"Το όνειρό μου είναι να γίνω πορνοσταρ"

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Χόρχε ντελ Σάλτο

Re: "Το όνειρό μου είναι να γίνω πορνοσταρ"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 12 Οκτ 2019, 12:59

Στον μαθημα του σχολικου επαγγελματικου προσανατολισμου πρεπει να γινεται σαφες ότι μια από τις δυσκολίες του επαγγέλματος του πορνοστάρ στους Άνδρες είναι πως αργά ή γρήγορα θα σου τον ακουμπήσει κάποιος.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 12 Οκτ 2019, 13:04

Πέρα απ αυτό, θυμάμαι έναν πορνοστάρ να λέει ότι η δουλειά δεν είναι τόσο φανταστική όσο νομίζουν κάποιοι, ότι πρέπει να έχει στύση πολλές ώρες πράγμα που επιτυγχάνεται με ναρκωτικά και βιαγκρα και πως πλέον, δε του σηκώνεται χωρίς βιαγκρα, παρόλο που είναι νεος

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 12 Οκτ 2019, 13:08

LEONAS έγραψε:
12 Οκτ 2019, 10:50
Ήρθε η ανάπτυξη
:smt005:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Οκτ 2019, 13:13

Nero έγραψε:
12 Οκτ 2019, 10:51
LEONAS έγραψε:
12 Οκτ 2019, 10:50
Ήρθε η ανάπτυξη
[/quo

περάσατε κι εσείς απο το καστινγκ; Κάπου πήρε το μάτι μου μια κορμοστασιά πχορουμιτη :)
:oops:

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 12 Οκτ 2019, 13:15

Ίφιδα έγραψε:
12 Οκτ 2019, 13:04
Πέρα απ αυτό, θυμάμαι έναν πορνοστάρ να λέει ότι η δουλειά δεν είναι τόσο φανταστική όσο νομίζουν κάποιοι, ότι πρέπει να έχει στύση πολλές ώρες πράγμα που επιτυγχάνεται με ναρκωτικά και βιαγκρα και πως πλέον, δε του σηκώνεται χωρίς βιαγκρα, παρόλο που είναι νεος
οι συνθήκες γαλέρας που βιώνουν οι εργαζόμενοι του κλάδου είναι συστατικό στοιχείο της περιβόητης «ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πορνοπροϊόντος»: Το πετσόκομμα των μισθών κατά 15% στην κλαδική Συλλογική Σύμβαση, η οποία μάλιστα δεν εφαρμόζεται στη συντριπτική πλειοψηφία των παραγωγων.
Οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις εντείνουν την εκμετάλλευση, η περιστασιακή εργασία για περίπου το 80% των εργαζομένων του κλάδου, που μετά πετιούνται στην ανεργία. Οι συνθήκες εντατικοποίησης του πηδηματος οι επιπτώσεις στην υγεία των εργαζομένων...
Όλα αυτά οδηγούν στην ανάγκη συσπείρωσης των εργατών της τσόντας , οι οποιοι πλαι πλαι με τους εργατες, τους αγροτες, τους φοιτητες και τους απλούς μαλακες οδηγουν σε μια μονη επιλογη: το δυνάμωμα της ταξικής πάλης έναντι στη ντοπια μπουρζουαζία και τη λυκοσυμμαχια της ΕΕ και ΝΑΤΟ , ώστε η τσόντα να φτάσει σε κάθε λαϊκή οικογενεια και η προσπάθεια των πορνοεργαζομενων να δικαιωθεί πλέρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χόρχε ντελ Σάλτο την 12 Οκτ 2019, 13:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Οκτ 2019, 13:15

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
12 Οκτ 2019, 12:59
Στον μαθημα του σχολικου επαγγελματικου προσανατολισμου πρεπει να γινεται σαφες ότι μια από τις δυσκολίες του επαγγέλματος του πορνοστάρ στους Άνδρες είναι πως αργά ή γρήγορα θα σου τον ακουμπήσει κάποιος.
Εγώ που είμαι και ζιγκολό σαν δεύτερο επάγγελμα , έχω ξεκαθαρίσει ότι πάω μόνο με γυναίκες .. :003:

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Οκτ 2019, 13:16

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
12 Οκτ 2019, 13:15
Ίφιδα έγραψε:
οι συνθήκες γαλέρας που βιώνουν οι εργαζόμενοι του κλάδου είναι συστατικό στοιχείο της περιβόητης «ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πορνοπροϊόντος»: Το πετσόκομμα των μισθών κατά 15% στην κλαδική Συλλογική Σύμβαση, η οποία μάλιστα δεν εφαρμόζεται στη συντριπτική πλειοψηφία των παραγωγων.
Οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις εντείνουν την εκμετάλλευση, η περιστασιακή εργασία για περίπου το 80% των εργαζομένων του κλάδου, που μετά πετιούνται στην ανεργία. Οι συνθήκες εντατικοποίησης του πηδηματος οι επιπτώσεις στην υγεία των εργαζομένων...
Όλα αυτά οδηγούν στην ανάγκη συσπείρωσης των εργατών της τσόντας , οι οποιοι πλαι πλαι με τους εργατες, τους αγροτες, τους φοιτητες και την λαϊκή οικογενεια οδηγουν σε μια μονη επιλογη: το δυνάμωμα της ταξικής πάλης έναντι στη ντοπια μπουρζουαζία και τη λυκοσυμμαχια της ΕΕ και ΝΑΤΟ , ώστε η τσόντα να φτάσει σε κάθε λαϊκή οικογενεια και η προσπάθεια των πορνοεργαζομενων να δικαιωθεί πλέρια.
Δώστε την τσόντα στον λαό !! :smt005::003:

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 12 Οκτ 2019, 13:20

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
Εγώ που είμαι και ζιγκολό σαν δεύτερο επάγγελμα , έχω ξεκαθαρίσει ότι πάω μόνο με γυναίκες .. :003:
Σε κάποιους μπορεί το σχόλιο σας να προκαλέσει θυμηδία, αλλα εγώ διαχωριζω τη θέση μου.

Στην εποχή του ιντερνέτ και της ελεύθερης οικονομιας, είναι σίγουρο πως υπάρχει μια ανάγκη της αγοράς (μικρή η μεγάλη θα φανει) , για φαλακρους, στραβοχυμενους συνταξιούχους καραβανάδες.

Και αυτήν ακριβώς έρχεται να καλυψει ο χρηστης αινειαν.

Ρεπορταζ στον αλφα " έκανε την κρίση ευκαιρια"

Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ » 12 Οκτ 2019, 13:21

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
Εσυ νταξ πας, οι γυναίκες έρχονται ομως;
ωραία πύτισσα η ζωή

Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ » 12 Οκτ 2019, 13:25

Ίφιδα έγραψε:
Πέρα απ αυτό, θυμάμαι έναν πορνοστάρ να λέει ότι
Είχε backstage το dvd??? :oops:
SpoilerShow
ευτυχώς, που η πάσα εδοθη απο εναν αξιοσεβαστο χρηστη, αν ειχε καμει το ποστ καμία τσαπερδόνα τύπου ΛΑΓΗ, θα απαντουσα:
Αχά, μιλάτε μεταξυ σας στα διαλείμματα; :bored:
ωραία πύτισσα η ζωή

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Οκτ 2019, 13:29

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε:
12 Οκτ 2019, 13:21
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
Εσυ νταξ πας, οι γυναίκες έρχονται ομως;
Εγώ διαθέτω το κορμί μου :o
Προσφορά και ζήτηση :oops:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Οκτ 2019, 13:29

Nero έγραψε:
12 Οκτ 2019, 10:33
Παράτησε λέει τη δουλειά του για να ακολουθήσει το όνειρο της ζωής του. respect :)

Για μια στιγμή νόμιζα ότι ήταν το δικό σου όνειρο, έτσι όπως είδα τον τίτλο. :lol:

Αυτόν πάντως τον κόβω για πρωταγωνιστή σε γκέι τσόντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Οκτ 2019, 13:31

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
12 Οκτ 2019, 13:20
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
Σε κάποιους μπορεί το σχόλιο σας να προκαλέσει θυμηδία, αλλα εγώ διαχωριζω τη θέση μου.

Στην εποχή του ιντερνέτ και της ελεύθερης οικονομιας, είναι σίγουρο πως υπάρχει μια ανάγκη της αγοράς (μικρή η μεγάλη θα φανει) , για φαλακρους, στραβοχυμενους συνταξιούχους καραβανάδες.

Και αυτήν ακριβώς έρχεται να καλυψει ο χρηστης αινειαν.

Ρεπορταζ στον αλφα " έκανε την κρίση ευκαιρια"
Η γοητεία σε έναν αντρα είναι η φαλάκρα και η κοιλιά του
Συν η ηλικία του
Και άμα μυρίζει σκόρδο ή τζατζίκι το στόμα του και ιδρώτα οι μασχάλες τιυ .. :smt005::003:

Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 12 Οκτ 2019, 13:32

Νομιζουν οι Ελ οτι ετσι απλα γινεσαι male performer.Μιλαμε για εναν απο τους πιο ανταγωνιστικους κλαδους παγκοσμιως.

Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas » 12 Οκτ 2019, 13:36

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε:
...
Όλα αυτά οδηγούν στην ανάγκη συσπείρωσης των εργατών της τσόντας , οι οποιοι πλαι πλαι με τους εργατες, τους αγροτες, τους φοιτητες και τους απλούς μαλακες οδηγουν σε μια μονη επιλογη: το δυνάμωμα της ταξικής πάλης έναντι στη ντοπια μπουρζουαζία και τη λυκοσυμμαχια της ΕΕ και ΝΑΤΟ , ώστε η τσόντα να φτάσει σε κάθε λαϊκή οικογενεια και η προσπάθεια των πορνοεργαζομενων να δικαιωθεί πλέρια.
Πρέπει να τοποθετηθεί ο Μπούμπης ή ο "Πήζον Μπότ" για να αποκτήσουν την ανάλογη "βαρύτητα" αυτά που γράφεις...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών