"Το όνειρό μου είναι να γίνω πορνοσταρ"
Re: "Το όνειρό μου είναι να γίνω πορνοσταρ"
Στον μαθημα του σχολικου επαγγελματικου προσανατολισμου πρεπει να γινεται σαφες ότι μια από τις δυσκολίες του επαγγέλματος του πορνοστάρ στους Άνδρες είναι πως αργά ή γρήγορα θα σου τον ακουμπήσει κάποιος.
Πέρα απ αυτό, θυμάμαι έναν πορνοστάρ να λέει ότι η δουλειά δεν είναι τόσο φανταστική όσο νομίζουν κάποιοι, ότι πρέπει να έχει στύση πολλές ώρες πράγμα που επιτυγχάνεται με ναρκωτικά και βιαγκρα και πως πλέον, δε του σηκώνεται χωρίς βιαγκρα, παρόλο που είναι νεος
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
οι συνθήκες γαλέρας που βιώνουν οι εργαζόμενοι του κλάδου είναι συστατικό στοιχείο της περιβόητης «ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πορνοπροϊόντος»: Το πετσόκομμα των μισθών κατά 15% στην κλαδική Συλλογική Σύμβαση, η οποία μάλιστα δεν εφαρμόζεται στη συντριπτική πλειοψηφία των παραγωγων.
Οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις εντείνουν την εκμετάλλευση, η περιστασιακή εργασία για περίπου το 80% των εργαζομένων του κλάδου, που μετά πετιούνται στην ανεργία. Οι συνθήκες εντατικοποίησης του πηδηματος οι επιπτώσεις στην υγεία των εργαζομένων...
Όλα αυτά οδηγούν στην ανάγκη συσπείρωσης των εργατών της τσόντας , οι οποιοι πλαι πλαι με τους εργατες, τους αγροτες, τους φοιτητες και τους απλούς μαλακες οδηγουν σε μια μονη επιλογη: το δυνάμωμα της ταξικής πάλης έναντι στη ντοπια μπουρζουαζία και τη λυκοσυμμαχια της ΕΕ και ΝΑΤΟ , ώστε η τσόντα να φτάσει σε κάθε λαϊκή οικογενεια και η προσπάθεια των πορνοεργαζομενων να δικαιωθεί πλέρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χόρχε ντελ Σάλτο την 12 Οκτ 2019, 13:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγώ που είμαι και ζιγκολό σαν δεύτερο επάγγελμα , έχω ξεκαθαρίσει ότι πάω μόνο με γυναίκες ..Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 12:59Στον μαθημα του σχολικου επαγγελματικου προσανατολισμου πρεπει να γινεται σαφες ότι μια από τις δυσκολίες του επαγγέλματος του πορνοστάρ στους Άνδρες είναι πως αργά ή γρήγορα θα σου τον ακουμπήσει κάποιος.

Δώστε την τσόντα στον λαό !!Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 13:15οι συνθήκες γαλέρας που βιώνουν οι εργαζόμενοι του κλάδου είναι συστατικό στοιχείο της περιβόητης «ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πορνοπροϊόντος»: Το πετσόκομμα των μισθών κατά 15% στην κλαδική Συλλογική Σύμβαση, η οποία μάλιστα δεν εφαρμόζεται στη συντριπτική πλειοψηφία των παραγωγων.
Οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις εντείνουν την εκμετάλλευση, η περιστασιακή εργασία για περίπου το 80% των εργαζομένων του κλάδου, που μετά πετιούνται στην ανεργία. Οι συνθήκες εντατικοποίησης του πηδηματος οι επιπτώσεις στην υγεία των εργαζομένων...
Όλα αυτά οδηγούν στην ανάγκη συσπείρωσης των εργατών της τσόντας , οι οποιοι πλαι πλαι με τους εργατες, τους αγροτες, τους φοιτητες και την λαϊκή οικογενεια οδηγουν σε μια μονη επιλογη: το δυνάμωμα της ταξικής πάλης έναντι στη ντοπια μπουρζουαζία και τη λυκοσυμμαχια της ΕΕ και ΝΑΤΟ , ώστε η τσόντα να φτάσει σε κάθε λαϊκή οικογενεια και η προσπάθεια των πορνοεργαζομενων να δικαιωθεί πλέρια.

Σε κάποιους μπορεί το σχόλιο σας να προκαλέσει θυμηδία, αλλα εγώ διαχωριζω τη θέση μου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 13:15Εγώ που είμαι και ζιγκολό σαν δεύτερο επάγγελμα , έχω ξεκαθαρίσει ότι πάω μόνο με γυναίκες ..Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 12:59Στον μαθημα του σχολικου επαγγελματικου προσανατολισμου πρεπει να γινεται σαφες ότι μια από τις δυσκολίες του επαγγέλματος του πορνοστάρ στους Άνδρες είναι πως αργά ή γρήγορα θα σου τον ακουμπήσει κάποιος.
Στην εποχή του ιντερνέτ και της ελεύθερης οικονομιας, είναι σίγουρο πως υπάρχει μια ανάγκη της αγοράς (μικρή η μεγάλη θα φανει) , για φαλακρους, στραβοχυμενους συνταξιούχους καραβανάδες.
Και αυτήν ακριβώς έρχεται να καλυψει ο χρηστης αινειαν.
Ρεπορταζ στον αλφα " έκανε την κρίση ευκαιρια"
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Εσυ νταξ πας, οι γυναίκες έρχονται ομως;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 13:15Εγώ που είμαι και ζιγκολό σαν δεύτερο επάγγελμα , έχω ξεκαθαρίσει ότι πάω μόνο με γυναίκες ..Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 12:59Στον μαθημα του σχολικου επαγγελματικου προσανατολισμου πρεπει να γινεται σαφες ότι μια από τις δυσκολίες του επαγγέλματος του πορνοστάρ στους Άνδρες είναι πως αργά ή γρήγορα θα σου τον ακουμπήσει κάποιος.
ωραία πύτισσα η ζωή
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Είχε backstage το dvd???

SpoilerShow
ευτυχώς, που η πάσα εδοθη απο εναν αξιοσεβαστο χρηστη, αν ειχε καμει το ποστ καμία τσαπερδόνα τύπου ΛΑΓΗ, θα απαντουσα:
Αχά, μιλάτε μεταξυ σας στα διαλείμματα;
Αχά, μιλάτε μεταξυ σας στα διαλείμματα;

ωραία πύτισσα η ζωή
Εγώ διαθέτω το κορμί μουΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 13:21Εσυ νταξ πας, οι γυναίκες έρχονται ομως;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 13:15Εγώ που είμαι και ζιγκολό σαν δεύτερο επάγγελμα , έχω ξεκαθαρίσει ότι πάω μόνο με γυναίκες ..Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 12:59Στον μαθημα του σχολικου επαγγελματικου προσανατολισμου πρεπει να γινεται σαφες ότι μια από τις δυσκολίες του επαγγέλματος του πορνοστάρ στους Άνδρες είναι πως αργά ή γρήγορα θα σου τον ακουμπήσει κάποιος.

Προσφορά και ζήτηση

- hellegennes
Για μια στιγμή νόμιζα ότι ήταν το δικό σου όνειρο, έτσι όπως είδα τον τίτλο.

Αυτόν πάντως τον κόβω για πρωταγωνιστή σε γκέι τσόντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Η γοητεία σε έναν αντρα είναι η φαλάκρα και η κοιλιά τουΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 13:20Σε κάποιους μπορεί το σχόλιο σας να προκαλέσει θυμηδία, αλλα εγώ διαχωριζω τη θέση μου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 13:15Εγώ που είμαι και ζιγκολό σαν δεύτερο επάγγελμα , έχω ξεκαθαρίσει ότι πάω μόνο με γυναίκες ..Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 12:59Στον μαθημα του σχολικου επαγγελματικου προσανατολισμου πρεπει να γινεται σαφες ότι μια από τις δυσκολίες του επαγγέλματος του πορνοστάρ στους Άνδρες είναι πως αργά ή γρήγορα θα σου τον ακουμπήσει κάποιος.
Στην εποχή του ιντερνέτ και της ελεύθερης οικονομιας, είναι σίγουρο πως υπάρχει μια ανάγκη της αγοράς (μικρή η μεγάλη θα φανει) , για φαλακρους, στραβοχυμενους συνταξιούχους καραβανάδες.
Και αυτήν ακριβώς έρχεται να καλυψει ο χρηστης αινειαν.
Ρεπορταζ στον αλφα " έκανε την κρίση ευκαιρια"
Συν η ηλικία του
Και άμα μυρίζει σκόρδο ή τζατζίκι το στόμα του και ιδρώτα οι μασχάλες τιυ ..

- NewModelArmy
Νομιζουν οι Ελ οτι ετσι απλα γινεσαι male performer.Μιλαμε για εναν απο τους πιο ανταγωνιστικους κλαδους παγκοσμιως.
- Hector Buas
Πρέπει να τοποθετηθεί ο Μπούμπης ή ο "Πήζον Μπότ" για να αποκτήσουν την ανάλογη "βαρύτητα" αυτά που γράφεις...Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 13:15...
οι συνθήκες γαλέρας που βιώνουν οι εργαζόμενοι του κλάδου είναι συστατικό στοιχείο της περιβόητης «ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πορνοπροϊόντος»: Το πετσόκομμα των μισθών κατά 15% στην κλαδική Συλλογική Σύμβαση, η οποία μάλιστα δεν εφαρμόζεται στη συντριπτική πλειοψηφία των παραγωγων.
Όλα αυτά οδηγούν στην ανάγκη συσπείρωσης των εργατών της τσόντας , οι οποιοι πλαι πλαι με τους εργατες, τους αγροτες, τους φοιτητες και τους απλούς μαλακες οδηγουν σε μια μονη επιλογη: το δυνάμωμα της ταξικής πάλης έναντι στη ντοπια μπουρζουαζία και τη λυκοσυμμαχια της ΕΕ και ΝΑΤΟ , ώστε η τσόντα να φτάσει σε κάθε λαϊκή οικογενεια και η προσπάθεια των πορνοεργαζομενων να δικαιωθεί πλέρια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι Ουκρανοί ονόμασαν κοιτώνα του πανεπιστημίου του Κιέβου με τ' όνομα μιας πορνοστάρ
από Kauldron » 13 Δεκ 2024, 14:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 70 Απαντήσεις
- 1559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
30 Δεκ 2024, 20:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση να γίνω καραφλοχαιτάς ή φασιστογλόμπος;
από foscilis » 28 Νοέμ 2023, 22:26 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 85 Απαντήσεις
- 2474 Προβολές
-