Nandros έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 18:12Καλά, μα δεν διαβάζεις τί έγραψες παραπάνω, ρε θεολόγε της δεκάρας;O I έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 08:56Θα απογοητεύσω τα άθεα αλλά ο Τατσόπουλος με αυτό, τον δικό του τρόπο, ευχαριστεί τους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή και όχι στις συγκυρίες που αν ρωτηθεί θα το αποδώσει στην τύχη όπως θα κάνεις κι εσύ και τα κάθε άθεα. Επίσης αντιστέκεται, πάλι με τον δικό του τρόπο, για τον ντόρο που ξέσπασε και την έκταση που πήρε από τα μέσα το περιστατικό.Nandros έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 21:52Θα απογοητεύσω τα χριστιανά, αλλά ο Πέτρος ΔΕΝ αναφέρθηκε σε θεό/ούς, ούτε θεά τύχη!
Γράφει ο κ.Τατσόπουλος:
Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ
Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο "κρίσιμα πολλούς" για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση. Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθαρισαν για λογαριασμό όλων μας.Ας ψάξουν να βρουν άλλη δικαιολογία τα άθεα για να αποφύγουν το επιχείρημα. "Εκτός αν τα άθεα δεν έχετε φιλοσοφικούς προβληματισμούς και δεν αποδίδετε σε αιτίες τέτοια ερωτήματα"Με τον δικό του τρόπο ευχαρίστησε τους γιατρούς που τον κράτησαν στη ζωή ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος σημειώνοντας πως πρόκειται για «εκείνους που σώζουν ανθρώπινες ζωές δίχως να προσδοκούν την ελάχιστη ανταπόδοση».
Ο κ. Τατσόπουλος στην πρώτη του ανάρτηση μετά το λήψη εξιτηρίου από το νοσοκομείο μετά το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την επιστροφή στο σπίτι του, είπε πως εκτός από τη ζωή του, έσωσαν και τη συνείδησή του.
«Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο "κρίσιμα πολλούς" για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση. Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθαρισαν για λογαριασμό όλων μας» έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος.
https://www.liberal.gr/news/p-tatsopoul ... ous/269605
Ο.Ι.
Ανέφερε θεούς ή τύχη;
Ας ψάξουν να βρουν άλλες χαζομάρες τα θεοταλιμπανια.

Το θέμα είναι ότι το άρθρο που έφερες δεν απαντά σε ότι έγραψα και όμως το έφερες ως απάντηση, άσχετα που δεν έχει σχέση με ότι έγραψα. Το έφερες μόνο και μόνο για να πείσεις τον αθεοταλιμπανισμό σου σα την στρουθοκάμηλο αλλά ποοου..;
τεσπα
Δεν περιμένω από τον δήθεν άθεο νάντρο να απαντήσει σε ότι έγραψα με ευθύτητα. ούτε έχω την απαίτηση από όλους να έχουν το απαιτούμενο λέβελ αντίληψης που απαιτείται για να καταλάβουν ότι απαντούν άλλ' αντ' άλλων σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Φυσικό είναι και δείχνω κατανόηση για ανθρωπιστικούς λόγους. Ο πραγματικός άθεος (στο ΥΓ) πρώτον δεν εκφράζεται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί με τον -ισμό των άλλων αλλά αυτά για σένα ξέρω. είναι ψιλά γράμματα.
Μη στεναχωριέσαι βρε. Υπάρχουν και κατώτερα λέβελ, αν αυτό σού δίνει κουράγιο

Ο.Ι.