JRE FREAK BITCHES
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: JRE FREAK BITCHES
wtf ρε, μία με τον Μπομπ μία με αυτόν, τιστομπόϋτσο παίζει;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτός είναι καλύτερος από τον λαζάρ (ο οποίος δυστυχώς έχει τα ψυχολογικά του). Επίσης να γράψομε και ότι ο τυπάκος είναι τοπ γκαν και ότι τελικά το βιντ ίσως να έχει περισσότερο ενδιαφέρον για τους αεροπλανόκαβλους, παρά για ufo nuts
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άρχισα να το βλέπω. Όταν άρχισε να μιλάει για τους γορίλες λέω "μπας κι έχει πάρει κοκαΐνη;" Όταν χτύπησε τα χέρια του σκέφτηκα "μάλλον έχει πάρει κοκαΐνη". Στο ,44 είμαι "σίγουρα έχει πάρει κοκαΐνη".
μπα, και για τις δύο κατηγορίες έχει αλλά το θέμα δεν είναι αυτό ρε, είναι δυνατά σκηνικά αυτά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Οκτ 2019, 18:27Αυτός είναι καλύτερος από τον λαζάρ (ο οποίος δυστυχώς έχει τα ψυχολογικά του). Επίσης να γράψομε και ότι ο τυπάκος είναι τοπ γκαν και ότι τελικά το βιντ ίσως να έχει περισσότερο ενδιαφέρον για τους αεροπλανόκαβλους, παρά για ufo nuts
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Eγώ πάντως τον πίστεψα τον Λαζάρ, χωρίς πλάκα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Chilloutbuddy
Σοβαρά όμως 

εκ των συμφραζομένων συμπεραίνω πως δεν εννοείς Java Runtime Environment.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 20:27Επειδή βλέπω να πέφτουν συχνά αναφορές σε άσχετα νήματα ανοίγω φαν κλαμπ εδώ να μετρηθούμε και αν πατώσει, πάτωσε... Πιο πολύ για σχολιασμό στα λάιβ και κλιπάκια. Τα ολόκληρα βίντεα είναι εδώ.
Δε νομίζω, απλά έχε μια ανθυγιεινή ψύχωση με τα μούσκουλα των πιθήκων

- Chilloutbuddy
Εννοώ ότι τον πίστεψα, ότι όντως είχαν εξωγήϊνα διαστημόπλοια και προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς σκατά δουλεύουν

Μλκ δεν ξέρω τι άλλο να πώ, είναι τόσες πολλές οι λεπτομέρειες που δε γίνεται να είναι ψέμματα...

απο το βιντεάκι;Chilloutbuddy έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 01:34Εννοώ ότι τον πίστεψα, ότι όντως είχαν εξωγήϊνα διαστημόπλοια και προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς σκατά δουλεύουν
Μλκ δεν ξέρω τι άλλο να πώ, είναι τόσες πολλές οι λεπτομέρειες που δε γίνεται να είναι ψέμματα...
Με ψάρεψες από εχθές, το είδα και εγώ λίγο, πολύ κακή παράσταση μου φάνηκε άσχετα με τους εξωγήινους δηλαδή, εκείνοι μπορεί να υπάρχουν.
- Chilloutbuddy
Ναι δεν είναι τόσο απλό όμως ότι έκαναν μια παράσταση, γιατί η ιστορία υπάρχει απ'το 1989 και ο τύπος από τότε έλεγε διάφορες παράπλευρες λεπτομέρειες οι οποίες πολλά χρόνια μετά βγαίνανε αληθινές. Αν είναι παραμύθι τότε πρόκειται για παραμύθι που το σχεδίαζε χρόνια μαζί με άλλο κόσμο, και μετά το στήριξαν όλοι μαζί απαρέγκλιτα για δεκαετίες. Αυτό είναι το κουφό.enaon έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 01:40απο το βιντεάκι;Chilloutbuddy έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 01:34Εννοώ ότι τον πίστεψα, ότι όντως είχαν εξωγήϊνα διαστημόπλοια και προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς σκατά δουλεύουν
Με ψάρεψες από εχθές, το είδα και εγώ λίγο, πολύ κακή παράσταση μου φάνηκε άσχετα με τους εξωγήινους δηλαδή, εκείνοι μπορεί να υπάρχουν.

η ιστορία του είναι πολύ κουλή για αξιολόγηση, για παράδειγμα το πιο απλό, ο τρόπος που συναντά τον σύνδεσμο του δημοσίου, πριν πάει στην περιοχή κλπ. Μπανανία περιγράφει. Έχει βάλει στο αμάξι του κινητήρα απο τζέτ και κάνει βόλτες στην πόλη, αντί να τον μαζέψουν τον βγάζουν στην εφημερίδα, με την ευκαιρία κάνει μία γνωριμία, πάει στο βεγκας για 7 χρόνια και μετά βαριέται, στέλνει σιβι στην γνωριμία και βρίσκει μία θέση που αφορά μηχανές αντιβαρύτητας.
Οπότε ας πούμε ότι δεν κρίνουμε τι λέει αλλά πώς. Εκεί νομίζω τα πάει χάλια, ό,τι και να έλεγε δεν θα τον πίστευα.
Οπότε ας πούμε ότι δεν κρίνουμε τι λέει αλλά πώς. Εκεί νομίζω τα πάει χάλια, ό,τι και να έλεγε δεν θα τον πίστευα.

- Chilloutbuddy
Όλα αυτά εμένα μου φαίνονται κλασσικά 80's, τίποτα παράξενο
Αμερική ειδικά ακόμα μπανανία είναι
Αμερική ειδικά ακόμα μπανανία είναι

ναι μπορεί. Για διάφορους λόγους ο τρόπος που περιγράφει μου μοιάζει ότι λέει παραμύθια, καλά όλοι μαζί όχι μόνο εκείνος, και οι άλλοι δύο χαβαλέ κάνουν μάλλον. Πλάκα έχει πάντως που βλέπουμε τόσο διαφορετική εικόνα.