Αν γίνει δημοψήφισμα, κωλοτούμπα δεν χωρά, γιατί τίθεται και ζήτημα εγκυρότητας της όποιας συμφωνίας που θα παραβλέψει τα αποτελέσματά του.Φωτιά στα τόπια έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:05Είστε σίγουροι ότι θέλετε δημοπσήφισμα από τον Τσίπρα;
Κοτζιάς: Η συμφωνία έγινε
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Re: Κοτζιάς: Η συμφωνία έγινε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ την 29 Μάιος 2018, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υπερκουλτουριάρης
Φιλαράκο δεν κρύβομαι, το ότι δεν θα ψηφίσει δεν τον αθωώνει. Με την ανοχή του θα γίνει το έγκλημα, υποχρεούται με αυτά τα δεδομένα να θεσει θέμα αποσυρσης της εμπιστοσύνης του.Φωτιά στα τόπια έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:04Ο Πάνος θα ψηφίσει;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:02Δεν υπάρχει νομιμοποίηση για κάτι τέτοιο, η κυβέρνηση δεν εκλέχθηκε για να κάνει μια τέτοια συμφωνία,παρά για να σκίσει το μνημόνιο και να πάει σε αντάρτικο με του Γερμανούς αρχικά και να τηρήσει την ενδιάμεση συμφωνία αργότερα.
Η δημοψήφισμα και στις δυο χώρες, ή εκλογές πριν την υπογραφή.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ρισπέκτ για την αντρίκεια απάντηση. Αν είναι έτσι και δεν ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ΝΔ, ξεσκονίστε τα βιβλιάρια. Εκτός αν κάνει τρίπλα ο Τσίπρας και η συμφωνία δεν περάσει από τη Βουλή.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:09Φιλαράκο δεν κρύβομαι, το ότι δεν θα ψηφίσει δεν τον αθωώνει. Με την ανοχή του θα γίνει το έγκλημα, υποχρεούται με αυτά τα δεδομένα να θεσει θέμα αποσυρσης της εμπιστοσύνης του.Φωτιά στα τόπια έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:04Ο Πάνος θα ψηφίσει;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:02Δεν υπάρχει νομιμοποίηση για κάτι τέτοιο, η κυβέρνηση δεν εκλέχθηκε για να κάνει μια τέτοια συμφωνία,παρά για να σκίσει το μνημόνιο και να πάει σε αντάρτικο με του Γερμανούς αρχικά και να τηρήσει την ενδιάμεση συμφωνία αργότερα.
Η δημοψήφισμα και στις δυο χώρες, ή εκλογές πριν την υπογραφή.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Εισαι σιγορος οτι η καυτη πατατα του Σκοπιανου θες να περασει στα χερι της ΝΔ?Φωτιά στα τόπια έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:14Ρισπέκτ για την αντρίκεια απάντηση. Αν είναι έτσι και δεν ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ΝΔ, ξεσκονίστε τα βιβλιάρια. Εκτός αν κάνει τρίπλα ο Τσίπρας και η συμφωνία δεν περάσει από τη Βουλή.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:09Φιλαράκο δεν κρύβομαι, το ότι δεν θα ψηφίσει δεν τον αθωώνει. Με την ανοχή του θα γίνει το έγκλημα, υποχρεούται με αυτά τα δεδομένα να θεσει θέμα αποσυρσης της εμπιστοσύνης του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οι πολίτες έφαγαν Μνημονιάρα καραμπινάτη στη μάπα από αυτούς που τους είχαν υποσχεθεί προεκλογικά Σκίσιμο Μνημονίων, και οι ίδιοι πολίτες (με κάποιες μικροδιαρροές) τους ξαναψήφισαν.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 16:57Τα βρήκανε λοιπόν απ' ό,τι φαίνεται.
Οι πολίτες πρέπει να κάνουν ξεκάθαρο σε ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ - βουλευτές ΝΔ - μακεδόνες βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ότι εφόσον στηρίξουν αυτό το ξεπούλημα, στη βουλή ΔΕΝ ξαναμπαίνουν, θα φάνε φούμο στις εκλογές!
Οι Μακεδόνες του ΣΥΡΙΖΑ θα επανεκλεγούν στην επόμενη Βουλή, γιατί θα υποσχεθούν ότι θα ξαναδιώξουν τα Σκόπια από το ΝΑΤΟ στη συνέχεια, αν συνεχίσουν την κακή χρήση της σύνθετης ονομασίας.

Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
- Ελβετός Τραπεζίτης
zteo έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:20Εισαι σιγορος οτι η καυτη πατατα του Σκοπιανου θες να περασει στα χερι της ΝΔ?Φωτιά στα τόπια έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:14Ρισπέκτ για την αντρίκεια απάντηση. Αν είναι έτσι και δεν ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ΝΔ, ξεσκονίστε τα βιβλιάρια. Εκτός αν κάνει τρίπλα ο Τσίπρας και η συμφωνία δεν περάσει από τη Βουλή.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:09
Φιλαράκο δεν κρύβομαι, το ότι δεν θα ψηφίσει δεν τον αθωώνει. Με την ανοχή του θα γίνει το έγκλημα, υποχρεούται με αυτά τα δεδομένα να θεσει θέμα αποσυρσης της εμπιστοσύνης του.
Φυσικά και εξαρτάται απολυτως απο την ΝΔ.
Η «συμφωνία» δεν προκειται να κατατεθεί απο την παρούσα κυβέρνηση προς επικύρωση απο το Κοινοβούλιο πριν τον Οκτώβριο/Νοέμβριο, όμως επειδή θα έχουμε Εθνικές Εκλογές πριν τον Οκτώβριο, θα εναπόκειται σε άλλου κόμματος πλειοψεία να την επικυρώσει ή όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 29 Μάιος 2018, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Έχει κι η βλακεία του λαού τα όριά της.NikosVy έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:23Οι πολίτες έφαγαν Μνημονιάρα καραμπινάτη στη μάπα από αυτούς που τους είχαν υποσχεθεί προεκλογικά Σκίσιμο Μνημονίων, και οι ίδιοι πολίτες (με κάποιες μικροδιαρροές) τους ξαναψήφισαν.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 16:57Τα βρήκανε λοιπόν απ' ό,τι φαίνεται.
Οι πολίτες πρέπει να κάνουν ξεκάθαρο σε ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ - βουλευτές ΝΔ - μακεδόνες βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ότι εφόσον στηρίξουν αυτό το ξεπούλημα, στη βουλή ΔΕΝ ξαναμπαίνουν, θα φάνε φούμο στις εκλογές!
Οι Μακεδόνες του ΣΥΡΙΖΑ θα επανεκλεγούν στην επόμενη Βουλή, γιατί θα υποσχεθούν ότι θα τους ξαναδιώξουν από το ΝΑΤΟ στη συνέχεια, αν συνεχίσουν την κακή χρήση της σύνθετης ονομασίας.
Περίμεναν άραγε ότι θα δουν αυτήν την εικόνα;

Παντως η λογικη λεει οτι ο μονος τροπος να περασει μια τετοιου ειδους συμφωνια, για ενα τοσο σημαντικο θεμα, ειναι να μην ειναι δεσμευτικη για τις επομενες γενιες.
Πως μπορει να γινει κατι τετοιο? Με το να ειναι μια συμφωνια που να εχει ΑΜΕΣΑ οφελη και για τις 2 πλευρες και η οποια ομως να περιλαμβανει "χαλαρες" ρητρες αποδεσμευσης.
Πως μπορει να γινει κατι τετοιο? Με το να ειναι μια συμφωνια που να εχει ΑΜΕΣΑ οφελη και για τις 2 πλευρες και η οποια ομως να περιλαμβανει "χαλαρες" ρητρες αποδεσμευσης.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Και ποια ειπαμε οτι ειναι η θεση της ΝΔ για την συμφωνια?Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:24zteo έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:20Εισαι σιγορος οτι η καυτη πατατα του Σκοπιανου θες να περασει στα χερι της ΝΔ?Φωτιά στα τόπια έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:14
Ρισπέκτ για την αντρίκεια απάντηση. Αν είναι έτσι και δεν ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ΝΔ, ξεσκονίστε τα βιβλιάρια. Εκτός αν κάνει τρίπλα ο Τσίπρας και η συμφωνία δεν περάσει από τη Βουλή.
Η «συμφωνία» δεν προκειται να κατατεθεί απο την παρούσα κυβέρνηση προς επικύρωση απο το Κοινοβούλιο πριν τον Οκτώβριο/Νοέμβριο, όμως επειδή θα έχουμε Εθνικές Εκλογές πριν τον Οκτώβριο, θα εναπόκειται σε άλλου κόμματος πλειοψεία να την επικυρώσει ή όχι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- MiGiSukhoI
Στα όπλα! Πάει η Μακεδονία σας.
Μουαχαχ...
Άντε πάτε να την καταλάβετε και μετά να παίρνει σειρά και η Istanbul... Άντε τι κάθεστε;
Μουαχαχ...
Άντε πάτε να την καταλάβετε και μετά να παίρνει σειρά και η Istanbul... Άντε τι κάθεστε;
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- Ελβετός Τραπεζίτης
zteo έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:27Και ποια ειπαμε οτι ειναι η θεση της ΝΔ για την συμφωνια?Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:24
1. Δεν ξέρεις ουτε ξέρουμε τους όρους της λεγόμενης «συμφωνίας»
2. Στα αστικά κόμματα Πρωτα μελετάνε το κείμενο και μετα ανακοινώνουν την απόφαση.
3. Είθισται στα λαικιστικά και αριστερολαικιστικά κόμματα να παπαρολογούν και παπατζολογούν χωρις να γνωρίζουν το κείμενο.
Με απλα λογια δεν εχω θεση για να ειμαι Κομανετσι.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:30zteo έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:27Και ποια ειπαμε οτι ειναι η θεση της ΝΔ για την συμφωνια?Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:24
2. Στα αστικά κόμματα Πρωτα μελετάνε το κείμενο και μετα ανακοινώνουν την απόφαση.
3. Είθισται στα λαικιστικά και αριστερολαικιστικά κόμματα να παπαρολογούν και παπατζολογούν χωρις να γνωρίζουν το κείμενο.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Ελβετός Τραπεζίτης
Σε πιο απλά λόγια: μιλάς πολύ για να λες περισσότερες παπάτζες.zteo έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:43Με απλα λογια δεν εχω θεση για να ειμαι Κομανετσι.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:30
Και τι έγινε όταν, είδες ότι ψήφισε Μνημονιάρα το καλοκαίρι του 2015. Ψήφισες Ανεξάρτητους Έλληνες στις εκλογές του Φθινοπώρου 2015, ε;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:02Δεν υπάρχει νομιμοποίηση για κάτι τέτοιο, η κυβέρνηση δεν εκλέχθηκε για να κάνει μια τέτοια συμφωνία,παρά για να σκίσει το μνημόνιο και να πάει σε αντάρτικο με του Γερμανούς αρχικά και να τηρήσει την ενδιάμεση συμφωνία αργότερα.
Μα θα θέσεις θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης σε έναν .... απεσταλμένο του Θεού, όπως τον αποκάλεσες;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 18:09Φιλαράκο δεν κρύβομαι, το ότι δεν θα ψηφίσει δεν τον αθωώνει. Με την ανοχή του θα γίνει το έγκλημα, υποχρεούται με αυτά τα δεδομένα να θεσει θέμα αποσυρσης της εμπιστοσύνης του.
Ε, εσείς που φωνάζετε για τα παλιά ποστς σας του Φόρουμ τζιάρ που έκλεισε ξαφνικά, θέλατε να είχατε διαγράψει τα παλιά ποστς που σας εκθέτουν;Υπερκουλτουριαρης στο https://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=80&t=237156&p=6311611&hilit=%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82#p6311611 έγραψε:
Λοιπον θελει αρχιδια αυτο που θα γραψω .......... Να πω και δυο κουβεντες για τον Πανο Καμμενο,τον αναμφιβολα απεσταλμενο του Θεου της Ελλαδας. ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikosVy την 29 Μάιος 2018, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Πηζετε Μακεδονομαχοι μου;
Μπράβο στον Αλέξη που έλυσε το πρόβλημα που εσείς δημιουργησατε.
Μπράβο στον Αλέξη που έλυσε το πρόβλημα που εσείς δημιουργησατε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κασσελάκης: Επιστρέφει ο Ν. Κοτζιάς
από Unique » 28 Σεπ 2023, 10:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 957 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας