Πότε δεν σου δινουν ιδιο πιν ,ακομα και οταν σου αλλαζουν αυτοι καρτα αλλάζεις και πιν
Τράπεζες: Χρεώνουν ακόμη και την αλλαγή PIN ή την επανέκδοση κάρτας!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Τράπεζες: Χρεώνουν ακόμη και την αλλαγή PIN ή την επανέκδοση κάρτας!
- hellegennes
Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά, αλλά θα ρωτήσω στην τράπεζα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μα τι λες τώρα, πήγαινε σε ένα ΑΤΜ και κάνε αλλαγή ΡΙΝ. Δεν χρεώνει τίποτα. Μάλιστα, όταν πάρεις το ΡΙΝ σε νέα κάρτα, μερικές τράπεζες σε αναγκάζουν σε υποχρεωτική αλλαγή ΡΙΝ πριν χρησιμοποιήσεις την κάρτα. Φυσικά, δεν χρεώνεται.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η ανανέωση χρεωνόταν ήδη έτσι κι αλλιως, με το γνωστό 6άρι, απ'όλες τις τράπεζες. Για φθορά/κλοπη/απωλεια νομιζω οτι δεν σε χρέωναν (τουλαχιστον οχι ολες οι τράπεζες) αλλα πλέον θα γίνεται κι αυτο. Μου εκανε εντύπωση πριν ο φιλος πιο πισω που ειπε οτι του την εκαναν δωρεαν την ανανέωση, και μάλιστα σε γιουρομπανκ, η οποια ειναι απ τις πιο πόρνες τράπεζες (αν οχι η πιο).hellegennes έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:05Ισχύει επίσης ότι θα χρεώνεται η έκδοση κάρτας είτε πρόκειται για κλοπή/φθορά/απώλεια είτε για ανανέωση λόγω λήξης.
Κακό πράγμα η προδιάθεση.
https://www.nbg.gr/greek/retail/cards/D ... on_ETE.pdf

- vantono
Παιδιά, για το πιν ουδέποτε στα χρονικά εχω ακουσει το παραμικρό για χρέωση(αλλαγης και επανεκδοσης και ο,τι αλλο). Ουτε σε μενα εχει συμβει να με χρεώσουν για αλλαγη πιν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 09 Οκτ 2019, 13:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Άλλο αλλαγή που γράφει ο ορ, άλλο επανέκδοση. Η αλλαγή γίνεται δωρεάν στο ατμhellegennes έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:00Έριξα μια ματιά στο site της Εθνικής, όπου στα τελευταία νέα τους έχουν αλλαγή τιμολόγησης:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 12:49Να δούμε, πάντως ούτε εγώ έχω ακούσει τέτοιο πράγμα μέχρι τώρα. Αφού γίνεται στα ατμhellegennes έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 12:48
Δεν πείθομαι από πληροφορίες που γράφουν τα site τους γιατί πολλές είναι παρωχημένες και δεν τις αλλάζουν. Θα δεχόμουν μαρτυρία ως απόδειξη.
Επανέκδοση PIN ανεξαρτήτως τρόπου παραλαβής του = 3€, από 30/11/2019
Ο foscilis καλό θα ήταν να ψάχνει λίγο περισσότερο πριν τοποθετηθεί με προδιάθεση να καταρρίψει κάτι.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
εγω θελω ενα κοκινο δανιο να μου δοσουνε και δε ξερω που να παω απο που να αρχισω
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι, αυτό. Το είδα αφού απάντησα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Υπάρχει. Η αλλαγή γίνεται στο ατμ αφιλοκερδώς, προ μπόνο, τσαμπέ, φιλανθρωπικάhellegennes έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:13Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά, αλλά θα ρωτήσω στην τράπεζα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Έκανα διευκρίνιση. Λόγω απομαγνητισμού μου βγάλαν καινούρια χωρίς χρέωση. Δεν είχε λήξει ακόμα η κάρτα. Αυτό προ 6μήνου. Τι παίζει κι αν είναι δωρεάν αυτό τώρα δε ξέρω.vantono έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:17Η ανανέωση χρεωνόταν ήδη έτσι κι αλλιως, με το γνωστό 6άρι, απ'όλες τις τράπεζες. Για φθορά/κλοπη/απωλεια νομιζω οτι δεν σε χρέωναν (τουλαχιστον οχι ολες οι τράπεζες) αλλα πλέον θα γίνεται κι αυτο. Μου εκανε εντύπωση πριν ο φιλος πιο πισω που ειπε οτι του την εκαναν δωρεαν την ανανέωση, και μάλιστα σε γιουρομπανκ, η οποια ειναι απ τις πιο πόρνες τράπεζες (αν οχι η πιο).hellegennes έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:05Ισχύει επίσης ότι θα χρεώνεται η έκδοση κάρτας είτε πρόκειται για κλοπή/φθορά/απώλεια είτε για ανανέωση λόγω λήξης.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- vantono
Η πειραιως εχει ενα πακετάκι πανω σ'αυτο, με το οποίο κανεις ανέξοδα καθε σου συναλλαγη(και πάγιες) ΔΕΚΟ/εφορία/τηλεπικοινωνίες κτλ, για ενα χρονο με 8€ νομιζω μεσω web. Αν εχεις πειραιως και ζμπρώχνεις πάγιες αβέρτα,για τσέκαρε το μηπως σε συμφέρει.
εντιτ: εξοφΛΥΣΗ γκουγκλαρε
- vantono
α οκ, δεν το ειχα δει πριν.lonelyrider έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:23Έκανα διευκρίνιση. Λόγω απομαγνητισμού μου βγάλαν καινούρια χωρίς χρέωση. Δεν είχε λήξει ακόμα η κάρτα. Αυτό προ 6μήνου. Τι παίζει κι αν είναι δωρεάν αυτό τώρα δε ξέρω.vantono έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:17Η ανανέωση χρεωνόταν ήδη έτσι κι αλλιως, με το γνωστό 6άρι, απ'όλες τις τράπεζες. Για φθορά/κλοπη/απωλεια νομιζω οτι δεν σε χρέωναν (τουλαχιστον οχι ολες οι τράπεζες) αλλα πλέον θα γίνεται κι αυτο. Μου εκανε εντύπωση πριν ο φιλος πιο πισω που ειπε οτι του την εκαναν δωρεαν την ανανέωση, και μάλιστα σε γιουρομπανκ, η οποια ειναι απ τις πιο πόρνες τράπεζες (αν οχι η πιο).hellegennes έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:05
Ισχύει επίσης ότι θα χρεώνεται η έκδοση κάρτας είτε πρόκειται για κλοπή/φθορά/απώλεια είτε για ανανέωση λόγω λήξης.
Πριν μερικούς μήνες πήγα στην Τράπεζα να καταθέσω κέρματα στον λογαριασμό μου και μου ζήτησε 10 προμήθεια. Ρώτησα ένα φίλο που δουλεύει σε τράπεζα αν ισχύει και αν είναι νόμιμο, μου είπε κάτσε να δεις τι έρχεται μετα, Ε ήρθε το μετά.
Και γαμω τα μαγαζιά οι τράπεζες, επιχείρηση χωρίς ρίσκα
Και γαμω τα μαγαζιά οι τράπεζες, επιχείρηση χωρίς ρίσκα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
κοίτα εδω τα νιαμουvantono έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:24Η πειραιως εχει ενα πακετάκι πανω σ'αυτο, με το οποίο κανεις ανέξοδα καθε σου συναλλαγη(και πάγιες) ΔΕΚΟ/εφορία/τηλεπικοινωνίες κτλ, για ενα χρονο με 8€ νομιζω μεσω web. Αν εχεις πειραιως και ζμπρώχνεις πάγιες αβέρτα,για τσέκαρε το μηπως σε συμφέρει.
εντιτ: εξοφΛΥΣΗ γκουγκλαρε

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι τράπεζες θα χρεώνουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων
από Λεγεών » 02 Φεβ 2024, 19:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 257 Απαντήσεις
- 4992 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
07 Φεβ 2024, 13:50
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 1206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Gordian Knot
24 Μάιος 2024, 15:03