ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 09:56
vantono έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 09:48
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 09:43
Να παραδεχτώ τι βρε καμάρι μου;

Ότι είναι καλύτερα να χάσεις τη δουλειά σου από το να φας μια σφαλιάρα και να ηρεμήσεις;
ωραία ειναι η αυτοδικία, κι εγώ υπέρ ειμαι εν μέρει και υπό όρους, αλλά όταν ξέρεις ότι με την αυτοδικία θα του κάνεις λιγότερο κακό (ή και καθόλου) του άλλου,ενω δεν το αξίζει, καλύτερα να το πας με την μειλίχια οδό, όπως μαεστρικά μας επέδειξε η άρια αμαζόνα της στέπας.
Η ψύχραιμη ελεγχόμενη οδός είναι για τις σοβαρές περιπτώσεις, όπου έχεις αποφασίσει επίσης ψύχραιμα ότι ναι, σ' αυτόν/ην θέλεις να προκαλέσεις μεγάλο πρόβλημα.
Με το να σε βρίσει μια χαζογκόμενα (αρσενική ή θηλυκή) ουσιαστικώς δεν παθαίνεις κάτι.

Δεν νομίζω ότι η Ρωσίδα επέλεξε την συγκεκριμένη λύση προκειμένου να προξενήσει στις άλλες τη μέγιστη ζημιά. Μάλλον θέμα συνήθειας πρέπει να είναι αφού οι dashcams είναι ευρέως διαδεδομένες στην Ρωσία για καταγραφή τροχαίων ατυχημάτων. Δηλαδή αυτή συνηθισμένη στο ότι καταγράφουμε και καλούμε τις αρχές, έπραξε έτσι.
Αν δεν υπήρχε το ατύχημα και επρόκειτο για βρίσιμο στο δρόμο θα μπορούσα να καταλάβω την προτροπή σου για αυτοδικία αν και δεν την συμμερίζομαι. Ένας τέτοιος καυγάς μιας με τρεις δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να καταλήξει. Εδώ που γνωρίζεις ότι από στιγμή σε στιγμή θα εμπλακεί η αστυνομία, μια τέτοια κίνηση θα ήταν σχεδόν αυτοκαταστροφική. Κανείς δεν θέλει μπλεξίματα με τις αρχές, ιδίως όταν βρίσκεται σε ξένη χώρα.
Συμφωνώ με enaon. Η στάση της Ρωσίδας ήταν υποδειγματική.