Αν δεν είναι φασίστας, είναι χαρά μου να τον κάνω να γελάει.Michele Choupon έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:20ο ξαδερφοσ γελαει με την απαντηση σουΓραφικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:18Το θέμα είναι να μην το έχει κανείς όμως.Michele Choupon έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:14
ναι , ετσι πιστευουν και ειναι μονο δικο τουσ δικαιωμα .οι αντρες δεν το εχουν.
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
-
- Phorum.gr user: Michele Choupon
επικουρειοι ειμαστε ολοι οι ανυποτακτοι στην παρεα, φασισταριο εοναι ολοι οσοι θελουν και καυλωνουν με ολοκληρωτικα απολυταρχικα καθεστωτα οπως οι κομμουνιστες , παραδειγμα
Εννοώ ότι υπάρχει ένα κοινωνικό μοτίβο που δίνει προνόμια σε μια ομάδα ανθρώπων -τις γυναίκες εν προκειμένω- κι αν μείνουμε στο "είσαι σεξιστής που το λες" αγνοούμε την ύπαρξή του. Πριν εξήντα χρόνια σίγουρα υπήρχαν άντρες που κάνανε τις δουλειές του σπιτιού, αλλά ήταν εξαιρέσεις. Το να τους χρησιμοποιούσε κάποιος ως αντεπιχείρημα σε κάποια που δίκαια παραπονιόταν για το ότι όλες οι δουλειές έπεφταν στις γυναίκες δεν θα βοηθούσε την συζήτηση. Με τον ίδιο τρόπο είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν κάποιες γυναίκες (που δεν έχω γνωρίσει) που θα έχουν καταλάβει ότι έχουν ακριβώς ίδια δικαιώματα με τους άνδρες στο να ξεσπάνε άδικα (κανένα) και θα το κάνουν και πράξη (το "το έχω καταλάβει" με το "το κάνω πράξη" απέχουν πολύ) αλλά το κοινωνικό μοτίβο παραμένει.
Τέλεια, χάρηκα για την γνωριμία, ώρα καλή, μπλοκ.Michele Choupon έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:30επικουρειοι ειμαστε ολοι οι ανυποτακτοι στην παρεα, φασισταριο εοναι ολοι οσοι θελουν και καυλωνουν με ολοκληρωτικα απολυταρχικα καθεστωτα οπως οι κομμουνιστες , παραδειγμα
-
χαρηκαμε που κομμουνι με εκανε μπλοκ , τωρα ηλθε και τριτος απο την παρεα και διασκεδαζουμε ολοι μαζι με την παρτη σουΓραφικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:33Τέλεια, χάρηκα για την γνωριμία, ώρα καλή, μπλοκ.Michele Choupon έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:30επικουρειοι ειμαστε ολοι οι ανυποτακτοι στην παρεα, φασισταριο εοναι ολοι οσοι θελουν και καυλωνουν με ολοκληρωτικα απολυταρχικα καθεστωτα οπως οι κομμουνιστες , παραδειγμα
Όταν λες ανυπότακτοι εννοείς δεν έχετε πάει στρατό;Michele Choupon έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:30επικουρειοι ειμαστε ολοι οι ανυποτακτοι στην παρεα, φασισταριο εοναι ολοι οσοι θελουν και καυλωνουν με ολοκληρωτικα απολυταρχικα καθεστωτα οπως οι κομμουνιστες , παραδειγμα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει το συγκεκριμένο κοινωνικό μοτίβο που "επιτρέπει" στις γυναίκες να ξεσπανε στον άντρα τους για τον Χ, ψ άσχετο λόγο και όχι το αντίθετο. Εννοώ πως μπορεί να συμβαίνει και στις δύο περιπτώσεις (άντρας, γυναίκα) αλλά δεν είναι αποδεκτό από καμιά.Γραφικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:32Εννοώ ότι υπάρχει ένα κοινωνικό μοτίβο που δίνει προνόμια σε μια ομάδα ανθρώπων -τις γυναίκες εν προκειμένω- κι αν μείνουμε στο "είσαι σεξιστής που το λες" αγνοούμε την ύπαρξή του. Πριν εξήντα χρόνια σίγουρα υπήρχαν άντρες που κάνανε τις δουλειές του σπιτιού, αλλά ήταν εξαιρέσεις. Το να τους χρησιμοποιούσε κάποιος ως αντεπιχείρημα σε κάποια που δίκαια παραπονιόταν για το ότι όλες οι δουλειές έπεφταν στις γυναίκες δεν θα βοηθούσε την συζήτηση. Με τον ίδιο τρόπο είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν κάποιες γυναίκες (που δεν έχω γνωρίσει) που θα έχουν καταλάβει ότι έχουν ακριβώς ίδια δικαιώματα με τους άνδρες στο να ξεσπάνε άδικα (κανένα) και θα το κάνουν και πράξη (το "το έχω καταλάβει" με το "το κάνω πράξη" απέχουν πολύ) αλλά το κοινωνικό μοτίβο παραμένει.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 

-
οπως εχει γραψει ο ξαδερφοσ μας ονομασε ετσι , ολη τη παρεα οταν εμφανιστηκαμε στους αραβωνες του γιου του ενας αρβανιτης μαγκας .Naida έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:38Όταν λες ανυπότακτοι εννοείς δεν έχετε πάει στρατό;Michele Choupon έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:30επικουρειοι ειμαστε ολοι οι ανυποτακτοι στην παρεα, φασισταριο εοναι ολοι οσοι θελουν και καυλωνουν με ολοκληρωτικα απολυταρχικα καθεστωτα οπως οι κομμουνιστες , παραδειγμα
εχουμε και ομαδα στο φεισ σαν ανυποτακτοι
-
Frozen έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:41Δεν πιστεύω ότι υπάρχει το συγκεκριμένο κοινωνικό μοτίβο που "επιτρέπει" στις γυναίκες να ξεσπανε στον άντρα τους για τον Χ, ψ άσχετο λόγο και όχι το αντίθετο. Εννοώ πως μπορεί να συμβαίνει και στις δύο περιπτώσεις (άντρας, γυναίκα) αλλά δεν είναι αποδεκτό από καμιά.Γραφικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:32Εννοώ ότι υπάρχει ένα κοινωνικό μοτίβο που δίνει προνόμια σε μια ομάδα ανθρώπων -τις γυναίκες εν προκειμένω- κι αν μείνουμε στο "είσαι σεξιστής που το λες" αγνοούμε την ύπαρξή του. Πριν εξήντα χρόνια σίγουρα υπήρχαν άντρες που κάνανε τις δουλειές του σπιτιού, αλλά ήταν εξαιρέσεις. Το να τους χρησιμοποιούσε κάποιος ως αντεπιχείρημα σε κάποια που δίκαια παραπονιόταν για το ότι όλες οι δουλειές έπεφταν στις γυναίκες δεν θα βοηθούσε την συζήτηση. Με τον ίδιο τρόπο είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν κάποιες γυναίκες (που δεν έχω γνωρίσει) που θα έχουν καταλάβει ότι έχουν ακριβώς ίδια δικαιώματα με τους άνδρες στο να ξεσπάνε άδικα (κανένα) και θα το κάνουν και πράξη (το "το έχω καταλάβει" με το "το κάνω πράξη" απέχουν πολύ) αλλά το κοινωνικό μοτίβο παραμένει.

Μπορούμε να γίνουμε μέλη;Michele Choupon έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:42οπως εχει γραψει ο ξαδερφοσ μας ονομασε ετσι , ολη τη παρεα οταν εμφανιστηκαμε στους αραβωνες του γιου του ενας αρβανιτης μαγκας .Naida έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:38Όταν λες ανυπότακτοι εννοείς δεν έχετε πάει στρατό;Michele Choupon έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:30
επικουρειοι ειμαστε ολοι οι ανυποτακτοι στην παρεα, φασισταριο εοναι ολοι οσοι θελουν και καυλωνουν με ολοκληρωτικα απολυταρχικα καθεστωτα οπως οι κομμουνιστες , παραδειγμα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το μετάνιωσα. Ξεμπλόκ.
Έψαξα στο φέισμπουκ "ανυπότακτοι μαλάκες" και δεν μου έβγαλε κανένα αποτέλεσμα. Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
-
στο ραφι εισαι και εσυ στειλε αιτημα σε , ''Ανυπότακτοι''Naida έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:43Μπορούμε να γίνουμε μέλη;Michele Choupon έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:42οπως εχει γραψει ο ξαδερφοσ μας ονομασε ετσι , ολη τη παρεα οταν εμφανιστηκαμε στους αραβωνες του γιου του ενας αρβανιτης μαγκας .
Εγώ δεν στέλνω. Να μου στείλετε εσείς.Michele Choupon έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:47στο ραφι εισαι και εσυ στειλε αιτημα σε , ''Ανυπότακτοι''Naida έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:43Μπορούμε να γίνουμε μέλη;Michele Choupon έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:42
οπως εχει γραψει ο ξαδερφοσ μας ονομασε ετσι , ολη τη παρεα οταν εμφανιστηκαμε στους αραβωνες του γιου του ενας αρβανιτης μαγκας .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Βασικά, άλλη λέξη περιγράφει αυτούς που μείναν στο ράφι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με τον εαυτό σας όπως θα ήταν στο αντίθετο φύλο;
από Εκτωρ » 30 Ιούλ 2023, 18:44 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 1 Απαντήσεις
- 761 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
30 Ιούλ 2023, 18:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι φύλο δηλώνετε;
από hellegennes » 09 Μαρ 2024, 23:04 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 64 Απαντήσεις
- 2434 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
20 Μαρ 2024, 15:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιες ερωτήσεις πάνω στο μλκκε και κκεμλ
από neon imposter » 17 Μάιος 2023, 12:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 2879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
18 Μάιος 2023, 20:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση 41 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ για τη γνησιότητα των βίντεο των Τεμπών
από Αρίστος » 31 Μαρ 2025, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk