Τελικά οι Έλληνες είναι Ευρωπαίοι ή οι Ευρωπαίοι είναι Έλληνες?
Τελικά οι Έλληνες είναι Ευρωπαίοι ή οι Ευρωπαίοι είναι Έλληνες?
Η ταυτότητα των Ελλήνων είναι η διδασκαλία της δυτικής κουλτούρας. Δεν είμαστε εμείς Ευρωπαίοι αλλά οι Ευρωπαίοι είναι Έλληνες αφού ο πολιτισμός τους ακόμα και το όνομα της Ευρώπης είναι η Ελληνική πολιτιστική συνέχεια. Υπάρχουν δύο τρόποι να καταλάβεις τα έθνη. Με πόλεμο, και διδάσκοντας πολιτισμό. Από τον πόλεμο μπορείς να ελευθερωθείς από τον πολιτισμό είναι αδύνατον. Ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία υπάρχουν τα σύνορα δύο διαφορετικών πολιτισμών. Αυτά τα θυμίζω γιατί μερικοί τελευταία προσπαθούν να μας κάνουν να τα ξεχάσουμε.
Αυτή θα ήταν η απάντησή μου στα Ευρωπαϊκά φασιστοειδή.
Αυτή θα ήταν η απάντησή μου στα Ευρωπαϊκά φασιστοειδή.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Re: Τελικά οι Έλληνες είναι Ευρωπαίοι ή οι Ευρωπαίοι είναι Έλληνες?
Σου θυμίζω κάτι που οι Ευρωπαίοι με τον πολιτισμό τους σε έκαναν να το ξεχάσεις:
Το ελληνικό ερωτηματικό βρίσκεται στο πλήκτρο Q και είναι το «;».
Το ελληνικό ερωτηματικό βρίσκεται στο πλήκτρο Q και είναι το «;».
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
Οι Ευρωπαίοι έχουν επηρεαστεί απο τημ αρχαία Ελληνική φιλοσοφία και τον τοτε τρόπο ζωής.
Εμείς φυσικά και δεν ειμαστε Ευρωπαίοι. Ουτε φυλετικά συγγενείς είμαστε αλλα ουτε και κοινης νοοτροπίας, αν και το τελευταίο ξεκιναει να αλλάζει αφου εδω και αρκετά χρονια εχουμε ξεφύγει απο την ανατολή και σιγα σιγα προσκολουμαστε στην δύση.
Εμείς φυσικά και δεν ειμαστε Ευρωπαίοι. Ουτε φυλετικά συγγενείς είμαστε αλλα ουτε και κοινης νοοτροπίας, αν και το τελευταίο ξεκιναει να αλλάζει αφου εδω και αρκετά χρονια εχουμε ξεφύγει απο την ανατολή και σιγα σιγα προσκολουμαστε στην δύση.
- Sid Vicious
Σκατοδερμιτης ε;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Εγω προσωπικά είμαι ξανθός με ανοιχτά χαρακτηριστικά παρ'όλα αυτά ξερω οτι ο φαινοτυπος μου ειναι σπανιος στην Ελλάδα. Εμεις οι Έλληνες μοιαζουμε περισσότερο στην εμφανιση με ανατολικούς λαούς.
Σε καθε περίπτωση φυλές δεν υπάρχουν, και αυτο αποδεικνύεται και επιστημονικά. Το θέμα ειναι ο πολιτισμός και προφανώς ο δικός μας συνορεύει με τον τούρκο και τον λυβιο και οχι με τον Αγγλο ή τον Σουηδό
- Highlander
Είμαστε μείγμα πολλών και διαφορετικών λαών. Μοιάζουμε με τους υπόλοιπους μεσογειακούς σε γενικές γραμμές.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑11 Οκτ 2019, 18:21Εγω προσωπικά είμαι ξανθός με ανοιχτά χαρακτηριστικά παρ'όλα αυτά ξερω οτι ο φαινοτυπος μου ειναι σπανιος στην Ελλάδα. Εμεις οι Έλληνες μοιαζουμε περισσότερο στην εμφανιση με ανατολικούς λαούς.
Σε καθε περίπτωση φυλές δεν υπάρχουν, και αυτο αποδεικνύεται και επιστημονικά. Το θέμα ειναι ο πολιτισμός και προφανώς ο δικός μας συνορεύει με τον τούρκο και τον λυβιο και οχι με τον Αγγλο ή τον Σουηδό
Έτσι, μάλλον θα πρέπει να προσδιορίσεις τι εννοείς όταν λες "ευρώπη".
Πάντως δε νομίζω ότι βρισκόμαστε περισσότερο κοντά στον λιβυκό πολιτισμό σε σχέση με τον αγγλικό. Που και οι πολιτισμοί δεν είναι καθόλου κάτι το στατικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 11 Οκτ 2019, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οι ελληνες ειναι ευρωπαιοι απλα δεν τους ετυχε ο ευρωπαικος διαφωτισμος.
επισεις εχουν σοβαρο πολιτιστικο προβλημα. ξεχνανε το παρελθον τους πολυ γρηγορα και το αντικαθιστουν με σαβουρες.
σημερα δεν ειναι παραγωγοι πολιτισμου αλλα δεκτες
επισεις εχουν σοβαρο πολιτιστικο προβλημα. ξεχνανε το παρελθον τους πολυ γρηγορα και το αντικαθιστουν με σαβουρες.
σημερα δεν ειναι παραγωγοι πολιτισμου αλλα δεκτες
- Sid Vicious
Προσωπικά νιώθω μεγαλύτερη οικειότητα με Άγγλους ή Σουηδούς και κάτι τουρκους η άραβες τους σιχαίνομαι, χειραψία να ανταλλάξεις πρέπει μετά να πας να πλύνεις τα χέρια σου.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑11 Οκτ 2019, 18:21Εγω προσωπικά είμαι ξανθός με ανοιχτά χαρακτηριστικά παρ'όλα αυτά ξερω οτι ο φαινοτυπος μου ειναι σπανιος στην Ελλάδα. Εμεις οι Έλληνες μοιαζουμε περισσότερο στην εμφανιση με ανατολικούς λαούς.
- wooded glade
Οι πέραν των Άλπεων έτρωγαν βελανίδια.
Σιγά-σιγά έγιναν Ρωμαίοι και Έλληνες ταυτόχρονα βέβαια και λέγονται τώρα Ευρωπαίοι κι αυτοί και Αλβιόνιοι οι έτεροι καπαδόκες.
Τα δύο πολύ γνωστά ρητά των Κωνσταντίνου Καραμανλή-Ανδρέα Παπανδρέου, η Ελλάς ανήκει εις την δύσιν ο ένας και η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες είναι και τα δύο λάθος βέβαια, διότι το ορθόν είναι ότι η Ελλάς είναι η δύσις.
Φαινομενικά δεν είναι, όταν ανοίγεις το ραδιόφωνο και παίζουν μπουζουκομπαγλαμάδες στο διαπασών - όλα τα Ινδικά που είχε κλέψει ο Τσιτσάνης την εποχή που δεν υπήρχε κοπυράϊ. Ο αείμνηστος Γιώργος Οικονομίδης όταν πήγαινε κανείς στα "νέα ταλέντα" να τραγουδήσει τέτοιο, του έπαιρνε το μικρόφωνο και τον έστελνε στο σπίτι του. Αλλά δυστυχώς η τουρκολαγνεία επεκράτησε, πολύ πριν από τα τηλεοπτικά σήριαλ με τον Σουλεϊμάν. Αυτά ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Σιγά-σιγά έγιναν Ρωμαίοι και Έλληνες ταυτόχρονα βέβαια και λέγονται τώρα Ευρωπαίοι κι αυτοί και Αλβιόνιοι οι έτεροι καπαδόκες.
Τα δύο πολύ γνωστά ρητά των Κωνσταντίνου Καραμανλή-Ανδρέα Παπανδρέου, η Ελλάς ανήκει εις την δύσιν ο ένας και η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες είναι και τα δύο λάθος βέβαια, διότι το ορθόν είναι ότι η Ελλάς είναι η δύσις.
Φαινομενικά δεν είναι, όταν ανοίγεις το ραδιόφωνο και παίζουν μπουζουκομπαγλαμάδες στο διαπασών - όλα τα Ινδικά που είχε κλέψει ο Τσιτσάνης την εποχή που δεν υπήρχε κοπυράϊ. Ο αείμνηστος Γιώργος Οικονομίδης όταν πήγαινε κανείς στα "νέα ταλέντα" να τραγουδήσει τέτοιο, του έπαιρνε το μικρόφωνο και τον έστελνε στο σπίτι του. Αλλά δυστυχώς η τουρκολαγνεία επεκράτησε, πολύ πριν από τα τηλεοπτικά σήριαλ με τον Σουλεϊμάν. Αυτά ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Παπάρια είσαι Γιωργάκη!Οθωμανέλλην έγραψε: ↑11 Οκτ 2019, 18:21
Εγω προσωπικά είμαι ξανθός με ανοιχτά χαρακτηριστικά παρ'όλα αυτά ξερω οτι ο φαινοτυπος μου ειναι σπανιος στην Ελλάδα

εσύ νιώθεις, αυτοί δε νιώθουν.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Οκτ 2019, 18:29Προσωπικά νιώθω μεγαλύτερη οικειότητα με Άγγλους ή Σουηδούς και κάτι τουρκους η άραβες τους σιχαίνομαι, χειραψία να ανταλλάξεις πρέπει μετά να πας να πλύνεις τα χέρια σου.
-
Επίσης, το να αναφέρεται κάποιος στο σκούρο χρωμα δερματος ως σκατι μονον ψυχική ασθένεια εκδηλώνει.
Απο Βαλκάνια μεχρι και Κρήτη υπάρχουν ενα σωρο άνθρωποι με αρκετά σκούρο χρωμα δέρματος.
Είναι λιγο ντροπή.
Απο Βαλκάνια μεχρι και Κρήτη υπάρχουν ενα σωρο άνθρωποι με αρκετά σκούρο χρωμα δέρματος.
Είναι λιγο ντροπή.
Ju-87 έγραψε: ↑11 Οκτ 2019, 18:34Παπάρια είσαι Γιωργάκη!Οθωμανέλλην έγραψε: ↑11 Οκτ 2019, 18:21
Εγω προσωπικά είμαι ξανθός με ανοιχτά χαρακτηριστικά παρ'όλα αυτά ξερω οτι ο φαινοτυπος μου ειναι σπανιος στην Ελλάδα![]()

- Sid Vicious
Εσύ πως γίνεται σε κάθε ποστ να πέφτεις τόσο απίστευτα έξω είναι άξιο απορίαςΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑11 Οκτ 2019, 18:38εσύ νιώθεις, αυτοί δε νιώθουν.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Οκτ 2019, 18:29Προσωπικά νιώθω μεγαλύτερη οικειότητα με Άγγλους ή Σουηδούς και κάτι τουρκους η άραβες τους σιχαίνομαι, χειραψία να ανταλλάξεις πρέπει μετά να πας να πλύνεις τα χέρια σου.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς θα ψήφιζαν οι Ευρωπαίοι στις αμερικανικές εκλογες
από KRAKEN » 04 Νοέμ 2024, 21:43 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
04 Νοέμ 2024, 21:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νάιτζελ Φάρατζ "απέτυχε το Brexit. Ευρωπαίοι λυπηθείτε μας'
από Απολλώνιος » 04 Ιουν 2023, 13:29 » σε Διεθνής πολιτική - 77 Απαντήσεις
- 2785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
06 Ιουν 2023, 17:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση 95. 000.000 Ευρωπαίοι ΚΑΤΩ από το όριο της ΦΤΩΧΕΙΑΣ (21%)...Στο 26% το ποσοστό στην Ελλάδα
από Frappezitis » 14 Ιουν 2024, 21:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 28 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αφροδιτη
22 Ιουν 2024, 11:24
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
23 Δεκ 2024, 18:59