ, εμείς οι υπόλοιποι όμως δεν είμαστε.
Πολλές καλησπέρες ε.
Δεν είμαι ο Γιώργης. Στην οθωμανική αυτοκρατορία δεν ανήκουν μονο οι μελαχρινοι. Το ζήτημα ειναι πολιτισμικό και ο πολιτισμός μας ειναι ίδιος.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 06 Οκτ 2019, 22:19

sys3x έγραψε:
Σιγα αμα την αφησεις τρια λεπτα στον ηλιο θα φανει ο Τασσος κατω απο τις λιωμενες πουδρες.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Οκτ 2019, 22:25

Οθωμανέλλην έγραψε:
06 Οκτ 2019, 22:18
sys3x έγραψε:
06 Οκτ 2019, 22:15
Οθωμανέλλην έγραψε:
Πολλές καλησπέρες ε.
Δεν είμαι ο Γιώργης. Στην οθωμανική αυτοκρατορία δεν ανήκουν μονο οι μελαχρινοι. Το ζήτημα ειναι πολιτισμικό και ο πολιτισμός μας ειναι ίδιος.
Ναι Γκέοργκ, ναι πουλί μου, αυτό σε λέω, δεν είναι, το ότι έχουν ομοιότητες ναι αυτό στο δίνω, ειδικά η γλώσσα μοιάζει αρκετά εγώ μιά χαρά συνεννόηση βγάζω με τις τζυπριοπούλες πάντως.
Μέχρι να γράψω αυτό το μήνυμα περάσανε πεντέξι παρεμπιπτόντως.
:D

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Οκτ 2019, 22:26

foscilis έγραψε:
06 Οκτ 2019, 22:19
sys3x έγραψε:
Σιγα αμα την αφησεις τρια λεπτα στον ηλιο θα φανει ο Τασσος κατω απο τις λιωμενες πουδρες.
Τι θες να πεις; δεν της τον έδινες στο στόμα;

.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 06 Οκτ 2019, 22:30

όχι. Δε μου αρέσουν οι Κύπριοι και θεωρώ πως θα έπρεπε να τιμωρείται παραπάνω η τάση τους να κρύβουν την πραγματικότητα με τόνους καλλυντικών, ακριβά ρούχα και ατελείωτες ανθρωποώρες περιποίησης σε κομμωτήρια, νυχάδικα και χασάπηδες.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 06 Οκτ 2019, 22:34

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
06 Οκτ 2019, 19:12
«Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Εγω αν ημουν η Ρωσιδα θα της ελεγα "Απο τα δικα μου λεφτα ζειτε, λιγα τα λογια σας".
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Οκτ 2019, 22:36

Και η φάση ειναι που την αποκαλούν "ρουμανοβουλγάρα που καθαρίζει τζάμια και πατώματα" κτλ, και οτι ηρθε εδώ (στην Κυπρο) για να καβατζώσει Κυπραίο, χωρις να εχουν πάρει πρέφα οτι ειναι ρωσίδα, και οι ρώσοι ειναι που τις ταίζουν κάτι τέτοιες (και τέτοιους) εκει στο νησι. :lol:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Οκτ 2019, 22:36

paul25 έγραψε:
06 Οκτ 2019, 22:34
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
06 Οκτ 2019, 19:12
«Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Εγω αν ημουν η Ρωσιδα θα της ελεγα "Απο τα δικα μου λεφτα ζειτε, λιγα τα λογια σας".
με πρόλαβες.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 06 Οκτ 2019, 22:46

είναι φοβερό πώς καταφέρνουν να κάνουν τη χειρότερη μεθυσόγρια της Ανδραβίδας να φαντάζει Παριζιάνα κομψή λόγια.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 06 Οκτ 2019, 22:47

Για αυτο ο ορεστης εξαφανιζε βουλγαρορουμανες-φιλιπινεζες και κανενας δεν τις εψαχνε και αυτος συνεχιζε το εργο του ανενοχλητος

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 06 Οκτ 2019, 22:51

vantono έγραψε:
06 Οκτ 2019, 22:00
sys3x έγραψε:
Για χαρντκορ τριφασικό καρακαταξέσκισμα, όχι απλά δυνατό. Εχω γράψει σε παλιότερό μου ποστ οτι τα τζυμπραίικα ενώ τα σιχαίνομαι, παράλληλα μ'αρέσει πολύ να τα ακούω σε τσόντες. :oops:
Ε, στείλε και κανένα λινκ βρε αδερφέ!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών