Και ακομα πιο μαγκιά της θα ήταν να τους πεταγε και μικροκουβεντούλες με ειρωνικό στυλ,για να τις εξοργίσει περισσότερο.
Δε νομιζω. Μια χαρα το χειριστηκε. Η σιωπη ειναι χρυσος σε μερικες περιπτωσεις.
Ολοι ψάχνουν ευκαιρία να βγάλουν τον ρατσιστή που κρύβεται μέσα τους. Απλά όταν είσαι εσύ (γενικά μιλάω, εσύ δεν σημαίνει εσύ ο under) ο αποδέκτης του ρατσισμού ενοχλείσαι. Αμα είναι ο άλλος επικροτείς.
Αριότατοι οι Ουκρανοπόντιοι, εύγε (λόγω της ανάμειξής τους με άριους ντόπιους, υποθέτω)! Έμπαινα. Και οι Σταλινοπόντιοι ωραία τυπάκια. Για τους υπόλοιπους ας προσποιηθώ ότι δεν το είδα αυτο. Απογευμα που θα κατέβω Μενίδι και θα βρεθώ με το φιλαράκι μου τον Κολάροφ που οταν κατέβηκε εδώ απο τα βάθη της στέπας έγινε Κολαρίδης, μπορει να περασω καμια φωτο μας. Βραδάκι μπορεί να περάσω και βίντεο απο το κλαμπάκι το όμορφο Γκρόζνυ, να δεις κι εκει ωραίες ποντιακές φατσουλες.dosas1312 έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 13:59Και επειδή μας έπρηξες, vantono, για τις φάτσες μας, ορίστε οι φάτσες μας:
Γεωργιανοί Πόντιοι:Ουκρανοί Πόντιοι:SpoilerShowΤούρκοι Πόντιοι (ναί υπάρχουν και αυτοί και είναι πολλοί και μιλάνε Ρωμέικα):SpoilerShowSpoilerShowΚαι Πόντιοι (100%, γιατί πολλοί είμαστε 1/2, ή 1/4) στην Ελλάδα:SpoilerShowSpoilerShowSpoilerShowΤί λές, vantono, είμαστε πολύ άσχημοι για τα Άρεια πρότυπα ομορφιάς σου;SpoilerShow
Για κάτσε, χρειάζεται να είσαι ο Macron σε πολιτική ορθότητα ώστε να μην πεις όλες αυτές τις μαλακίες σε κάποιον που σε πιάνει στα πράσα να την κοπανάς από ατύχημα; Εντάξει, δεν ζητάμε από Έλληνες τη λέξη συγγνώμη, δεν τη διδάσκουν στα σπίτια και στα σχολεία τους. Ζητάμε μόνο ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΑΤΑ. Πάντα ήταν έτσι, δεν ήταν θέμα πολιτικής ορθότητας. Κι όταν δεν υπήρχαν καν κινητά, αν έβλεπες έναν να χτυπά ξένο αμάξι και να την κοπανά, τον σταματούσες ή του έπαιρνες τον αριθμό, και αυτός έκανε την πάπια, για να μην επιβαρύνει την θέση του. Οι κότες αυτές είναι απλώς ανόητες, τίποτε άλλο. Κι όπως όλοι οι ανόητοι, είναι θρασείς.Antares έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 14:12Πρέπει να έχουμε πολύ πολιτική ορθότητα. Αλλιώς μπλέκουμε. Δεν δίνω δίκιο στις Κύπριες, ούτε επικροτώ αυτή την συμπεριφορά, αλλά δεν το γνώριζαν, με αποτέλεσμα να χάσουν την δουλειά και την αξιοπρέπειά τους.
Όσον αφορά αυτά για τα οποία μιλάω εγώ, από την δική μου πλευρά προσπαθώ να το γυρίσω ανάποδα, να φανούν οι πραγματικές τρελές (όσο ζω ακόμη βέβαια), αλλά αν το κάνουν σε άνδρα ή σε άλλες (τσαούσες) μπορεί να μπλέξουν άσχημα και οι πολιτικά ορθές.
Δε λενε. Βεβαια η γυναικα μου δεν ειναι Ελληνιδα αλλα δεν εχει σημασια. Η δικη σου λεει κακιες εναντιον αλλων γυναικων με την ιδια χαρακτηριστικη ευκολια?
Η παλαμη σου δεν θεωρειται γυναικα.Ολες οι γυναικες λενε κακιες εναντιον αλλων γυναικων.Εδω το κανουν και οι αντρες πλεον.