μπα, δεν ειμαι μασταριολάτρης, κυρίως κωλολάτρης και χειλολάτρης ειμαι.
Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
metoo 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οπως ειχε γραψει και ο αδικομπαναρισμενος
απο τα ,αντιστοιχα με αυτες τις πατσαβουρες, ελλαδιτικα κυκλωματα της νυχτας
οι Ελληνιδες ειναι οι καλυτερες στο να εντοπιζουν και να εξολοθρευουν τις απειλες.
Αμα η Ρωσσιδα ηταν μπαζο τιποτα δεν θα ειχε συμβει.
απο τα ,αντιστοιχα με αυτες τις πατσαβουρες, ελλαδιτικα κυκλωματα της νυχτας
οι Ελληνιδες ειναι οι καλυτερες στο να εντοπιζουν και να εξολοθρευουν τις απειλες.
Αμα η Ρωσσιδα ηταν μπαζο τιποτα δεν θα ειχε συμβει.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Θεσαλλλλλονικιωτικες πινακιδες έχουν παοκτζουδες θα ειναι.
Παντως προς υπερασπιση τους το βιντεο δεν τις δειχνει να τρακαρουν το άλλο αμαξι.
Παντως προς υπερασπιση τους το βιντεο δεν τις δειχνει να τρακαρουν το άλλο αμαξι.
-
- Phorum.gr user: Michele Choupon
το βλεπαμε ολοι μαζι οι ανυποτακτοι , κοινη απόφαση.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 11:30Επ!Michele Choupon έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:24σιγα το ξεκατινιασμα , κλασικη συμπεριφορα ελλεηνομεσογειακης.
Καρφώνεσαι.
αποψε μετα τις 10 εχουμε παλι συγκεντρωση , ανεβασε και αλλα τετοια βιντεα και καλεσε στο σκαιπ να ευχαριστηθεις ζωντανα τα σχολια.
https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.gr ... po-kypries
Ούτε εγώ κατάλαβα στην αρχή έτσι όπως φώναζαν (και είμαι Κύπρια) και ούτε άντεξα να το ξαναδώ

Το περίμενα... Την λυπήθηκα ΑΛΛΑ της άξιζε. Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα αναγκαζόμουν να κάνω. Είσαι σε φροντηστήριο, διδάσκεις, το βίντεο κυκλοφορεί παντού και θα συνεχίζεις να εμπιστεύεσαι τα παιδιά σου σε τέτοιο άτομο; Να την βράσω την "μόρφωση".
Εντομεταξύ πόσα στερεότυπα και ρατσισμός ΚΑΙ σε αυτό το νήμα; Κάνετε ό,τι ακριβώς κατηγορείτε. Ο άλλος λέει κύπριες τι περιμένεις, πετάγεται άλλος και λέει για τις γυναίκες γενικά
Κάποιοι τις υπερασπίζονται γιατί οι ρωσίδες είναι πιπ. Ό,τι να' ναι όμως.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος - Casper - την 07 Οκτ 2019, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
No way José.Michele Choupon έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 14:58το βλεπαμε ολοι μαζι οι ανυποτακτοι , κοινη απόφαση.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 11:30Επ!Michele Choupon έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 23:24σιγα το ξεκατινιασμα , κλασικη συμπεριφορα ελλεηνομεσογειακης.
Καρφώνεσαι.
αποψε μετα τις 10 εχουμε παλι συγκεντρωση , ανεβασε και αλλα τετοια βιντεα και καλεσε στο σκαιπ να ευχαριστηθεις ζωντανα τα σχολια.
Πότε λήγει το μπαν δεν μας είπες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- wooded glade
Πιάτσα είναι. Τους πήρε το στέκι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
για κάτι τέτοια σε γουστάρω ρε καβαλιέρε
είσα πάντα μεστός και to the point

υγ και μένα με σκλήρυναν

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Casper - έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 15:13https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.gr ... po-kypries
Ούτε εγώ κατάλαβα στην αρχή έτσι όπως φώναζαν (και είμαι Κύπρια) και ούτε άντεξα να το ξαναδώΤο περίμενα... Την λυπήθηκα ΑΛΛΑ της άξιζε. Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα αναγκαζόμουν να κάνω. Είσαι σε φροντηστήριο, διδάσκεις, το βίντεο κυκλοφορεί παντού και θα συνεχίζεις να εμπιστεύεσαι τα παιδιά σου σε τέτοιο άτομο; Να την βράσω την "μόρφωση".
Εντομεταξύ πόσα στερεότυπα και ρατσισμός ΚΑΙ σε αυτό το νήμα; Κάνετε ό,τι ακριβώς κατηγορείτε. Ο άλλος λέει κύπριες τι περιμένεις, πετάγεται άλλος και λέει για τις γυναίκες γενικά
Να' στε καλά και οι δύο.

Τώρα βγαίνει νόημα.
Στηρίζω Ρωσίδα με χίλια και το ίδιο θα έκανα κι αν ήμουν εκεί.
Κι αν ερχόταν κάποια από τις λαϊκές αγριογκόμενες να μου τραβήξει μαλλί θα' τρωγε μπουκέτο.
Σιχαίνομαι τα μαλλιοτραβήγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: Michele Choupon
γελαει και δεν λεει , πες εσυ να μαθωGherschaagk έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 15:16No way José.Michele Choupon έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 14:58το βλεπαμε ολοι μαζι οι ανυποτακτοι , κοινη απόφαση.
Πότε λήγει το μπαν δεν μας είπες;
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 15:40- Casper - έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 15:13https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.gr ... po-kypries
Ούτε εγώ κατάλαβα στην αρχή έτσι όπως φώναζαν (και είμαι Κύπρια) και ούτε άντεξα να το ξαναδώΤο περίμενα... Την λυπήθηκα ΑΛΛΑ της άξιζε. Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα αναγκαζόμουν να κάνω. Είσαι σε φροντηστήριο, διδάσκεις, το βίντεο κυκλοφορεί παντού και θα συνεχίζεις να εμπιστεύεσαι τα παιδιά σου σε τέτοιο άτομο; Να την βράσω την "μόρφωση".
Να' στε καλά και οι δύο.
Τώρα βγαίνει νόημα.
Στηρίζω Ρωσίδα με χίλια και το ίδιο θα έκανα κι αν ήμουν εκεί.
Κι αν ερχόταν κάποια από τις λαϊκές αγριογκόμενες να μου τραβήξει μαλλί θα' τρωγε μπουκέτο.
Σιχαίνομαι τα μαλλιοτραβήγματα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τώρα με το ξεκατίνιασμα των Ζαίων
από Otto Weininger » 28 Αύγ 2024, 09:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 980 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
30 Αύγ 2024, 12:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ύβρεις, προσβολές, βλασφημίες κατά των Χριστιανών και των ιερών τους...
από student » 04 Σεπ 2023, 17:57 » σε Θρησκειολογία - 319 Απαντήσεις
- 8045 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
12 Σεπ 2023, 09:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επίθεση Μητσοτάκη κατά Τραμπ: πρωτοφανείς απαράδεκτες οι εξαγγελίες του
από Animal » 10 Ιαν 2025, 19:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 121 Απαντήσεις
- 3028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
28 Ιαν 2025, 14:07
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Αύγ 2023, 13:21