εχουμε παει σχολειο, και τωρα πανε και τα παιδια μας. αυτο μας εχει πιασειΗράκλειτος έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 13:03Δεν ξέρω τι σας έχει πιάσει αρκετούς εδώ μέσα με τους εκπαιδευτικούς και βγάζετε τέτοιες συμπεριφορές.

εχουμε παει σχολειο, και τωρα πανε και τα παιδια μας. αυτο μας εχει πιασειΗράκλειτος έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 13:03Δεν ξέρω τι σας έχει πιάσει αρκετούς εδώ μέσα με τους εκπαιδευτικούς και βγάζετε τέτοιες συμπεριφορές.
Τόσο κακούς δασκάλους είχατε (και έχετε) ρε συ;
Ετοίμασε μια υδρογονόβομβα και για την Αχαΐα βρε Ηράκλειτε.
κοιτα, σιγουρα παιζει και μπολικη φορουμικη υπερβολη, πρεπει να το παραδεχτω. δεν ηταν/ειναι τοσο σκατα οσο λεμε, αλλα λιγοτερο.
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ ως το πιο λογικό, αλλά ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα υπήρχαν τόσοι απόφοιτοι της Καλών Τεχνών που θα ήθελαν να απασχοληθούν ως αναπληρωτές. Τα εικαστικά της συγκεκριμένης σχολής αφορούν σε πιο υψηλό επίπεδο από αυτό που έχουν τα πιτσιρίκια, με ή χωρίς ταλέντο ή διάθεση.
Δεν αφορούν σε όλους τους εκπαιδευτικούς αλλά σε αναπληρωτές όπως η κυρία που πήγε στη Σαντορίνη και μίλαγε για "επιστήμονες" στους οποίους οι αγροίκοι δεν δείχνουν τον πρέποντα σεβασμό.Ηράκλειτος έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 13:03Τώρα περιμένεις να σχολιάσω σοβαρά τέτοια τοποθέτηση; Δεν ξέρω τι σας έχει πιάσει αρκετούς εδώ μέσα με τους εκπαιδευτικούς και βγάζετε τέτοιες συμπεριφορές.
Γιατί, οι αναπληρωτές τι διαφορά έχουν απ τους μόνιμους, εκτός από μεγαλύτερη ταλαιπωρία και πιθανότατα μικρότερο βύσμα, και δεν δικαιούνται να ομιλούν;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 14:14Δεν αφορούν σε όλους τους εκπαιδευτικούς αλλά σε αναπληρωτές όπως η κυρία που πήγε στη Σαντορίνη και μίλαγε για "επιστήμονες" στους οποίους οι αγροίκοι δεν δείχνουν τον πρέποντα σεβασμό.Ηράκλειτος έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 13:03Τώρα περιμένεις να σχολιάσω σοβαρά τέτοια τοποθέτηση; Δεν ξέρω τι σας έχει πιάσει αρκετούς εδώ μέσα με τους εκπαιδευτικούς και βγάζετε τέτοιες συμπεριφορές.
Έκανα προσθήκη στο προηγούμενο μήνυμα και τη βάζω κι εδώ.alexandroso έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 14:16Γιατί, οι αναπληρωτές τι διαφορά έχουν απ τους μόνιμους, εκτός από μεγαλύτερη ταλαιπωρία και πιθανότατα μικρότερο βύσμα, και δεν δικαιούνται να ομιλούν;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 14:14Δεν αφορούν σε όλους τους εκπαιδευτικούς αλλά σε αναπληρωτές όπως η κυρία που πήγε στη Σαντορίνη και μίλαγε για "επιστήμονες" στους οποίους οι αγροίκοι δεν δείχνουν τον πρέποντα σεβασμό.Ηράκλειτος έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 13:03Τώρα περιμένεις να σχολιάσω σοβαρά τέτοια τοποθέτηση; Δεν ξέρω τι σας έχει πιάσει αρκετούς εδώ μέσα με τους εκπαιδευτικούς και βγάζετε τέτοιες συμπεριφορές.
Στη Σαντορίνη όπως και σε οποιοδήποτε τουριστικό μέρος είτε αρχιτέκτων είτε μηχανικός είτε θεατρολόγος να πήγαινε, τα ίδια θα έπρεπε να πληρώσει.
Γι αυτό είναι ευθύνη του κράτους να τους βρει φτηνά καταλύματα ώστε να μπορέσουν να διδάξουν. Κι απ ότι διαβάζω μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, χάρη στην συγκεκριμένη καθηγήτρια, αυτό προσπαθεί να κάνει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 14:18Έκανα προσθήκη στο προηγούμενο μήνυμα και τη βάζω κι εδώ.alexandroso έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 14:16Γιατί, οι αναπληρωτές τι διαφορά έχουν απ τους μόνιμους, εκτός από μεγαλύτερη ταλαιπωρία και πιθανότατα μικρότερο βύσμα, και δεν δικαιούνται να ομιλούν;Στη Σαντορίνη όπως και σε οποιοδήποτε τουριστικό μέρος είτε αρχιτέκτων είτε μηχανικός είτε θεατρολόγος να πήγαινε, τα ίδια θα έπρεπε να πληρώσει.
Σ' αυτό δεν έχω αντίρρηση. Οκ, ας βάλουν και τους εκπαιδευτικούς σε ξενοδοχεία των νησιών και όχι μόνον. Κατά προτίμηση "μικτά" για να γίνει και πράξη η πολυπολιτισμικότητα.alexandroso έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 14:19
Γι αυτό είναι ευθύνη του κράτους να τους βρει φτηνά καταλύματα ώστε να μπορέσουν να διδάξουν. Κι απ ότι διαβάζω μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, χάρη στην συγκεκριμένη καθηγήτρια, αυτό προσπαθεί να κάνει.
Γιατί όχι; Τί θα πάθουν;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 14:28Σ' αυτό δεν έχω αντίρρηση. Οκ, ας βάλουν και τους εκπαιδευτικούς σε ξενοδοχεία των νησιών και όχι μόνον. Κατά προτίμηση "μικτά" για να γίνει και πράξη η πολυπολιτισμικότητα.alexandroso έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 14:19
Γι αυτό είναι ευθύνη του κράτους να τους βρει φτηνά καταλύματα ώστε να μπορέσουν να διδάξουν. Κι απ ότι διαβάζω μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, χάρη στην συγκεκριμένη καθηγήτρια, αυτό προσπαθεί να κάνει.
Πιστεύω ότι είναι καταπληκτική ιδέα.
ένας φίλος μου που είναι μηχανικός στη Σαντορίνη του πληρώνει η εταιρία του διαμονή. Προφανώς σε τέτοια μέρη πρέπει να δίδονται λύσεις στο στεγαστικό. Και γω έχω παράπονα και ενστάσεις για τους εκπαιδευτικούς, αλλά σε σένα διακρίνω μια εμπάθεια.
Η εταιρία μπορεί να του πληρώνει ό,τι θέλει.
Μα δεν θα πάει κανένας με μισθό 1000 ευρώ σκάρτα να μείνει σε σπίτι 1500 ευρώ. Δεν το καταλαβαίνεις; Ποιός θα διδάξει σε Μύκονο και Σαντορίνη με τέτοια νοίκια; Η θα τους βρεις φτηνά καταλύματα ή θα τους τριπλασιάσεις το μισθό για να μπορούν να τα πληρώνουν ή δεν θα χεις δασκάλους. Διαλέγεις και παίρνεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 14:58Η εταιρία μπορεί να του πληρώνει ό,τι θέλει.
Το νοίκι πάντως που παίρνει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, είναι το ίδιο.
Δεν είναι εμπάθεια, είναι ειρωνία, η οποία είναι απόρροια της δια βίου έκπληξης που νοιώθω κάθε φορά που διαπιστώνω ότι μια συγκεκριμένη κατηγορία εργαζόμενων, θεωρεί ότι δικαιούται περισσότερα από τους υπόλοιπους πολίτες, γιατί έτσι.